Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti Jurbarke?

QUOTE(Delfinaa @ 2009 03 03, 19:25)
labas vakaras.patarkit,esu jauna ir dar visiskai nenutuokianti apie visus nesciuju reikalus g.gif pasidariau testuka-teigiamas nestuke.gif ,tai noreciau kuo greiciau apsilankyti pas ginekologa,kad paziuretu ar viskas gerai...ar reikia pirmiausia nueiti pas seimos gydytoja,ar galiu tiesiai registruotis pas ginekologa?ir koki genekologa jurbarke galit pasiulyti?kuris geriausias smile.gif

o gal zinot,kada dirba karaliunaite ir kur dabar persikraustes moteru konsultacijos skyrius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2009 03 03, 20:54)
o gal zinot,kada dirba karaliunaite ir kur dabar persikraustes moteru konsultacijos skyrius? blush2.gif

Moterų konsultacijos skyrius dabar yra poliklinikos antrame aukšte mirksiukas.gif O Karaliūnaitė būdavo pačiame skyriuje, tiesiog reikėtų eiti su ja ir susitarti. Ji nėštukes prižiūri 4u.gif Bet mano kiulkis jau prieš metus gimė tai gal kas ir keitėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinaa @ 2009 03 03, 21:54)

mmm bandysiu.aciukas 4u.gif
Atsakyti
bet turiu prisipazinti,kad jei butu galimybe rinktis,noreciau gimdyti jurbarke.Vis viena daktarus jau pazista,zinom ko is kurio galim tiketis ir aplamai saunus tas musu miestelis smile.gif 4u.gif
Papildyta:
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
na ir dar pasakysiu,kad akuseres kazkaip aplaidziai ziuri kartais i savo darba,su manim tai aplamai buvo bajeris,dabar prisiminus... smile.gif na,pradesim nuo to,kad su pirmuoju patyriau sekcija,antraji jau labai norejau pagimdyti pati. Man paaiskino,kad jau kai jausiu nora stangdintis,tai reikia tai ir daryti ir tai reiskia,kad jau gimdymas prasidejo.ir paliko vienus su vyru,salia kitoje palatoje mat dvynukus gimde. Ateina kartas nuo karto akusere,paklausia,pasiziuri,o as su sypsena veide,nors ir ziauriai skauda jau. Ir babilius sako,kad matyt dar nelabai skauda,bet tarp saremiu neverksi juk,tai ir ismetu sypsena kai ateina kazkas is personalo. Atejus akuserei as jau sakau,kad stangdintis noriu,o ji sako negali buti,dar per anksti ir net nepaziurejus isejo,uz koki 15 min sulaukiu Babiliaus,o tas paziurejo ir issigandes visus ant koju sukele,trivoga beveik biggrin.gif sako ji jau gimdo...
(o tesini parasysiu veliau smile.gif )
Atsakyti
TESIU... smile.gif po gimdymo mane paliko guleti gimdykloje ir isejo i pas gimdancia dvynukus.Gulejau gal valanda,apsiklojusi tik savo chalatu,susalau,niekas nei nesiteike ateiti,paziureti kaip jauciuosi mazu maziausisi.Todel emiausi inciatyvos,nulipau nuo gimdymo stalo,pasemiau leliu ir nukeliavau i savo palata,-visai kitame koridoriaus gale.Toje palatoje kurioje buvau pasidejusi savo daiktus,neradau nei daiktu,nei paklotos lovos...teko grizti atgal i gimdykla,nes kur prigulti ir susilti taip ir nesupratau.Atsiguliau vel laukti.Nezinau uz kiek laiko pasirode kazkas is personalo su ratukais.Paaiskino,kad iki palatos butinai turi nuvezti su ratukais biggrin.gif palata pasirodo buvo skirta kazkodel visa tokia,ten ir lauke pernesti visi mano daiktai.Dabar juokinga prisiminus viska.Tada ko gero per daug norejau susilti ir pailseti,kad kazkam reiksciau pretenzijas.bet gali iskilti klausimas,kodel kol ejau per visa ilga koridoriu pirmyn ir atgal,nesimate nei vieno gyvo objekto? biggrin.gif atsakymo nezinau...
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras smile.gif

QUOTE(Edgarita @ 2009 01 15, 13:47)
labuka biggrin.gif na,ziuriu diskutuojat apie uzdaryma....tai Jurbarke tikrai niekas nesiruosia uzdaryt,bent artimiausiu laiku tai tikrai.... biggrin.gif
o del gimdymu....pvz jai susitari su gyd.tai jis tikrai per visa gimdyma nesitraukia,konkreciai turiu omeni gyd.Babiliu biggrin.gif  biggrin.gif sitas gyd.suppre thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as pati laukiuosi ir visa niestuma jai kas ne taip budavo kreipdavausi tik y ji,visada padedavo,tiksliai viska pasako,nieko nesliapia....

Nu as apie sita daktara neturiu ka gero pasakyti,tikrai nezinau kas jam buvo uzeja ir kaip daktaras nemate,kad man prasidejas prieslaikinis gimdymas ir jau bega vandenys. Taigi jis po apziuros mane isleido namo ir sake kad ramiai galiu vaziuoti namo blink.gif Taigi visa nakty praleidau namuose su tekanciais vandenim,o ryta nuvaziavusi i skyriu is Gruodienes isgirdau begale priekaistu,kodel as be siuntimo atejau,juk ligoninej nuplaukia 72 ar kiek ten litu,tai zmogiskumo, atleiskit tikrai nematau jokio blink.gif Taigi mane isveze i Kauna ir aciu Dievui ten pagimdziau mazyte dukryte,kuria galejau prarasti per daktaro neatsakinguma .
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2009 05 06, 19:39)
Labas vakaras  smile.gif
Nu as apie sita daktara neturiu ka gero pasakyti,tikrai nezinau kas jam buvo uzeja ir kaip daktaras nemate,kad man prasidejas prieslaikinis gimdymas ir jau bega vandenys. Taigi jis po apziuros mane isleido namo ir sake kad ramiai galiu vaziuoti namo blink.gif  Taigi visa nakty praleidau namuose su tekanciais vandenim,o ryta nuvaziavusi i skyriu is Gruodienes isgirdau begale priekaistu,kodel as be siuntimo atejau,juk ligoninej nuplaukia 72 ar kiek ten litu,tai zmogiskumo, atleiskit tikrai nematau  jokio blink.gif Taigi mane isveze i Kauna ir aciu Dievui ten pagimdziau mazyte dukryte,kuria galejau prarasti per daktaro neatsakinguma .

aš aplamai aoie Jurbarko akušerinį neturiu geros nuomonės, nors šiaip esu gana tolerantiška ir nelinkusi į šmeištus ir dejones. Su pirmu nėštumu susidūriau tiesiogiai verysad.gif antrą važiavau į gretimą rajoną, ačių dievui labai pasisekė, na acių ne vien dievui o ir nuostabiam kolektyvui, iš kur pas jas tiek gerumo ir nuoširdumo, tai turbūt priklauso nuo gerai organizuotos komandos. Taip ten tai komanda, ir ne kitaip thumbup.gif drinks_cheers.gif šaunu, daugiau tokių kolektyvų thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien išgirdau tokia žinią, kad Jurbarko akušerinį uždaro. mirksiukas.gif Žinokit apsidžiaugiau, nes po to kai pati su pirmu gimdymu ten pabuvojau, tai paliko tik didelį randą sieloj. schmoll.gif Nežinau ar teisingai pasakysiu, bet man atrodo kad ten reikėjo jau uždaryti prieš kokius 3 metus, gal ir aš būčiau ten nepakliuvus. schmoll.gif Kai savo antrą gimdžiau Šakiuose, tai pagalvojau, kad atrodo ir žmonės tokie patys ir atlyginimai panašiai tokie, bet Šakiuose vien nuoširdumas ir profesionalumas 100 balų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nepykit Jurbarkietės, bet vėl laukiuosi ir net lankytis ėmiau Šakiuose. Nerizikuočiau savo vaiko gyvybe ir jaustis kaip atstumtoji... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 07 01, 12:27)
Šiandien išgirdau tokia žinią, kad Jurbarko akušerinį uždaro. mirksiukas.gif  Žinokit apsidžiaugiau, nes po to kai pati su pirmu gimdymu ten pabuvojau, tai paliko tik didelį randą sieloj. schmoll.gif  Nežinau ar teisingai pasakysiu, bet man atrodo kad ten reikėjo jau uždaryti prieš kokius 3 metus, gal ir aš būčiau ten nepakliuvus. schmoll.gif  Kai savo antrą gimdžiau Šakiuose, tai pagalvojau, kad atrodo ir žmonės tokie patys ir atlyginimai panašiai tokie, bet Šakiuose vien nuoširdumas ir profesionalumas 100 balų. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nepykit Jurbarkietės, bet vėl laukiuosi ir net lankytis ėmiau Šakiuose. Nerizikuočiau savo vaiko gyvybe ir jaustis kaip atstumtoji... 4u.gif

Kad Jurbarko akušerinį uždaro, tai tiesa. Tik neaišku ar nuo rugpjūčio, ar nuo rugsėjo 1. O kas tau nepasisekė su pirmu gimdymu, ir pas ką gimdei, jei ne paslaptis. Yra ten problemų tam skyriuj, bet yra ir puikių žmonių, todėl taip vienareikšmiškai sakyti, jog gerai, kad uždaro gal nereikėtų. Juk ne visos blogai atsiliepia apie tą skyrių, ne visi darbuotojai ten blogi. Ir ne visos moterys gali į Kauną nuvažiuoti, kitos vos spėja atvažiuoti į Jurbarką, tai ką reikės pakeliui iki Kauno mašinoj gimdyti???? Fui, baisu. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ką manot, kitos merginos???? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.As savo pirmaja gimdziau isgirtosiose Kauno klininkose, ir niekam nelinkeciau taip gimdyt.Gimdymas buvo ilgas ir sunkus, bet beveik visa nakty gimdykloje prabuvau viena, na karts nuo karto atbegdavo rezidente su kavos puodeliu, kuris jom uz mane buvo svarbesnis, rankoje. Antraja sakiau gimdysiu bet kur tik kad ne kaune.Aciu dievui vos spejome atvaziuoti iki Jurbrako,( jei butu teke vaziuoti toliau tai nezinau kaip butu buve). Ir galiu pasakyti buvau nustebinta tokios prieziuros.Akusere Rauktiene nuo manes nebuvo pasitraukusi per visa gidyma, o apie daktara Babiliu irgi galiu tik grazius ir gerus zodzius sakyti.Tikras savo srities profesionalas.Ir tikrai prie gimdymo prisidejau daugiau nei prakaita nuvalydamas.
O kauno medikai su savo eksperimentais mano mazyle buvo suzaloje aisku netyce, bet pasekmes dar ir dabar jauciamos. Mano nuomone Jurbarke daug daugiau demesio skiriama ir mamai ir vaikui.Gaila kad uzdaro sy skyriu, yra tokiu kures tures gimdyti masinos, nes paprasciausiai nebespes pasiekti gydymo ystaigu
Atsakyti