Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(aurute66 @ 2016 07 18, 10:38)
Agurkai tai nervina,nu neauga rūpūžės.Jau bandysiu su kokiom trašom vieną pusę patręšt,žiūrėsiu skirtumą g.gif

Mano lauke agurkai jau skinami po truputį, o šiltnamy nei vieno agurkėlio, tik džiunglės. Rausiu lauk nelabuosius, buvau du daigus pasodinus, kad anksčiau turėt, ale kartu sėti lauke anksčiau megzt pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 07 18, 23:11)
Taisyklė Nr. 1 - mulčiuoti smile.gif

taip ir mėtysi iki Kalėdų po vieną taisyklę? Aš mulčiuoju jau kelinti metai. Liuks reikalas, tik to mulčo reikia sočiai.
ir mišrias lysves turiu. Įmesiu kada savo džiungles pasijuokt. Bet teisybė, kad neravėta geriau užauga, nes piktžolės kiek šešėlio ir drėgmės sudaro, braškėms tarp žliūgių gerai buvo, neiškepė. Tik mums negražu blush2.gif
Iš lauko jau skyniau keletą agurkų, šiltnaminiai irgi sustojo, bet mano maišuose auga, tai gal jau ir maisto trūksta. Pomidorai didėja, noksta tik toro ir maži kekiniai pimpiukai.
Nesitikėjau, kad pekino kopūstai užaugs. Vakar tokį milžiną nupjoviau. Dar kokie trys bus. Išoriniai lapai galingi, skylėti, bet vidus sveikas, baltas.
Atsakyti
Sveikutės

Jau baigem įsivažiuoti į ritmą , ana savaitė buvo lėkimo, rytoj išleidžiam svečius ir jau tada tikros atostogos thumbup.gif mb dar atostogauja ir mane išleido thumbup.gif

Dėl gimtadienių tai kitą temą kas kurs reike pirmam lape padaryti sąrašą , tada visada matysim kada jau sveikinti biggrin.gif aš savo neseniai atšvenčiau birželio 7 d wink.gif

Šiltnamį reike tvarką daryti, o daugiau viskas dar normoje, neapsileidau kad ir svečiai buvo biggrin.gif agurkus iš šiltnamio rausiu ir aš neauga ir vsio , o lauke jau pradeda thumbup.gif vakar puse kibiro mb priskynė tai jau atidariau vakavimo sezoną .
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 19, 13:31)
taip ir mėtysi iki Kalėdų po vieną taisyklę? Aš mulčiuoju jau kelinti metai. Liuks reikalas, tik to mulčo reikia sočiai.

Iš lauko jau skyniau keletą agurkų, šiltnaminiai irgi sustojo, bet mano maišuose auga, tai gal jau ir maisto trūksta. Pomidorai didėja, noksta tik toro ir maži kekiniai pimpiukai.

Nesitikėjau, kad pekino kopūstai užaugs. Vakar tokį milžiną nupjoviau. Dar kokie trys bus. Išoriniai lapai galingi, skylėti, bet vidus sveikas, baltas.

negaliu platinti, nes juk @copyright bigsmile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Irgi skinam iš lauko, savaitgalį du bliūdus salotų pridariau doh.gif

Ką su pekinais gamini? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 19, 14:15)
Jau baigem įsivažiuoti į ritmą , ana savaitė buvo lėkimo, rytoj išleidžiam svečius ir jau tada tikros atostogos  thumbup.gif  mb dar atostogauja ir mane išleido  thumbup.gif

Dėl gimtadienių tai kitą temą kas kurs reike pirmam lape padaryti sąrašą

Mačiau FB gražias foto wink.gif

Būtinai padarysiu smile.gif
Atsakyti
[quote=Lakšmi,2016 07 19, 15:06]
negaliu platinti, nes juk @copyright bigsmile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Irgi skinam iš lauko, savaitgalį du bliūdus salotų pridariau doh.gif

Ką su pekinais gamini? g.gif

Teisės tai teisės, mes nulaužt mokam viską lotuliukas.gif

nieko nesufantazavau, tik salotas su pomidorais iš pekinų pasidariau, man gaila juos virt ar troškint
Atsakyti
Kur visos išsislapstėt ? Pas mane nieko gero, tarp bulvių maras pradėjo plisti verysad.gif per viena diena lapai pajuodo verysad.gif vakar pakasiau , bulvės mažos verysad.gif dar augt ir augt verysad.gif
Kad neapsiašarot verysad.gif linksmesniu nuotraukų rolleyes.gif žadėta lelija biggrin.gif o kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 21 liepos 2016 - 08:17
QUOTE(rimusia @ 2016 07 21, 09:14)
Kur visos išsislapstėt ? Pas mane nieko gero, tarp bulvių maras pradėjo plisti  verysad.gif  per viena diena lapai pajuodo  verysad.gif vakar pakasiau , bulvės mažos verysad.gif dar augt ir augt  verysad.gif
Kad neapsiašarot verysad.gif  linksmesniu nuotraukų rolleyes.gif  žadėta lelija  biggrin.gif o kvapas wub.gif  wub.gif

Darbuose doh.gif doh.gif
neliūdėk 4u.gif lelija nuostabi wub.gif
Atsakyti
rimusia thumbup.gif jau žiedo gražumas ir didumas:wub: Visos dūzgia kaip bitės biggrin.gif kas daržuose,kas darbuose,kas kraustymosi darbais užsiėmę,kai kas turbūt jau stiklainius pildo biggrin.gif Aš irgi jau pirmuosius agurkus užmarinavus,ir cukinijas pirmi metai pabandžiau užmarinuoti,nebesuvalgom.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 07 21, 08:14)
Kur visos išsislapstėt ? Pas mane nieko gero, tarp bulvių maras pradėjo plisti  verysad.gif 

Pas mane tarp pomidorų įsisuko maras.
Atsakyti
Rimusia lelijos grožissssssssss bigsmile.gif wub.gif

O dėl bulvių nepergyvenk kiek užaigs tiek ir užteks mirksiukas.gif

Sveikutės

Gal sekmadienį arba pirmadienį būtų norinčių susitikti pas mane g.gif paskui išeisiu į darbą ir dirbsiu beveik be išeiginių visą mėn, tai nebebus kada svečių priiminėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2016 07 21, 19:15)
Pas mane tarp pomidorų įsisuko maras.

Gal dar ne? Gal dėmėtligė?
Rimusia-lelija monstrė. Ar čia pas mus pataikei nupirkt? Ar siunteis? Nuostabi.
Dėl maro nepatarsiu. Bet žemėj dar bręs bulvės. Galima mėn.laikyti.
Aš nemarinuoju. Neturiu ko. Agurkų lauke tik pavalgyt. Šiandien išroviau pekino kopūstus iš agurkų. Nu kokie gražūs. Netikėjau, kad taip užaugs. Nugenėjau moliūgus, nes baigė užgožt viską. Kiek jau primegzta:) šparaginių tuoj bus. Cukinijas tik tris turiu, ačiū Dievui, proto užteko neprisėt.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 21, 23:55)
Gal dar ne? Gal dėmėtligė?
Rimusia-lelija monstrė. Ar čia pas mus pataikei nupirkt? Ar siunteis? Nuostabi.
Dėl maro nepatarsiu. Bet žemėj dar bręs bulvės. Galima mėn.laikyti.
Aš nemarinuoju. Neturiu ko. Agurkų lauke tik pavalgyt. Šiandien išroviau pekino kopūstus iš agurkų. Nu kokie gražūs. Netikėjau, kad taip užaugs. Nugenėjau moliūgus, nes baigė užgožt viską. Kiek jau primegzta:)  šparaginių tuoj bus. Cukinijas tik tris turiu, ačiū Dievui, proto užteko neprisėt.

O aš savo pekino kopūstus išroviau dar pavasari, verysad.gif pamačiau kiek drugeliu, tokiu mažu pilku skraido, doh.gif pamaniau nieko gero nebus schmoll.gif ir išroviau. Lelija pirkau Rimi smile.gif 3 svogūnėlius , atskirai buvo parduodami, vienas nunyko verysad.gif kiti auga wub.gif
Simsius aš noriu bigsmile.gif man tinka ir sekmadienis ir pirmadienis bigsmile.gif
Atsakyti