Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti Jurbarke?

As irgi nematau nieko blogo kad uzdaro gimdymo skyriu,juk vis tiek ten nesielgia kaip su zmogum,tai geriau is viso nereikia g.gif
Tai tualete pagimde moteris,tai nemato kad vandenys teka,tai is viso numarina kudiki,tai leiskit paklausti: KAM REIKIA TOKIU GIMDYMO NAMU????? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2009 07 09, 12:42)
As irgi nematau nieko blogo kad uzdaro gimdymo skyriu,juk vis tiek ten nesielgia kaip su zmogum,tai geriau is viso nereikia  g.gif
Tai tualete pagimde moteris,tai nemato kad vandenys teka,tai is viso numarina kudiki,tai leiskit paklausti: KAM REIKIA TOKIU GIMDYMO NAMU?????  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Laivuks, miela braške, negi taip jau visi ir su visom tam gimdymo skyriuj nesielgia kaip su žmonėm???? g.gif Keista girdėti tokius žodžius. O kad visur visko nutinka, tai irgi tiesa. Tose pačiose klinikose kas savaitę būna negyvas ar traumuotas naujagimis, bet ten kažkaip jie sugeba tyliai susitvarkyti. Ten gi klinikos, ten net ir nelaimingi atvejai būna neišvengiami, o pas mus kaime visi tik tyčia pakenkti nori, tyčia visi viską daro blogai. blush2.gif schmoll.gif
Man gėda būtų taip sakyti, bet kiekvienas turi teisę galvoti kaip nori. Tai kiekvieno valia. verysad.gif
Atsakyti
Pasikartosiu vėl gi ką rašiau anksčiau. Esu be galo patenkinta gimdymais Jurbarke. Vienam sūnui greitai bus 6 metai, o kitas dabar 1,6 m. jeigu kažkam kažkur nepasisekė tai nereikia sakyti kad nesielgia kaip su žmonėm. Galiu pasakyti kad taip tikrai nėra. Kai gimdžiau antrą vaikutį ligoninėj buvo remontas ir tuo metu nebuvo šalto vandens, tai Gruodienė man atsigerti bėgo į kitą skyrių atnešti. Argi taip elgtųsi gydytoja jei nelaikytų manęs žmogumi? kai reikėjo ir už rankos palaikė. Nė vieno pikto žodžio neišgirdau. taip kad taip drąsiai sakyti tokius žodžius gali nebent tos, kas ten dirba.
Gal galima plačiau kada čia pagimdė tualete? O gal čia tik iši gandų?
Dėl ko kūdikis mirė irgi plačiau. Kiek jam laiko buvo, kada mama atvažiavo į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(lupita @ 2009 07 13, 00:22)
Laivuks, miela braške, negi taip jau visi  ir su visom tam gimdymo skyriuj nesielgia kaip su žmonėm???? g.gif Keista girdėti tokius žodžius. O kad visur visko nutinka, tai irgi tiesa. Tose pačiose klinikose kas savaitę būna negyvas ar traumuotas naujagimis, bet ten kažkaip jie sugeba tyliai susitvarkyti. Ten gi klinikos, ten net ir nelaimingi atvejai būna neišvengiami, o pas mus kaime visi tik tyčia pakenkti nori, tyčia visi viską daro blogai. blush2.gif  schmoll.gif
Man gėda būtų taip sakyti, bet kiekvienas turi teisę galvoti kaip nori. Tai kiekvieno valia. verysad.gif

O man visai negeda,ziureciau ka tu sneketum jei tau taip nutiktu,kaip man nutiko blink.gif ir tik stebuklo deka nepraradau vaikelio,nes musu gerb. daktarai nemato kad prasidejo prieslaikinis gimdymas,galejau bet kurio momentu pagimdyti,o nuvaziavusi ryta pas gerb Gruodiene isgirdau kad per mane ligoninei nuplaukia 72 ar kiek ten lt,man butu geda taip ir sneketi,bunant gimdymo skyriaus vedeja blink.gif

O kadangi mano nestumas buvo gan sunkus tai keleta kartu gulejau Jurbarke ligonineje ir tuo metu kada gulejau ir pagimde moteris tualete blink.gif ir cia ne gandu lygis mirksiukas.gif
O apie ta vaikiuka kuris neseniai mire del to kad nedare cezario,nes virkstele buvo tris kartus apsisukusi ir atvaziavo moteris laiku,tai jau visi zino, ligonineje jau ir auditas, buvo nuo to ir prasidejo gimdymo skyriaus uzdarymo istorija.
Ai jus galvokit ka norit,man tas pats ir dar karta sakau,jei nera normaliu gimdymo namu tokiu irgi nereikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2009 07 16, 10:09)
O man visai negeda,ziureciau ka tu sneketum jei tau taip nutiktu,kaip man nutiko  blink.gif ir tik stebuklo deka nepraradau vaikelio,nes musu gerb. daktarai nemato kad prasidejo prieslaikinis gimdymas,galejau bet kurio momentu pagimdyti,o nuvaziavusi ryta pas gerb Gruodiene isgirdau kad per mane ligoninei nuplaukia 72 ar kiek ten lt,man butu geda taip ir sneketi,bunant gimdymo skyriaus vedeja  blink.gif

O kadangi mano nestumas buvo gan sunkus tai keleta kartu gulejau Jurbarke ligonineje ir tuo metu kada gulejau ir pagimde moteris tualete  blink.gif  ir cia ne gandu lygis  mirksiukas.gif
O apie ta vaikiuka kuris neseniai mire del to kad nedare cezario,nes virkstele buvo tris kartus apsisukusi ir atvaziavo moteris laiku,tai jau visi zino, ligonineje jau ir auditas, buvo nuo to ir  prasidejo gimdymo skyriaus uzdarymo istorija.
Ai jus galvokit ka norit,man tas pats ir dar karta sakau,jei nera normaliu gimdymo namu tokiu irgi nereikia  blink.gif

drinks_cheers.gif gruodienė tai iš vis kaip gruodas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 07 24, 18:08)
drinks_cheers.gif gruodienė tai iš vis kaip gruodas schmoll.gif  schmoll.gif

Sveikutes paneles.Noreciau pranesti kad laivuks tiesa raso.Baisu tam jurbarke.Paciai teko guleti ir matyti kaip moteris pagimde vaikeli tualete,ir tik pacios mamytes deka vaikutis neuzsimuse tualete ant plyteliu gimdamas.Gerai kad mamyte suprato kad gimdo ir greitai griuvo ant sono,kad gimdamas vaikelis neuzsimustu i plyteles.Galiu dar papasakoti ,kai gulejau antra karta,tai salia gulejo mamyte kuri dvi paras be miego stovejo atsiremusi i palange ir sauke is skausmo.Deja niekas nekreipe i ja demesio.Trecios paros ryta ji pradejo vemti is skausmo.galiausiai atejusios vizituoti ryte daktares,apziurejo ir pasake,kad issinestu savo kibireli su naktiniu turiniu ir susitvarkytu.Jus nematet jos.Buvo baisu verysad.gif galiausiai keitesi pamaina per pietus atejas babilius issigando suleido skatinamuju ir ji pagimde per valanda.Kadangi gulejau kelis kart,tai maciau dauko.DEKUI DIEVUI,KAD UZDARO,PAGALIAU......Ir nematau cia jokios gedos teisybe rasyt ,kaip kazkas cia uzsipuole laivuka.Kai savo kailiu nepatiriat bepigu sneket. g.gif
Atsakyti
na pirma gimdžiau Jurbarke ir antrą jei neuždarys gimdysu čia..nesiruošiu trenktis kažkur. tu istorijų visokių girdime todėl kad čia kaimukas ir labai greit gandai sklinda o apie klinikas mažiau zinom nes jos toli..nemanau, kad yra didelis skirtumas..visur visko nutinka...o beje teko matyt kai moteris viena sau kencia ir niekam nesisako, reikia eit naglai sakyti o ne tylėt. dažniausiai bijo ar kaip..mačiau ne kartą medikų abejingumą (turėjom visokių skaudžių išgyvenimų) išmokau eit tiesiai pasakyt kas ir kaip tada bent subines pajudina...
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2009 08 04, 08:41)
na pirma gimdžiau Jurbarke ir antrą jei neuždarys gimdysu čia..nesiruošiu trenktis kažkur. tu istorijų visokių girdime todėl kad čia kaimukas ir labai greit gandai sklinda o apie klinikas mažiau zinom nes jos toli..nemanau, kad yra didelis skirtumas..visur visko nutinka...o beje teko matyt kai moteris viena sau kencia ir niekam nesisako, reikia eit naglai sakyti o ne tylėt. dažniausiai bijo ar kaip..mačiau ne kartą medikų abejingumą (turėjom visokių skaudžių išgyvenimų) išmokau eit tiesiai pasakyt kas ir kaip tada bent subines pajudina...

LAIVUK.UZDARO TU SUSIKTA JURBARKO GIMDYMO SKYRIU. tongue.gif JEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Atsakyti

bye1.gif g.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(vilmaka @ 2009 08 04, 22:11)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Klimaite, ko čia džiūgauji???

Atsakyti
QUOTE(lupita @ 2009 08 19, 22:19)
Klimaite, ko čia džiūgauji???

Noriu ir dziugauju. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(spinduliukasss @ 2009 08 20, 11:44)
Noriu ir dziugauju. tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

GAL UZDRAUSI DZIUGAUT??????????????????????
Atsakyti