QUOTE(lupita @ 2009 07 13, 00:22)
Laivuks, miela braške, negi taip jau visi ir su visom tam gimdymo skyriuj nesielgia kaip su žmonėm????

Keista girdėti tokius žodžius. O kad visur visko nutinka, tai irgi tiesa. Tose pačiose klinikose kas savaitę būna negyvas ar traumuotas naujagimis, bet ten kažkaip jie sugeba tyliai susitvarkyti. Ten gi klinikos, ten net ir nelaimingi atvejai būna neišvengiami, o pas mus kaime visi tik tyčia pakenkti nori, tyčia visi viską daro blogai.
Man gėda būtų taip sakyti, bet kiekvienas turi teisę galvoti kaip nori. Tai kiekvieno valia.
O man visai negeda,ziureciau ka tu sneketum jei tau taip nutiktu,kaip man nutiko

ir tik stebuklo deka nepraradau vaikelio,nes musu gerb. daktarai nemato kad prasidejo prieslaikinis gimdymas,galejau bet kurio momentu pagimdyti,o nuvaziavusi ryta pas gerb Gruodiene isgirdau kad per mane ligoninei nuplaukia 72 ar kiek ten lt,man butu geda taip ir sneketi,bunant gimdymo skyriaus vedeja
O kadangi mano nestumas buvo gan sunkus tai keleta kartu gulejau Jurbarke ligonineje ir tuo metu kada gulejau ir pagimde moteris tualete

ir cia ne gandu lygis
O apie ta vaikiuka kuris neseniai mire del to kad nedare cezario,nes virkstele buvo tris kartus apsisukusi ir atvaziavo moteris laiku,tai jau visi zino, ligonineje jau ir auditas, buvo nuo to ir prasidejo gimdymo skyriaus uzdarymo istorija.
Ai jus galvokit ka norit,man tas pats ir dar karta sakau,jei nera normaliu gimdymo namu tokiu irgi nereikia