Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

Galbut kiek kvailas klausimas... smile30x30.png kokios spalvos darote virtuviniu spinteliu vidu? Na pvz pacios spinteles beige spalvos, o vidu irgi toki pat daryti ar balta?
Atsakyti
Mano virtuve 2 ant 2.5, aukstis apie 2.5, ne su mdf plokste o paprasta 2200 euro ir be jokiu imantrybiu.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 22, 23:45)
Galbut kiek kvailas klausimas... smile30x30.png

Visai ne kvailas. Dabar vidus pas mane baltas, fasadai oranžiniai-raudonas ir tamsiai pilkšvai-rudas. Anksčiau spintelių vidus buvo pilkas, toks kaip stalviršis ir virtuvinio šonai, fasadai buvo šviesiai rudi su gilia tekstūra (ten ir pilkos spalvos buvo, netolygi ruda spalva), kanteliai irgi pilki buvo.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 22, 23:54)
Mano virtuve 2 ant 2.5, aukstis apie 2.5, ne su mdf plokste o paprasta 2200 euro ir be jokiu imantrybiu.

Manau ne virtuvės matmenis reikia lyginti, o kiek kokių spintelių ir stalčių yra. Čia kainas kaip suprantu ne buitinės technikos rašote? O plautuvė, maišytuvas, rankenėlės įskaičiuota?
Atsakyti
Musu virtuve 3.3 ilgio,2.5 aukscio pagal viena siena, be kampu , su BLUM mechanizmais, apacioje 4 stalciai, o virsuje i virsu atveriamos spinteles. Kaina 2000 eur is thermopal Lmdp plokstes smile30x30.png technika visa imontuojama.Cia palyginimui. Tikiuosi nepermokesim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 23 rugpjūčio 2016 - 07:51
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 22, 22:45)
Galbut kiek kvailas klausimas... smile30x30.png kokios spalvos darote virtuviniu spinteliu vidu? Na pvz pacios spinteles beige spalvos, o vidu irgi toki pat daryti ar balta?

tai jeigu korpusus darote iš beige spalvos plokštės, dažniausiai ji tą spalvą turi iš abiejų pusių. Tai ir išorė ir vidus gaunasi beige, o kokias nors lentynas tai jau pagal skonį. Pas mus kadangi vidiniai šonai tokios pat spalvos kaip ir išorė, tai lentynas ir nugarėlę darėm irgi iš tos pačios spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 08 22, 23:12)
Visai ne kvailas. Dabar vidus pas mane baltas, fasadai oranžiniai-raudonas ir tamsiai pilkšvai-rudas. Anksčiau spintelių vidus buvo pilkas, toks kaip stalviršis ir virtuvinio šonai, fasadai buvo šviesiai rudi su gilia tekstūra (ten ir pilkos spalvos buvo, netolygi ruda spalva), kanteliai irgi pilki buvo.

o tai korpusus darėt baltus ir tik fasadus oranžiniai-raudonus? ar čia plokštė radot iš vienos pusės su spalva, o iš kitos - baltą?
Atsakyti
4u.png baldininkas siulo daryti AMIX tandem su svelniu uzdarymu stalcius. Gal kas susidurete? Pas mane bus 23 stalciai, tad baisu pataupyti ir po to gailetis unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 23, 10:31)
o tai korpusus darėt baltus ir tik fasadus oranžiniai-raudonus? ar čia plokštė radot iš vienos pusės su spalva, o iš kitos - baltą?

Pas mane iš šono matosi tik šaldytuvas ir tai nepilnai. Tas šonas dengtas faneruota fasadų spalvos plokšte. Tai gavosi spintelė virš šaldytuvo su vienu raudonų šonu viduje smile30x30.png, tačiau, kai retai darinėjama, durys ne stiklinės, tai netrukdo.
Tiesa, dar pakabinamų spintelių apačioje papildomai uždėta tokia pat faneruota raudona plokštė. Pačių spintelių korpusai balti.
Sala visa apsiūta fasado spalvos elementais, tik stalčių blokų korpusai daryti iš baltos plokštės.
Realiai balta matosi kai atidaroma spintelė, stalčius, kas man patinka, nes šviesu ir gražu, ir taip subtiliai pro fasadų plyšius.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 22, 23:12)

Manau ne virtuvės matmenis reikia lyginti, o kiek kokių spintelių ir stalčių yra. Čia kainas kaip suprantu ne buitinės technikos rašote? O plautuvė, maišytuvas, rankenėlės įskaičiuota?

user posted image
Va planas. Be technikos. Su apsvietimu, BLUM mechanizmais ir plokste bus dedama ant viso kampo iki spinteliu virsaus kad graziau atrodytu. Del rankeneliu nezinau ax.png
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 23, 09:53)
4u.png  baldininkas siulo daryti AMIX tandem su svelniu uzdarymu stalcius. Gal kas susidurete?  Pas mane bus 23 stalciai, tad baisu pataupyti ir po to gailetis  unsure30x30.png

skamba įdomiai. Manau arba nori jus prigauti arba nesusikalbėjote. Panašiai kaip skalbimo mašina BoshRiga8. Arba Bosh arba Riga8, 2 viename neteko susidurti. Arba Tandem (kas yra BLUM) arba Amix (kas yra Kinija per Lenkiją) Jeigu kaina ta pati, tai be klausimų reikia imti Blum Tandem. Jeigu pigiau, tai kiek pigiau. Dėl 5€ skirtumo tikrai nesimesčiau į kiniškus. Nors ir 23 stalčiai.
Kai žinai, ką žiūrėti, skirtumas yra. Jeigu tai pirma virtuvė su tokiais stalčiais, tai nieko napajausite, tiks ir AMIX. Jeigu jau turėjote Blum stalčius, tai tuomet tik tokius ir toliau imkite.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 08 23, 09:55)
Pas mane iš šono matosi tik šaldytuvas ir tai nepilnai. Tas šonas dengtas faneruota fasadų spalvos plokšte. Tai gavosi spintelė virš šaldytuvo su vienu raudonų šonu viduje smile30x30.png, tačiau, kai retai darinėjama, durys ne stiklinės, tai netrukdo.
Tiesa, dar pakabinamų spintelių apačioje papildomai uždėta tokia pat faneruota raudona plokštė. Pačių spintelių korpusai balti.
Sala visa apsiūta fasado spalvos elementais, tik stalčių blokų korpusai daryti iš baltos plokštės.
Realiai balta matosi kai atidaroma spintelė, stalčius, kas man patinka, nes šviesu ir gražu, ir taip subtiliai pro fasadų plyšius.

tai ir reikėjo nuo to pradėti 4u.png Faneruota nėra tas pats, kas laminuota mirksiukas.png
Užfaneruoti gali ir vieną pusę. Arba abi, bet skirtingom spalvom.
Atsakyti

QUOTE(saulyteee @ 2016 08 22, 15:33)
ačiū
o matinės baltas turėjot?
mes sukam galvas...ar dažytas ar ne.. bet jei ne - tai sako ant balto labai tie suklijavimai matosi..t.y. vėliau kai kažkiek nešvarumų patenka..
o ėmėt visai baltą baltą? smile30x30.png

Pas mus prieš mėnesį pastatė balto matinio MDF virtuvę, man labai gražu smile30x30.png Ir kiek buvo draugų atėję, visi laiko sužavėti. Negalvojau, kad mano virtuvė ir kitiems gali tiek emocijų sukelti biggrin30x30.png

O kalbant apie kainas, 2,1 m ilgio virtuvė su Mdf fasadais, led juosta ir blum mechanizmais, įskaitant 7 stalčius ir cargo kainavo nepilnai 1500 eur. (be technikos).
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 08 23, 10:17)
Pas mus prieš mėnesį pastatė balto matinio MDF virtuvę, man labai gražu smile30x30.png Ir kiek buvo draugų atėję, visi laiko sužavėti. Negalvojau, kad mano virtuvė ir kitiems gali tiek emocijų sukelti  biggrin30x30.png

O kalbant apie kainas, 2,1 m ilgio virtuvė su Mdf fasadais, led juosta ir blum mechanizmais, įskaitant 7 stalčius ir cargo kainavo nepilnai 1500 eur. (be technikos).

gal foto butu galima parodyti? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 23, 11:46)
gal foto butu galima parodyti?  smile30x30.png

Taip taip, norim foto yahoo.gif
Atsakyti