Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2016 07 06, 10:52)
Na štai, ir sprendimas, pagaliau pradėjai mąstyti ir nustojai jaustis auka.

As niekada ir neplanavau gryzt gyvent pas mama.ir taip aisku,kad pasibaigus surarciai jei neprates ieskosiu kt darbo.
Bet kokiu atveju nenoriu mest sito,man jis patinka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 06, 11:02)
kazkur teko skaityti, kad yra genetinis polinkis i depresija. na ir tas laimingumo, sugebejimo jaustis laimingu polinkis. nors, matyma aplink daugiau gerio ir maziau blogio, as manau, kad galima kazkiek issitreniruoti.
Papildyta:

o kodel ji turetu isileisti tavo suni? kas jai is to? o tu nesi principinga boba dabar?

Principinga.bet del to,kad ir ji tokia.
Atsakyti
Sakau - čia beprasmės kalbos, nes tu nenori įsijausti į kito jausmus, kiti negali turėti principų, nuostatų, tau tai nerūpi ir niekas čia nepadės.

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 12:12)
Principinga.bet del to,kad ir ji tokia.

tai ji neturi teises nenoreti priimti tavo sunio?
kuris, beje, net pagal jusu taisykles apskritai yra draudziamas.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 07 06, 11:08)
Kaip įdomiai rašo Deraramos apie aukos sindromą.
Yra žmonių, kuriems viskas nesiseka - bankomatai praryja korteles, lėktuvuose -blogos vietos, bendrabarbiai -blogi, viršininksislgos nedidina, šviesoforai - raudoni ir pan.
Yra žmonių, kuriems tarsi Dievas takelį nutiesia.

daugelio atveju tai poziurio klausimas. ir vienu ir kitu gyvenimuose tas pats. bet viebi sureiksmina neigiama dienos patirti, kiti teigiama. o atrodo kad vienus dievas baudzia, o kitiems takelis.
Bestyge-manoji irgi dalyvauja. skeptiskai ziurwjua kol nenuejau i repeticijas-kokia jega ir stiprybe.

meja nu bet tu....tai niekas niekada nieko nezino. va del to nezinojimo as suns ir nesiimu auginti nors turiu buta vieta ir pan. o gyvenimas nuolat keiciasi ir reikia taikytis. reikia neklausyt muzikos darbe nes kolege nervina, atsisakyt mylimos geles nes vyrui smirdi, nepasiimt mociutes senovinio stalo nes seimai jis dvokia ir nepatinka. negali uzsispirti ir ant savo laikyti visada or visur

parasyk man kas tavo atveju butu kompromisas subta boba? kad ji priimtu suni gyventi- tai nera kompromisas
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 06, 11:40)
tai ji neturi teises nenoreti priimti tavo sunio?
kuris, beje, net pagal jusu taisykles apskritai yra draudziamas.

Pagak ju taisykles ir gert draudziama.
Vienas darbininkas laiko kate,kuri beje turi4 kaciukus db,niekas nepriestarauja,darbininkas su kuriuo jis gyvena irgi.
Turi teise nenoret.as lygiai taip pat turiu teise nenoret,kad ji garsiai klausytu muzika,kad vakare ilgai degintu sviesa,kad triuksmautu ar kazka atsivestu.ir priestarausiu,bet db labiau is principo nei reikalo.
QUOTE(bučkis @ 2016 07 06, 11:46)
daugelio atveju tai poziurio klausimas. ir vienu ir kitu gyvenimuose tas pats. bet viebi sureiksmina neigiama dienos patirti, kiti teigiama. o atrodo kad  vienus dievas baudzia, o kitiems takelis.
Bestyge-manoji irgi dalyvauja. skeptiskai ziurwjua kol nenuejau i repeticijas-kokia jega ir stiprybe.

meja nu bet tu....tai niekas niekada nieko nezino. va del to nezinojimo as suns ir nesiimu auginti nors turiu buta vieta ir pan. o gyvenimas nuolat keiciasi ir reikia taikytis. reikia neklausyt muzikos darbe nes kolege nervina, atsisakyt mylimos geles nes vyrui smirdi, nepasiimt mociutes senovinio stalo nes seimai jis dvokia ir nepatinka. negali uzsispirti ir ant savo laikyti visada or visur

parasyk man kas tavo atveju butu kompromisas subta boba? kad ji priimtu suni gyventi- tai nera kompromisas

Nera kompromiso.
Atsakyti
Dieve, kaip taip žmogus gali nesuprast, atrodo. doh.gif Mėja, ar bent supranti, kad prieštarauji pati sau?
Pasakymas, kad nemanei, kad iškels, sorry, bet kelia šypseną. Negi tikrai įsivaizdavai, kad būtent tas gyvenamas plotas, kur iš pradžių apgyvendino, rezervuotas TAU ir tik TAU visą darbo sutarties laiką? doh.gif
Arba naivumas iki absurdo, arba kvailumas.

Jei netiko anos taisyklės, galima ramiai ieškot kompromiso. Bet jau susiknisai santykius ir nuo to tik pačiai sunkiau bus, ne tik tai moteriai.

Kaip tau paaiškint, kad TAVO PAREIGA rūpintis augintinio gerove ir kiti žmonės NEPRIVALO NORĖT su juo gyvent. Dar to betrūko, kad imt taikstytis vienam kambary su svetimo žmogaus šunim, o jei nesitaikstai, matote, tai yra principai. biggrin.gif

O kitam netrukdo katė, o kiti geria, o kiti... Ar jei toj aikštelėj vyktų žudynės, reiškia, ir tau galima? Ar jei kiti vairuoja girti, galima ir man?
O kiti, žinok, paiso ne tik savęs, bet ir aplinkinių, kad ir jiems būtų patogu ir malonu.

Sunku skaityt šitą neteisybę.
Galiu suprasti, kad toji moteris persistengė su savo taisyklėm (tai reiškia, kad galima tartis, kad ABIEM būtų priimtinos). Bet vilktis savo gyvą palydą kartu ir dar piktinis, kad nenori su juo taikstytis, čia čia jau KAŽKAS TOKIO. doh.gif biggrin.gif

Žo. Tą patį per tą patį, bet taip norėtųs, kad žmogus į save pasižiūrėtų prieš puldamas šmeižt kitus.

Bestyge, ačiū už kvietimą, bet vaikų šventės manęs visai nevilioja. blush2.gif Nors neisiu niekur. Ilgai miegojau. Kaip budulis Valstybės dieną skirsiu poilsiui ir šiokiai tokiai tvarkai.
O dėl Mėjos finansinių galimybių, negražu kišt nosies į svetimą piniginę, bet kartą minėjo apie tai, tai ten nėra neori suma, toli gražu. Tiesa, tik ji žino, kaip ten kas mėnesį. Jei tai nuolat būtų minimumas, taip nerašyčiau. Bet ir tai... Viena pažįstama, aš irgi stebiuos, bet, norėdama savarankiško gyvenimo, atvyko iš tėvų namų iš kito miesto į Vilnių ir daugiau nei metus vertės su minimumais. Tiesa, pasisekė kampelį rast nuomotis pigiai ir gyvių ji nelaiko. Ar skolų neprisidarė irgi nesu tikra. Dėl finansų, taip, aš irgi stresuočiau. Bet ir dabar streso dėl to turiu apsčiai.

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 14:16)
Nera kompromiso.

o koks jis BŪTŲ tavo įsivaizdavimu. aš to klausiu.
Atsakyti
Bučki, šito žmogus nenorėjo matyt, nes tiesa akis bado.

Pati dažnai būnu durna ir viduriuoju dėl visokių vėjų. Pvz., dabar nepatinka darbe vienas bendrasavininkis. Bet suvokiu puikiai, kad tai aš turiu taikstytis, arba ieškot kompromisų, arba pasitraukt, nes tai aš nuo jo labiau esu priklausoma, nei jis nuo manęs.
Burbu ir skundžiuos, bet kalta esu IR AŠ, nes naudos reikia tiek man, tiek jam. Aš nesu nepakeičiama, o jis yra, nes jis šeimos narys.
Tai kol kas bandau integruotis. Ir, matau, kai stengiuos, ima stengtis ir jis bent kažkiek prie manęs taikytis.
Žinau, kad, jei imsiu šiauštis pastoviai, blogiau bus tik pačiai.
Jei jau labai nesutarsim, teks man pasitraukti.
Bet man čia yra puikus pvz., kad su žmonėm visada geriau gražiuoju.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 07 06, 14:42)
o koks jis BŪTŲ tavo įsivaizdavimu. aš to klausiu.

Ji sutinka su sunim,as sutinku su jos keliamom taisyklem biggrin.gif

taip,Night,as neuztikrinau savo suniui namu ir palikau ji pas mama.ismeciau ji,palikau ji stresuojanti ir man jo lb gaila.

Bučki,gaunu ne minimuma,suniui ant maisto tikrai uzteks.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 06, 16:07)
Bučki, šito žmogus nenorėjo matyt, nes tiesa akis bado.

Pati dažnai būnu durna ir viduriuoju dėl visokių vėjų. Pvz., dabar nepatinka darbe vienas bendrasavininkis. Bet suvokiu puikiai, kad tai aš turiu taikstytis, arba ieškot kompromisų, arba pasitraukt, nes tai aš nuo jo labiau esu priklausoma, nei jis nuo manęs.
Burbu ir skundžiuos, bet kalta esu IR AŠ, nes naudos reikia tiek man, tiek jam. Aš nesu nepakeičiama, o jis yra, nes jis šeimos narys.
Tai kol kas bandau integruotis. Ir, matau, kai stengiuos, ima stengtis ir jis bent kažkiek prie manęs taikytis.
Žinau, kad, jei imsiu šiauštis pastoviai, blogiau bus tik pačiai.
Jei jau labai nesutarsim, teks man pasitraukti.
Bet man čia yra puikus pvz., kad su žmonėm visada geriau gražiuoju.

Tavo atveju, yra ne tik savininko-darbuotojo santykiai, bet ir bendrazmogiski dalykai, nepriklausantys nuo pareigu. Ju turi paisyti visi. bet ne visiem sita suprast. ir negerai, kad su tuo manai turinti taikstytis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 06, 17:30)
Tavo atveju, yra ne tik savininko-darbuotojo santykiai, bet ir bendrazmogiski dalykai, nepriklausantys nuo pareigu. Ju turi paisyti visi. bet ne visiem sita suprast. ir negerai, kad su tuo manai turinti taikstytis.

Taikstytis prie taisyklių turiu omeny, kurios susiję su darbu. Kad ten jas kuriu ne aš (tai nereiškia, kad negaliu "derėtis", jei man nepriimtina dėl kažkokių priežasčių).

Su įžeidimais taikstytis nesiruošiu.

Supratau galutinai, kad anas nei nesuprato, kad mane įžeidė ir peržengė ribas. Blogai, kad tiesiai šviesiai neturėjau stiprybės to pasakyt iškart. Svarbu kitąkart nenutylėt, jei tai atsitiktų. O ir ano karto nepamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 06, 17:58)
Supratau galutinai, kad anas nei nesuprato, kad mane įžeidė ir peržengė ribas. Blogai, kad tiesiai šviesiai neturėjau stiprybės to pasakyt iškart. Svarbu kitąkart nenutylėt, jei tai atsitiktų. O ir ano karto nepamiršau.
tas asmuo apie daugeli ribu mazai ka tesupranta. butinai informuoti ji zodiskai ir aiskiai.
Atsakyti