Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Cukriuk baigesi taip, kad ji dabar nescia ir nebera baimes del darbo, tai nors prie zaizdos dek, o buvo dar taip, kad ji man rase, ale cia as pasikeitus nebe tokia drauge kad nepasakoju jai ka sneku su vaizeriu ar menedzeriu, nes ji ale savo draugei tai viska papliotkintu, tai taip ir pagalvojau ,kad savo kitom draugem nemazai papliotkina... na zodziu ir t.t. tai kai dakniso isdejau viska ka galvoju, kame bedos ir apie apkalbas ir skundimus apie tai kad ji istisai meluoja net nelogiskai kurdama ir t.t. galvoju k ciortu bus kas bus, ji pradejo baisiausa teisinti, kad ale ji nemelavo niekad man, kad cia mane visi apgaudineja ant jos varydami ir t.t. zodziu man viskas aisku, kai zmogus ima baisulingai teisintis, tai kai atejau i darba ne karto apie tai neuzsimena, geresne nei visada, sakau klijuok prie zaizdos.. bet.. kas padaryta padaryta, bendrauju kaip bendravus, bet toli grazu ne apie viska.
Brukne, o kodel aguonu nevalgai? as ju simta metu nevalgiau gal, tai kai uzmaciau nupirkau ir visur pridejau biggrin.gif mano MB sako irgi ale nemegsta, bet lapnoja saldiakus uz ausies lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 28 birželio 2016 - 20:32
QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 17:53)
Magnuna tu auksas 4u.gif  4u.gif  Štai ko man reikia bigsmile.gif Ikejoje prie virtuvės įrankių ir visokių pribambasų ieškoti?
O dėžė ir pas mane tokia pati iš Maximos. Ieškojau, kad kuo auštesni kraštai būtų, nes kasa nežmoniškai ir kraikas fontanais barstosi. Bet tu kaip liuksiškai spintoj paslėpei.

Dėžė mano tokia pat, ale Kingas varo per kraštus. Nesuvokiu kaip, ir 1 dežę sulaužiau... verysad.gif
Atsakyti
Diinka, tavo mini zoologijos sodas superinis thumbup.gif . Kaip jūs visus išmaitinat, paglostot, pašukuojat ir dėmesiu apdalinat? ax.gif

Erode, o į kurią kliniką vedi Kaune? 4u.gif

Lisitėja, man tavo Moliukas labai mielas wub.gif (jei vardą gerai prisimenu blush2.gif )

Magnuna, o tai Kruopa ir neturi normalaus bliūdelio maistui?
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 06 28, 21:05)
Cukriuk senai matyta  4u.gif , Dar Kivukos pasiilgau   g.gif
Daredi as ta kazkur maciau ir panaudojau pas save pasiteisino visu 200% nes Vincas mano zveju zvejys. O dirbu as UK paste, rusiuojam siuntinius, tai kaip sakau turiu gym'a for free. sunkus fizinis darbas, nors jau neimu nepakeliamu deziu viska paprasau vaizerio, kad padetu, nes gaila ir nugaros ir kitu kuno daliu.... Beje katinai mano LT pas mama like, dabar nezinau kaip cia juos atsivezt ir kada reiks, gi nebeileist nauju emigrantu planuoja  lotuliukas.gif

Šiandie mačiau bičą veterinarijoj, sakė, paskiepiji ir per 2 sav. įveži.
Jei neįveži, vėl skiepiji.
g.gif
Papildyta:
O kaip tai nupjauta, kaip atrodo? Nu tas WC iš to acetono butelio.

g.gif
Papildyta:
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 28, 21:45)
Diinka, tavo mini zoologijos sodas superinis thumbup.gif . Kaip jūs visus išmaitinat, paglostot, pašukuojat ir dėmesiu apdalinat? ax.gif

Erode, o į kurią kliniką vedi Kaune? 4u.gif

Lisitėja, man tavo Moliukas labai mielas wub.gif (jei vardą gerai prisimenu blush2.gif )

Brukne, buvau Kaune, nuvežiau Jomantą pas senelius, o pas vetus buvome Vilniuj, pas R.Žilinskienę.
ax.gif blush2.gif
Netiksliai parašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 birželio 2016 - 20:56
Brukne, mano Molis rudas ir pūkuotas. O čia brolio katinas Okis, paprastas rainiukas, buvęs niekam nereikalingas verysad.gif . Kadangi brolis su šeima gyvena antrame aukšte, tai maišosi katinai po visą namą
.user posted image

O čia Špokis,irgi buvo niekam nereikalingas verysad.gif Kaip supratau, jis nakvos pas mane :ax:Turėsiu katiną, nes Molis trasoje, niekaip nėra laiko net pavalgyti.Jo vasarą skaityk, kaip nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 birželio 2016 - 21:10
Erode paskiepiji ir per metus turi isvezt, ir dar pries pat isvezant turi diena pries pas veta kazka ten padaro ar stampa ar ka ten deda, as klausiau, tik man idomu jei isstos is EU kaip pasikeis, dabar ir vezt baisu, as cia nesu nei 5m pragyvenus nei uzdirbu 35stukas svaru per metus, kaip[ kad ale gasdina ka deportuos, atsivesi paskui ir isdeportuos be katinu doh.gif
Ispjaunu ta sona mazdaug ta kvadratu kur acetonas parasyta, pameginsiu foto paieskot, gal rasiu kur matosi koks krasciukas, einu telefone savo 2000fotkiu knist doh.gif (niekaip neprisiruosiu susitvarkyt pratrint ko nereik, tai jau virs 2000 siekia)
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 28, 20:44)
Dėžė mano tokia pat, ale Kingas varo per kraštus. Nesuvokiu kaip, ir 1 dežę sulaužiau...  verysad.gif

Grikis tai būdavo pradeda pypt atsitūpęs ir po truputį stojasi kol pabaigia jau atsistojęs ir perpypia per kraštą doh.gif ir rupūžiokas tūpia m**t būtinai prie to išpjauto krašto doh.gif viduryje dėžės niekada netūpia doh.gif
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 28, 20:45)

Turi, čielus tris bliūdus dar turi, bet nenori iš normalių bliūdų valgyti smile.gif šitą super daiktą Kiara dovanų įdėjo ir nuo pat pirmos dienos Kruopai anas patiko smile.gif ir viskas, nori valgyti tik iš jo, kai nori kad maistelio įberčiau, tupi prie to savo žaislo ir letenėle kamuoliukus viduje barškina arba jeigu pamimu dėžutę su sausiukais, iškart skuodžia prie savo "bliūdelio" biggrin.gif jau greit du metai bus kaip jį gavo ir vis dar nepabodo smile.gif labai mikliai sausiukus iš ten išsitraukia. Grikelis šalia atsisėdęs žiūri žiūri kaip Kruopa darbuojasi ir vistiek jam nesuprantama kaip ten Kruopai gaunasi smile.gif nors Grikis ir šiaip ne iš savo padėklo nieko nevalgo tai ir Kruopos "bliūdeliu" neypatingai domisi smile.gif kažkokie netradiciniai pas mane katinai biggrin.gif kartais aš Kruopos bliūdelius kam nors panaudoju biggrin.gif bo stovi nenaudojami smile.gif Ir geria Kruopa ne iš bliūdelių, jai būtinai iš visų kranų atsigerti reikia doh.gif ir iš tūliko jaučiu atsigertų jeigu neuždengtas būtų. Pas tėvukus nuėjus irgi skuodžia iš visų kranų atsigerti - vonioje iš vonios krano pageria, tada iš karto ropščiasi ant kriauklės ir prašo kriauklės kraną atsukti, paskum skuodžia virtuvėn vandens ragauti, tadu jau šitas darbas nudirbtas, eina per kambarius žiūrėti ar visur tvarka smile.gif panašiai kaip Giliuko atostogų ataskaita, taip kiekvieną šeštadienį ana turi savo sąrašą, kur reik visus punktus atžymėti (check)
Tipo:
pagerti vandens iš vonios krano
pagerti vandens iš kriauklės krano vonioje
patupėti ant unitazo
pažiūrėti ar sutvarkyta sieninė spinta
patupėti ant palangės ir pažiūrėti kaip mamko mama ruošia pusryčius
padėti padengti pusryčiams stalą
pasėdėti prie mamkos tėčio per pusryčius ir paprašyti kad parodytų ką valgo (paprastai apuosto paduotą mėsos kąsniuką ir nevalgo, bet čia svarbu pats procesas)
atsigerti iš virtuvės krano
pagulėti ant kilimo
padraskyti Mauro su Mikute drąskymo apskritimą (pirktas irgi iš Ikejos toks pintas apvalus padėkliukas tipo ant kėdės padėti)
pažiūrėti pro svetainės langą kas darosi kieme
patupėti ant palangės ir pažiūrėti kaip mamka plauna indus
ir dar daug daug punktų doh.gif
Grikio sąrašas trumpas:
pak***ti tūlike
įsikasti į pagalves ant sofos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 28 birželio 2016 - 21:16
Sveikutės,
džiaugiuosi už Fogytę,visą laiką laikiau kumščius už ją kol atsirado ax.gif
Ir dėl Trupinėlio džiaugiuosi smile.gif

QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:02)
MB draugai žiurkučiai smile.gif aš juos taip vadinu, kadangi jis pas mane žiurkė (ir mama jo žiurkė) ...tik keista kaip jis su katinu išgyvena  g.gif  biggrin.gif 
beuodegiai degu...atvežti užmigdyti
šinšilos...visa šeima mama, tėtis ir sūnelis rasti kartoninėj dėžėj....prie konteinerio

kaip smagu,tiek augintinių wub.gif gražučiai visi wub.gif tu tokia geraširdė 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 15:39)
dėl transporterio viskas gerai- va įdėsiu Erodei lauktuvių dar vieną katę...ir bus tvarka smile.gif  Šiaip jei kas užmatysit papigiai didelį na tikrai didelį boksą- mielai priglausčiau, turėjau skolintą- Guziką jame auginau, ir dėžutė ir maisyelis ir vandenukas tilpo....o man kartais tenka (neduok D) nešiotis katinus į darbą...tai vargsta jie tam mažam boksiukę.... šiaip pas mane tašyčių prisikaupė- galėčiau į boksą keisti (Na laukinukams nelabai tašytės tinka sad.gif

aš galėčiau keist savo boksiuką į tašytę jeigu reikia,man nesvarbu,bet pas mane jis nėra labai didelis,vidutinis toks sakyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 28 birželio 2016 - 21:14
O ir Zydryne pasirode kaip tavo mama? Kaip MB
Va mano bliudas manau matosi neradau aiskesnes foto. O pafotkint negaliu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 28, 21:55)
Brukne, buvau Kaune, nuvežiau Jomantą pas senelius, o pas vetus buvome Vilniuj, pas R.Žilinskienę.
ax.gif  blush2.gif
Netiksliai parašiau.

Aišku mirksiukas.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 28, 22:02)
Brukne, mano Molis rudas ir pūkuotas.

Tai tą rudą ir pūkuotą turėjau omeny biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 28, 22:07)
  Ir geria Kruopa ne iš bliūdelių, jai būtinai iš visų kranų atsigerti reikia  doh.gif  ir iš tūliko jaučiu atsigertų jeigu neuždengtas būtų. Pas tėvukus nuėjus irgi skuodžia iš visų kranų atsigerti - vonioje iš vonios krano pageria, tada iš karto ropščiasi ant kriauklės ir prašo kriauklės kraną atsukti, paskum skuodžia virtuvėn vandens ragauti, tadu jau šitas darbas nudirbtas, eina per kambarius žiūrėti ar visur tvarka  smile.gif panašiai kaip Giliuko atostogų ataskaita, taip kiekvieną šeštadienį ana turi savo sąrašą, kur reik visus punktus atžymėti (check)

biggrin.gif
Mano Toris ir vandens iš krano mėgėjas biggrin.gif . Dar ir galvą pakiša. Pastoviai guli šlapioj vonioj, visas pilvas garbanotas, o paskui pėduoja po namus doh.gif
Atsakyti
Azu, o kaip tavo Mamukas?
Atsakyti
Vonios gyventojas biggrin.gif
user posted image

user posted image

Kopijuojam Kruopos dienotvarkę biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti