Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

Varvinu ilgai seiles dėl šios kriauklės . Lietuvoje pasiūlė kainą 680 eurų, na čia jau sliškam... O iš čia perkant gaunasi apie 360, tad dar skausmo ribose. Yra ir kur pigiau galima gauti, tik arba nesiunčia, arba siuntimas didelis, bet jei yra galimybė susiorganizuoti nemokamą transportą, tai galima pigiai su Blanco prasisukti.
Kranas man tokio tipo labai patiko, o pas mus radau pigiausią variantą Ikea, bet kaina 169 ir nepasakyčiau, kad iš Ikea man be galo prie širdies būtų. Į Lietuvą šio krano nesiunčia, tad teks naudotis adreso nuoma Anglijoje, bet vis tiek apsimoka. Atsiliepimai geri, dydis ir spalvos man labai tinka, garantija galioja, su Amazon turėjau visokiausių reikalų ir jų servizas puikus.

QUOTE(longger @ 2016 08 23, 15:55)
o aš pusę dienos į tuos skaičiukus varvinuosi ... kol neištvėriau ir pasiklausiau. Sakau mažu klaida??? *******, nesikeikus  oh.png

o Vokietijoje pirkti čia kaip? nuvažiuoji, paturistauji už tą patį, ir dar kriauklę nusiperki? ar čia yra kokia slapta internetinė parduotuvė su pigiom kriauklėm ir kranais? išduokit, ką?  huh.png

nes pinigai baigėsi greičiau, nei remontrai ir dabar man reikia visko pigiai, arba pigiai visko. Nežinau, kaip teisingiau.

Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 23, 18:12)
Varvinu ilgai seiles dėl šios kriauklės . Lietuvoje pasiūlė kainą 680 eurų, na čia jau sliškam... O iš čia perkant gaunasi apie 360, tad dar skausmo ribose. Yra ir kur pigiau galima gauti, tik arba nesiunčia, arba siuntimas didelis, bet jei yra galimybė susiorganizuoti nemokamą transportą, tai galima pigiai su Blanco prasisukti.
Kranas man tokio tipo labai patiko, o pas mus radau pigiausią variantą Ikea, bet kaina 169 ir nepasakyčiau, kad iš Ikea man be galo prie širdies būtų. Į Lietuvą šio krano nesiunčia, tad teks naudotis adreso nuoma Anglijoje, bet vis tiek apsimoka. Atsiliepimai geri, dydis ir spalvos man labai tinka, garantija galioja, su Amazon turėjau visokiausių reikalų ir jų servizas puikus.

ačiū! 4u.png Ta prasme nenustebinot šaltiniais, bet niekada į juos nežiūrėjau kaip į potencialiai galimus tokiems daiktams pirktis. Nu bet va, padrąsinot mirksiukas.png va dabar einu iš naujo keisti požiūrio smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 23, 16:55)
o aš pusę dienos į tuos skaičiukus varvinuosi ... kol neištvėriau ir pasiklausiau. Sakau mažu klaida??? *******, nesikeikus  oh.png

nes pinigai baigėsi greičiau, nei remontrai ir dabar man reikia visko pigiai, arba pigiai visko. Nežinau, kaip teisingiau.

Aš nesu mačius už tiek pinigų virtuvės. Bet esu girdėjus pasakojimus apie tokią. tai pasakojimas būtų maždaug toks, taip Vasilijus Ivanovičius Petkai pasakojo apie Paryžių. Nu tipo "nalievo posmotriš - jebtajumatj! Napravo - matj tvoju tak! biggrin30x30.png
Tai tiksliai ir nesupratau, kas ten tokio konkrečiai, bet kaip suvokiu, įspūdį palieka biggrin30x30.png

Ta fazė visus ištinka, anksčiau ar vėliau biggrin30x30.png Mums irgi jinai biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 23, 18:17)
ačiū!  4u.png Ta prasme nenustebinot šaltiniais, bet niekada į juos nežiūrėjau kaip į potencialiai galimus tokiems daiktams pirktis. Nu bet va, padrąsinot  mirksiukas.png  va dabar einu iš naujo keisti požiūrio  smile30x30.png

4u.png Jei kaina būtų pas mus panaši, pirkčiau vietoje, gal... Bet kai kainos taip stipriai skiriasi, o ir pardavėjai man atrodo daugiau, nei patikimi, manau net labai verta iš jų pirkti. Mėgstu išsirinkti konkretų modelį ir jo kainas pasilyginti per idealo.de ax.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 23, 18:24)
Aš nesu mačius už tiek pinigų virtuvės. Bet esu girdėjus pasakojimus apie tokią. tai pasakojimas būtų maždaug toks, taip Vasilijus Ivanovičius Petkai pasakojo apie Paryžių. Nu tipo "nalievo posmotriš - jebtajumatj! Napravo - matj tvoju tak! biggrin30x30.png
Tai tiksliai ir nesupratau, kas ten tokio konkrečiai, bet kaip suvokiu, įspūdį palieka biggrin30x30.png
Ta fazė visus ištinka, anksčiau ar vėliau biggrin30x30.png  Mums irgi jinai biggrin30x30.png

ne, pamatyt tai galima. Nereklamuosiu, bet nesunkiai susirasit, manau jie dar ten pat. Žodžiu veiksmas vyko Laikinos Sostinės savanoriuose, dar prie Lito. Užeinam į virtuvių saloną. Gražu, blizga. Nu ir matom tokį neblogą variantą, kurio net daug koreguoti nereiktų. Žodžiu beveik toks, kokio reikia. Salono darbuotojos netruko pastebėti, jog mes ten beveik su savo puodais ir keptuvėm baigiam įsikurti, tai ta proga priplaukė su spec komerciniu pasiūlymu: 80'000 lietuviškų, o jeigu imam tą, kur salone, tiesiai iš ekspozicojos, tai atiduotų už niekingus 50'000. Be BT. Tai gerai kad aš klūpėjau prie apatinio stalčiaus, tai nebuvo kur kristi. Nuvalėm visus prištų antspaudus ir apsidžiaugę, jog neapmokestino apžiūros, mes tyliai panarinę galvas, sparčiu žingsneliu spėriai sprukom įkvėpti užteršto savanorių oro gurkšnio, kuris pasirodė laaaaabai gaivus.
Neslėpsiu, įspūdis nuo virtuvės buvo geras, bet po šiai dienai nesuprantu, kas ten buvo tokio, ko negalėtų pagaminti vietiniai auksarankiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 23 rugpjūčio 2016 - 19:08
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 23, 15:14)
su buitine cia? bet jus ne ikejoj uzsisaket?

be buitines (ji dar tiek pat kainuos biggrin30x30.png )
ne ne, tikrai ne ikea, vilniuje pagal individualu uzsakyma smile30x30.png

QUOTE(B'ena @ 2016 08 23, 19:12)

mes irgi toki ikea ziurinejom, bet nusipirkom sita http://www.ikea.com/...ducts/90305290/, man jis patvaresnis uz ana pasirode smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 23, 19:33)

mes irgi toki ikea ziurinejom, bet nusipirkom sita http://www.ikea.com/...ducts/90305290/, man jis patvaresnis uz ana pasirode smile30x30.png

Man šitie labai faini, tik neįsivaizduoju kaip tokį valyti reikėtų unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 23, 19:33)
be buitines (ji dar tiek pat kainuos biggrin30x30.png )

man buitine atsejo pigiau nei virtuve. Siaip manau normali kaina jei su MDF ir t.t smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 08 23, 18:24)
Ta fazė visus ištinka, anksčiau ar vėliau biggrin30x30.png  Mums irgi jinai biggrin30x30.png

pas mano drauge vien stalvirsis su sienele kainavo 3000 eur, virtuves kainos nezinau bet man atrodo kazkas apie 8 biggrin30x30.png foto buvau imetusi. Nieko ypatingo bet viduj tie visi stalciai, MDF'as ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 23, 20:07)
ne, pamatyt tai galima. Nereklamuosiu, bet nesunkiai susirasit, manau jie dar ten pat. Žodžiu veiksmas vyko  Laikinos Sostinės savanoriuose, dar prie Lito.

Ar nebus tik Casa Bella? Ten man paskaičiavo lygiai dvigubai brangiau, negu kitur. Ar trigubai, nepamenu, žo, nutariau, kad nafig. Jumoras gerai, tikiu, kad ten viskas nuostabu, kokybė kad labai puiki ir prestižas kaip landsberginio merso. Bet pas mane ne Versalis, Grybauskaitė į svečius pas mane ateina nedažnai, Oskarų įteikimo čia irgi dabar neorganizuoju, anei olimpiados uždarymo, užtaigi bus gerai paprasčiau biggrin30x30.png

Nu ir čekai, hanak ten yr. Kainos nedaug mažesnės, kokybė gal irgi nieko, bet irgi nafig.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugpjūčio 2016 - 21:04
Kalbant apie plautuves, man patiko Franke kasmyro spalva. Gal kas esat uzmate stalvirsi tokios spalvos ? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 08 23, 22:28)
Kalbant apie plautuves, man patiko Franke kasmyro spalva. Gal kas esat uzmate stalvirsi tokios spalvos ?  smile30x30.png

As irgi frankes esu sia spalva nusiziurejusi, tik jisai prie stalvirsio tamsaus netiks pas mus.
Atsakyti
tai ten išmani virtuve - pati ruošia biggrin30x30.png
o stalviršy integruoti visi priedai, iššokantys įrankiai, ir t.t.
Todel ir kaina. Ai dar 200 proc. navaro biggrin30x30.png

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 23, 19:18)

pas mano drauge vien stalvirsis su sienele kainavo 3000 eur, virtuves kainos nezinau bet man atrodo kazkas apie 8 

Atsakyti