Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro draugai

QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 25, 17:03)
brrr nupurto pagalvojus. vien pykciai per juos. bet kazkaip tfu tfu tfu pavyko man atitraukti ji nuo tu draugu.  ax.gif  biggrin.gif

unsure.gif tik neisizeiskit, bet nemanau, kad cia gerai, kad pavyko atitraukti...ir tikrai netikiu, kad cia ilgam.....
Atsakyti
Mano vyras neturi draugų. Per kelis pažinties metus nemačiau nei vieno. Turėjo dvi drauges, bet su laiku jos kažkaip nusimuilino.
Atsakyti
jo draugai-mano draugai,mano drauges-jam nedrauges..tabu taip sakant.. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 26, 17:25)
Mano vyras neturi draugų.

O kam jam?...jis turi Tave...dar gal mašiną turi ir šunį kokį...ko daugiau tikram naminiam vyrui bereik...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 27, 12:57)
O kam jam?...jis turi Tave...dar gal mašiną turi ir šunį kokį...ko daugiau tikram naminiam vyrui bereik...

Matai, pasirodo jūs su juo pažįstami...tikri naminiai vyrai...
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 20:16)
jo draugai-mano draugai,mano drauges-jam nedrauges..tabu taip sakant..  flirt.gif

Kur žiūri lygių galimybių kontrolierė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainius @ 2006 08 04, 02:26)
..faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus

norejau iskelt sia temele i pavirsiu ir paklausti daugiau vyrisku nuomoniu, kiek jiems reikejo laiko prioritetus susidelioti ir ar ilgam?

QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 22, 13:43)
Pirmiausia apvadinčiau tą draugelį žydru( aišku pasakyčiau jam skambesnį žodį nei čia parašiau unsure.gif ), paskui ultimatumas vyrui: jei ir toks pats p........, kaip ir tavo draugelis, tai ir gyvenk su juo, o jei ne tai gyveni su mumis... Ir jokių kitokių alternatyvų......... Jei pasirodytų kad jis pasirinks draugą, nu ir gerai, kam toks vyras kuriam nesi brangi......... O jei pasirinks tave su vaiku, tai dar labiau gerai........ Valio....... Draugo nebėra.....
Draugaukit su tuo draugu, kuris, sakei, pirmasis vedė....... Šeimomis........ Pasiūlyk vyrui.... mirksiukas.gif

isvadinau abu tokiais. buvo juoko jiems, atseit nusisneku. keliau ultimatumus, pasirinko mane ir vaika. kokiai savaitei. paskui nori nenori vistiek atsirado "reikalu" su draugeliu

QUOTE(laiminguole @ 2007 03 29, 10:47)
Mes turim toki nevedusi drauga ir labai daznai kartu vaziuojam visur. Ir nieko. Nejauciu jokio pavydo.  ax.gif  Netgi daznai pietus darau ir priskaiciuoju ji. Nematau jokios problemos. Kai isvaziuojam su abiem vaikais, tai dar su vaikais uzsiima. Vis kokia minute rankos laisvesnes.

gal reikia vis delto keisti pati poziuri? tik kaip?? ner blogas tas draugelis, ir vyno man ipyle baliui kai pamate kad manasis kazkaip tik apie save ziurineja o as sedziu dyka... ir pasidomejo ka per valentino diena planuojam su brangiuoju... g.gif gal pats ka pasiulyti nori..... arba prisijungti lotuliukas.gif oi vargelis, na ne piktybinis jis toks, bet jau kaip atsiboooooooooooodoooooooooooo

ir dar vyrai, kokia alternatyva galeciau pasiulyti vyrui kad pasirinktu vakara su manimi ir sunum o ne manimi, sunum ir draugeliu/tik draugeliu? g.gif
Atsakyti
Mano vyras draugu nebeturi nes visi isvaziavo i Airija. doh.gif Dabar liudim abu. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 31, 15:51)
Šiaip, labai norėčiau patarimo iš vyrų pusės, gal jie žino kaip galima pasielgti tokioj situacijoj žmonai su vyro draugu.

Atleisk, as ne vyriskis, bet ...pabandyk tiems draugams pripirs ka nors g.gif Bus uzsieme, nebedrums tau ramybes.Vaje, kaip tau nepavydziu doh.gif Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2008 03 27, 12:57)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VIJOLAA @ 2009 02 11, 02:21)
Mano vyras draugu nebeturi nes visi isvaziavo i Airija. doh.gif  Dabar liudim abu. g.gif  g.gif

Dovanokit, bet man atrodo, kad i Airija isvaziavo tie kurie nebaige pradines mokyklos, todel cia negauna darbo ... tad neliudekit labai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 26, 17:25)
Mano vyras neturi draugų. Per kelis pažinties metus nemačiau nei vieno. Turėjo dvi drauges, bet su laiku jos kažkaip nusimuilino.

Gal jus vienkiemy gyvenat?
Atsakyti
sveikuliai, klausimėlis vyrams...
mes vat irgi šeimom draugaujam...kaip jūs reaguojat, vyrai, kai jūsų moteris kitiems vyrams per daug graži...turiu omeny, vis priliečia, vis per petį ranka, vis čiupt už kelio...seilę pavarvina kaip sakoma...na, galbūt, čia ypač susipažinimo pradžioj...bet svarbiausia netas, svarbiausia, kad kitos moterys tame pačiame rate sulaukia mažiau dėmesio...nu kas tuomet? ar moterims nejauku, ar tam vieninteliam vyrui nejauku...

tikiuos supratot ko paklaust norėjau bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 02 23, 21:29)
sveikuliai, klausimėlis vyrams...
mes vat irgi šeimom draugaujam...kaip jūs reaguojat, vyrai, kai jūsų moteris kitiems vyrams per daug graži...turiu omeny, vis priliečia, vis per petį ranka, vis čiupt už kelio...seilę pavarvina kaip sakoma...na, galbūt, čia ypač susipažinimo pradžioj...bet svarbiausia netas, svarbiausia, kad kitos moterys tame pačiame rate sulaukia mažiau dėmesio...nu kas tuomet? ar moterims nejauku, ar tam vieninteliam vyrui nejauku...

tikiuos supratot ko paklaust norėjau bigsmile.gif  g.gif

Man is principo nepatinka kai liecia svetimi vyrai, tad tokiam pati ispyrciau i uzpakali! O kita vertus koki cia draugyste ,jei lenda prie prie draugo zmonos?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 02 24, 13:37)
Man is principo nepatinka kai liecia svetimi vyrai, tad tokiam pati ispyrciau i uzpakali! O kita vertus koki cia draugyste ,jei lenda prie prie draugo zmonos?

Draugo zmona yra daug maloniau uz zmonos drauga!
Atsakyti