QUOTE(Ainius @ 2006 08 04, 02:26)
..faktas, kad cia ne draugai kalti, bet vyras tavo dar nesubrendo, nezinau kiek jus laiko vede, bet man asmeniskai reikejo keliu metu, kol atsirinkau prioritetus
norejau iskelt sia temele i pavirsiu ir paklausti daugiau vyrisku nuomoniu, kiek jiems reikejo laiko prioritetus susidelioti ir ar ilgam?
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 22, 13:43)
Pirmiausia apvadinčiau tą draugelį žydru( aišku pasakyčiau jam skambesnį žodį nei čia parašiau
), paskui ultimatumas vyrui: jei ir toks pats p........, kaip ir tavo draugelis, tai ir gyvenk su juo, o jei ne tai gyveni su mumis... Ir jokių kitokių alternatyvų......... Jei pasirodytų kad jis pasirinks draugą, nu ir gerai, kam toks vyras kuriam nesi brangi......... O jei pasirinks tave su vaiku, tai dar labiau gerai........ Valio....... Draugo nebėra.....
Draugaukit su tuo draugu, kuris, sakei, pirmasis vedė....... Šeimomis........ Pasiūlyk vyrui....
isvadinau abu tokiais. buvo juoko jiems, atseit nusisneku. keliau ultimatumus, pasirinko mane ir vaika. kokiai savaitei. paskui nori nenori vistiek atsirado "reikalu" su draugeliu
QUOTE(laiminguole @ 2007 03 29, 10:47)
Mes turim toki nevedusi drauga ir labai daznai kartu vaziuojam visur. Ir nieko. Nejauciu jokio pavydo.

Netgi daznai pietus darau ir priskaiciuoju ji. Nematau jokios problemos. Kai isvaziuojam su abiem vaikais, tai dar su vaikais uzsiima. Vis kokia minute rankos laisvesnes.
gal reikia vis delto keisti pati poziuri? tik kaip?? ner blogas tas draugelis, ir vyno man ipyle baliui kai pamate kad manasis kazkaip tik apie save ziurineja o as sedziu dyka... ir pasidomejo ka per valentino diena planuojam su brangiuoju...

gal pats ka pasiulyti nori..... arba prisijungti

oi vargelis, na ne piktybinis jis toks, bet jau kaip atsiboooooooooooodoooooooooooo
ir dar vyrai, kokia alternatyva galeciau pasiulyti vyrui kad pasirinktu vakara su manimi ir sunum o ne manimi, sunum ir draugeliu/tik draugeliu?