Dieve, kaip taip žmogus gali nesuprast, atrodo.

Mėja, ar bent supranti, kad prieštarauji pati sau?
Pasakymas, kad nemanei, kad iškels, sorry, bet kelia šypseną. Negi tikrai įsivaizdavai, kad būtent tas gyvenamas plotas, kur iš pradžių apgyvendino, rezervuotas TAU ir tik TAU visą darbo sutarties laiką?
Arba naivumas iki absurdo, arba kvailumas.
Jei netiko anos taisyklės, galima ramiai ieškot kompromiso. Bet jau susiknisai santykius ir nuo to tik pačiai sunkiau bus, ne tik tai moteriai.
Kaip tau paaiškint, kad TAVO PAREIGA rūpintis augintinio gerove ir kiti žmonės NEPRIVALO NORĖT su juo gyvent. Dar to betrūko, kad imt taikstytis vienam kambary su svetimo žmogaus šunim, o jei nesitaikstai, matote, tai yra principai.
O kitam netrukdo katė, o kiti geria, o kiti... Ar jei toj aikštelėj vyktų žudynės, reiškia, ir tau galima? Ar jei kiti vairuoja girti, galima ir man?
O kiti, žinok, paiso ne tik savęs, bet ir aplinkinių, kad ir jiems būtų patogu ir malonu.
Sunku skaityt šitą neteisybę.
Galiu suprasti, kad toji moteris persistengė su savo taisyklėm (tai reiškia, kad galima tartis, kad ABIEM būtų priimtinos). Bet vilktis savo gyvą palydą kartu ir dar piktinis, kad nenori su juo taikstytis, čia čia jau KAŽKAS TOKIO.
Žo. Tą patį per tą patį, bet taip norėtųs, kad žmogus į save pasižiūrėtų prieš puldamas šmeižt kitus.
Bestyge, ačiū už kvietimą, bet vaikų šventės manęs visai nevilioja.

Nors neisiu niekur. Ilgai miegojau. Kaip budulis Valstybės dieną skirsiu poilsiui ir šiokiai tokiai tvarkai.
O dėl Mėjos finansinių galimybių, negražu kišt nosies į svetimą piniginę, bet kartą minėjo apie tai, tai ten nėra neori suma, toli gražu. Tiesa, tik ji žino, kaip ten kas mėnesį. Jei tai nuolat būtų minimumas, taip nerašyčiau. Bet ir tai... Viena pažįstama, aš irgi stebiuos, bet, norėdama savarankiško gyvenimo, atvyko iš tėvų namų iš kito miesto į Vilnių ir daugiau nei metus vertės su minimumais. Tiesa, pasisekė kampelį rast nuomotis pigiai ir gyvių ji nelaiko. Ar skolų neprisidarė irgi nesu tikra. Dėl finansų, taip, aš irgi stresuočiau. Bet ir dabar streso dėl to turiu apsčiai.