QUOTE(dontstop @ 2016 08 22, 09:08)
Pireja, taip kaip tie grikių-cukinijų blynai gavosi?
Vakar tik viena paragavau, siandiena pietums juos sildysiuos. Skanu, pas mane grikiu koses likutis buvo, tai labai gerai suejo. Cukinija per burokine tarka tarkavau, dar idejau smulkinto neastraus svoguno ir vos vos cesnako. Musiau kiausi, bet miltu nedejau, pagal konsistencija nereikejo. Kepti reikia ant karstos ugnies, nes ant zemesnes tos cukinijos pradeda virti ir sunku blynus apversti.
Siaip, manau, ir su avizomis gautusi. Tik man skaniau butu su maziau kruopu ir daugiau darzoviu. Pas mane dabar buvo 50/50, tai grikiu man truputuka per daug.
Perskaiciau L.Surnaites knyga (siaip neverta pirkti, SM daugiau info galima susirinkti, o ir rasymo stilius labiau kaip blog'o, o ne knygos, rasytojos). Tai ji apie begima idomiai raso. Ji pati bande, jai neprilipo, tai ji renkasi spartu vaiksciojima. Kaip, pasirodo, ir A.Pauliukevicius. O yra zmoniu, kurie pradeda begioti, ir is kart nuo 3 km. Cia pagalvojau apie Donstop

Tai va tokiems ir reikia begioti. O tokiems kaip man, kuri tuos 3 pasiekia po 3 men. pastangu - geriau vaiksciojimas. Tai vel nusprendziau nebebegioti
Vakar terasoj dirbau, po to buvau isejus pasivaikscioti palei upe, uztat siandiena sedynes (kazkodel ne koju) raumenis skauda. Bet toks malonus skausmas