Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Dontstop, bet 53 prie 167 cm kazin ar gerai. As 168 cm, bet tiek (53) jauciu tik kokioje 5 klaseje sveriau. Man idealiausia (ir pagal visokius tyrimus) 62, maziau net 18 nesveriau. Tai tiek ir noreiu vel, nes po nestumu o ypac po 35 kosmosas kazkoks, atrodo, lipdosi kg is oro. Tai man reik 7 kg numest. Nors is su dabartiniais 69 visai dar puse velnio, rubu dydis 38.

bandau delcios dieta pora dienu, drauge ikalbejo avantiurai. Cia siaip, pasizaidimui, nelabai ko tikiuosi, o ir dietomis netikiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.png

Šiandien eksperimentavom su naminiais burgeriais - vietoj bulkos ėmiau orkaitėje keptas bulvių puseles, įdarui vištienos filė ant garų, sūris. Ir salotos. Nerealiai skanui smile30x30.png

Sugedo mano elektrinis grilis, gaila. Labai dažnai buvo naudojamas ir neilgai tarnavo verysad.png Ir naujo nepirksim, taupom. O taip gerai buvo be jokių riebalų greitai išsikepti mėsos, paukštienos, kiaušinių, baklažanų kokių smile30x30.png

QUOTE(Veluma @ 2016 08 24, 13:03)
Dontstop, bet 53 prie 167 cm kazin ar gerai. As 168 cm, bet tiek (53) jauciu tik kokioje 5 klaseje sveriau. Man idealiausia (ir pagal visokius tyrimus) 62, maziau net 18 nesveriau. Tai tiek ir noreiu vel, nes po nestumu o ypac po 35 kosmosas kazkoks, atrodo, lipdosi kg is oro. Tai man reik 7 kg numest. Nors is su dabartiniais 69 visai dar puse velnio, rubu dydis 38.

Kodėl prie 167? Mano ūgis tik 162 smile30x30.png 53 tikrai ne per mažai, tiek sverdama anaiptol nebuvau plona smile30x30.png Ne storulė, bet labai moteriškų, apvalių formų. Norėčiau išvis 50 kg sverti. Bet tiek jau nesitikiu pasiekti... sutinku su Pireja, kad biškį ėjimas prieš prigimtį ir kova su vėjo malūnais gaunasi ax.png

Va tokia juokinga fotkė iš senesnių laikų smile30x30.png Nors rūbų dydis buvo tik 34, na juk ne nendrelė atrodžiau blush-anim-cl.png Mano probleminės vietos - storos rankos ir kojos...

user posted image
Atsakyti
ATsrasau del ugio, pripainojau kazka.

Aha, foto rodo kaip ir problemines vietas. Bet galvociau irgi kad prigimtis tokia, kad kaulai stambesni, o ju jokiom dietom nesumazinsi... As tai krutines mazesnes noreciau, i D sunkiai telpu. O po to jau visos liemeneles tai baisaus baisumo verysad.png
Atsakyti
Nu jo, Donstop, tu prie minkstesniu. Is sono ziurint tai sakyciau, kad tau reikia tik reguliariai mankstintis, kad isryskinti kuna, ir nevalgyti nesamoniu. Bei nesiplakti del kiekvieno is vaiku nugvelbto ledu kasnio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ačiū už žvilgsnį iš šalies 4u.gif

Aš vakar pasiekiau vasaros tikslą - prabėgau 10 km. Tiksliau net 11 km - smagiai bėgiojosi, negalėjau sustot lotuliukas.gif Dabar ir toliau bėgiosiu po 10 km, tik didinsiu greitį. Noriu per valandą tiek prabėgt, dabar tam reikia minimum 1 val 20 min...

Vakar gaminau burokų-ryžių-faršo troškinį, vakare apsiribojau dviem kiaušiniais.
Šiandien dar skaniau valgysim: nusimato makaronai su feta, špinatais, pomidorais ir alyvuogėm essen.gif
Atsakyti
Mhm, Donstop, maratonui ruosiesi? biggrin.gif Skaitau ir pavydziu - ir del begiojimo, ir del valios. Pas mane 0 sporto dvi paskutines savaites, jei neskaityti spartaus pasivaiksciojimo savaitgali palei upe. O turejau visus vakarus laisvus... Na bet vyras griztas, tai si savaitgali nusimato baseinas ir treniruokliai parke.
QUOTE(dontstop @ 2016 08 26, 07:32)
Šiandien dar skaniau valgysim: nusimato makaronai su feta, špinatais, pomidorais ir alyvuogėm  essen.gif

Cia salotu pavidale? Koki padaza darysi?
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 08 26, 10:32)
Mhm, Donstop, maratonui ruosiesi?  biggrin.gif Skaitau ir pavydziu - ir del begiojimo, ir del valios. Pas mane 0 sporto dvi paskutines savaites, jei neskaityti spartaus pasivaiksciojimo savaitgali palei upe. O turejau visus vakarus laisvus... Na bet vyras griztas, tai si savaitgali nusimato baseinas ir treniruokliai parke.

Cia salotu pavidale? Koki padaza darysi?

Pas mane užtat dėl maisto jokios valios cool.gif Pasisvėriau šiandien, omg, ir toliau svoris auga...

Jokio padažo nedarysiu, viską tiesiog sumaišysiu :) Bandau naują receptą iš žurnalo ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif linkėjimai iš pajūrio 4u.gif
Jau jaučiu, kad parsivešiu pliuso ir turbūt nemažai, neišeina išvengti vėlyvų vakarienių, aišku apie sveiką maistą nekalbu, maitinamės kavinėse, pusryčius tik patys daromės. Na bet atostogos, gryšiu namo ir į vėžias cool.gif
Atsakyti
Pas mane -900g per savaite. Rezultatas netiketas, bet malonus rolleyes.gif Viso 63,8kg. Pameciau 1,8kg nuo liepos pradzios (07/04).
Is sporto tai tik vakar baseine paplaukiojau. Su sportu kilai greiciau ridentusi, aisku. Tai maisto suvartojimo atzvilgiu esu teisingame kelyje. Ateinanti sestadieni uzsirasysiu i sporta (turiu 2 variantus, gana skirtingus, tai kol kas deliojuosi pliusus ir minusus).

Sima, nevalgyk angliu naktimis ir venk cukraus 4u.gif Tuomet jei ir bus pliusas, tai nedidelis. Labai jau greitai tie kilai uzlipa, ir labai letai krenta.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 13:40)

Sima, nevalgyk angliu naktimis ir venk cukraus  4u.gif Tuomet jei ir bus pliusas, tai nedidelis. Labai jau greitai tie kilai uzlipa, ir labai letai krenta.

Naktimis nevalgau, bet vakarienės po 18h, ir gana sočios riebios unsure.gif be to ir ledų nevengiu. Na jei viena atostogaučiau tai lengva būtų, dabar kompanijoj kitaip neišeina biggrin.gif
Žinau, kad lėtai krenta, na bet žinau, kad gryšiu prie įprastinio rėžimo ir numesiu kažkada 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 14:40)
Pameciau 1,8kg nuo liepos pradzios (07/04).

Super thumbup.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 08 28, 15:11)
be to ir ledų nevengiu

Pas mus Iki jau yra ledų be cukraus, su stevija bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 13:40)
Pas mane -900g per savaite. Rezultatas netiketas, bet malonus  rolleyes.gif Viso 63,8kg. Pameciau 1,8kg nuo liepos pradzios (07/04).

Ogo bigsmile.gif Puikiai! Pamenu praeita savaite pas jus pliusas buvo, dar galvojom kad vanduo :) Pas mane atvirksciai +0,800 verysad.gif - pirma menesiniu diena, todel nekreipiu labai didelio demesio i ta pliusiuka. Jau kelias pastarasias dienas jauciausi istinusi, nors valgiau kaip iprastai.
Atsakyti