Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Juodai @ 2016 08 09, 13:57)
Smagu matyti tokius puikius pokyčius! Prisimenu Jūsų planavimus. Labai maloni virtuvytė gavosi, o  kad dar ir patogi - tai dar smagiau smile30x30.png. Beplanuojančioms siūlau atkreipti dėmesį į paryškintus teiginius - gryna teisybė smile30x30.png.
Beje, labai subtiliai ir gražiai išsprendėte darbastalio apšvietimą viryklės pusėje. Kaip įjungus atrodo? Ar nespigina į akis? Kištukiniai lizdai virš darbastalio labai geram aukštyje, ką retai kur sutiksi... visi kažkodėl kelia juos į aukštybes biggrin30x30.png.
Žodžiu, puiku! Sveikinu. Ačiū, kad rodotės.

ačiū! Labai daug konspektavausi Jūsų teiginių, net turėjau brėžinį papieštą kokiam aukštyje geriausiai daryti lizdus , tai va Jums visi laurai smile30x30.png)
Darbastalio apšvietimą padiktavo gartraukis. Kadangi negalėjom jo leist žemiau dėl riboto kamino ilgio, reikėjo palikt 70cm aukštį, dėl ko ir pati sienelė gavosi aukštai. o kai spintelių nenorėjau, nes savaime iškilo lentynėlių idėja ir kažkaip įsirėmino neblogai viskas, o tai galvojau vienu metu kaip čia ta ploštė atrodys viena be spintelių...Kažkaip tie įmontuoti ledai visai neįkyrūs akiai. Kažkada buvo diskusija, kur mygtuką daryti, tai ijis po kiekvienu ledu iš apačios. Patogu. Aš labai retai centrinį apšvietimą jungiu. galima sakyti dėl grožio jis .

Papildyta:
Kažkas klausė dėl praėjimo, tai praėjimas tarp spintelių metras su keliais cm.

Kažkada buvo diskusija dėl stalviršio aukščio, tai ėmiau 91cm. Meistras gi standartą norėjo įsiūlyt (86), tipo 91 per aukštai bet vat apsiskaičius buvau, jau neapgausi:D. Mano ūgis 1,63 tai žinokit pats tas, gal dar galima būtų pora cm damest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 10 rugpjūčio 2016 - 07:15
Ducky, labai simpatiska jusu virtuve. Standartikjai atrodo bute tokiam virtuves plote ner ka sugalvot, o pasirodo, kad yra. Galvoju bute kur virtuve tokia pailga nesu macius 2 eiliu virtuves, bet man labai thumbup2.png. Ir stalas gavosi prie langu, o ne kur isilgai palei siena, kaip dazniausiai gaunasi.

Man tikrai atrodo labai vykes pavyzdys butui.

del spinteliu aukscio tai man rodos 86cmm standartas jau gerokai moraliskai pasenes, nes vidutinis zmoniu ugis dabar gerokai didesnis smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2016 08 10, 08:14)
Darbastalio apšvietimą padiktavo gartraukis. Kadangi negalėjom jo leist žemiau dėl riboto kamino ilgio, reikėjo palikt 70cm aukštį, dėl ko ir pati sienelė gavosi aukštai. o kai spintelių nenorėjau, nes savaime iškilo lentynėlių idėja ir kažkaip įsirėmino neblogai viskas, o tai galvojau vienu metu kaip čia ta ploštė atrodys viena be spintelių...Kažkaip tie įmontuoti ledai visai neįkyrūs akiai. Kažkada buvo diskusija, kur mygtuką daryti, tai ijis po kiekvienu ledu iš apačios. Patogu. Aš labai retai centrinį apšvietimą jungiu. galima sakyti dėl grožio jis .
Papildyta:

aš dar pasiklausiu..
nelabai įžiūriu aš ten tą apšvietimą.. ten tiesiog led juosteles dėjote po lentynėlėmis? (montavote ant jų). Kur pirkote juos? smile30x30.png
Atsakyti
Pas mane lubos virtuveje gavosi 2.45 ir spinteles kelem iki lubu. Nesvarbu kad mano ugis 1.59 ir as nepasieksiu, atvirai pasakius as nepasieksiu nes gyvatuko paskutinio vamdzio vonioje bet tai ka daryti kai esi labai mazyte, spinteliu papilvej nepasikabinsi smile30x30.png todel jos darytos dviem eilem. Zemesnese laikysiu daugiau naudojamus daiktus o tose virsutinese mazai. Nusiperki grazia kedute is Ikea ir bedos issiprestos o erdve isnaudota.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2016 08 10, 12:00)

Taip, pas Jus ir situacija kitokia, neprotinga būtų ne iki lubų daryti wink.png. Ikea kedutė ir mane gelbsti, nors esu kiek aukštesnė už Jus, o virtuvė kiek žemesnė, nei Jūsų smile30x30.png.
Prieš tai aptarta situacija kiek kitokia. Norėjau atkreipti šeimininkės dėmesį į tai, ką norima akcentuoti visoje erdvėje. Ten virtuvė ne nišoje, matoma iš visur, tai pasigaminus ją labai aukštą, ji bus kaip pagrindinis baldas. Kadangi tradiciškai mūsuose stengiamasi gamintis kiek įmanoma "labiau nematomas" virtuves, spėju kad ir tuo atveju nėra siekiama jos padaryti patalpos ašimi. Dėl to ir siūliau neaukštinti jos dirbtinai.
Pas mane analogiška situacija - bendroje erdvėje dabar yra vienintelis aukštas baldas (nors ji tik ~2,3m) - virtuvė, visa kita kol kas tik pažeme, pažeme. Ir ką? To viso kito ir nesimato smile30x30.png. Dėl to laukiu nesulaukiu, kada rasim lentynos-bibliotekos gamintoją. Ji planuojama apie 3m aukščio, priedo dar kabinsis aukštos užuolaidos, tai tikiuosi, kad tai užpildysiu patalpą ir matysis ne tik virtuvė bigsmile.png .

Žinoma, tokiais atvejais labai gelbsti kokybiškos vizualizacijos - su pilnomis sienomis ir lubomis, su kitu patalpos apstatymu. Tada gana tiksliai galima nuspręsti, kas gražu, kas ne, ko trūksta, ko per daug mirksiukas.png .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 rugpjūčio 2016 - 11:37
QUOTE(Ducky @ 2016 08 10, 08:14)
ačiū! Labai daug konspektavausi Jūsų teiginių, net turėjau brėžinį papieštą kokiam aukštyje geriausiai daryti lizdus , tai va Jums visi laurai smile30x30.png)
<...>
Kažkada buvo diskusija dėl stalviršio aukščio, tai ėmiau 91cm. Meistras gi standartą norėjo įsiūlyt (86), tipo 91 per aukštai bet vat apsiskaičius buvau, jau neapgausi:D. Mano ūgis 1,63 tai žinokit pats tas, gal dar galima būtų pora cm damest

Oho, kokia garbė smile30x30.png . Džiaugiuosi, kad mano pamąstymai Jums padėjo. Labai gerai, kad dėl stalviršio aukščio nenusileidote. 86cm jau seniai nėra standartas, kažkaip šitoj vietoj Jūsų meistras stovi vietoje, kokia 15 metų atgal... biggrin30x30.png . Prieš 10 metų gaminomės virtuvę, kai aš irgi galvojau, kad toks stalviršio aukščio standartas, ir plyteles iš anksto susiklijavom blink30x30.png ... o pagamino su 91 cm aukščio stalviršiu smile30x30.png .
Atsakyti
Įdomus salos sprendimas:
http://www.houzz.com...-salt-lake-city
http://www.houzz.com...-salt-lake-city
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 10, 13:29)

Aha, jaukus toksai. Buvau siūlius kažkada Žydriausiai analogišką varijantą, kai vienoje pusėje prie salos būtų toksai suolas, paskui stalas su kėdėmis kitoje pusėje, bet jai nepatiko taip...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 10, 13:57)
Aha, jaukus toksai.

Man pirmiausia "fasadinė" nevirtuviška pusė užkliuvo. Po to pamačiau, kad ir atsisėdimas nestandartinis yra.

Akies nerėžia? http://www.houzz.com...ing-room-london
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 10, 14:32)
Akies nerėžia?

Man tai ne bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 10, 14:35)
Man tai ne  bigsmile.png

Man žiūrint nuo stalo sala kaip spuogas, nuo virtuvės šonų - viskas OK.

Dar viena labai įdomi virtuvė, tiksliau, maskuojanti spalva http://www.houzz.com...-kitchen-london
Bet sala tai jau nei į tvorą nei į mietą, gerai, kad bent nustumiama.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 10, 14:48)
Man žiūrint nuo stalo sala kaip spuogas, nuo virtuvės šonų - viskas OK.

Gal ir galėtų būti didesnė, vietos atrodo užtektinai smile30x30.png
Atsakyti