QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 21:05)
Daviau ir kitur, bet skaičiavo tikrai visi labai panašiai - kainos dabar užkilę (pas mane irgi nedidelė virtuvė). Tai rinkausi tuos, kurie konkrečiausiai kalbėjo ir galėjo pagaminti mano norimais terminais. Vieni tokie priedurniai iš Raudondvario plento buvo, tai iškoliojo, ko tu čia, maždaug, klausinėji, nu tai nežinau, kaip su tokiais reiktų dirbt, net jei kaina geresnė būtų. Bet nebuvo, beje, geresnė
Man čia, SM, geri žmonės rekomendavo kokius 5 gamintojus, ir iš jų išsirinkau. 30ties tai neapklausinėjau, nebuvo kada, užpakalys svilo
Nežinau, ar jie turi el. puslapį, parašiau jiems el. paštu, nusiunčiau piešinuką su matmenim, ko maždaug noriu, jie atskambino, ir tiek. Jie tokie neįvaizdiniai

Bet meistrai geri, ir tokie, sakyčiau, visapusiški, pasiūlo, kur pigiau techniką įsigyt, nori pirkt pats - pirk, pasako, kokią. Dar nėr taip, kad už kiekvieną pyptelėjimą - euras. Man ten pasirodė, kad trūksta lentynos - gerai, tvarkoj, atvežė, įdėjo, o ne tai kad - šitos neskaičiavom, davai primokėk. Vyras paprašė kitokio jungtuko ledams - pasakė, ant kiek brangiau, bet nebuvo taip, kad ne, numatyta taip, ir darysim taip. Tas bendravimas toks - kaip savam, ne tai kad nuo "man priklauso - man nepriklauso, neparašyta, tai ir nedarysiu", bet žiūri, kad tau būtų gerai.
na fain, aciu,jus cia man praskaidrinot ta tamsa- nes galvoju, as jau durna ar ka-nei vienos kabinaamos o kaina- afigiet-beveik 10 tukst lt.
na tos firmos mergaite dizainere atleke, isklause, issimatavo ir nupiese...
na grazu, nes viskas taip vaizdiskai

..nes kai metus laiko jau gyvenu be virtuves, tai tikriausiai visos butu grazios

bet kaip visad, brangu ziauriai, tai noris tos kokybes...ir gerumo ...vieni nervai.nes ta virtuve musu visiskai nestandartine, langai durys, nisos...
o piesinio nenori duoti..idomu kiek kainuoja is dizaineres pirkti plana su piesiniais
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 22, 19:53)
na spintele 60 plautuve+neimontuojama indaplove+spintele 60+indukcinei 90 cm stalciu blokas+saldyt neimontuojamas, apdengtas plokste+orkaite aukstai, po ja saldiklis mazas neimontuojamas (ikistas)ir spintele po ale baru-sala.
ai, ir dar durys nisai 99 plocio.
oi, kai isvardinau tai tiek daug atrodo

na bet noreciau pigiau