Dontstop, bet 53 prie 167 cm kazin ar gerai. As 168 cm, bet tiek (53) jauciu tik kokioje 5 klaseje sveriau. Man idealiausia (ir pagal visokius tyrimus) 62, maziau net 18 nesveriau. Tai tiek ir noreiu vel, nes po nestumu o ypac po 35 kosmosas kazkoks, atrodo, lipdosi kg is oro. Tai man reik 7 kg numest. Nors is su dabartiniais 69 visai dar puse velnio, rubu dydis 38.
bandau delcios dieta pora dienu, drauge ikalbejo avantiurai. Cia siaip, pasizaidimui, nelabai ko tikiuosi, o ir dietomis netikiu.
Sveikos
Šiandien eksperimentavom su naminiais burgeriais - vietoj bulkos ėmiau orkaitėje keptas bulvių puseles, įdarui vištienos filė ant garų, sūris. Ir salotos. Nerealiai skanui
Sugedo mano elektrinis grilis, gaila. Labai dažnai buvo naudojamas ir neilgai tarnavo
Ir naujo nepirksim, taupom. O taip gerai buvo be jokių riebalų greitai išsikepti mėsos, paukštienos, kiaušinių, baklažanų kokių
Kodėl prie 167? Mano ūgis tik 162
53 tikrai ne per mažai, tiek sverdama anaiptol nebuvau plona
Ne storulė, bet labai moteriškų, apvalių formų. Norėčiau išvis 50 kg sverti. Bet tiek jau nesitikiu pasiekti... sutinku su Pireja, kad biškį ėjimas prieš prigimtį ir kova su vėjo malūnais gaunasi
Va tokia juokinga fotkė iš senesnių laikų
Nors rūbų dydis buvo tik 34, na juk ne nendrelė atrodžiau
Mano probleminės vietos - storos rankos ir kojos...

Šiandien eksperimentavom su naminiais burgeriais - vietoj bulkos ėmiau orkaitėje keptas bulvių puseles, įdarui vištienos filė ant garų, sūris. Ir salotos. Nerealiai skanui

Sugedo mano elektrinis grilis, gaila. Labai dažnai buvo naudojamas ir neilgai tarnavo

QUOTE(Veluma @ 2016 08 24, 13:03)
Dontstop, bet 53 prie 167 cm kazin ar gerai. As 168 cm, bet tiek (53) jauciu tik kokioje 5 klaseje sveriau. Man idealiausia (ir pagal visokius tyrimus) 62, maziau net 18 nesveriau. Tai tiek ir noreiu vel, nes po nestumu o ypac po 35 kosmosas kazkoks, atrodo, lipdosi kg is oro. Tai man reik 7 kg numest. Nors is su dabartiniais 69 visai dar puse velnio, rubu dydis 38.
Kodėl prie 167? Mano ūgis tik 162

Va tokia juokinga fotkė iš senesnių laikų

ATsrasau del ugio, pripainojau kazka.
Aha, foto rodo kaip ir problemines vietas. Bet galvociau irgi kad prigimtis tokia, kad kaulai stambesni, o ju jokiom dietom nesumazinsi... As tai krutines mazesnes noreciau, i D sunkiai telpu. O po to jau visos liemeneles tai baisaus baisumo
Aha, foto rodo kaip ir problemines vietas. Bet galvociau irgi kad prigimtis tokia, kad kaulai stambesni, o ju jokiom dietom nesumazinsi... As tai krutines mazesnes noreciau, i D sunkiai telpu. O po to jau visos liemeneles tai baisaus baisumo

Sveikos
Ačiū už žvilgsnį iš šalies
Aš vakar pasiekiau vasaros tikslą - prabėgau 10 km. Tiksliau net 11 km - smagiai bėgiojosi, negalėjau sustot
Dabar ir toliau bėgiosiu po 10 km, tik didinsiu greitį. Noriu per valandą tiek prabėgt, dabar tam reikia minimum 1 val 20 min...
Vakar gaminau burokų-ryžių-faršo troškinį, vakare apsiribojau dviem kiaušiniais.
Šiandien dar skaniau valgysim: nusimato makaronai su feta, špinatais, pomidorais ir alyvuogėm

Ačiū už žvilgsnį iš šalies

Aš vakar pasiekiau vasaros tikslą - prabėgau 10 km. Tiksliau net 11 km - smagiai bėgiojosi, negalėjau sustot

Vakar gaminau burokų-ryžių-faršo troškinį, vakare apsiribojau dviem kiaušiniais.
Šiandien dar skaniau valgysim: nusimato makaronai su feta, špinatais, pomidorais ir alyvuogėm

Mhm, Donstop, maratonui ruosiesi?
Skaitau ir pavydziu - ir del begiojimo, ir del valios. Pas mane 0 sporto dvi paskutines savaites, jei neskaityti spartaus pasivaiksciojimo savaitgali palei upe. O turejau visus vakarus laisvus... Na bet vyras griztas, tai si savaitgali nusimato baseinas ir treniruokliai parke.
Cia salotu pavidale? Koki padaza darysi?

QUOTE(dontstop @ 2016 08 26, 07:32)

QUOTE(Pireja @ 2016 08 26, 10:32)
Mhm, Donstop, maratonui ruosiesi?
Skaitau ir pavydziu - ir del begiojimo, ir del valios. Pas mane 0 sporto dvi paskutines savaites, jei neskaityti spartaus pasivaiksciojimo savaitgali palei upe. O turejau visus vakarus laisvus... Na bet vyras griztas, tai si savaitgali nusimato baseinas ir treniruokliai parke.

Pas mane užtat dėl maisto jokios valios

Jokio padažo nedarysiu, viską tiesiog sumaišysiu

Sveikos
linkėjimai iš pajūrio
Jau jaučiu, kad parsivešiu pliuso ir turbūt nemažai, neišeina išvengti vėlyvų vakarienių, aišku apie sveiką maistą nekalbu, maitinamės kavinėse, pusryčius tik patys daromės. Na bet atostogos, gryšiu namo ir į vėžias

Jau jaučiu, kad parsivešiu pliuso ir turbūt nemažai, neišeina išvengti vėlyvų vakarienių, aišku apie sveiką maistą nekalbu, maitinamės kavinėse, pusryčius tik patys daromės. Na bet atostogos, gryšiu namo ir į vėžias

Pas mane -900g per savaite. Rezultatas netiketas, bet malonus
Viso 63,8kg. Pameciau 1,8kg nuo liepos pradzios (07/04).
Is sporto tai tik vakar baseine paplaukiojau. Su sportu kilai greiciau ridentusi, aisku. Tai maisto suvartojimo atzvilgiu esu teisingame kelyje. Ateinanti sestadieni uzsirasysiu i sporta (turiu 2 variantus, gana skirtingus, tai kol kas deliojuosi pliusus ir minusus).
Sima, nevalgyk angliu naktimis ir venk cukraus
Tuomet jei ir bus pliusas, tai nedidelis. Labai jau greitai tie kilai uzlipa, ir labai letai krenta.

Is sporto tai tik vakar baseine paplaukiojau. Su sportu kilai greiciau ridentusi, aisku. Tai maisto suvartojimo atzvilgiu esu teisingame kelyje. Ateinanti sestadieni uzsirasysiu i sporta (turiu 2 variantus, gana skirtingus, tai kol kas deliojuosi pliusus ir minusus).

QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 13:40)

Naktimis nevalgau, bet vakarienės po 18h, ir gana sočios riebios

Žinau, kad lėtai krenta, na bet žinau, kad gryšiu prie įprastinio rėžimo ir numesiu kažkada

Sveikos
Super
Pas mus Iki jau yra ledų be cukraus, su stevija

QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 14:40)
Super

QUOTE(sima_1 @ 2016 08 28, 15:11)
be to ir ledų nevengiu
Pas mus Iki jau yra ledų be cukraus, su stevija

Labas rytas!
Ogo
Puikiai! Pamenu praeita savaite pas jus pliusas buvo, dar galvojom kad vanduo
Pas mane atvirksciai +0,800
- pirma menesiniu diena, todel nekreipiu labai didelio demesio i ta pliusiuka. Jau kelias pastarasias dienas jauciausi istinusi, nors valgiau kaip iprastai.
QUOTE(Pireja @ 2016 08 28, 13:40)
Pas mane -900g per savaite. Rezultatas netiketas, bet malonus
Viso 63,8kg. Pameciau 1,8kg nuo liepos pradzios (07/04).

Ogo