Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Žydriausia @ 2016 08 09, 14:47)
Nors  jei padaryti isilgai palei siena, itariu irgi kazkaip nelabai gausis, kad is vienos lango puses bus iki pat lango, o is kitos liks tarpas.... bet reiktu pasipaisyt ir paziuret kaip atrodo.

Tą patį irgi galvojau... Norėjau siūlyti naikinti spintelę lango kairėje, tačiau turbūt reikia daigiau vietos pasidėjimams, dėl to nedrysau...
Taip, reikia pasipiešti ir žiūrėti, lyginti.
O virš lango gal tilptų tokia ?

Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 08 09, 14:47)
O man dar uzkliuvo pakabinamos po 115cm. Jums nebus per placios, kad ir kaip beatidarinetumet? o ne geriau daryti 3 blokus?

Teisingai, platokos jos gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 13:54
QUOTE(Deimantyte @ 2016 08 07, 09:40)
Labutis smile30x30.png Aš ir vėl su prašymu. Pabandžiau pakoreguoti savo virtuvėlės baldų išdėstymą. Gal galėtumėte išreikšti nuomonę kuris variantas jums dabar atrodo priimtinesnis, o galbūt dar ką kitą patarsit smile30x30.png Lauksiu komentarų ir kritikos  4u.png

Gal dabar jau nebeprašys slaptažodžio smile30x30.png
http://images46.fotk...Untitled-vi.jpg
http://images61.fotk...irtuve2f-vi.jpg

MAn kol kas Jūsų pirmas išdėstymas geresnis. O bendro patalpos plano neįkelsite?
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2016 08 01, 09:25)
Ir Juodai fasadus nufotkinau, nezinau kiek matysis per monitoriu, bet gyvai tikrai matosi viskas, kas turi smile30x30.png
http://www.part.lt/i...5dfb4898408.JPG

Ačiū. Tikrai viskas puikiai matosi ir atrodo gražiai. Reikės man susisiekti su Jūsų virtuvės gamintojais, pažiūrėsiu, kč jie man suskaičiuos smile30x30.png.

QUOTE(savita1 @ 2016 08 01, 09:25)
Ir dar klausimas, ar balinti daugiau lubas ar palikti taip :hm
http://www.part.lt/i...12ddc936350.JPG

Aš tai nebalinčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 14:13
Ačiū, už jūsų pastebėjimus smile30x30.png gerai, kad turiu laiko dar koregavimui smile30x30.png Hm, nesam vyno mėgėjai biggrin30x30.png bet ar gražiai atrodys paprasčiausiai be nieko toks užbaigimas..

Iš dalies sutinku, kad reikėtų žemiau daryti spinteles, bet mačiau kaip atrodo žemesnis virtuvinis prie tokių aukštų lubų, tai man nepatiko toks vaizdas.

Bendras planas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 08 09, 15:20)
Iš dalies sutinku, kad reikėtų žemiau daryti spinteles, bet mačiau kaip atrodo žemesnis virtuvinis prie tokių aukštų lubų, tai man nepatiko toks vaizdas.

Nepatiko, tai nepatiko...
Tačiau, ar ne per daug akcentuosite virtuvę tokiu atveju? Daugiau aukštų baldų erdvėje neplanuojate? Jei virtuvė bus aukščiausia, tai nori-nenori ji atrodys kaip pagrindinis dalykas erdvėje - ar tikrai šito siekiate?

O "virtuvės užbaigimui", kaip Jūs vadinate, siūliau statyti kažkokią indaują - ji manau tikrai būtų geresnis varijantas, nei kažkoks lentynų makarajus, kuris bent jau pagal brėžinį yra neproporcingai mažas ir tikrai nesolidus baldas aukštos virtuvės užbaigimui. Beje, koks planuojamas virtuvės aukštis? Nelabai matosi man brėžinyje...

Mano virtuvė yra maždaug durų aukščio - tikrai pakanka tokios, o ir viršutinę lentyną vos pasiekiu... smile30x30.png. Tiesa, kiek aukščiau yra gartraukį laikanti konstrukcija, tai erdvėje kiek kitaip viskas žiūrisi. Tačiau, jeigu jos ir nebūtų, kažin ar būčiau aukštinus virtuvinį...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 09, 15:34)
Nepatiko, tai nepatiko...
Tačiau, ar ne per daug akcentuosite virtuvę tokiu atveju? Daugiau aukštų baldų erdvėje neplanuojate? Jei virtuvė bus aukščiausia, tai nori-nenori ji atrodys kaip pagrindinis dalykas erdvėje - ar tikrai šito siekiate?

O "virtuvės užbaigimui", kaip Jūs vadinate, siūliau statyti kažkokią indaują - ji manau tikrai būtų geresnis varijantas, nei kažkoks lentynų makarajus, kuris bent jau pagal brėžinį yra neproporcingai mažas ir tikrai nesolidus baldas aukštos virtuvės užbaigimui. Beje, koks planuojamas virtuvės aukštis? Nelabai matosi man brėžinyje...

Virtuvinio aukštis planuojamas 2,6 m. Daugiau aukštų baldų nebus, tik dieninės užuolaidos ir yra viena siena išklijuota dirbtinio akmens plytelėmis.

Ačiū už indaujos idėją. Reikės pasižiūrėti galimų variantų smile30x30.png
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms apie mano planuojamą Ikea virtuvę. Man irgi tas kampinė nepatiko. Bandžiau paišytis visokius variantus, labiausiai tiktų, jei ta kampinė būtų L formos (kaip pastatoma kampinė. Bet Ikejoj tokių variantų nėra. O virš lango nebent kokia apjungianti lentynėlė, nes pas mus lubos 240 cm, tad virš lango niekas netilptų.
Pabandžiau dar pasipaišyti variantą be kampinės pakabinamos spintelės. Kaitlentę patraukiau arčiau didesnio lango, tad liko 20 cm tarpas tarp jos ir indaplovės, kur įstačiau ištraukiamą cargo. Stalviršis tarp kaitlentės ir plautuvės padidėjo iki 80 cm. Pakabinamas pamodeliavau taip, kad būtų šiokia tokia simetrija tarp abiejų jų blokų. Ar ne per arti virtuvinis prie didesnio lango? Neatrodys jis užgriozdintas? Mažesnis langas truputį atsivėrė, nebe taip arti jo spintelės, bet viskas persikėlė arčiau didesnio.
O dėl lentynų ir stalčių, tai pradžioje galvojau stalčius, bet aš ten galvoju laikyti sunkesnius buitinius prietaisus, tai nežinau, ar atlaikytų stalčiai. Ten būtų bulviatarkė, elektrinis grilis, greitpuodis ir jei tilptų, dar vienas kitas smulkesnis puodas ar prietaisas. Tai kažin, neišlūžtų stalčiai nuo tokių daiktų?

http://www.part.lt/i...d6389528140.png
http://www.part.lt/i...b23872ff382.png
http://www.part.lt/i...5ebddea1784.png
http://www.part.lt/i...8bc0307d938.png
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 08 09, 15:45)
Virtuvinio aukštis planuojamas 2,6 m. Daugiau aukštų baldų nebus, tik dieninės užuolaidos ir yra viena siena išklijuota dirbtinio akmens plytelėmis.

Ačiū už indaujos idėją. Reikės pasižiūrėti galimų variantų smile30x30.png

Nėra už ką smile30x30.png.

Na, tas aukštis nėra tragiškas biggrin30x30.png. Brėžinyje man atrodė virš trijų metrų... Daro žmonės net ir aukštesnes virtuves, kai nori jas iki lubų be jokių tarpų pasigaminti. Tačiau Jūsų varijantas kiek kitoks. Iki lubų viršaus niekaip neišeis, bet ir nereikia smile30x30.png. Aš galvočiau, kad reikėtų virtuvės aukštį pabandyti sutapatinti su kažkuom, kad ir su langų aukščiu, aba su užuolaidų pakabinimo aukščiu (gal taip ir planavote?). Ar visų langų viršus vienam aukštyje?

Vat pavyzdžiui šitoj vizulkoj
user posted image
man atrodo geriau žiūrėtųsi kiek žemesnė virtuvė, grynai lyginant ją su langu...
Čia
user posted image
irgi krenta į akis nevienodi aukščiai...

QUOTE(-Candy- @ 2016 08 09, 16:58)
Pabandžiau dar pasipaišyti variantą be kampinės pakabinamos spintelės.

Pabandykit dar be to cargo. Ir stalą pacentruokite wink.png. Įdomu, kaip atrodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 16:09
QUOTE(-Candy- @ 2016 08 09, 16:58)
O dėl lentynų ir stalčių, tai pradžioje galvojau stalčius, bet aš ten galvoju laikyti sunkesnius buitinius prietaisus, tai nežinau, ar atlaikytų stalčiai. Ten būtų bulviatarkė, elektrinis grilis, greitpuodis ir jei tilptų, dar vienas kitas smulkesnis puodas ar prietaisas. Tai kažin, neišlūžtų stalčiai nuo tokių daiktų?

http://www.part.lt/i...d6389528140.png

Šiaip yra pastiprinti stalčių mechanizmai ir dugnas turi būti ne kartoninis, kad atlaikytų. Kaip Ikėjos balduose nžn. Stalčiai patogiau, bet brangiau.

Koks atsumas nuo grindų iki didesnio lango ir nuo spintelės su stalčiukais iki sienos? Man šitoj vietoj labai įsipaišytų suoliukas - dėžė (kažkas panašaus kaip pas Ducky), į kurią visas sunkenybes galima sukišti, ir paimti patogu, jei atsidaro iš viršaus. Tokią dėžę arba iš Ikėjos baldų galima pritaikyti arba iš sendaikčių kokių, nebūtinai turi būti tokia pat kaip virtuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 09 rugpjūčio 2016 - 16:24
QUOTE(Y2K @ 2016 08 09, 17:20)
Man šitoj vietoj labai įsipaišytų suoliukas - dėžė (kažkas panašaus kaip pas Ducky), į kurią visas sunkenybes galima sukišti, ir paimti patogu, jei atsidaro iš viršaus.

Puiki mintis smile30x30.png.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 08 05, 12:52)

bendras kambario plotas 8.08*4.4, ty 35 kv, o va virtuves dalis tai tas kampas kur saldytuvas yra 2.1, o siena su langu yra 4.4m

Tada labai gerai pagalvočiau dėl salos, nes vien sofa su ranktūriais ir atstūmimu nuo sienos bus virš 3 metrų, dar 65 cm virtuvė, metras - stalas, dar po metrą erdvės reikia kėdėms, tai telieka apie metrą laisvos vietos. Sunku įsivaizduoti, kaip sala tilptų...

QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 07, 17:31)
O galbut esate uzmaciusios budu, kaip paslepti duju vamzdi einanti sone sienos? Ka darete tokiu atveju gyvenancios butuose mamytes?smile30x30.png

Mums atveš kampą, padarytą iš MDF, kaip spintelių fasadai.

QUOTE(Ducky @ 2016 08 08, 08:04)
Sveikos,

ką gi noriu pasirodyti savo rezultatą smile30x30.png 

Labai gražiai ir protingai sugalvota virtuvė smile30x30.png

QUOTE(-Candy- @ 2016 08 09, 15:58)
Tai kažin, neišlūžtų stalčiai nuo tokių daiktų?

Antras variantas atrodo žymiai geriau smile30x30.png Faina, kad turite galimybę statytis ikea virtuvę smile30x30.png Ikea stalčiai labai tvirti (maximera - tai metaliniai Blum'ai), nors stambiems prietaisams dėl patogesnio erdvės išnaudojimo tikrai būtų geriau suoliukas-dėžė smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 08 09, 20:07)
Tada labai gerai pagalvočiau dėl salos, nes vien sofa su ranktūriais ir atstūmimu nuo sienos bus virš 3 metrų, dar 65 cm virtuvė, metras - stalas, dar po metrą erdvės reikia kėdėms, tai telieka apie metrą laisvos vietos. Sunku įsivaizduoti, kaip sala tilptų...

Kažkaip įdomiai skaičiuojate... Kampinės sofos yra apie 2,52m (vidutiniškai, aišku yra ir platesnių, tačiau jeigu norisi kažką sutalpinti, galima rasti ir siauresnių), tai atitraukus nuo sienos galima manyti, kad 3m jai turi užtekti - kam ją traukti nuo sienos daugiau nei pusmetris? 87 cm pločio stalui su kėdėmis užtenka 2,5m pločio erdvės - matavau pas save, kėdėms atitraukti užtenka. Virtuvinis prie lango 0,6m, sala 0,8m, lieka tarpas tarp salos ir virtuvinio 1,18m. Tai kas čia netelpa? 3+2,5+0,80+1,18+0,60 lygu 8,08m.
Viskas labai gerai parodyta vizulkoj:
user posted image

Jeigu ji būtų parodyta nuo durų pusės, matytumėt, kad lieka pakankamai neužstatytos vietos marširavimui iš virtuvės į svetainę - praeinamos zonos. Jeigu salos nėra, stalas pasukamas ir tos tuščios, neišnaudotos vietos labai daug lieka. Tuščios erdvės daugiau, jaukumo mažiau... Šeimininkė nuskriausta, nes šeimininkaujant nuolat bus nusisukus nuo šeimos, ir TV akies krašteliu bus nepatogu pasižiūrėti biggrin30x30.png.
Neseniai kepiau blynus, o vaikai sutūpę priešais prie salos buvo. Ir klausiu jų - ar smagu čia sėdėti? Sako - taaaip smile30x30.png. Jiems patinka stebėti gaminimo procesą, visad prašo duot pamaišyt, paminkyt smile30x30.png. Čia pat gauna iškeptą blyną smile30x30.png.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 rugpjūčio 2016 - 20:00
QUOTE(Juodai @ 2016 08 09, 19:57)
Kažkaip įdomiai skaičiuojate... [url=http://www.berrybaldai.lt/.
Viskas labai gerai parodyta vizulkoj:
user posted image

Jeigu ji būtų parodyta nuo durų pusės, matytumėt, kad lieka pakankamai neužstatytos vietos marširavimui iš virtuvės į svetainę - praeinamos zonos. Jeigu salos nėra, stalas pasukamas ir tos tuščios, neišnaudotos vietos labai daug lieka. Tuščios erdvės daugiau, jaukumo mažiau... Šeimininkė nuskriausta, nes šeimininkaujant nuolat bus nusisukus nuo šeimos, ir TV akies krašteliu bus nepatogu pasižiūrėti biggrin30x30.png.
Neseniai kepiau blynus, o vaikai sutūpę priešais prie salos buvo. Ir klausiu jų - ar smagu čia sėdėti? Sako - taaaip smile30x30.png. Jiems patinka stebėti gaminimo procesą, visad prašo duot pamaišyt, paminkyt smile30x30.png. Čia pat gauna iškeptą blyną smile30x30.png.

👍 👍 👍 aš ir už salą!
Atsakyti