Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

QUOTE(zuzu @ 2009 02 28, 18:15)
nu ką, galiu prisimint savo jaunystės dieneles... prieš devyneris metus... gyvenom barake, taigi kambarių ne 5, ir jų į miegamuosius nesuskirstysi. iškart duris atdiarius, pereinamas kambariukas toks tamsus, ir įžengi iškart į didelį, kur kartu kamabrš ir virtuvę buvom pasidarę. na, ten ir miegojau tuomet ant grindų. taigi, pamatęs, manetarp tarpdury tarp mažo tamsaus kamabriuko ir didžiojo kambario stovėdamas, ir mestelėjo vyrui: galiu prigult prie jurgos...  na ir ką...pasijutau gerai ir tiek. nes nei gulė aišku nei grabinėjosi... o vyras kažką atreplikavo: aš tau parodysiu prigulimą...bet iš balso jautėsi, kad jautėsi įvertintas kažkokiu būdu... g.gif

bigsmile.gif nuostalgija...
Papildyta:
siaip tai daug ka galima suprasti ir netiesiogiai...
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 28, 07:22)
lotuliukas.gif tai aisku kad malonu kai tavo brangiaja ivertina ir aplinkiniai ''vyrai''geraja prasme...be jokiu atbuliniu minciu... thumbup.gif

nu va, KAŽKIEK NUOŠIrdesnis atsakymas. aš ir laukiau, kad vyras pasakytų, kad fainai jaučiasi įvertintinas savotiškai. dėl gražios žmonos. tačiau iškart klausimas: ar vyrams įmanomas žavėtis kita moterim be atbulų minčių? ta prasme, kai jūs žiūrit į kitą moterį ar pagiriat draugo žmoną, arneturi kitokių minčių.... įdomi man vyrų psichologija ir mąstymas. tikiuos ne visi nurenginėja ir dulk.... mintyse. arba aš jau naivi su visam. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 28 vasario 2009 - 17:25
QUOTE(zuzu @ 2009 02 28, 18:24)
nu va, KAŽKIEK NUOŠIrdesnis atsakymas. aš ir laukiau, kad vyras pasakytų, kad fainai jaučiasi įvertintinas savotiškai. dėl gražios žmonos. tačiau iškart klausimas: ar vyrams įmanomas žavėtis kita moterim be atbulų minčių? ta prasme, kai jūs žiūrit į kitą moterį ar pagiriat draugo žmoną, arneturi kitokių minčių.... įdomi man vyrų psichologija ir mąstymas. tikiuos ne visi nurenginėja ir dulk.... mintyse. arba aš jau naivi su visam. g.gif  bigsmile.gif

kaip bebuve pasakysiu atvirai man draugu zmonos visada buvo ir bus tabu...
Papildyta:
juolab kad yra brangioji su kuria gera tad neverta bandyti ir rizikuoti esama padetim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 28, 15:31)
kaip bebuve pasakysiu atvirai man draugu zmonos visada buvo ir bus tabu...
Papildyta:
juolab kad yra brangioji su kuria gera tad neverta bandyti ir rizikuoti esama padetim... smile.gif

na, neatsakyta į klausimą. smile.gif kalbėjau apie mintis. negi vedęs sykį, vyras nustoja mintyse nurenginėti gražias moteris...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 02 28, 21:58)
na, neatsakyta į klausimą. smile.gif kalbėjau apie mintis. negi vedęs sykį, vyras nustoja mintyse nurenginėti gražias moteris...

biggrin.gif draugu zmonas taip nustoja... biggrin.gif(cia as apie save) visos kitos ??? kodel gi ne...pas vedusius gal net lakesne vaizduote... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 28, 20:05)
biggrin.gif draugu zmonas taip nustoja... biggrin.gif(cia as apie save) visos kitos ??? kodel gi ne...pas vedusius gal net lakesne vaizduote... lotuliukas.gif

niu tai va, tai jei pas jus -atbulinės mintys, tai ko ant kitų raukotės...jein taviškę mintyse pamyluoja???? g.gif g.gif vadinasi net pas padorius vyriokus būna atbulinių minčių bet tai gal ne nusikaltimas, ar kaip? juk mintyse ištikimu nieks nebūna... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 01, 11:49)
niu tai va, tai jei pas jus -atbulinės mintys, tai ko ant kitų raukotės...jein taviškę mintyse pamyluoja???? g.gif  g.gif  vadinasi net pas padorius vyriokus būna atbulinių minčių bet tai gal ne nusikaltimas, ar kaip? juk mintyse ištikimu nieks nebūna... bigsmile.gif  bigsmile.gif

g.gif idomiai cia gaunas...o as galvojau kad esu istikimas net mintyse savo zmonai,vienaip ar kitaip mintyse stengiuos buti taip pat istikimas...ir atbuliniu minciu pas mane nera va taip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 01, 09:30)
g.gif idomiai cia gaunas...o as galvojau kad esu istikimas net mintyse savo zmonai,vienaip ar kitaip mintyse stengiuos buti taip pat istikimas...ir atbuliniu minciu pas mane nera va taip... blush2.gif

nu tai kaip čia iš tiesų? sakėt pirma, kad pas vedusius lakesnė vaizduotė, o po to kad manot jog atseit vis ištikimas. kaip iš tiesų tik vienas pats ir galit atsakyti...turbūt būnat visoks...kaip ir jūsų antra pusė g.gif ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 01, 21:19)
nu tai kaip čia iš tiesų? sakėt pirma, kad pas vedusius lakesnė vaizduotė, o po to kad manot jog atseit vis ištikimas. kaip iš tiesų tik vienas pats ir galit atsakyti...turbūt būnat visoks...kaip ir jūsų antra pusė g.gif ... ax.gif

vienaip ar kitaip manau kad esam viens kitam istikimi... bigsmile.gif
Atsakyti
Matau, kad tik dviese cia ir diskutuojate....
Atsakyti
[quote=zuzu,2009 02 28, 17:24]
nu va, KAŽKIEK NUOŠIrdesnis atsakymas. aš ir laukiau, kad vyras pasakytų, kad fainai jaučiasi įvertintinas savotiškai. dėl gražios žmonos. tačiau iškart klausimas: ar vyrams įmanomas žavėtis kita moterim be atbulų minčių? ta prasme, kai jūs žiūrit į kitą moterį ar pagiriat draugo žmoną, arneturi kitokių minčių.... įdomi man vyrų psichologija ir mąstymas. tikiuos ne visi nurenginėja ir dulk.... mintyse. arba aš jau naivi su visam. g.gif bigsmile.gif
[/quote

Įdomu ką reiškia atbulos mintys? Čia kaip kalbėti nuo sakinio galo iki pradžios?

hihihi.gif hihihi.gif

taip taip jus esate naivi, vien todėl, kad mąstote ir kad mąstote nebetkaip o šitaip.

umn.gif.

Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 02, 19:01)
Matau, kad tik dviese cia ir diskutuojate....

bigsmile.gif nevisada...kartais ateina ir be musu... lotuliukas.gif
Atsakyti