Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 11, 08:11)
Sveikos 4u.png
mirkse6 melyni sveikinimai!
Klausiau ir pati ir kitos, kiek echo priklauso valdiskai einant pas gine, na tai man Šiauliuose tai 2. Kuriuos jau isnaudojau iki 19sav. Man kazkaip norisi pasitvirtint lyti, nes viena karta tepasake ir taip paziureti kaip jam sekasi augti, kokioj pozoj guli ir pan.tai uzsirasysiu privaciai matyt.
Isvis poliklinikos gine tik ir burbuliuoja, kad svorio per daug priaugu, ir pasiskundus kokiais skausmais iskart vitaminu siulo pagerti rolleyes.png  bet bent tyrimus visus nemokamai padaro.

Pagal ta tvarka, kur imetus buvau, tai praktiskai 2 ir priklauso, jei nera kitu neaiskumu gydytojui.

Idejau i albuma susipazinimui 4u.png svieziai - siandien fotkinta 😄😊

Meluge, o tu nesi dar del lyties garantuota, kad rubukai wub30x30.png tokie unisex splavu? Nors pas mane irgi praktiskai pan su spalvom lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 11 rugpjūčio 2016 - 08:43
QUOTE(bonduke @ 2016 08 11, 08:42)
Idejau i albuma susipazinimui  4u.png svieziai - siandien fotkinta 😄😊

Su kelnėm tai tikrai beveik nesimato, o suknytė tai jau paryškina apvalumus pilvuko... 4u.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 11, 08:32)
Labas rytas  4u.png bet kodėl tik 2 kartai?  blink30x30.png kažkokia nesąmonė... aš lankausi Vilniuj Motinystės centre, tai kaskart daro echo, na vieną kart pet vizitą tik nedarė.. o taip tai dar ir nuotraukėlių į albumą prisirinkau iš echo  wub30x30.png tiesa, MC moku už vizitus, bet tyrimus padaro irgi už tą pačią kainą...

Kadangi eini kaip mokamai- tai ir tvarka kita. As ir einu privaciai, tai kas karta daro echo wub30x30.png

QUOTE(Brasske @ 2016 08 11, 08:50)
Kažkokia nesąmonė. Išnaudojai ir daugiau nebedarys? blink30x30.png 
O tai kaip įvertins ar vaikutis apsivertęs?

Tai senos daktares pagal apciupinejima zino- gi seniau nebudavo- uztat bedos nemato mirksiukas.png su dukra i poliklinika ejau - tai ir 2 ar 3 tik buvo echo, na dar vienas buvo, kai i ligonine patekau- bet tik del to.

QUOTE(Brasske @ 2016 08 11, 09:10)
Tas vidurių užkietėjimas mane pribaigs rolleyes.png
Lepicol nepadeda, jogurtai nepadeda, dar activia bandau  verysad.png
Antrą dieną jau vaikštau kaip balionas, jau kaip negaliu kentėt microlax padeda , bet kas iš to  rolleyes.png
Dar 2 mėnesiai priešaky...

Selenos, kefyras vakarais, vanduo rytais ant tuscio 4u.png
Papildyta:
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 11, 09:50)
Su kelnėm tai tikrai beveik nesimato, o suknytė tai jau paryškina apvalumus pilvuko...  4u.png

O pries savaite ir su sukne nieko nesimate mirksiukas.png kadangi atveso- tai su kelnem ir vaikstau, dar megztinis ar striuke. . Beja, jos ne nestukiskos ir ne ant gumos - normalus uzsegamas liemuo- vienos, i kurias telpu is senu. Bet jau paskutines bigsmile.png
Atsakyti
Mano ginė tai kaskart daro echo, bet kartą atostogavo, tai pas kitą patekau, tai iškart pradėjo klausti, kodėl tiek daug echo, nes tik 3 priklauso (čia paprastoj ligoninėje einu pas ginę), ėmė vartyti knygutę ar kokios patologijos yra, tai tik išgąsdino. Matyt nuo ginės priklauso...
Ryt kraujo tyrimų rezultatus sužinosiu. Šį kartą leukocitų kažkokiu būdu nerado, jėėėėė. Bet užtat acetono rado (ketonai 15 mm/dl), tai nežinau ką čia sakys. Internete pasiskaičiau, kad per mažai skysčių naudojama ir per daug saldumynų. Mane kaip tik visą savaitę troškina, bet arbatas gėriau, teks vandenį bandyt pradėti ryti...
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 08 11, 10:04)
Mano ginė tai kaskart daro echo, bet kartą atostogavo, tai pas kitą patekau, tai iškart pradėjo klausti, kodėl tiek daug echo, nes tik 3 priklauso (čia paprastoj ligoninėje einu pas ginę), ėmė vartyti knygutę ar kokios patologijos yra, tai tik išgąsdino. Matyt nuo ginės priklauso...
Ryt kraujo tyrimų rezultatus sužinosiu. Šį kartą leukocitų kažkokiu būdu nerado, jėėėėė. Bet užtat acetono rado (ketonai 15 mm/dl), tai nežinau ką čia sakys. Internete pasiskaičiau, kad per mažai skysčių naudojama ir per daug saldumynų. Mane kaip tik visą savaitę troškina, bet arbatas gėriau, teks vandenį bandyt pradėti ryti...

del ketonu -tai vandens vandens vandens 4u.png as pries nesant slapima -ta diena tai geriu geriu geriu, nes jei tik ne per daug -visada randa ketonu unsure30x30.png bet tada ir sako -mazai gerei arba valgei kazka suriai ar astriai smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 10, 21:58)
As apie patalus, kai ieskojau - radau net su pav, kaip reiktu lovyte klot 😄 ana syki tai as paprastai uzklodavau, kaip normalu zmogu 😃

Sveikos,thumbup2.png idėja!reikės taip ir daryt 👍

QUOTE(Deimantilija @ 2016 08 10, 23:51)
Sveikos
As tai lono ciuzinuka pirkau ermitaze. Ir kaina ta pati ir pasiimt gali is karto.

Nu va,nežinojau.Nors kai negaliu niekur po parduotuves vaikščiot tai gerai ir online.

Man irgi mažai echo daro VGN,na daugiau darė nei turėtų,bet tik dėl gimdos kaklelio sutrumpėjimo.
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 11, 09:30)
Man irgi mažai echo daro VGN,na daugiau darė nei turėtų,bet tik dėl gimdos kaklelio sutrumpėjimo.

O tu VGN moki ar ne už vizitus? Ten žadi ir gimdyt? smile30x30.png
Atsakyti
Nu jo bonduke, su kelnem nepasakysi kad laukiesi smile30x30.png

Del echo tai ir cia jei viskas gerai tai tik du priklauso valdiskai, nebent kazkokie nupkrypimai yra kaip man ovz diabetas.

Kaip visada, kaip tik iseigine taip atsikeliu anksciausiai rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 11, 10:34)
O tu VGN moki ar ne už vizitus? Ten žadi ir gimdyt?  smile30x30.png

Moku už mėnesį 12€ su centais.Jeigu einu kelis kart per tą mėnesį tai mokėt už vizitą nereikia.
Lankausi čia dėl gyd.,todėl galvoju čia ir gimdysiu pas jį jeigu tarsiuos.
Atsakyti
Sveikutes 4u.png
Kuuuuur dingo vasara???? verysad.png As dar noriu silumos...

Bonduke - pritariu visom - visai nesimato nieko tongue30x30.png

As irgi dar nesioju kelnes vienas savo paprastas, nestukiniu turiu 2 poras, bet tikiuos neprireiks ju smile30x30.png

MB lono ciuzini ta sapneli nupirko Kauno urmo bazese smile30x30.png kaina ta pati, ir is karto pasieme. Bet man jis kazkaip pasirode minkstokas rolleyes.png Na bet gal nieko tokio, nebus per minkstas leliui.
Patalyne nupirkau paprastute, bet labai minksta Ikejoj, kaina thumbup2.png, o ir kokybe nesu nusivylus (dukrai nupirke esam - tai thumbup2.png) Apsaugeles turiu nuo dukros, reiktu gal tik kitos spalvos dar pasisiut, kad naujai patalynei tiktu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 11, 09:58)
Moku už mėnesį 12€ su centais.Jeigu einu kelis kart per tą mėnesį tai mokėt už vizitą nereikia.
Lankausi čia dėl gyd.,todėl galvoju čia ir gimdysiu pas jį jeigu tarsiuos.

Aa, tai taip pat kai aš AK moku smile30x30.png Aš dar neapsisprendžiu ar tartis ar ne blink30x30.png net neįsivaizduoju tų kainų tarimosi... bet gimdyt norėčiau pas savo daktarėlį...
Papildyta:
QUOTE([Butterfly] @ 2016 08 11, 10:28)
Sveikutes  4u.png
Kuuuuur dingo vasara???? verysad.png
Patalyne nupirkau paprastute, bet labai minksta Ikejoj, kaina thumbup2.png, o ir kokybe nesu nusivylus (dukrai nupirke esam - tai thumbup2.png) Apsaugeles turiu nuo dukros, reiktu gal tik kitos spalvos dar pasisiut, kad naujai patalynei tiktu smile30x30.png

Man tai toks oras tinka 4u.png
Man apsaugėlę draugė atiduos, tai tikiuos tiks ir patiks smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 11, 12:35)
Aa, tai taip pat kai aš AK moku smile30x30.png Aš dar neapsisprendžiu ar tartis ar ne  blink30x30.png net neįsivaizduoju tų kainų tarimosi... bet gimdyt norėčiau pas savo daktarėlį...
Papildyta:

Man tai toks oras tinka  4u.png
Man apsaugėlę draugė atiduos, tai tikiuos tiks ir patiks smile30x30.png

Gal pas Daunoraviciu vaikstai?
Atsakyti