QUOTE(saulyteee @ 2016 08 31, 09:32)
truputį dar pasipasakosiu...
mes jau daug metų turim 60 cm.. bet būdavo per šventes tik naudodavom

nes labai gražiai stiklus išplauna

bet.. jau kelinti metai nuolatos naudojam

nu sudėjai ir ramu

bet kai dabar įsirenginėjam naują ir mažiuką butuką.. aš net pamiršau apie tą indaplovę.. kol mūsų nepaklausė - o razetės indaplovei nereikia?

tai va, dabar bus 45cm nes didesnės nėr kur įkišt...ir kaip jau rašyta buvo..tai čia viskas dėl patogumo

dėl laiko taupymo..

tad būtinai dėkitės, ir jei leidžia galimybės, 60 cm

geriau kelias dienas parinkt indus, bet jei šeimyna didės ateityje, ar bus didelių balių - bus ramu
Mes pirmąją kai pirkom, tai pralakstėm visus salonus ir tik viename radom indaplovę pirkt ir dar 45cm! Niekas tada jų tokių nevežė, nes tipo niekas neperka ir čia visiškai nereikalingas daiktas. Nu gal ir nereikalingas niekam, bet man tai

Man pvz. mikrobanginė nereikalinga ir nesuprantu ją naudojančius, bet ... nu tegu naudoja
Tai va, greit greit ją nupirkom ir nuo pat pirmos dienos ją naudojom kasdien, kol nusibaigė vargšė betarnaudama

tai va kai antrą pirkom, jau tada kokių tik neprivežė ir su funkcijom visokiom ir šviečia ir groja tik rubų nelygina
va, kur tokį daiktą rast? kuris pats rubus lygina, ypač marškinius?
tai dabar vietos yra pakankamai, sakot 60cm pirkt? Nes be indaplovės tai aš nelabai įsivaizduoju virtuvės.
ir ne į temą truputi - užveskit ant kelio, kur apie BT geriausia pasiskaityt? nu kokią firmą rinktis, kokių funkcijų reikalaut, ką aplamai reiškia "pirolizė" ir pan? gal nukreiptumėt?
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2016 08 31, 09:42)
tikriausia aš gyvent nemoku

Pas mus 60 cm ir jei visą dieną būnam namuose, tai man 2-3 tenka indaplovę leisti

Ryte išrenku, tada sukraunu pusryčių indus, vyro naktipiečių indus (taaaai, jis pas mane mėgsta naktim maitintis), kačių dubenėlius. Po pietų leidžiu, o tada po vakarienės ir tai dar ir rankomis plauti lieka ką

Vieno karto pakanka tik kai dieną namuose nebūnam

Puodus dedu (tuos, kur telpa), man juos puikiai Fairy kapsulės išplauna
va, mes kačių neturim. Va kur yla išlindo. Tos tikriausiai ir prikuičia daugiausiai indų

bet va žadam turėt, jeigu Noa parūpins iš naujos vados kokią gražesnę

Tai značet vien dėl kačių reik daitytis į 60cm
Jo, puodus mums irgi išplauna (jei nepridegę). Tik ne Fairy kapsulės, bet nesvarbu. Nu mes irgi ne visi iš vienos lėkštės valgom, bet rečiau leidžiam. max 2x per dieną. ir 45 cm. Bet pilną. Iki lubų