Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 30, 16:00)
gal galetumete parodyti konkreciai kokia pas jus  smile.gif
Papildyta:

o kam didele kriaukle kai yra indaplove? ar jus vienu plaunat mesa, bulves ir dar kokius indus?
mano dizainere mane tik nukreipia tinkama linkme, jei as noriu kazko tai ir perku.

pas mane bus didele ir laukiu nesulaukiu. Turiu kelis didelius puodus, kurie netelpa i indaplove, kas savaite tenka traukti saldytuvo stalcius, o kur dar skardos blush2.gif Tenka viska nestis i vonia, o tada dar ir ja po indu plovimo sveisti. Jei vietos ant darbastalio pakankamai, tai jau geriau per didele kriaukle, nei per maza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 30, 17:33)
pas mane bus didele ir laukiu nesulaukiu. Turiu kelis didelius puodus, kurie netelpa i indaplove, kas savaite tenka traukti saldytuvo stalcius, o kur dar skardos

drinks_cheers.gif

Jei nepainioju, būtent knopke* rašė, dar virtuvės planavimo stadijoj, kad ruošiasi kažkokį kepinių versliuką daryti - tai jau dizainerė į tai atsižvelgti turėtų.
O jei ir klystu, tai kriauklės kaip ir stalčių per daug nebūna.
Atsakyti
na, mano dizainere isvis negamina ir kambarius retai tvarko, kaip ji pati sake, mano gyvenimas virtuveje, ji gavosi 18 kv, kaitlente 80 cm, gartraukis 90, tai man niekaip nesusiveda, kodel negali buti plautuve 80 cm g.gif lotuliukas.gif
beje, vyras medziotojas, serno kulsis reikia darinet :D o ir skardos, puodai lotuliukas.gif

o jei deti pacia plautuve 60 cm ir su tuo krastu kur indams dziauti? Gal kas turite? as ziuriu blanco, tik nezinau kuri modeli rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2016 - 17:22
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 18:07)
na, mano dizainere isvis negamina ir kambarius retai tvarko, kaip ji pati sake, mano gyvenimas virtuveje, ji gavosi 18 kv, kaitlente 80 cm, gartraukis 90, tai man niekaip nesusiveda, kodel negali buti plautuve 80 cm g.gif  lotuliukas.gif
beje, vyras medziotojas, serno kulsis reikia darinet :D o ir skardos, puodai lotuliukas.gif

o jei deti pacia plautuve 60 cm ir su tuo krastu kur indams dziauti? Gal kas turite? as ziuriu blanco, tik nezinau kuri modeli rinktis

Aš tai imčiau plautuvę 80 ir spec džiovinimo-nuvarvinimo indą į ją - funkcionaliau.
Ta prasme indą, kuris į vidų plautuvės įsideda, ir dar lieka vietos kitai veiklai, jei reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 30 rugpjūčio 2016 - 17:34
nu as ir masciAU, bet iskilo beda, man indaplove is sono, niekaip neis tokios ileist, o su krastu eitu

sitos noreciau as
http://www.derekis.l...ct/zenar_xl_6_s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2016 - 18:04
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 17:49)
nu as ir masciAU, bet iskilo beda, man indaplove is sono, niekaip neis tokios ileist, o su krastu eitu

sitos noreciau as
http://www.derekis.l...ct/zenar_xl_6_s

o kokio plocio spintele kriauklei numatyta?
Atsakyti
60 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 30, 12:58)
kaip tik laukiu kurjerio, Vokietijoje sumokejau dvigubai pigiau.

QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 12:59)
As beveik trigubai pigiau radau :))

prašom pasidalinti vietelėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 19:17)

BLANCO METRA XL 6 S-F didesnė už tą, kur dėjote nuorodą. Bet dėl spalvos praktiškumo dar pagalvokite 4u.gif Pati labai labai norėjau baltos kriauklės, bet perskaičiau krūvas atsiliepimų, kad baltas silgranitas siaubingai nepraktiškas ir pasirinkau kitą spalvą. Dar svarsčiau ir keramikinės kriauklės variantą, bet jos mažesnės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 08 30, 19:35)
prašom pasidalinti vietelėm  ax.gif

Man geriausias variantas įskaitant siuntimo išlaidas gavosi iš čia 4u.gif Svariausiai išsirinkti konkretų modelį, o tada jau ieškoti kur pigiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, taip pat daili 4u.gif
tik dar rupi klausimas, ar pajungimas didesnes man bus geras, nes dabar iseina is sienos tiesiai per centra, o jei didesne, reikes traukti i sonus kazin nieko tokio?
Atsakyti
Turbut jau pasikartosiu n-aji karta...skaiciau atsiliepimus apie indaploves dydi, kaip ir dauguma uz 60cm. O ka manote jus? 45 cm neverta? Kol kas mes dviese gyvename ir nesiskundziu plaudama rankomis smile.gif bet pasipildys kada nors seima, o tada tikrai bus nepamainomas daiktas smile.gif taupiau ir patogiau 60 cm?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 31, 08:47)
Turbut jau pasikartosiu n-aji karta...skaiciau atsiliepimus apie indaploves dydi, kaip ir dauguma uz 60cm. O ka manote jus? 45 cm neverta? Kol kas mes dviese gyvename ir nesiskundziu plaudama rankomis  smile.gif bet pasipildys kada nors seima, o tada tikrai bus nepamainomas daiktas  smile.gif taupiau ir patogiau 60 cm?

mes gal 15 metų naudojom 45 cm. Nes nu didesnė netilpo lotuliukas.gif tai arba šuo ir kariamas pripranta, arba kol nepačiupinėjau 60cm, tol nesuprasiu, bet man nieko toje 45cm netrūksta. Aišku, puzlę padėliot reikia, norint sutalpint, bet realiai jau atkalę kur kas turi dėtis ir viskas telpa. Dabar dilema - vietos bus/yra tai nesutariam, ar reikia tos 60cm ar likt prie 45cm lotuliukas.gif 45 leidžiam kasdien (nu ne visada aišku, bet normaliu atveju kasdien) tai problemų nėr tuštesnė ji, ar pilnesnė. Mažesėj ir nedaug indų jau normaliai atrodo. Tai dabar galvoju tą 60 bus gaila leist pusę užkrovos. Nors mūsiškėj siauroje yra kažkokia funkcija, kai gali tik pusę jos paleisti. Gal viršutinė dalis tada neveikia? bet ar tai ką nors sutaupo - nežinau nes ir niekada nenaudojom šitos finkcijos lotuliukas.gif Tai va irgi nežinau su tuo taupumu ir ekonomiškumu.
Atsakyti