Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyti Jurbarke?

Visos tik rašo, kad gimdžiau pas Babilių, Gruodienę, o ką Jurbarke ir gimdymus gydytojai priiminėja bigsmile.gif ar tik kaip ir visur tik prakaitą nušluosto ir šalia pabūna. Susimokat gydytojui o akušerės visą darbą padaro. Aš kai gimdžiau tai labai norėjau kad prie gimdymo būtų tik akušerė rolleyes.gif nes jos tikrai buvo ir labai nuoširdžios ir tikros savo darbo profės 4u.gif O gydytojas tai gimdymo savo rankom gal nėr prisilietęs. Gimdžiau abu vaikučius Šakiuose , tarp kitko čia daug Jurbarkiečių atvažiuoja, matyt nėra blogai.
O Jurbarką tai jau kiek girdėjau uždarinėja.
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(augmina @ 2009 01 09, 12:13)
Visos tik rašo, kad gimdžiau pas Babilių, Gruodienę, o ką Jurbarke ir gimdymus gydytojai priiminėja bigsmile.gif ar tik kaip ir visur tik prakaitą nušluosto ir šalia pabūna. Susimokat gydytojui o akušerės visą darbą padaro. Aš kai gimdžiau tai labai norėjau kad prie gimdymo būtų tik akušerė rolleyes.gif nes jos tikrai buvo ir labai nuoširdžios ir tikros savo darbo profės 4u.gif O gydytojas tai gimdymo savo rankom gal nėr prisilietęs. Gimdžiau abu vaikučius Šakiuose , tarp kitko čia daug Jurbarkiečių atvažiuoja, matyt nėra blogai.
O Jurbarką tai jau kiek girdėjau uždarinėja.
blink.gif

Be abejo, kad tiesiogiai gimdymą priima akušerė, o ne gydytojas. Tačiau atsakomybė yra tik gydytojui. Turiu pasakyti, jog nieko nesusigaudote kam gydytojas reikalingas, jeigu atrodo, kad jis tik prakaitą nušluosto... Jeigu gimdymo metu įvyks kokia nors komplikacija, netgi jei akušerė TYČIA vaikui sprandą nusuks- atsakys ne ji, o gydytojas... Ir tų milijonų, mielosios, jūs reikalaujate ne iš akušerių, o iš gydytojų. Taigi, ne akušerė spendžia kada reikia skatinti, kada tarpvietę kirpti, kada Cezario pjūvį daryti, bet kai tik toks supratimas- tai net kalbėti nėra apie ką.
Aš gimdžiau Jurbarke ir esu patenkinta tiek gydytojų, tiek akušerių darbu.
O dėl skyriaus uždarymo tai žinau tik tiek, kad skyrius 2009 dar tikrai bus. Be to Jurbarke gimdymų yra daugiau nei Šakiuose. Tad uždarymo tikimybė didesnė Šakiams...
Atsakyti
QUOTE(lupita @ 2009 01 09, 13:46)
Be abejo, kad tiesiogiai gimdymą priima akušerė, o ne gydytojas. Tačiau atsakomybė yra tik gydytojui. Turiu pasakyti, jog nieko nesusigaudote kam gydytojas reikalingas, jeigu atrodo, kad jis tik prakaitą nušluosto... Jeigu gimdymo metu įvyks kokia nors komplikacija, netgi jei akušerė TYČIA vaikui sprandą nusuks- atsakys ne ji, o gydytojas... Ir tų milijonų, mielosios, jūs reikalaujate ne iš akušerių, o iš gydytojų. Taigi, ne akušerė spendžia kada reikia skatinti, kada tarpvietę kirpti, kada Cezario pjūvį daryti, bet kai tik toks supratimas- tai net kalbėti nėra apie ką.
Aš gimdžiau Jurbarke ir esu patenkinta tiek gydytojų, tiek akušerių darbu.
O dėl skyriaus uždarymo tai žinau tik tiek, kad skyrius 2009 dar tikrai bus. Be to Jurbarke gimdymų yra daugiau nei Šakiuose. Tad uždarymo tikimybė didesnė Šakiams...

4u.gif netiesa, Jurbarke gimdymų praeitais metais daug mažiau schmoll.gif ir žinoma tai nėra smagu. ŠAKIŲ GIMDYMO SKYRIAUS NIEKAS NEUŽDARO : nestuke.gif nes ten liuks personalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2008 10 03, 20:59)
mergaite ar tu supranti ką kalbi  blink.gif  doh.gif jei nežinai istorijos tai geriau prikąsk liežuvį o ne kandžias replikas laidyk  doh.gif ar tau negėda ant žaizdos druskos pilti, manau eilinės elgesio ir supratimo pamokėlės padėtų  unsure.gif  blink.gif
o jei kalbant apie gramatiką tai juokiasi puodas kad katilas juodas hihihi.gif

patikek, zinau istorija. zmones negailestingi, daug kalba, daug rodo, o draugai kartais buna ziaurus, pirma isklauso, padeda zmogu i suns dienas isdeti, o po to kitiems perpasakoja. pasitikrinti seniai draugus reikejo...
Papildyta:
QUOTE(augmina @ 2009 01 13, 12:04)
4u.gif netiesa, Jurbarke gimdymų praeitais metais daug mažiau  schmoll.gif ir žinoma tai nėra smagu. ŠAKIŲ GIMDYMO SKYRIAUS NIEKAS NEUŽDARO : nestuke.gif nes ten liuks personalas rolleyes.gif

jurbarke irgi niekas nieko neuzdarineja, o tai vadinasi gerai, mamytes gali rinktis, kur ir kada gimdyti, ir del to tikrai nereikia pyktis.
gero vakaro ir saldaus miego visos 4u.gif
Atsakyti
Vau kokia diskusija įsiplieskė g.gif Net įdomu, kai žmonės neturėdami tikslios informacijos ją taip lengvai platina.

QUOTE(augmina @ 2009 01 13, 11:04)
4u.gif netiesa, Jurbarke gimdymų praeitais metais daug mažiau  schmoll.gif ir žinoma tai nėra smagu. ŠAKIŲ GIMDYMO SKYRIAUS NIEKAS NEUŽDARO : nestuke.gif nes ten liuks personalas rolleyes.gif

2008 metais Šakiuose buvo 15 gimdymų mažiau nei Jurbarke. Jei kuriai reikia tikslių skaičių, galėsiu parašyti asmeniškai... bigsmile.gif O Jurbarko akušerinio skyriaus irgi kol kas niekas neuždaro. Dėl personalo jau spręsti jums, nes man sunku vertinti.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaka: 14 sausio 2009 - 18:52
labuka biggrin.gif na,ziuriu diskutuojat apie uzdaryma....tai Jurbarke tikrai niekas nesiruosia uzdaryt,bent artimiausiu laiku tai tikrai.... biggrin.gif
o del gimdymu....pvz jai susitari su gyd.tai jis tikrai per visa gimdyma nesitraukia,konkreciai turiu omeni gyd.Babiliu biggrin.gif biggrin.gif sitas gyd.suppre thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as pati laukiuosi ir visa niestuma jai kas ne taip budavo kreipdavausi tik y ji,visada padedavo,tiksliai viska pasako,nieko nesliapia....
Atsakyti
Sveikos merginos, tik geru žodžiu galiu paminėti mūsų gydytojus.Gimdžiau abu kartus Jurbarke.Ačiū gyd.Karaliūnaitei,tai super žmogeliukas. thumbup.gif Daug pažįstamų vyksta į Tauragę,bet nieko kitaip.Pinigėlius visur pažįsta biggrin.gif Sėkmės visoms besiruošiančioms gimdyt.
Atsakyti
o as galiu atiduoti pagarba ir geru zodziu pamineti a.a.daktara Rucinska,tikrai labai geras,rupestingas daktaras buvo.Gruodiene gal grieztoka,bet taip pat nebloga.apie kitus daktarus ir akuseres patylesiu,nes nenoriu pilti siuksliu. Beje,gal kas buta ruosiasi pirkti jurbarke?zinau kas parduoda nebrangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 02, 22:31)
o as galiu atiduoti pagarba ir geru zodziu pamineti a.a.daktara Rucinska,tikrai labai geras,rupestingas daktaras buvo.Gruodiene gal grieztoka,bet taip pat nebloga.apie kitus daktarus ir akuseres patylesiu,nes nenoriu pilti siuksliu.          Beje,gal kas buta ruosiasi pirkti jurbarke?zinau kas parduoda nebrangiai ax.gif

Ai, papletkink, papasakok ką žinai apie kitus. Tai svarbu, kai ruošiesi eit tikrintis... g.gif
Atsakyti
tiesiog Babilius nepatiko man...toks kaip boba,plepa plepa,gal netiesiogiai praso taip kokiu dovanu,nezinau biggrin.gif Be to,pas mane labai jautrus organizmas,po pirmojo cezario maniau,kad jau gal ir nesugrisiu namo-blogai zodziu buvo.Tai antraji gimdziau pati,o Babilius sugebejo tampona giliai giliai susiuvus mane palikti,gerai,kad po poros dienu pats iskrito,o tai juk galejo gautis negeru dalykeliu... g.gif
Atsakyti
labas vakaras.patarkit,esu jauna ir dar visiskai nenutuokianti apie visus nesciuju reikalus g.gif pasidariau testuka-teigiamas nestuke.gif ,tai noreciau kuo greiciau apsilankyti pas ginekologa,kad paziuretu ar viskas gerai...ar reikia pirmiausia nueiti pas seimos gydytoja,ar galiu tiesiai registruotis pas ginekologa?ir koki genekologa jurbarke galit pasiulyti?kuris geriausias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinaa: 03 kovo 2009 - 18:31
QUOTE(Delfinaa @ 2009 03 03, 18:25)
labas vakaras.patarkit,esu jauna ir dar visiskai nenutuokianti apie visus nesciuju reikalus g.gif pasidariau testuka-teigiamas nestuke.gif ,tai noreciau kuo greiciau apsilankyti pas ginekologa,kad paziuretu ar viskas gerai...ar reikia pirmiausia nueiti pas seimos gydytoja,ar galiu tiesiai registruotis pas ginekologa?ir koki genekologa jurbarke galit pasiulyti?kuris geriausias smile.gif

Gali eiti tiesiai pas ginekologą. Aš rinkčiausi Karaliūnaitę mirksiukas.gif
Atsakyti