Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 15:42)
Aciu dar karta uz patarimus! Reik dar persibraizyti ir paziureti kas su simetrija gaunasi, hmm...

Nėr už ką smile30x30.png. Būtinai pasibraižykit wink.png.
Atsakyti
Gal kam yra teke susidurti su Kaindl gamintojo ultra matine plokste? Kazi kaip jos praktuskumas? Isiziurejau sampanine spalva, nu grazi ji man nors tu ka smile30x30.png labai panasi, sakyciau netgi tokia pat yra eggerio sand beige pavadinimu, tik jos tekstura "apelsino zieveles" man ne prie sirdies nors tu ka, o kaidl ultra matine labai maloniai lieciasi..tik va kaip su praktiskumu kazi...
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 21, 19:46)
Gal kam yra teke susidurti su Kaindl gamintojo ultra matine plokste? Kazi kaip jos praktuskumas? Isiziurejau sampanine spalva, nu grazi ji man nors tu ka smile30x30.png labai panasi, sakyciau netgi tokia pat yra eggerio sand beige pavadinimu, tik jos tekstura "apelsino zieveles" man ne prie sirdies nors tu ka, o kaidl ultra matine labai maloniai lieciasi..tik va kaip su praktiskumu kazi...

Labai graži, bet labai nepraktiška. Apčiupinėjus taip pasirodė, ir vadybininkės patvirtino. Valysis sunkiau nei blizgi
Pagooglinus, galima rasti katalogus ar puslapius, kur nurodomos ploksciu spalvos pagal NCS arba RAL.

Beje pastebėjau, kad LMDP gamintojai (konkrečiai čiupinėjau Kaindl, Thermopal ir CleafI) siūlo stitinkančias plokštės spalvą ir faktūrą braunų apdailą, kad reikia labai stengtis, kad pamatyti jungimo vietą.
Atsakyti
Aš turėjau "apelsino žievelę" pereituose namuose. Tai nū ir ją načiort. Aišku, norėdamas nuvalysi, bet jau turi norėti ir pašveisti. Ne tai, kad brūkšt ir švaru. Ypač mane siutindavo aplink rankenėles - apkerpėja, o tu sau valai, grieži dantis, ir valai!

Neimkit. Yra tų kreminių plokščių! Spalva tai gera, bet tai kas iš to, jei paskui reikia prakeikt biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 09:22)
Aš turėjau "apelsino žievelę" pereituose namuose. Tai nū ir ją načiort. Aišku, norėdamas nuvalysi, bet jau turi norėti ir pašveisti. Ne tai, kad brūkšt ir švaru. Ypač mane siutindavo aplink rankenėles - apkerpėja, o tu sau valai, grieži dantis, ir valai!

Neimkit. Yra tų kreminių plokščių! Spalva tai gera, bet tai kas iš to, jei paskui reikia prakeikt biggrin30x30.png

Bet dabar galvoju, kad ta eggerio plokste gal ir nera visai tikra "apelsino zievele", kazkiek smulkesne..kaindl matine nepraktiska, blizgios nenoriu, mdf vyras grieztai nenori daryt, kas lieka? blink30x30.png dar esu nusiziurejusi tokia grazia teksturine is cleaf nadir seta smelio pilka smile30x30.png bet ten jau laabai brangi plokste.
Va tokia http://www.termopala...iu-plokstes/931
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 22 rugpjūčio 2016 - 08:37
QUOTE(Noa @ 2016 08 21, 10:45)
Jei stalviršis koks labai gudrus, tai tada taip. Bet kartais būna, kad spalvos elementarios... Pvz. pas mane - balta virtuvė, baltos plytelės ir juodas stalviršis. Tai šūdą ten primarginsi...

Jetus, pagaliau ir aš turiu virtuvę! Tik biškį nefotogeniška kol kas, nes nei lempų, grindys po kartonu... Bet taip tai normaliai, labai patenkinta meistrais, tiek baldininkais, tiek akmeniniais (granitą dėjau).

Gamino UAB "Diremus", kauniečiai, Šančiuose, man labai patiko ir kokybė, ir bendravimas, ir meistrai normalūs, ir kaina normali, nežada nesąmonių, terminų laikosi.  Be to, reikėjo bendraut su mano akmeniniais, kurie stalviršį darė - ir jie bendravo sau gražiausiai. Jetus, kaip gerai, kad yra SM, jei ne ji, tai šūduką aš būčiau juos radus!

smile30x30.png oo, kaip fainai smile30x30.png
o iš kokios plokštės darėt baltas spinteles?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 08 22, 09:59)
smile30x30.png oo, kaip fainai smile30x30.png 
o iš kokios plokštės darėt baltas spinteles?

Darėm iš MDF dažytos blizgiai... Nutariau, kad vaikai dideli (mažiukui 13), tai gal neapskaldys per greit. Norrrrs... Čia dar abejotina su tais jų dydžiais/neapskaldymais biggrin30x30.png

Aišku, kad blizga - tai kaip pas visus, bet aš jau atsiturėjau matinės faktūrinės, kaip sakant, ačiū už malonumą, šita nors valosi gerai biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 10:02)
Darėm iš MDF dažytos blizgiai... Nutariau, kad vaikai dideli (mažiukui 13), tai gal neapskaldys per greit. Norrrrs... Čia dar abejotina su tais jų dydžiais/neapskaldymais biggrin30x30.png

Aišku, kad blizga - tai kaip pas visus, bet aš jau atsiturėjau matinės faktūrinės, kaip sakant, ačiū už malonumą, šita nors valosi gerai biggrin30x30.png

ačiū
o matinės baltas turėjot?
mes sukam galvas...ar dažytas ar ne.. bet jei ne - tai sako ant balto labai tie suklijavimai matosi..t.y. vėliau kai kažkiek nešvarumų patenka..
o ėmėt visai baltą baltą? smile30x30.png
Atsakyti
"Gamino UAB "Diremus", kauniečiai, Šančiuose, man labai patiko ir kokybė, ir bendravimas, ir meistrai normalūs, ir kaina normali, nežada nesąmonių, terminų laikosi. Be to, reikėjo bendraut su mano akmeniniais, kurie stalviršį darė - ir jie bendravo sau gražiausiai. "

Sveiki,
o Jus ir kitur uzklausas daret, ar iskart po kazkieno rekomendaciju gaminoties pas juos?
Mano tokia maza virtuve (bent man taip atrodo, o paskaiciuoja nuo 2700 iki 3000
Bandau top baldai, bandziau tg baldai (ten dizainere ,planuotoja labai nepatiko), Jurbarke skaiciavo...na zodzu...kaina beveik nekinta.
Bandyt gal man Diremus? nerandu ju tinklapio kazko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke74: 22 rugpjūčio 2016 - 16:38
QUOTE(vilke74 @ 2016 08 22, 16:37)
"Gamino UAB "Diremus", kauniečiai, Šančiuose, man labai patiko ir kokybė, ir bendravimas, ir meistrai normalūs, ir kaina normali, nežada nesąmonių, terminų laikosi.  Be to, reikėjo bendraut su mano akmeniniais, kurie stalviršį darė - ir jie bendravo sau gražiausiai. "

Sveiki,
o Jus ir kitur uzklausas daret, ar iskart po kazkieno rekomendaciju gaminoties pas juos?
Bandau top baldai, bandziau tg baldai (ten dizainere ,planuotoja labai nepatiko), Jurbarke skaiciavo...na zodzu...kaina beveik nekinta.

kas yra maza?
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2016 08 22, 17:37)
Sveiki,

Daviau ir kitur, bet skaičiavo tikrai visi labai panašiai - kainos dabar užkilę (pas mane irgi nedidelė virtuvė). Tai rinkausi tuos, kurie konkrečiausiai kalbėjo ir galėjo pagaminti mano norimais terminais. Vieni tokie priedurniai iš Raudondvario plento buvo, tai iškoliojo, ko tu čia, maždaug, klausinėji, nu tai nežinau, kaip su tokiais reiktų dirbt, net jei kaina geresnė būtų. Bet nebuvo, beje, geresnė biggrin30x30.png

Man čia, SM, geri žmonės rekomendavo kokius 5 gamintojus, ir iš jų išsirinkau. 30ties tai neapklausinėjau, nebuvo kada, užpakalys svilo biggrin30x30.png

Nežinau, ar jie turi el. puslapį, parašiau jiems el. paštu, nusiunčiau piešinuką su matmenim, ko maždaug noriu, jie atskambino, ir tiek. Jie tokie neįvaizdiniai smile30x30.png Bet meistrai geri, ir tokie, sakyčiau, visapusiški, pasiūlo, kur pigiau techniką įsigyt, nori pirkt pats - pirk, pasako, kokią. Dar nėr taip, kad už kiekvieną pyptelėjimą - euras. Man ten pasirodė, kad trūksta lentynos - gerai, tvarkoj, atvežė, įdėjo, o ne tai kad - šitos neskaičiavom, davai primokėk. Vyras paprašė kitokio jungtuko ledams - pasakė, ant kiek brangiau, bet nebuvo taip, kad ne, numatyta taip, ir darysim taip. Tas bendravimas toks - kaip savam, ne tai kad nuo "man priklauso - man nepriklauso, neparašyta, tai ir nedarysiu", bet žiūri, kad tau būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 21:05)
Daviau ir kitur, bet skaičiavo tikrai visi labai panašiai - kainos dabar užkilę (pas mane irgi nedidelė virtuvė).  Tai rinkausi tuos, kurie konkrečiausiai kalbėjo ir galėjo pagaminti mano norimais terminais. Vieni tokie priedurniai iš Raudondvario plento  buvo, tai iškoliojo, ko tu čia, maždaug, klausinėji, nu tai nežinau, kaip su tokiais reiktų dirbt, net jei kaina geresnė būtų. Bet nebuvo, beje, geresnė biggrin30x30.png

Man čia, SM, geri žmonės rekomendavo kokius 5 gamintojus, ir iš jų išsirinkau. 30ties tai neapklausinėjau, nebuvo kada, užpakalys svilo biggrin30x30.png

Nežinau, ar jie turi el. puslapį, parašiau jiems el. paštu, nusiunčiau piešinuką su matmenim, ko maždaug noriu, jie atskambino, ir tiek. Jie tokie neįvaizdiniai smile30x30.png Bet meistrai geri, ir tokie, sakyčiau, visapusiški, pasiūlo, kur pigiau techniką įsigyt, nori pirkt pats - pirk, pasako, kokią. Dar nėr taip, kad už kiekvieną pyptelėjimą - euras. Man ten pasirodė, kad trūksta lentynos - gerai, tvarkoj, atvežė, įdėjo, o ne tai kad - šitos neskaičiavom, davai primokėk. Vyras paprašė kitokio jungtuko ledams - pasakė, ant kiek brangiau, bet nebuvo taip, kad ne, numatyta taip, ir darysim taip. Tas bendravimas toks - kaip savam, ne tai kad nuo "man priklauso - man nepriklauso, neparašyta, tai ir nedarysiu", bet žiūri, kad tau būtų gerai.

na fain, aciu,jus cia man praskaidrinot ta tamsa- nes galvoju, as jau durna ar ka-nei vienos kabinaamos o kaina- afigiet-beveik 10 tukst lt.
na tos firmos mergaite dizainere atleke, isklause, issimatavo ir nupiese...
na grazu, nes viskas taip vaizdiskai smile30x30.png ..nes kai metus laiko jau gyvenu be virtuves, tai tikriausiai visos butu grazios smile30x30.png
bet kaip visad, brangu ziauriai, tai noris tos kokybes...ir gerumo ...vieni nervai.nes ta virtuve musu visiskai nestandartine, langai durys, nisos...
o piesinio nenori duoti..idomu kiek kainuoja is dizaineres pirkti plana su piesiniais mastau.png
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 22, 19:53)
kas yra maza?

na spintele 60 plautuve+neimontuojama indaplove+spintele 60+indukcinei 90 cm stalciu blokas+saldyt neimontuojamas, apdengtas plokste+orkaite aukstai, po ja saldiklis mazas neimontuojamas (ikistas)ir spintele po ale baru-sala.
ai, ir dar durys nisai 99 plocio.
oi, kai isvardinau tai tiek daug atrodo smile30x30.png na bet noreciau pigiau sad.png
Atsakyti