Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakyti skolinti pinigus?

QUOTE(rom@ntika @ 2012 12 08, 11:50)
jei nenoriu skolinti biggrin.gif pasakau, kad neturiu biggrin.gif

Nėra tinkamiausias būdas. Paskui nereikia stebėtis, kad ta suma kažkur ištirpo nepastebimai. Aš dažniausiai sakau, kad esu suplanavusi tuos pinigus kitiems dalykams.
Atsakyti
Aš tai nemoku atsakyti... doh.gif Net ant alaus paskolinu. Aišku sumos nėr didelės, bet kai neturi pastovių pajamų tai ir 20 litų nemaži pinigai... Bet sakiau viskas susiimsiu... Poto pykstu ant draugės... galų gale nustoju klausinėti, kada gražins skolą... Bet vistiek viduj turbūt amžinai laikysiu nuoskaudą... nu nepamirštu aš tokių dalykų... Nors tu ką... Bet atsisakyt paskolint nemoku!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 02 27, 20:07)
Aš tai nemoku atsakyti...  doh.gif Net ant alaus paskolinu. Aišku sumos nėr didelės, bet kai neturi pastovių pajamų tai ir 20 litų nemaži pinigai... Bet sakiau viskas susiimsiu... Poto pykstu ant draugės... galų gale nustoju klausinėti, kada gražins skolą... Bet vistiek viduj turbūt amžinai laikysiu nuoskaudą... nu nepamirštu aš tokių dalykų... Nors tu ką... Bet atsisakyt paskolint nemoku!!! doh.gif

Kaip nemokat? Ar ne sav pinigus skolinat? Tada jau geriau kelis litus bobutei padovanot.
Atsakyti
Aš tai paskolinu kaimynui kokiam jeigu paprašo, jeigu gražina skola, tai pasitikiu tuom žmogum jei nepaveda smile.gif
Atsakyti
Pasakau, kad galiu paskolint tik iki sio vakaro. smile.gif tai nebenori skolintis smile.gif
Atsakyti
Yra gal trys-keturi žmonės, kuriems skolinčiau. Kitu atveju paprasčiausiai pasakau, kad tikrai niekada neskolinu. Kol kas niekas iš prašiusių nesupyko (bent jau akivaizdžiai). Esame nusvilę porą kartų, tad daugiau skolinti visai nesinori, daug šansų prarasti draugus/gimines.
Atsakyti
Manęs beveik niekas neprašo, bet tais retais atvejais dažniausiai paskolinu, tačiau tai būna artimi žmonės, kuriais pasitikiu. O kam skolinti nenoriu, tai taip ir pasakau, kad neskolinsiu, nes per skolas griūva ir gražiausios draugystės (deja, tai tiesa). Nuoširdžiai taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 01:29)
Manęs beveik niekas neprašo, bet tais retais atvejais dažniausiai paskolinu, tačiau tai būna artimi žmonės, kuriais pasitikiu. O kam skolinti nenoriu, tai taip ir pasakau, kad neskolinsiu, nes per skolas griūva ir gražiausios draugystės (deja, tai tiesa). Nuoširdžiai taip.  ax.gif

Manyčiau, kad griūna falšyvos ir netikros draugystės, nes draugai iš gražiausių draugysčių yra sąžiningi ir draugų neapgaudinėja
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 07 22, 10:11)
Manyčiau, kad griūna falšyvos ir netikros draugystės, nes draugai iš gražiausių draugysčių yra sąžiningi ir draugų neapgaudinėja

drinks_cheers.gif thumbup.gif taikliai pastebta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 07 22, 03:11)

butent ! drinks_cheers.gif

Atsakyti
Labai retais atvejais skolinu pinigus ir tik tam zmogui,kuriuo galiu pasitiketi visu 100% kad grazins laiku,nes yra buve atveju kai pati savo pinigu turejau prasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 07 23, 06:00)
butent !  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif

geriausia dalis, kad tokia "draugyste" kainuoja salyginai pigiai - prarasta paskolinta pinigu suma. Daug brangiau gali atsieiti, kai per nezinojima tokie zmones lieka gyvenime ir padaro tikrai rimtos zalos.
Atsakyti