O dėl bulvių nepergyvenk kiek užaigs tiek ir užteks
Sveikutės
Gal sekmadienį arba pirmadienį būtų norinčių susitikti pas mane paskui išeisiu į darbą ir dirbsiu beveik be išeiginių visą mėn, tai nebebus kada svečių priiminėti
Aš galėčiau pirmadienį bet gi žadėjom pas mane rinktis..... aš kitą savaitę vakarais galėčiau priimti arba savaitgalį kitą.... ir dar kitą savaitę (atostogausiu)
Kažkur kažkada skaičiau, kad tokius pomidorus reikia perliet karštu, apie 70 laipsnių, vandeniu, kad nuo paviršiaus sunaikintų maro sukėlėjus, tada lyg daugiau šansų, kad sunoks, o ne supus. Pati nebandžiau.
Atsiprasau, kad kisiu savo trigrasi, bet jei prie kotelio nupuna tai ne maras o kita priezastis- perdidele dregme siltnamyje ir bloga ventiliacija o lapai ne geltonuoja kai maras o pajuodoja ir kotai ir vaisiai JUODOJa.
Atsiprasau, kad kisiu savo trigrasi, bet jei prie kotelio nupuna tai ne maras o kita priezastis- perdidele dregme siltnamyje ir bloga ventiliacija o lapai ne geltonuoja kai maras o pajuodoja ir kotai ir vaisiai JUODOJa.
Ieskojau internete, tokiu nuotrauku neradau (nemoku ieskot), cia tikriausiai yra demetlige (Cladosporioze), reikia purkst su fungicidais. Negaliu patart daugiau, pati nesu su tuo susidurus.
Ieskojau internete, tokiu nuotrauku neradau (nemoku ieskot), cia tikriausiai yra demetlige (Cladosporioze), reikia purkst su fungicidais. Negaliu patart daugiau, pati nesu su tuo susidurus.
Padariau tvarką šiltnamį tai jau ir saulės spindulys įlys agurkai darže atrodo auga , vėl puskibirį priskyniau apipyliau šaltu vandeniu rytoj susitvarkysiu.
Pagaliau mb priverčiau padaryti lentynas, stiklainių sandėliuke