QUOTE(Noa @ 2016 08 23, 21:01)
Nu ir čekai, hanak ten yr. Kainos nedaug mažesnės, kokybė gal irgi nieko, bet irgi nafig.
Hanak aplamai virtuvės man yra jeigu ne tobulos, tai netoli to.

Ten internete pas juos tokios vizulkos sukeltos, kad net seilė tįso. Taigi apsidžiaugiau nerealiai. Žiūrau, ir kontora yra po ranka. Nulėkiau. Visiškas fiasko. Tada supratau, kad net ir patį geriausią produktą gali sugadinti prasta vadyba. Ką ten vadyba. Diedukas su pačiute nusprendė, jog jie ir dizaineriai geriausi ir už visus geriau žino ko kur reikia. Aš rodau į katalogą, sakau: va, žiūrėkit, ko man reikia. O jie akis pavartė ir kai kalė brėžinį, tai nors nusišauk. Šūdiniausias garažas geriau būtų sugalvojęs. Sakau, bet čia tai, ko labiausiai nenoriu, o jie - nori nori, tik dar nežinai.
Tai sakau einu aš pasivaikščioti, kai jau sužinosiu - užeisiu vėl. Taip ir baigėsi mano hanak. Vis dar vaikštausi. Net kainų lygio nežinau. Bet dabar supratau, jog gal ir gerai kad nesužinojau

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 08 24, 12:56)
Neskubėkite pjauti... Pas mane brangokai gavosi gartraukio apdailą, o gal ir granito nedėsit... Dar šaldymo dėžės kainą iš mano reiktų išminusuot, ba ji garaže stovi. Ar salą irgi planuojant? Gal ir tilpsit į tuos 20...
Planuose yra ir sala 2,4mx1m, ir darbastalio su pakabinamom 2,4m ir blokas su visokiais šaldytuvais ir orkaitėm 1,9m ilgio. Netilpsiu, bet ačiū už palaikymą. Jaučiu jog reiks nusipirkti beleką ir pigiai pigiai, ir tyliai sukandus dantis kaupti ir kaupti norimai virtuvei.