Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Banti @ 2016 07 29, 08:38)
Bandžiau visokių dietų, tai svoris nukrenta - pilvas lieka. Tai dabar susiėmiau ant nevalgymo vakarais ir sporto, tikiuos padės smile.gif va. paverkšlenau penktadienio proga smile.gif

Prisiduodu - 200 g.

tai gal tiesiog silpnas pilvo presas, ypač vidiniai raumenys
pamėgink kokią kalanetiką ar pilatesą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 10:02)
Prie puntuko nenoriu buvau daug kartu smile.gif noriu uzlipt kurnors aukstai biggrin.gif pernai atidare tai gal visi apziurejo ir siemet nebus eiliu  g.gif

tai kad vis tiek teks pro ji praeiti, kad patekti i taka biggrin.gif
Atsakyti
Jau kilas nukrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 07 29, 09:13)
tai gal tiesiog silpnas pilvo presas, ypač vidiniai raumenys
pamėgink kokią kalanetiką ar pilatesą  smile.gif

Matyt.. Tai kol kas su labai didele motyvacija sportuoju, tikiuos taip bus ir toliau assa.gif

Šiandien lekiu pas drauges į ežerų kraštą, smagus mergaitiškas savaitgalis nusimato, bet visiškas krachas maisto atžvilgiu.. Dar va pietums darbe picas užsisakėm.. Pirmadienį jaučiu iškrovos dieną reiks daryt biggrin.gif Meniu savo net nerašau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banti: 29 liepos 2016 - 09:39
tai nieko aš visai savaitei ryt prie jūros išmaunu tai neįsivaizduoju kas bus po to
visa laimė tik kad ten kavinių nėr, visą maistą patys gaminsimės, gal pavyks neužsikraut didelio labai pliuso (viltis durnių motina ane)
Atsakyti
Labas rytas;)
62,8 ( - 500 gr), atrodo taip....
Pas mus gimtadieniu maratonas, Pradedam šiandien, baigiam sekmadienį....
Pusryčiams buvo kava ir apelsininis keksiukas su maskarpones Kepurėlė.
Mažoji pirmą kart atsistojo lovytej, reik nuleisti dugną...
Atsakyti
labas rytas

skauda nugara.. reikes MB prasyt, kad ciuzini apsuktu vel

-100gr. 62.8kg. nors tiek, nes po vakaryskciu makaronu galvojau, tikrai bus pliusas
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 08:55)

Buvau nuo smile_at nusiziurejus ir valgiau viena saldumyna i diena, labai geras budas, reikes vel taip daryt smile.gif ir labai gundausi i sporto kluba prie namu eit, sake vyras treneris labai fainas , bet begimo irgi apleist nenoriu, kaip viska suderint ir spet ...

Reik ir man prie savo taktikos grizt, isklydau kazkaip...
Laju taka mano nuomone verta aplankyt, jei vaziuosit tik kuo anksciau ryte, nes paskui zmoniu milijonai dar vis, aisku geriau butu ne savaitgali. Dar tas kosmo kambarys yra kur verta aplankyt, na ir vasaros rogutes biggrin.gif

QUOTE(zingeidi @ 2016 07 29, 10:54)
Mažoji pirmą kart atsistojo lovytej, reik nuleisti dugną...

Mano pirmadieni pirma kart atsistojo, dabar kai tik ixedu I lovyte stovi is kart biggrin.gif sekmadieni mano pupai bus 7 men jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 29, 12:06)
Sveikos smile.gif

Laju taka mano nuomone verta aplankyt, jei vaziuosit tik kuo anksciau ryte, nes paskui zmoniu milijonai dar vis, aisku geriau butu ne savaitgali. Dar tas kosmo kambarys yra kur verta aplankyt, na ir vasaros rogutes biggrin.gif
Mano pirmadieni pirma kart atsistojo, dabar kai tik ixedu I lovyte stovi is kart biggrin.gif sekmadieni mano pupai bus 7 men jau  smile.gif

Kosmo kambarys negirdetas, rogutese pernai buvom.
Musiskis irgi stotis pradejo, db visur kimbasi ir stoja tuoj dantis issibalados. Ai bet fainai varineja po visus namus viska tyrineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 29, 13:06)
Sveikos smile.gif

Mano pirmadieni pirma kart atsistojo, dabar kai tik ixedu I lovyte stovi is kart biggrin.gif sekmadieni mano pupai bus 7 men jau  smile.gif

Maniskei jau 8 mėn bus.
Ruosiuos i balių, gaila tik oras subjuro...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 29 liepos 2016 - 20:35
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 13:03)
Kosmo kambarys negirdetas, rogutese pernai buvom.
Musiskis irgi stotis pradejo, db visur kimbasi ir stoja tuoj dantis issibalados. Ai bet fainai varineja po visus namus viska tyrineja smile.gif

Naujas tas kosmo kambarys, sako idomu, bet eiles irgi kilometrines, vnz planuojat aplankyt vaziuot reikia kuo anksciau. As dar irgi nebuvus kosmo kambary, nors pravaziuoju tai daznai blush2.gif
Fainuolis koks wub.gif manoji ir dantu nesaugo unsure.gif
QUOTE(zingeidi @ 2016 07 29, 13:38)
Maniskei jau 8 mėn bus.
Ruosiuos i balių, gaila tik oras subjuro...

Oho jau didele kokia wub.gif mesyte jau duodi? Kiek sveria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 29 liepos 2016 - 22:03