Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

QUOTE(Laaila @ 2009 02 24, 10:37)
Man is principo nepatinka kai liecia svetimi vyrai, tad tokiam pati ispyrciau i uzpakali! O kita vertus koki cia draugyste ,jei lenda prie prie draugo zmonos?

o tai kaip tuomet APIbūdintumėt "lengvo flirto" sąvoką? juk nemakaluoja šiknos ar krūtinės nnnnn minučių. tokiam turbūt ne vien įspirt norėtųsi... na bet, ... kaip draugaut tuomet, vien kaip zombiai, rankos prie šonų... čia buvo klausimas vyrams: įdomu, ar jie pasikėlę esti, kai mato, kad dėl jų dailios žmonos kiti seilę varvina...aišku, iki tam tikro lygio... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Romy,2009 02 24, 14:16]
[quote=Laaila,2009 02 20, 21:48]
Dovanokit, bet man atrodo, kad i Airija isvaziavo tie kurie nebaige pradines mokyklos, todel cia negauna darbo ... tad neliudekit labai mirksiukas.gif
Papildyta:

O Jus turbut vedet statistika kas tokie ir kokiais issilavinimais bei ketinimais i Airija isvyko...
[/quote]

Cia nereikia vesti statistikos, kad zinotum jog lietuviai ten cementa maiso arba darzus ravi. Zmogus turintis galva ant peciu ir aukstaji issilavinima tikrai tokio darbo nedirbs. O kas neturi nei pinigu nei smegenu ten ir sedi...
Papildyta:
[quote=zuzu,2009 02 24, 16:31]o tai kaip tuomet APIbūdintumėt "lengvo flirto" sąvoką? juk nemakaluoja šiknos ar krūtinės nnnnn minučių. tokiam turbūt ne vien įspirt norėtųsi... na bet, ... kaip draugaut tuomet, vien kaip zombiai, rankos prie šonų... čia buvo klausimas vyrams: įdomu, ar jie pasikėlę esti, kai mato, kad dėl jų dailios žmonos kiti seilę varvina...aišku, iki tam tikro lygio... bigsmile.gif  bigsmile.gif
[/quote]
Lengvam flirtui rankos nereikalingos:gali uztekto ir sypsenos ar zvilgsnio...
Ir abejoju ar mano vyras sedetu pasikeles, kai jo draugai seile varvintu, nes tai elementari nepagarba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 25 vasario 2009 - 11:10
QUOTE(Laaila @ 2009 02 25, 09:09)
Cia nereikia vesti statistikos, kad zinotum jog lietuviai ten cementa maiso arba darzus ravi. Zmogus turintis galva ant peciu ir aukstaji issilavinima tikrai tokio darbo nedirbs. O kas neturi nei pinigu nei smegenu ten ir sedi...
Papildyta:

Lengvam flirtui rankos nereikalingos:gali uztekto ir sypsenos ar zvilgsnio...
Ir abejoju ar mano vyras sedetu pasikeles, kai jo draugai seile varvintu, nes tai elementari nepagarba  mirksiukas.gif

nesugebu matyt suformuluot klausimo. negi vyrams nefainai kai jų žmona kitiems tikrai žiauriai graži... net pas mano vyrą užsukę į svečius draugas koks jam mesteli (kai guliu lovoj, skaitau ką), : galiu prigult šalia tavo žmonos..?? na taip draugiškai... ar vyrams geriau eilinė, kurios iš pagarbos akyse kiti vyrai nesako vyrui, ech, na susiradai...ką padarysi bet kad nieko nematau čia mandro.... ar geriau toookia kad...

viens tipelis buvo pareiškęs: "susirasiu tokią, su kuria gatvę baisu bus pereit" (čia iš geros pusės)

kodėl šis klausimas kyla? todėl kad...gal jau ne į temą, bet niekaip nesuprantu visur diskutuotinos svingerių temos. negi mes esame vien robotai-jau ant tiek nužmogėję. užsuka keturios poros į vakarėlį...ir staiga visi trys vyrai iš keturių ...užsinori vienos ir tos pačios moters...ką daryt tuomet...na o kitos netraukia ir tiek. mano pažįstamas prasitarė: yra swingeriai, kur įeina užrištom akim, kad viskas būtų matematiškai ir be aistrų...ką susiranda, apsičiupinėja, tą... vat galvoju, tai gelbsti nuo to atvejo, kai petro žmona man gražesnė nei Juozo ar Klimo...
na ką mąstot... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 26 vasario 2009 - 15:37
QUOTE(zuzu @ 2009 02 26, 16:36)
nesugebu matyt suformuluot klausimo. negi vyrams nefainai kai jų žmona kitiems tikrai žiauriai graži...  net pas mano vyrą užsukę į svečius draugas koks jam mesteli (kai guliu lovoj, skaitau ką), : galiu prigult šalia tavo žmonos..?? na taip draugiškai... ar vyrams geriau eilinė, kurios iš pagarbos akyse kiti vyrai nesako vyrui, ech, na susiradai...ką padarysi bet kad nieko nematau čia mandro....  ar geriau toookia kad...

viens tipelis buvo pareiškęs: "susirasiu tokią, su kuria gatvę baisu bus pereit" (čia iš geros pusės)

kodėl šis klausimas kyla? todėl kad...gal jau ne į temą, bet niekaip nesuprantu visur diskutuotinos svingerių temos. negi mes esame vien robotai-jau ant tiek nužmogėję. užsuka keturios poros į vakarėlį...ir staiga visi trys vyrai iš keturių ...užsinori vienos ir tos pačios moters...ką daryt tuomet...na o kitos netraukia ir tiek. mano pažįstamas prasitarė: yra swingeriai, kur įeina užrištom akim, kad viskas būtų matematiškai ir be aistrų...ką susiranda, apsičiupinėja, tą... vat galvoju, tai gelbsti nuo to atvejo, kai petro žmona man gražesnė nei Juozo ar Klimo...
na ką mąstot... g.gif  g.gif  g.gif

Tamstos pasakojime as irgi ,matyt, izvelgiu visai ka kita lotuliukas.gif
Gal vyro draugo pasakymas ,,ar galiu prigult salia?,, reiskia ne tai, kad jus labai patraukli, o tai kad esate nemandagi, nes atejus sveciui drybsote lovoj....
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 02 26, 16:36)
nesugebu matyt suformuluot klausimo. negi vyrams nefainai kai jų žmona kitiems tikrai žiauriai graži...  net pas mano vyrą užsukę į svečius draugas koks jam mesteli (kai guliu lovoj, skaitau ką), : galiu prigult šalia tavo žmonos..?? na taip draugiškai... ar vyrams geriau eilinė, kurios iš pagarbos akyse kiti vyrai nesako vyrui, ech, na susiradai...ką padarysi bet kad nieko nematau čia mandro....  ar geriau toookia kad...

na ką mąstot... g.gif  g.gif  g.gif
Kaip supratau,tai patikti vyro draugams yra kiekvienos moters siekiamybė?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 02 26, 23:00)
Kaip supratau,tai patikti vyro draugams yra kiekvienos moters siekiamybė?

Man tai čia išvis kažkokios pievos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2009 02 27, 00:46)
Man tai čia išvis kažkokios pievos  biggrin.gif

thumbup.gif tikra tiesa,manau pirmoje eileje moteris turi siekti kad butu grazi tik savo isrinktajam...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 02 26, 18:14)
Tamstos pasakojime as irgi ,matyt, izvelgiu visai ka kita  lotuliukas.gif
Gal vyro draugo pasakymas  ,,ar galiu prigult salia?,, reiskia ne tai, kad jus labai patraukli, o tai kad esate nemandagi, nes atejus sveciui drybsote lovoj....

na nebent jis pats ateina nepranešęs savaitgalio rytą 8ryto...aplinkybių nežinote...o taip ir buvo..ir dar nėščia buvau 7mėn...ir ką... vistiek koketė atseit ir nemandagi?? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 27, 13:36)
thumbup.gif tikra tiesa,manau pirmoje eileje moteris turi siekti kad butu grazi tik savo isrinktajam...

nu jau papasakok bobutei...juk vadovaujies logika manau. visų pirma, moteris rūpinasi patikti SAU IR ne vien dėl SAVOJO... (ne tie laikai kad moterys vien dėl vyrų gyventų), po to, aišku, ir vyrui norisi įtikt...bet jei ji graži sau ir vyrui, labai didelė tikimybė, ka dji pasiorys graži ir patraukli daugeliui kitų vyrų.... nesuprantu ko jus gąsdina toks užklausimas. bandžiau išprovokuot ir susidūriau vaje...su kaimišku santūrumu/siaurumu...o ką, vyras mnori išgirst iš savo draugo: "vai,Preneli, tik tu ir tegali mylėti savo onutę..."

ne siekiamybė, INDRALEX, bet jei natūraliai taip gaunasi...aš vyrų klausiau, tuomet kokia vyro reakcija...ar jam malonu kad kiti vyrai "truputi pavydi" ir siekia paflirtuot... ar kaip...vis nesulaukiu jų tiesių nuoširdžių ats...negi visi vedę žmonas, nuo kurių kiti vyriokai tik sukasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 27 vasario 2009 - 16:28
QUOTE(zuzu @ 2009 02 27, 17:27)
ne siekiamybė, INDRALEX, bet jei natūraliai taip gaunasi...aš vyrų klausiau, tuomet kokia vyro reakcija...ar jam malonu kad kiti vyrai "truputi pavydi" ir siekia paflirtuot... ar kaip...vis nesulaukiu jų tiesių nuoširdžių ats...negi visi vedę žmonas, nuo kurių kiti vyriokai tik sukasi...

lotuliukas.gif tai aisku kad malonu kai tavo brangiaja ivertina ir aplinkiniai ''vyrai''geraja prasme...be jokiu atbuliniu minciu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 02 27, 17:27)
na nebent jis pats ateina nepranešęs savaitgalio rytą 8ryto...aplinkybių nežinote...o taip ir buvo..ir dar nėščia buvau 7mėn...ir ką... vistiek koketė atseit ir nemandagi?? bigsmile.gif

Tada dar graziau! Ateina draugas pas drauga paryciais, idrimba i kambary kur miega jo nescia zmona ir pasisiulo prigult salia.... O jus pasijutot labai geidziama? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 02 28, 15:50)
Tada dar graziau! Ateina draugas pas drauga paryciais, idrimba i kambary kur miega jo nescia zmona ir pasisiulo prigult salia.... O jus pasijutot labai geidziama? lotuliukas.gif

visu pirma jei jis draugas tai paryciais tikrai neateis i miegamaji nebent jis kevalas paskutinis...
kita vertus geisma nevisi vienodai supranta(tikriausiai...)
Papildyta:
beje nescia moteris taip pat yra geidziama...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 02 28, 12:50)

nu ką, galiu prisimint savo jaunystės dieneles... prieš devyneris metus... gyvenom barake, taigi kambarių ne 5, ir jų į miegamuosius nesuskirstysi. iškart duris atdiarius, pereinamas kambariukas toks tamsus, ir įžengi iškart į didelį, kur kartu kamabrš ir virtuvę buvom pasidarę. na, ten ir miegojau tuomet ant grindų. taigi, pamatęs, manetarp tarpdury tarp mažo tamsaus kamabriuko ir didžiojo kambario stovėdamas, ir mestelėjo vyrui: galiu prigult prie jurgos... na ir ką...pasijutau gerai ir tiek. nes nei gulė aišku nei grabinėjosi... o vyras kažką atreplikavo: aš tau parodysiu prigulimą...bet iš balso jautėsi, kad jautėsi įvertintas kažkokiu būdu... g.gif
Atsakyti