Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Ducky @ 2016 08 08, 08:04)
Sveikos,

ką gi noriu pasirodyti savo rezultatą smile30x30.png  Nors ne viskas idealu, nes kai kur paiškėjo, kad su matvimais suklydom,  kai kur jau pradėjus remontą išlindo nenumatyti dalykai, apie kuriuos pamiršome pranešti baldininkui, bet iš galutiniame rezultate esu patenkinta kaip pavyko iš gana mažos 7kv virtuvės išspausti viską!
Naudojuosi ja tris mėnesius tai žinokit labai patenkinta aš dviem eilėm! Ačiū visoms kurios padrąsino, nors buvo tikrai daug abejonių.  Beje jei kas pamenate mano dvejones dėl durų pernešimo, tai net nereikėjo to daryti, su baldininku išsprendėmėm šią problemą padarydami spintelę kampu. Dar esu patenkita suolu: ten laikau visas sulčiaspaudes, grilius ir pan,  60cm indaplove (ir kaip aš anksčiau ploviau indus rankom ... ) ir normaliu 80cm stalviršiu. Beje labai patogu atidarius indaplovę,krauti įrankius ir lėkštes į stalčius ir dureles viena kitai nemaišo atidarius.

Taigi primenu buvo taip:

grazu, jei nepaslaptis kiek kainavo?
Papildyta:
Beje as uzsisakiau virtuve smile30x30.png rinkausi nedazytas o paprastas plokstes vien del kainos. Bet su dizainere lb graziai suderinom skirtingas fakturas ir spalvas: apacia bus tamsi medzio imiatcija, stalvirsis ir plokste tarp spinteliu sviesiai pilka o virsus baltas. smile30x30.png Virsuje norejome daryti issikisusias spinteles deja nesigavo del virtuveje esancios kolonos. Dar iprojektavo stalciu bloka ir istraukiama ta stalciuka visokiem aliejam smile30x30.png virtuve maza 2.5 ant 2.

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2016 - 13:26
QUOTE(Ducky @ 2016 08 08, 11:21)
ačiū! gamino mums  meistras, kuris dirba vienoje gerai žinomoje firmoje o po darbo chalturkėm verčiasi. Jei įdomu parašykite až . užtruko ilgiau nei planavom, turėčiau pretenzijų jam, bet vat kokybe patenkinti.

Abu šviestuvai Hektar iš ikėjos. Šalia šaldytuvo spintelė gavosi labai siaurutė , bet vis vien  tokioj virtuvėj tai sakyčiau labai praverčia, kadangi ten buvo tokia kaip nešančioji siena (nuotraukoje "["prieš" matosi, o meistriukas pasiūlė įpaišyt spintelę ir gavosi siaurutė kaip tik aliejams visokiems iš 3 dalių su viduje kaitaliojamomis lentynomis,plotis 26cm.

ačiū už ats smile30x30.png pas mus irgi 26cm kažkur tokiai spintelei lieka smile30x30.png parašysiu a.ž. Jums smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 08, 13:13)
grazu, jei nepaslaptis kiek kainavo?

ačiū! 2 200 su nerūdijančio plieno rankenėlėm, be technikos.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2016 08 08, 13:23)
ačiū! 2 200 su nerūdijančio plieno rankenėlėm, be technikos.

man irgi panasiai paskaiciavo smile30x30.png
Atsakyti
Ducky, miela virtuvytė gavosi.

Gal kas patars, kur Vilniuje galima pažiūrėti dažyto MDF pavyzdžių, kad galima būti pačiupinėti matinius, skirtingo matiškumo/blizgumo?
Atsakyti
Sveiki. Šią temą seku jau porą metų, bet itin retai kada parašau. Tiesiog esu tylioji stebėtoja smile30x30.png
Bet atėjo metas ir man planuotis savo virtuvę. Pasibraižiau Ikea programoje, nes mąstome pirkti iš Ikea ir statytis patys (dėl riboto biudžeto, nes ten, kur gyvenam, meistrų paslaugos mums šiuo metu neįkandamos). Galim virtuvei skirti itin mažą biudžetą, tad rinkomės paprastesnę buitinę techniką ir baldus (akrilo dažais dažyta plokštė, laminuotas stalviršis). Stilius - minimalistinis. Patalpa - 16 kv.m., bet dalis jos skirta valgomojo erdvei. Apsunkinimas - dvejos durys ir trys langai, taip pat dalis laiptų šlaito. Vandentiekis ir kanalizacija - tiesiai po mažuoju langu, vietos nekeisime. Kaitlentę kelsime tarp dviejų langų, teks padaryti naują angą gartraukiui. Šiuo metu viryklė ir gartraukis prie tos sienos, kur durys ir laiptų šlaitas,tad tarp viryklės ir plautuvės nėra jokio darbastalio. Perkėlus viryklę, tarpas tarp jos ir plautuvės bus 60 cm. Ne stebuklai, bet geriau nei nieko.
Nuo didesnio lango į kairę: 40 cm stalčių blokas įrankiams, kaitlentė su orkaite, indaplovė, plautuvė, kampinė spintelė su karusele, 60 cm spintelė su lentynomis, pakabinamos: 40 cm spintelė, 60 cm spintelė su gartraukiu, 40 cm spintelė, langas, kampinė spintelė, 80 cm spintelė. Šaldytuvas po laiptų šlaitu. Statysime dar atskirą indaują prie sienos, kurios paveikslėliuose nesimato. Kokios nuomonės?
http://www.part.lt/p...f2ccbe5e992.png
http://www.part.lt/p...b887b87d204.png
http://www.part.lt/p...c63e19e3258.png
Papildyta:
Ducky, graži, praktiška virtuvėlė, nors kaip ir pas mane - suplanuoti sunku dėl langų ir durų. Bet kaip matau, viskas įmanoma. O rezultatas - labai geras
Atsakyti
Klausimas toms, kas pirko kriaukle is Senuku. Ar jie vietoje ismusa skyles? ar reiktu patiems sita daryti? smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png ilgai skaičiau šią temą ir grožėjausi jūsų virtuvėmis smile30x30.png ir atėjo laikas kurtis savo virtuvę, meistras siūlo tokį variantą, kaip jums?
Pirmoje foto - 60 cm pločio įmontuojamas šaldytuvas, šalia orkaitė su mikrobange, toliau eina du stalčių blokai po 85 cm. Viršuje dvi spintelės po 115 cm pločio. Kaip jos atsidarys dar diskutuojame su vyru. Darbastalio gausis apie 80 cm (šiuo metu virtuvėje turiu tik 50 cm).

user posted image

Antroje foto kriauklė ir indaplovė po 60 cm. Šalia dar bus vyninė ir su lentyna. Taip siūlo meistras, kad dailiai užsibaigtų virtuvinis ir plokštė, nes vietoje plytelių dėsime tokią pat plokštę ant sienos kaip ir stalviršis.

user posted image

3D atrodytų taip, tik nemokėjau nuimti rankenėlių ir spintelių identiškų padaryti.

user posted image

Kambario plotas 40 kv.m. Jame bus virtuvė, valgomojo stalas bei svetainės zona. Lubos aukštėjančios, aukščiausia vieta gaunasi apie 4,5 m., todėl viršutines spinteles reikia daryti gana aukštai, kad vizualiai gražiai atrodytų.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 08 09, 11:53)
Pirmoje foto - 60 cm pločio įmontuojamas šaldytuvas, šalia orkaitė su mikrobange

Keisčiau vietomis šaldytuvą ir orkaitės spintą.

Šalia dar bus vyninė ir su lentyna. Taip siūlo meistras, kad dailiai užsibaigtų virtuvinis ir plokštė, nes vietoje plytelių dėsime tokią pat plokštę ant sienos kaip ir stalviršis.

Ar Jums tikrai reikalinga vyninė? Kiek vyno butelių šiuo metu turite namuose? biggrin30x30.png
Mano nuomine, ta vyninė su lentyna - nesąmonė. Nei gražu, nei praktiška. O ir pati vyninė neteisingai suplanuota - nepatogu tokioje laikyti butelius. Mažų mažiausia ten turėtų būti rombo formos skylės, o dar pasvirimo kampas tam tikras turėtų būti, o kur dar tam tikra temperatūra vynui. Žodžiu, tikri vyno mėgėjai ir žinovai greičiausia planuotųsi vyno šaldytuvą wink.png, o kai daromos tokios a'la vyninės - iškart matosi, kad iš reikalo kažkas sukurpta... Geriau toje vietoje pasistatyti gražią indaują - normalų baldą.

Lubos aukštėjančios, aukščiausia vieta gaunasi apie 4,5 m., todėl viršutines spinteles reikia daryti gana aukštai, kad vizualiai gražiai atrodytų.

Viršutines spinteles reikia daryti taip, kad pasiektumėt smile30x30.png. Pas mane analogiška situacija su lubomis, aukščiausias taškas apie 5,5 m - tikrai nekėlėme dėl to virtuvės aukštyn. Patalpos aukštį pabrėšime kitaip - gaminsime aukštą lentyną-biblioteką svetainės zonoje, užuolaidas kabinsim ilgas wink.png.

Įdomu būtų pamatyti bendrą patalpos planą (iš pojekto, ne iš vizualizacijos)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 12:26
QUOTE(-Candy- @ 2016 08 08, 22:51)
Kokios nuomonės?

Iš esmės lyg ir viską gerai susidėliojote...
Jei jau ieškoti kažkokių kabliukų (kad tikrai būtumėt viską apgalvoję ir pasirinktumėt geriausią sprendimą Jūsų poreikiams), vietoje 60 cm spintelės su lentynomis apačioje daryčiau stalčių bloką - tikrai patogiau naudotis. Viršutinės spintelės kažkaip sunkiai atrodo... Gal kampinę spintelę pakeitus į lygią (gautųsi pakabinamų spintelių linija palei durų sieną) kiek pagerėtų situacija... Dabar prie tos kampinės tarsi kažko trūksta... O gal išeitų virš to mažiuko lango pasidaryti žemą spintelę, apjuginančią pakabinamas spinteles?
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 09, 11:19)
Klausimas toms, kas pirko kriaukle is Senuku. Ar jie vietoje ismusa skyles? ar reiktu patiems sita daryti? smile30x30.png

Patys nepirkom, tačiau kažkas lyg rašė čia, kad išmuša Senukuose. Jums manau reikėtų tiesiog pasiskambinti į Senukų parduotuvę ir ten gausite visą info iš pirmų lupų wink.png.
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2016 08 08, 09:04)
Sveikos,

ką gi noriu pasirodyti savo rezultatą smile30x30.png  Nors ne viskas idealu, nes kai kur paiškėjo, kad su matvimais suklydom,  kai kur jau pradėjus remontą išlindo nenumatyti dalykai, apie kuriuos pamiršome pranešti baldininkui, bet iš galutiniame rezultate esu patenkinta kaip pavyko iš gana mažos 7kv virtuvės išspausti viską!
Naudojuosi ja tris mėnesius tai žinokit labai patenkinta aš dviem eilėm! Ačiū visoms kurios padrąsino, nors buvo tikrai daug abejonių.  Beje jei kas pamenate mano dvejones dėl durų pernešimo, tai net nereikėjo to daryti, su baldininku išsprendėmėm šią problemą padarydami spintelę kampu. Dar esu patenkita suolu: ten laikau visas sulčiaspaudes, grilius ir pan,  60cm indaplove (ir kaip aš anksčiau ploviau indus rankom ... ) ir normaliu 80cm stalviršiu. Beje labai patogu atidarius indaplovę,krauti įrankius ir lėkštes į stalčius ir dureles viena kitai nemaišo atidarius.

Smagu matyti tokius puikius pokyčius! Prisimenu Jūsų planavimus. Labai maloni virtuvytė gavosi, o kad dar ir patogi - tai dar smagiau smile30x30.png. Beplanuojančioms siūlau atkreipti dėmesį į paryškintus teiginius - gryna teisybė smile30x30.png.
Beje, labai subtiliai ir gražiai išsprendėte darbastalio apšvietimą viryklės pusėje. Kaip įjungus atrodo? Ar nespigina į akis? Kištukiniai lizdai virš darbastalio labai geram aukštyje, ką retai kur sutiksi... visi kažkodėl kelia juos į aukštybes biggrin30x30.png.
Žodžiu, puiku! Sveikinu. Ačiū, kad rodotės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 13:00
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 09, 11:19)

Čia galit pasižiūrėti: išmušimas
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 09, 12:57)
Iš esmės lyg ir viską gerai susidėliojote...
Jei jau ieškoti kažkokių kabliukų (kad tikrai būtumėt viską apgalvoję ir pasirinktumėt geriausią sprendimą Jūsų poreikiams), vietoje 60 cm spintelės su lentynomis apačioje daryčiau stalčių bloką - tikrai patogiau naudotis. Viršutinės spintelės kažkaip sunkiai atrodo... Gal kampinę spintelę pakeitus į lygią (gautųsi pakabinamų spintelių linija palei durų sieną) kiek pagerėtų situacija... Dabar prie tos kampinės tarsi kažko trūksta... O gal išeitų virš to mažiuko lango pasidaryti žemą spintelę, apjuginančią pakabinamas spinteles?

Pritariu visu 100 proc, man labiausiai uzkliuvo ta pakabinama kampine. Nu man niekaipo nesiziuri viena kampine, jei prie jkos nieko neprijungta. Jokio grozio, o ir patogumo man rodos maziau.
Nors jei padaryti isilgai palei siena, itariu irgi kazkaip nelabai gausis, kad is vienos lango puses bus iki pat lango, o is kitos liks tarpas.... bet reiktu pasipaisyt ir paziuret kaip atrodo.
Gal aisku galima butu apjungti virsumi, tada kazkaip susilietu visuma, bet jai ruoasiasi pirkti is IKi, tai vargu ar taip surasi, kad tiktu...
bet dabar tas kampas man labai negrazu.

O stalciai visad patogiau nei spinteles, as iirgi uz stalcius, o ne spinteles

Jonete, ir vel paantrinsiu Juodai, nes as niekad vyniniu nesupratau. Uzskaitau tik tiems zmonems, kurie tikrai yra vyno zinovai, kolekcionieriai, bet jei tik siaip megstat su draugais prie vyno pasedet, tai ta vynine bus dulkiu kaupykla arba lentyna susidseti 'sudniekiams".

O man dar uzkliuvo pakabinamos po 115cm. Jums nebus per placios, kad ir kaip beatidarinetumet? o ne geriau daryti 3 blokus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 09 rugpjūčio 2016 - 13:51