Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(poeme @ 2016 08 01, 09:27)
Reikia bliamba, bet niekur nebespėju  angel_sadangel.gif Jei dar pakentėtum, tikrai pasiimsiu

Jei žinočiau, kuri ta tavo fazenda, pro šalį važiuodama pamesčiau, nu bet kad ir kiek žvalgaus - niekaip neatrenku blush2.gif

QUOTE(Lakšmi @ 2016 08 01, 12:40)
Ačiū, laikau kumščius, kad gyventų!

Vysta rupkė nors tu ką...tai jai perkaršta, tai peršlapia...tokia lepi piktžolė bash.gif

Vija, kurie tavo duoti pomidorai ne hibridai? Mažus bibukus valgom jau gal dvi savaites, dabar vos spėjam lapnot juodulius ir žalius. Dryžiai po truputį sirpsta ir mėlyni kažkokios neaiškios stadijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, konservatorės (o gal konservuotojos g.gif )

Vija, kurie tavo duoti pomidorai ne hibridai? Mažus bibukus valgom jau gal dvi savaites, dabar vos spėjam lapnot juodulius ir žalius. Dryžiai po truputį sirpsta ir mėlyni kažkokios neaiškios stadijos lotuliukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pagal aprašymą nė vieno hibrido nekliuvo. Ir sau sėjau tik marfą ir toro mirksiukas.gif Iš visų gali imti sėklas. Juodi galėjo būti Black Russian (žemoki, stambūs ir žiauriai skanūs). žali tai tik Izumrudnoje jabloko. Dryžiai taip ir vadinosi, mėlyni stambesni Sinij arba smulkesni Indigo rose. Skanaus

Suintrigavai su ta robinija. Ir aš savo soduose paprūdyje pamačiau n+k prisisėjusių, o mamelė rausvai žydi. Ir dar mieste pietiniam bulvariuke irgi žolyne yra. Tik gal nedrąsu ten su kastuvu, o mūsų paprūdy - galima. P.S.Ten dar bordo lapais raugerškio sėjinukų yra ax.gif mamka už mane aukštesnė.
Ir alyvos prie mano daugiabučio atžalų turi (bordo, rausva ir balta graži). Tai kurios norėjot, galim derinti, jau nebe karšta.

Tiesa, apie avietes noriu pakalbėt. Keletą metų auginu atseit remontantines (mugėj pirktas), derlius menkas, rausiu lauk. Juokingai atrodo, kelienų net nesiekia, lapai šviesiai žali. Tai va, ar aš ką ne taip darau, ar mane išdūrė? Nesąmones įkišo gal. Tręšiu neperdaugiausiai, mulčiuoju, laistau, dirva porūgštė. Turguj moteris, kur ūkio daigais prekiauja, sakė, kad reikia varyt kas savaitę universaliom trąšom, kai žiedai pasirodo. Šiaubaš. Ar tiesa?

poeme, jei nenori ravėt iki rudens, į visas atlaisvėjusias vagas sėk sideratus (garstyčias, rugiu ar dar ką), nebus jokių piktžolių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 01 rugpjūčio 2016 - 22:25
QUOTE(edinka @ 2016 08 01, 23:03)
Jei žinočiau, kuri ta tavo fazenda, pro šalį važiuodama pamesčiau, nu bet kad ir kiek žvalgaus - niekaip neatrenku  blush2.gif

O kur žvalgais? biggrin.gif Mes nesimatom nuo kelio 4u.gif Nežinodamas nelabai ir rasi 4u.gif Parašysiu į až kur gyvenu mirksiukas.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 01, 23:23)
*Ir alyvos prie mano daugiabučio atžalų turi (bordo, rausva ir balta graži). Tai kurios norėjot, galim derinti, jau nebe karšta.

**Tiesa, apie avietes noriu pakalbėt. Keletą metų auginu atseit remontantines (mugėj pirktas), derlius menkas, rausiu lauk. Juokingai atrodo, kelienų net nesiekia, lapai šviesiai žali. Tai va, ar aš ką ne taip darau, ar mane išdūrė? Nesąmones įkišo gal. Tręšiu neperdaugiausiai, mulčiuoju, laistau, dirva porūgštė. Turguj moteris, kur ūkio daigais prekiauja, sakė, kad reikia varyt kas savaitę universaliom trąšom, kai žiedai pasirodo. Šiaubaš. Ar tiesa?

***poeme, jei nenori ravėt iki rudens, į visas atlaisvėjusias vagas sėk sideratus (garstyčias, rugiu ar dar ką), nebus jokių piktžolių.

*Vijute - aš gi čia alyvų mergaitė tongue.gif

**Nu ką aš žinau, turim ir mes aviečių, garbės žodis nežinau kas yra remontantinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mūsiškės dera rugsėjį, labai daug, didelės ir skanios wub.gif Ūgis man iki liemenuko lotuliukas.gif Nesu tręšus, laisčius ir pan. Pas mane "gyvena tik stipriausieji " lotuliukas.gif lotuliukas.gif

***Aha, vyras kasmet sėja garstyčias 4u.gif

Pas mane šiltnamy prisiveisė baltasparnių user posted image Dabar galvoju, ar nervuotis ar dėt skersą? user posted image
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 08 01, 23:03)

Vysta rupkė nors tu ką...tai jai perkaršta, tai peršlapia...tokia lepi piktžolė  bash.gif

Gal ja reikia truputi nugenėti, kad mažiau išgarintu drėgmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 01, 22:23)
*Ir alyvos prie mano daugiabučio atžalų turi (bordo, rausva ir balta graži). Tai kurios norėjot, galim derinti, jau nebe karšta.

**Tiesa, apie avietes noriu pakalbėt. Keletą metų auginu atseit remontantines (mugėj pirktas), derlius menkas, rausiu lauk. Juokingai atrodo, kelienų net nesiekia, lapai šviesiai žali. Tai va, ar aš ką ne taip darau, ar mane išdūrė? Nesąmones įkišo gal. Tręšiu neperdaugiausiai, mulčiuoju, laistau, dirva porūgštė. Turguj moteris, kur ūkio daigais prekiauja, sakė, kad reikia varyt kas savaitę universaliom trąšom, kai žiedai pasirodo. Šiaubaš. Ar tiesa?

* noriu vis dar, bordinės ir baltos rolleyes.gif jei tu kasi kažkam tai tuo pačiu ir man iškastum g.gif ir gal pusbroliuj perduotum jis man ir parveštų g.gif

** Maniškėms ir nelabai patinka itariu vieta , nedidelės gal biški virš kelių biggrin.gif uogų užtenka palesimui , bet galėtų būti ir daugiau .O iškelti kaip ir neturiu kur g.gif Gavau jas iš kaimynės , jos iki pažastų.

QUOTE(poeme @ 2016 08 02, 06:31)
*garbės žodis nežinau kas yra remontantinės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mūsiškės dera rugsėjį, labai daug, didelės ir skanios  wub.gif Ūgis man iki liemenuko  lotuliukas.gif Nesu tręšus, laisčius ir pan.

**Pas mane šiltnamy prisiveisė baltasparnių

*ramontantinės tai tos kur rudenį nupjaunamos ir dera ant pirmamečių ūglių wink.gif

** 4u.gif blemb ir mane užpuolė unsure.gif kanas ėst net kažkas pradėjo , visi lapai skylėti darosi , o tie baltasparniai tai šlamučiuose apsigyveno kai pajudinu tai pulkais pakyla doh.gif tai jau gavo vaistų gal dings rūpūžės 4u.gif

Sveikutės
Atsakyti
Augaliuku dalybos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik mus skaitanti mergaitė atnešė :katilėlių didžiažiedžių kelmukus(violetiniu ir baltų)ne tie didžiausi kur buvau foto įdėjusi.Dideliais žiedais sakė vėliau iškas ir atneš.
Taip pat atnešė svogūnėlių poetinių narcizų ir vėlyvių.Kas norit,labai lauksiu.Taip pat gali pasidalinti šalaviju,pelynu,juozažole.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 01, 23:23)
pagal aprašymą nė vieno hibrido nekliuvo.

Tiesa, apie avietes noriu pakalbėt. Keletą metų auginu atseit remontantines (mugėj pirktas), derlius menkas, rausiu lauk. Juokingai atrodo, kelienų net nesiekia, lapai šviesiai žali. Tai va, ar aš ką ne taip darau, ar mane išdūrė? Nesąmones įkišo gal. Tręšiu neperdaugiausiai, mulčiuoju, laistau, dirva porūgštė. Turguj moteris, kur ūkio daigais prekiauja, sakė, kad reikia varyt kas savaitę universaliom trąšom, kai žiedai pasirodo. Šiaubaš. Ar tiesa?

Ačiū, bandysiu rinkt iš labiausiai patikusių, tik jau pavadinimų neatrenku, nes visi išbluko, atskiriu rik pagal išskirtinę formą ar spalvą, o šiaip tai visi buvę "nupiepėliai" bujoja ir derliumi tikrai džiugina, net nežinau, ko reiktų atsisakyti thumbup.gif

Aviečių niekada niekuo netrešiu, nebent truputį kliūna, kai pavasarį ant viso daržo papilu betkokių trašų, kiekvienais metais jos pas mane dera gerai, užauga...na pernai buvo tikrai labai aukštos - skinant net pasilenkt nereikėjo, uogos buvo didelės, o ant kaikurių stiebų tai net gigantiškos. Šiemet jos tikrai gerokai žemesnės, akivaizdžiai matomas skirtumas, nežinau kaip bus su uogom ax.gif

QUOTE(poeme @ 2016 08 02, 07:31)
O kur žvalgais?  biggrin.gif Mes nesimatom nuo kelio  4u.gif Nežinodamas nelabai ir rasi  4u.gif Parašysiu į až kur gyvenu  mirksiukas.gif

Supratau mirksiukas.gif , galėtum pati užvažiuot grįždama po darbo ir pasiimt mirksiukas.gif

QUOTE(rimusia @ 2016 08 02, 10:26)
Gal ja reikia truputi nugenėti, kad mažiau išgarintu drėgmės  g.gif

Nukirpsiu viršūnę, žiūrėsiu, kaip sureaguos.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 02, 13:42)
Augaliuku dalybos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik mus skaitanti mergaitė atnešė

Kokia gera mergaitė 4u.gif Gal jai ką atnešt? Gal ko ieško?

Tai su alyvom kai jau pradėsiu, tada greit duosiu visoms žinią.

Avietėms, manau, žemė netinka... arba veislė prasta. Rudenį joms paskutinė dainelė...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 08 02, 15:04)
Kokia gera mergaitė  4u.gif Gal jai ką atnešt? Gal ko ieško?

Tai su alyvom kai jau pradėsiu, tada greit duosiu visoms žinią.

Avietėms, manau, žemė netinka... arba veislė prasta. Rudenį joms paskutinė dainelė...

Kaip suprantu ji gėlių mergaitė,labai daug ką turi ir vis pasipildo.O pertekliumi nori pasidalinti.Manau jei ko panorės,parašys thumbup.gif
Aš jau pasisėmiau narcizų ir vėlyvių,ieškosiu laisvo kampelio g.gif Kokie faini vėlyvių svogūniukai,su liežuviuku,nebuvau mačiusi tokių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 02, 12:42)
Augaliuku dalybos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik mus skaitanti mergaitė atnešė :katilėlių didžiažiedžių kelmukus(violetiniu ir baltų)ne tie didžiausi kur buvau foto įdėjusi.Dideliais žiedais sakė vėliau iškas ir atneš.
Taip pat atnešė svogūnėlių poetinių narcizų ir vėlyvių.Kas norit,labai lauksiu.Taip pat gali pasidalinti šalaviju,pelynu,juozažole.

Mes čia dar ir tokių turim bigsmile.gif wub.gif ačiū tai mergaitei už norą dalintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 08 02, 16:00)
Mes čia dar ir tokių turim  bigsmile.gif  wub.gif  ačiū tai mergaitei už norą dalintis  thumbup.gif

Turim turim thumbup.gif Ratas didėja thumbup.gif Reiks kur žemės papildomos dasipirkt,kad tiek grožių galėtumėm augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 02, 16:02)
Turim turim thumbup.gif Ratas didėja thumbup.gif Reiks kur žemės papildomos dasipirkt,kad tiek grožių galėtumėm augint biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif aš jau plečiu vieną gėlyną lotuliukas.gif nes vis dar kažko kaimynė pasiūlo, dar va čia atsiranda mergaičių geradarių wub.gif o sodinti tai jau nebėra kur doh.gif
Kaimynei ne be tas amžius daug kas žolese skęsta , tai aš gelbėju lotuliukas.gif
Atsakyti