Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 21, 22:55)
Gal dar ne? Gal dėmėtligė?

Tiksliai negaliu pasakyti. Is lapai nugelto ir su rudom demem ir vaisius palei koteli pradeda puti.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2016 07 22, 10:25)
Tiksliai negaliu pasakyti. Is lapai nugelto ir su rudom demem ir vaisius palei koteli pradeda puti.

paieškok nuotraukų pgl. marą. Ir jei taip, tai gelbėk. Skink didelius lauk, dėk nokinti, o augalus purkšk su revus
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 21, 22:51)
Rimusia lelijos grožissssssssss  bigsmile.gif  wub.gif

O dėl bulvių nepergyvenk kiek užaigs tiek ir užteks  mirksiukas.gif

Sveikutės

Gal sekmadienį arba pirmadienį  būtų norinčių susitikti pas mane  g.gif  paskui išeisiu į darbą ir dirbsiu beveik be išeiginių visą mėn, tai nebebus  kada svečių priiminėti  unsure.gif

Aš galėčiau pirmadienį smile.gif bet gi žadėjom pas mane rinktis..... aš kitą savaitę vakarais galėčiau priimti arba savaitgalį kitą.... ir dar kitą savaitę (atostogausiu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 22, 09:52)
paieškok nuotraukų pgl. marą. Ir jei taip, tai gelbėk. Skink didelius lauk, dėk nokinti, o augalus purkšk su revus

Kažkur kažkada skaičiau, kad tokius pomidorus reikia perliet karštu, apie 70 laipsnių, vandeniu, kad nuo paviršiaus sunaikintų maro sukėlėjus, tada lyg daugiau šansų, kad sunoks, o ne supus. Pati nebandžiau.
Atsakyti
Atsiprasau, kad kisiu savo trigrasi, bet jei prie kotelio nupuna tai ne maras o kita priezastis- perdidele dregme siltnamyje ir bloga ventiliacija o lapai ne geltonuoja kai maras o pajuodoja ir kotai ir vaisiai JUODOJa.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 07 22, 12:51)
Atsiprasau, kad kisiu savo trigrasi, bet jei prie kotelio nupuna tai ne maras o kita priezastis- perdidele dregme siltnamyje ir bloga ventiliacija o lapai ne geltonuoja kai maras o pajuodoja ir kotai ir vaisiai JUODOJa.

Ačiū,kad kišat trigrašį 4u.gif Daugiau tokių 4u.gif Mums daug lengviau būtų auginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 07 22, 12:51)

Aciu uz ta trigrasi. Keista tuomet, nes pirmi metai taip. Tikrai lieju retai. Atdara istisai. Na kaip ir kasmet.

Lapai berots gelsta ir su juodom demelem.
Papildyta:
user posted image
Va kokie mano pomidoru lapai
Atsakyti
Ieskojau internete, tokiu nuotrauku neradau (nemoku ieskot), cia tikriausiai yra demetlige (Cladosporioze), reikia purkst su fungicidais. Negaliu patart daugiau, pati nesu su tuo susidurus.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 07 22, 15:08)
Ieskojau internete, tokiu nuotrauku neradau (nemoku ieskot), cia tikriausiai yra demetlige  (Cladosporioze), reikia purkst su fungicidais. Negaliu patart daugiau, pati nesu su tuo susidurus.

Taigi va, kad ir as neradau.
Atsakyti
Ir as noriu i susitikima!!!
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 07 21, 23:51)
Gal sekmadienį arba pirmadienį  būtų norinčių susitikti pas mane

Mielai betkada mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai sakykit kur norit ? pas mane ar pas Di72 biggrin.gif

Jei pas mane tai man būtų geriausia sekmadienis wink.gif

Padariau tvarką šiltnamį tai jau ir saulės spindulys įlys lotuliukas.gif agurkai darže atrodo auga , vėl puskibirį priskyniau thumbup.gif apipyliau šaltu vandeniu rytoj susitvarkysiu.

Pagaliau mb priverčiau padaryti lentynas, stiklainių sandėliuke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 22 liepos 2016 - 22:23