Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 10:15)
Aš pirkau iš šitos parduotuvės. Didelis plautuvių ir maišytuvų pasirinkimas, kainos tikrai neblogos, akcijų visokių pilna. Tiesiai nesiunčia, bet per tarpininkus viskas puikiai gavosi. Rekomendavau jau kažkam, irgi pirko ir džiaugiasi. Tarpininkai pirkanglijoje.lt - operatyvūs, patinka man jie. Yra ir kitų žinoma, bet šituos išbandžiau ne kartą ir galiu rekomenduoti wink.png.

4u.png pamenu Jūsų postą ir pirmiausiai čia ieškojau, bet neturi jie mano modelio. pirkanglijoje.lt naudojuosi visuomet, jie tikrai dirba puikiai tfu tfu tfu, dabar taip pat per juos siunčiuosi
Teko dirbti prabangių baldų salone, tai va ten tai kainos buvo cool30x30.png 2003 metais klientai užsisakė virtuvę už ... 200000 Lt.... Bulthaup... bet ten visai kita kategorija klientų, čia tokie asmenys, kuriuos Dior į asmenines peržiūras kviečiasi ir tt. Ir kurie kažin ar kada ta virtuve pasinaudos apskritai lotuliukas30x30.png Man Leicht virtuvės labai patinka, bet juos importuojanti įmonė nelabai, na o labiausiai aišku kainos nesimpatiškos tongue30x30.png
Jau turiu pirmą virtuvės vaizdą ax.png
user posted image
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 24, 11:29)

Juodai, jūs nebepasakokite ... užteks. Man dar visą tai priekyje, o pinigai kaip tik vakar pasibaigė  biggrin30x30.png  biggrin30x30.png  biggrin30x30.png

biggrin30x30.png
Nesupainiokit, ten tik litais buvo smile30x30.png...
Aš irgi dabar be pinigėlių sau pliažinuos (terasoje, ba tingiu iki jūros nueiti... biggrin30x30.png ), atostogos baigiasi, alga dar toli toli...
O planuose svetainės baldas, kurio man būtinai reikia, nes vizualizacija lipo... Bėda ta, kad pigiausiai man jį siūlo pagaminti už 3,6 t... Jau eur... Brangiausiai vienas beprotis pasiūlė už 15 t... Irgi eur blink30x30.png ... O baldelis toks lentynos su 8 blum stalčiais apačioje, 3m aukščio, 3,5 m pločio.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 08 24, 09:03)
Išties geros formos plautuvė-gerų matmenų. Pagrindinė dalis-plati,o ta mažesnioji praplatinta, tai ir indus džiauti galima susidėti, tai ko man reiktų.Ikejoje aiškinau, kad jie dar kriauklės kokios man reikia nesukūrė bigsmile.png o ši išties man liuks būtų.

Mano ta pati situacija 4u.png Kieeeeeek modelių peržiūrėjau, na nei viena daugiau taip nepatiko blush-anim-cl.png
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 24, 11:38)
Jau turiu pirmą virtuvės vaizdą  ax.png 

Ar sandėliuke spintas darysite? O kam? Mes tai elementarias lentynas susisukom...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 10:44)
Ar sandėliuke spintas darysite? O kam? Mes tai elementarias lentynas susisukom...

Darysiu, svarsčiau įvairius variantus, bet noriu paslėpti visą turtą. Tuo labiau, kad tai nebus vien sandėliukas, o ir nereprezentacinė virtuvės dalis su 1 m darbastaliu pastoviai įjungtiems prietaisams ir tt. Be to, pas mane 2 katės, tad nenoriu, kad kabarotųsi kur joms nereikia, o dar jos pas mane ilgaplaukės, tai vien plaukai visur skraido ir lenda, gal kaip nors apsaugosiu. Kur tuščia vieta, ten bus šaldiklis.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 24, 12:03)
Darysiu, svarsčiau įvairius variantus, bet noriu paslėpti visą turtą. Tuo labiau, kad tai nebus vien sandėliukas

Supratau smile30x30.png. Durų į jį nebus?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 11:09)
Supratau smile30x30.png. Durų į jį nebus?

Bus, tikiuosi ne kada nors smile30x30.png Kaip tik žiūrinėju galimybes kokias darytis patogiau, greičiausiai bus stumdomos, tik kaina nelabai viliojanti gavosi
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 24, 12:15)
greičiausiai bus stumdomos, tik kaina nelabai viliojanti gavosi

Jep, tos kainos paskutiniu metu nelabai viliojančios...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 10:40)
biggrin30x30.png
Aš irgi dabar be pinigėlių sau pliažinuos (terasoje, ba tingiu iki jūros nueiti... biggrin30x30.png ), atostogos baigiasi, alga dar toli toli...
O planuose svetainės baldas, kurio man būtinai reikia, nes vizualizacija lipo... Bėda ta, kad pigiausiai man jį siūlo pagaminti už 3,6 t... Jau eur... Brangiausiai vienas beprotis pasiūlė už 15 t... Irgi eur  blink30x30.png ... O baldelis toks lentynos su 8 blum stalčiais apačioje, 3m aukščio, 3,5 m pločio.

mano svetaines baldas be imantrybiu 800 eur ax.png is pradziu nesupratau, gavojau ka tiek uz dvi lentynas????? bet paskui pamaciau kad breziny dar yra tokia kaip sekcija biggrin30x30.png galima ir pigiau apsisukti bet as noriu kad jis butu uzdaras ir nesikaupti jame dulkes rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 10:40)
biggrin30x30.png
O planuose svetainės baldas, kurio man būtinai reikia, nes vizualizacija lipo... Bėda ta, kad pigiausiai man jį siūlo pagaminti už 3,6 t... Jau eur... Brangiausiai vienas beprotis pasiūlė už 15 t... Irgi eur  blink30x30.png ... O baldelis toks lentynos su 8 blum stalčiais apačioje, 3m aukščio, 3,5 m pločio.

aš mačiau. Bet kažkaip vis dar turėjau vilties tilpti į 15, max 20t lietuviškais su BT, bet matau jog be variantų cry.png o pirkt bele ko tai ranka nekyla, gal sakau ją nupjaut reikia? Ranką, ta prasme? Ir tada nebebus kam nebekilti. O ir virtuvės tada pakaks mažesnės ir jau nebe taip svarbu bus kokia ji lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 08 24, 13:50)
aš mačiau. Bet kažkaip vis dar turėjau vilties tilpti į 15, max 20t lietuviškais su BT, bet matau jog be variantų  cry.png o pirkt bele ko tai ranka nekyla, gal sakau ją nupjaut reikia? Ranką, ta prasme? Ir tada nebebus kam nebekilti. O ir virtuvės tada pakaks mažesnės ir jau nebe taip svarbu bus kokia ji  lotuliukas30x30.png

Neskubėkite pjauti... Pas mane brangokai gavosi gartraukio apdailą, o gal ir granito nedėsit... Dar šaldymo dėžės kainą iš mano reiktų išminusuot, ba ji garaže stovi. Ar salą irgi planuojant? Gal ir tilpsit į tuos 20...
Atsakyti
Reikalinga pagalba ir patarimai. Lauksiu visų nuomonių ir nuorodų.
Planuojame gamintis virtuvės baldus. Jau aptarėme su vienu gamintoju. Su baldais gal išsispręsime.
Bet niekaip neišsirenkame montuojamos buitinės technikos. Kokių gamintojų ir kokius modelius rinktis vidutinėmis kainomis. Į pigiausius nežiūrime, į daug brangesnius taip pat.
Ieškome kokie būna pliusai ir privalumai, kuo remiantis rinktis:
šaldytuvą (dabar turime pastatoma Snaigę ~185 cm ir lyg patenkinti) ;
indaplovę 45 cm (didesnei šiek tiek trūksta vietos) ;
gartraukį ;
orkaitę ;
kaitlentę ;
Prie kaitlentės atvesta 3 fazių elektra, nauja instaliacija, dėl galingumo problemų nekils.

Dar neišsirinkome akmens masės plautuvės, kuri statysis kampinėje spintelėje (60-70 cm ilgio), nei vandens maišytuvo jai.

Gal net didesnį užsakymą darytume vienoje parduotuvėje, tik kuri mums padėtų surinkti optimaliausius variantus?

Laukiu patarimų. Dalinkitės
Atsakyti