QUOTE(Juodai @ 2016 08 09, 13:57)
Smagu matyti tokius puikius pokyčius! Prisimenu Jūsų planavimus. Labai maloni virtuvytė gavosi, o kad dar ir patogi - tai dar smagiau
. Beplanuojančioms siūlau atkreipti dėmesį į paryškintus teiginius - gryna teisybė
.
Beje, labai subtiliai ir gražiai išsprendėte darbastalio apšvietimą viryklės pusėje. Kaip įjungus atrodo? Ar nespigina į akis? Kištukiniai lizdai virš darbastalio labai geram aukštyje, ką retai kur sutiksi... visi kažkodėl kelia juos į aukštybes
.
Žodžiu, puiku! Sveikinu. Ačiū, kad rodotės.

Beje, labai subtiliai ir gražiai išsprendėte darbastalio apšvietimą viryklės pusėje. Kaip įjungus atrodo? Ar nespigina į akis? Kištukiniai lizdai virš darbastalio labai geram aukštyje, ką retai kur sutiksi... visi kažkodėl kelia juos į aukštybes

Žodžiu, puiku! Sveikinu. Ačiū, kad rodotės.
ačiū! Labai daug konspektavausi Jūsų teiginių, net turėjau brėžinį papieštą kokiam aukštyje geriausiai daryti lizdus , tai va Jums visi laurai

Darbastalio apšvietimą padiktavo gartraukis. Kadangi negalėjom jo leist žemiau dėl riboto kamino ilgio, reikėjo palikt 70cm aukštį, dėl ko ir pati sienelė gavosi aukštai. o kai spintelių nenorėjau, nes savaime iškilo lentynėlių idėja ir kažkaip įsirėmino neblogai viskas, o tai galvojau vienu metu kaip čia ta ploštė atrodys viena be spintelių...Kažkaip tie įmontuoti ledai visai neįkyrūs akiai. Kažkada buvo diskusija, kur mygtuką daryti, tai ijis po kiekvienu ledu iš apačios. Patogu. Aš labai retai centrinį apšvietimą jungiu. galima sakyti dėl grožio jis .
Papildyta:
Kažkas klausė dėl praėjimo, tai praėjimas tarp spintelių metras su keliais cm.
Kažkada buvo diskusija dėl stalviršio aukščio, tai ėmiau 91cm. Meistras gi standartą norėjo įsiūlyt (86), tipo 91 per aukštai bet vat apsiskaičius buvau, jau neapgausi:D. Mano ūgis 1,63 tai žinokit pats tas, gal dar galima būtų pora cm damest