Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(BaTika @ 2016 07 29, 18:42)
Sveikinu Aurute..Tu taip jaunai atrodai..ir pasirodo močiutėsmile.gif))) Rimta anūkėsmile.gif)) Graži, svajokliška....
O dėl saulės uogų, jei tos kur aš daviau, kaip supratau, jos valgomos tik rugsėjo galė, arba spalio mėnesį...Jos tokios jau biškutį man patižusios buvo atneštos, bet dabar tai jos labai kietos, ir neskanios..bet jos sakė nėra skanios, tik vertingos...
Gražaus savaitgalio visoms mergaitėms....

Ačiū ,ačiū 4u.gif .Saulės uogos tavo dovanotos,jos dar neprinokusios,bet pirmai pažinčiai pasidalinau,o rudenį dalinsiu jau prinokusias 4u.gif Bandžiau užpilti karštu vandeniu,vanduo mėlynas kaip rašalas doh.gif Jaučiu geri dažai būtų biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų žydinčios didžialapės (H. macrophylla) ružavos nemažos hortezijos už šokoladuką? Tiesiog reikia atlaisvinti vietą. Ir visiškai nemokamai cukinijų. Daug.
Atsakyti
Oi kaip noriu!!! Paskutiniu metu vis rezgu mintį kaip tą grožį pas sve įsitaisyti.. Jau draugės kaimynės norėjau prašyti, nes mačiau turint... Aš šiuo metu dėl gėlių pamišus, tad į cukinijas nepretenduočiau, užaugo ir pas mane smile.gif O dėl hortenzijos tai tiesiog būčiau devintm danguj:) Gal galima į AZ

QUOTE(giedriause @ 2016 07 30, 11:48)
Gal kas norėtų žydinčios didžialapės (H. macrophylla) ružavos nemažos hortezijos už šokoladuką? Tiesiog reikia atlaisvinti vietą. Ir visiškai nemokamai cukinijų. Daug.

Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 07 29, 10:53)
Gal ne į temą,bet mūsų džiaugsmelis.

Nuostabus džiausmelis clap_1.gif

Lakšmi, robinija įsodinta į vazoną, jei išgyvens - vešiu į sutartą vietą, jei ne - ir vėl mesiu lauk.
Alyvos iškastos - gražūs paaugę ūgliai, kam vis dar reikia- šaukit mirksiukas.gif

Jei kam reikia remontantinių aviečių...kasiu nevietoj išdygusias, kolkas palaikysiu, jei niekam nereikia - irgi mesiu lauk, nes savų jau perdaug.

Dar kartą klausiu dėl mahonijos - jei niekam nereikia, teks irgi išmest verysad.gif
... kažkokia įdomi būsena lietuj lyjant... tvarkau- metu, raunu- metu... visuotinis apsivalymas assa.gif
Atsakyti
lyja? g.gif
remontantinių aviečių labai norėčiau, kokios alyvos spalvos? ax.gif
bet nežinau, kitą savaitę net iš Aurutės pasiimti negalėsiu dirbsiu ilgai...nebent penktadienį...
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 07 30, 23:31)
lyja?  g.gif
remontantinių aviečių  labai norėčiau,  kokios alyvos spalvos? ax.gif
bet nežinau, kitą savaitę net iš Aurutės pasiimti negalėsiu dirbsiu ilgai...nebent penktadienį...

Tamsi alyvinė, pilnavidurė.
Avietės nelepios-išgyvens ir iškastos, galiu dar nekast, palaukt...rašykit, kada patogiau pasiimt - privešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, išlendu iš pomidorų bliūdo smile.gif Kemšu pilna burna. Vis gaila skint buvo, nes gi, dokumentacija netvarkoj: kol nenufotkinta ir sėkloms neatrinkta, niekam neleidau valgyt, o dabar jau leidimas duotas, kai kurie net sproginėja. Tai valgau valgau doh.gif

Gražią anukytę mačiau ( o kaip kitaip, kai močiutė ohoho), geras moteris, priėmusias šuniukus ir kačiukus, dosnias moteris, dalijančias cukinijas ir hortenzijas. Susitikino trokštančias irgi matau drinks_cheers.gif

Savaitgalis svečiuose, kituose soduose, erelio akim nužvelgti svetimi gėlynai ir šiltnamiai. Bet nieko originalaus nepamačiau, tai apsiraminau. Namie geriausia thumbup.gif

Poemes gražūs šiltnamiai ir gėlės nuostabios.
Ir iš vis, gyvenimas yra gražus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 07 29, 17:22)
Poeme, pas tave rojus, norėsiu aplankyti, kai pakviesi  mirksiukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

KVIEČIUUUUUUUU ploja.gif ploja.gif ploja.gif Ir labai tavęs laukiu wub.gif

QUOTE(BaTika @ 2016 07 29, 19:42)
O dėl saulės uogų, jei tos kur aš daviau, kaip supratau, jos valgomos tik rugsėjo galė, arba spalio mėnesį...

Aš galvoju kodėl jos tokios neskanios doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(edinka @ 2016 07 30, 22:28)
Alyvos iškastos - gražūs paaugę ūgliai, kam vis dar reikia- šaukit  mirksiukas.gif

Reikia bliamba, bet niekur nebespėju angel_sadangel.gif Jei dar pakentėtum, tikrai pasiimsiu 4u.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 31, 20:34)
Ir iš vis, gyvenimas yra gražus  clap_1.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Savaitgalis svečiuose, kituose soduose, erelio akim nužvelgti svetimi gėlynai ir šiltnamiai. Bet nieko originalaus nepamačiau, tai apsiraminau. Namie geriausia  thumbup.gif

Pffffff, naujiena? Va tiem svečiam verkt gryžus iš tavęs tongue.gif lotuliukas.gif Tobulėt šimtą metų hihihi.gif

Mano savaitgalis prabėgo akimirksniu wacko.gif Aš turėčiau kitoj temoj leliakint, nes tik tvarkaus, dėlioju, valau............. doh.gif Vakar pagaliau įlindau į daržą, tiesiogine prasme - įlindau verysad.gif Žolės man iki krūtinkaulio unsure.gif Kad pradėjau raut........radau ir svogūnus ir česnakus............ siaubas, bet nuariau tik trečdalį doh.gif Šiandien į darbą kokiais nagais atėjau nail.gif Jei kas ateina - slepiu po stalu lotuliukas.gif
Šeštadienį viriau uogienes, dar grybų vyras parnešė. Agurkų dar neužvakavau nei sloviko, o pažiūrėjau vakar jau ir šparaginių yra doh.gif Nelaiku užaugo mad.gif
Atsakyti
Mano savaitgalis darbingas ir labai trumpas doh.gif Šeštadienį po darbo lėkėm voveruškų ieškot thumbup.gif ,radom du kibirus thumbup.gif .Taip šeštadienis ir ištirpo.O sekmadienis prasidėjo agurkų marinavimu,pomidorų dėžė priskinta,bliūdas šparaginių doh.gif Nurovėm žirnius.Iki braškių ravėjimo nebeužtekau nei laiko nei sveikatos.Bet manau ne aš viena nieko nesuspėju,tai ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
savaitgalis- biškį darbų, biškį svečių- ir nėr jo...

Oras šiandien, bože bože.... doh.gif
Ir aš kažkokia lyg maišu trenkta šiandien, išlėkiau nė telefono nepasiėmiau...atrodo,kai turi, tai jo ir nereikia, o va, kai nepasiėmi... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
paskutinis savaitgalis su svečiais, rugpjūtį nutarėm pailsėt vieni savaitgaliais, tai darbų mažai tepasidariau...
Ar visos norinčios būti pasveikintos gimtadienius parašėt jau?

QUOTE(edinka @ 2016 07 30, 22:28)
Lakšmi, robinija įsodinta į vazoną, jei išgyvens - vešiu į sutartą vietą, jei ne - ir vėl mesiu lauk.

Ačiū, laikau kumščius, kad gyventų! 4u.gif
Sveikos, mielosios, išlendu iš pomidorų bliūdo smile.gif Kemšu pilna burna. Vis gaila skint buvo, nes gi, dokumentacija netvarkoj: kol nenufotkinta ir sėkloms neatrinkta, niekam neleidau valgyt, o dabar jau leidimas duotas, kai kurie net sproginėja.
Savaitgalis svečiuose, kituose soduose, erelio akim nužvelgti svetimi gėlynai ir šiltnamiai. Bet nieko originalaus nepamačiau, tai apsiraminau. Namie geriausia  thumbup.gif

Ir iš vis, gyvenimas yra gražus 

*ar gali pamokyt sėklas "pasidaryt"? ar iš visų galima rinkt (kažkur esu girdėjus, kad iš hibridų ne.. g.gif )?
**verkt turėjo tie ką erelio akis apžiūrėjo, nes jiems labai labai toli iki to erelio bigsmile.gif
***tikra tiesa 4u.gif

QUOTE(poeme @ 2016 08 01, 09:27)
KVIEČIUUUUUUUU  ploja.gif  Ir labai tavęs laukiu  wub.gif
tik tvarkaus, dėlioju, valau............. Vakar pagaliau įlindau į daržą, tiesiogine prasme - įlindau  verysad.gif Žolės man iki krūtinkaulio  unsure.gif Kad pradėjau raut........radau ir svogūnus ir česnakus............ siaubas, bet nuariau tik trečdalį  doh.gif

*Parašyk až kur tave rast? mirksiukas.gif kažkada gal išderinsim bigsmile.gif
**o tu sakyk, kad čia tavo gamtinė žemdirbystė ir bus ramu vacation4.gif

QUOTE(aurute66 @ 2016 08 01, 09:58)
.Bet manau ne aš viena nieko nesuspėju,tai ramiau biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
QUOTE(vilmak @ 2016 08 01, 10:11)
Oras šiandien, bože bože.... doh.gif 

Tai jau tikrai, man tik miegoti arba skaityti knygą po pleduku tinkamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 01, 12:40)
Tai jau tikrai, man tik miegoti arba skaityti knygą po pleduku tinkamas  blush2.gif

Aš jau laukiu žiemos bigsmile.gif Paskutinė perskaityta knyga tubūt buvo Paskutinis mohikanas lotuliukas.gif Ai nea mastau.gif Vienuolį pardavusį ferarį skaičiau kai laukiaus hihihi.gif Greičiau užsnigtų, gulėčiau ir aš po pledu user posted image Ir apie vasarą svajočiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 01, 12:40)
**o tu sakyk, kad čia tavo gamtinė žemdirbystė ir bus ramu  vacation4.gif

Tai jau sakau - gamtinė, savaiminė, laukinė........ user posted image
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2016 08 01, 10:11)
Ir aš kažkokia lyg maišu trenkta šiandien, išlėkiau nė telefono nepasiėmiau...atrodo,kai turi, tai jo ir nereikia, o va, kai nepasiėmi... doh.gif

Va čia jau problem cool.gif Aš irgi negaliu gyvent be mobiliako, mašinos............ dar skalbiankės hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 01, 09:58)
Nurovėm žirnius.

O aš žirnius šiemet nukarpysiu cool.gif Paliksiu šaknis žemėj, kad gautų azoto, prisiskaičiau čia ph34r.gif ( iš tikro tai tikiuos kad žolėm neapaugs iki rudens lotuliukas.gif ) Bent viena vaga bus "nuravėta" darže gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 01 rugpjūčio 2016 - 13:00