Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE([Butterfly] @ 2016 08 11, 12:31)
Gal pas Daunoraviciu vaikstai?

Nea, pas Jakiūną smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos,

nuo siandien isejau i dekreta, o vakar isejus is darbo ir atsisveikinus su kolegom net asareles kelios isriedejo..Nu nieko, reikia verst kita gyvenimo knygos puslapi..

Perskaiciau visa tema, bandysiu trumpai i aktualias temas pasisakyt.

Del sveikatos. Tai mano HB vel nukrites, buvau pasikelus iki 109, bet prasidejo alergine reakcija nuo gelezies preparato(labai niezejo rankas ir kojas), tai padariau 1.5 men pertauka ir vel nuciuose Hb iki 98. Vel silpnoka, energijos nulis, prie zemes traukia, galva svaigsta. Vel pradesiu gert, tikiuosi dar pavyks pakelti ta HB ir nebeislys alergija.
Siandien irgi suzinojau, kad nebepriklauso echoskopo tyrimas iki gimdymo daugiau. Kazkokia nesamone, paskutinis darytas 19 savaiciu. Tipo, valstybe nebefinansuoja.. Galvoju irgi privaciai nueit dar-bus ramiau.
Svorio priaugau 3,5 kg. Man cia norma, visais nestumais priaugu apie 5 kg, matyt ir dabar bus panasiai, nes nestumai visi identiski.

Del gimdymo. Dar neapsisprendziau kur gimdyt, gimdymui dar nieko nusipirkus neturiu.

Del vardo. Dar neturim jokiu rimtu variantu. Pas mus visu vaiku vardai reti, lietuviski, trumpi, tai neberandam dabar tokio grazaus smile30x30.png

Kraitelis. Rubeliu jau turiu, vezimeli vieninteli turejau likusi nuo dukrytes, visa kita reikes susipirkt dar. Visokiu ciulptuku, pientraukiu tikrai nepirkciau is anksto, pvz. man situ dalyku neprireike.

P.s. gal atsiustumet, kur cia prisijungt prie albumo. O nenorit FB slaptos grupes susikurt. Mes su dukrytes bendraamziu tema ten issikraustem is SM. Daug patogiau kazkaip.

QUOTE(Brasske @ 2016 08 11, 09:10)
Tas vidurių užkietėjimas mane pribaigs rolleyes.png

Daug kiviu! jau minejau ne karta, kad jie mane po gimdymu gelbejo sitai problemai uzpuolus. bash .png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 11 rugpjūčio 2016 - 14:03
Sveikos,u man šiandien sukako 30 savaičių😆jaučiasi kad nėštumas įsibėgėjantis,nes vaikiukas krapstosi ten žemai,stipriai,neleidzia pamiršti kad visur kartu vaikstinejam😄sakau kartu dirbam😅ir tokį spaudai i klyna,kaip jūs sakot,jauciu.sianakt per miegus jutau kad kažko skaudejo lyg tais pilvą.nu man dar dvi dienas atvaryt ir vsio ir sekmadienį namo!😆😆😆😆negaliu patikėti,atrodo kad čia įstrigus amžiams,kaip kokiam konclagery.ziauru man čia😨😨😨😨😨😨
Čia dabar ne i tema paklausiu,mamos,akykit ką patarti net,zinau tokį faktą,kad viena šeima labai griežtai auklėja savo trimetė mergaitę: audžia diržų,stato i kampą,kol vaikas net suklumpa.s eina ne pijokai,gyvena tvarkingai,nu iš tikro maa tai mėgėja pagerbti,bet namų per gėrimą neapleidžia.cia viskas uk,ta šeima man pažystami,na tolimi tolimi giminaičiai.i akis tiesiai nesakiau kad elgiasi blogai( na žinai kaip būna kai kisies),,bet mama sako aš matau kaip tu žiūri i mane.tiesiog pasakiau kad aš taip niekad nesu elgusis.galvoju gal čia kokiems socpranesti.net nezinau,nenoriu kad atimtų ją,bet...gal paaiškintų tėvams pamokytu kaip auklėti...😞😞😞
Atsakyti
Sveikos
Šiandien vos pasivelku, slėgis koks ar kas, atrodo nosim į žemę dėsiu rolleyes.png

Kokie gražūs man čia pledai
https://www.musumazy...ledas-kudikiams

QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 11, 15:00)
Čia dabar ne i tema paklausiu,mamos,akykit ką patarti net,zinau tokį faktą,kad viena šeima labai griežtai auklėja savo trimetė mergaitę: audžia diržų,stato i kampą,kol vaikas net suklumpa.s eina ne pijokai,gyvena tvarkingai,nu iš tikro maa tai mėgėja pagerbti,bet namų per gėrimą neapleidžia.cia viskas uk,ta šeima man pažystami,na tolimi tolimi giminaičiai.i akis tiesiai nesakiau kad elgiasi blogai( na žinai kaip būna kai kisies),,bet mama sako aš matau kaip tu žiūri i mane.tiesiog pasakiau kad aš taip niekad nesu elgusis.galvoju gal čia kokiems socpranesti.net nezinau,nenoriu kad atimtų ją,bet...gal paaiškintų tėvams pamokytu kaip auklėti...😞😞😞

Na per žiauriai čia su vaiku tikrai blink30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 11 rugpjūčio 2016 - 14:13
QUOTE(Ankara @ 2016 08 11, 15:12)
Sveikos
Šiandien vos pasivelku, slėgis koks ar kas, atrodo nosim į žemę dėsiu  rolleyes.png

Kokie gražūs man čia pledai
https://www.musumazy...ledas-kudikiams
Na per žiauriai čia su vaiku tikrai  blink30x30.png

Aš ir miegojau blogai,dabar prie žemės traukia,bandžiau užmigt,bet nepavyko.Laukiu vakaro,gal geriau šią naktį miegosiu.

Labai gražūs pledukai,gerai,kad tikrai nereikia,nes jau gal neatsispirčiau 😊
Aš dabar labai laukiu nėščiosios pagalvės,gal geriau miegosis,o ir sėdint bus patogu su ja nugarai
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 11, 14:49)
Nea, pas Jakiūną  smile30x30.png

As irgi pas ji wink.png nu ziauriai malonus jis.
Klausyk,reik kartu koki vizita susiplsnuot. Kada pas ji eisi? As einu 16d.

Man siandien 30 sav. Tai vakar dar Panevezio ligoninej buvau pasitikrint,nes pilvas kietejo. Bet viskas ok. Tik bare,nes nesciosios korta Vilniuj palikau.
Atsakyti
Sveikos,man pastebejau pilvas suketeja,kaip vaikas spardosi ir prie bambos mano atkisa ar kojytes ar rankytes,bet pasidaro kietas,kietas.Antradieny grysta mano gine po atostogu tai sakiau pasakysiu tegul apziuri.Gal ekoskopa padarys,nes sakia ekoskopa daryt trecia kart pagal poreiki,jauciu reiks eiti kazkur dar privaciai.
Atsakyti
Nepamenu kuri mamytė, pasidalinkit informacija kur perkat SONET ekologiska skalbiklį 10l , ieškau bet nerandu kur toki įsigyt.
Atsakyti
Sveikos kas po darbu ir dekretu smile30x30.png
Bonduke - aplodismentai uz maskuote! Fantastika biggrin30x30.png
Viduriu uzkietejimas...nu jauciu kad isistaciau fantastiskaji hemoroju, kad ir kaip gedingai tai skambetu sad.png biski tokia neviltis del to apemus, ieskosiu info kas kaip ir kodel....
Del echo...nu blyn irgi noriu dar pamatyt per echo kaip ten jis isitaises...israsys dekreta ir ziuresiu duos ar ne echo...turejau 3, kokia 6sav, 12sav ir 18 sav. Reiks gaut siuntima ir nukeliaut privaciai...
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 11, 15:54)
As irgi pas ji wink.png nu ziauriai malonus jis.
Klausyk,reik kartu koki vizita susiplsnuot. Kada pas ji eisi? As einu 16d.

Man siandien 30 sav. Tai vakar dar Panevezio ligoninej buvau pasitikrint,nes pilvas kietejo. Bet viskas ok. Tik bare,nes nesciosios korta Vilniuj palikau.

O geras smile30x30.png aš buvau pas jį pirmadienį, dabar eisiu tik rugsėjo 8 4u.png Gal žadi pas jį gimdyt? ax.png nu jis toks ramybės įsikūnijimas, net ir vyrui patiko, nes kartu echo buvom smile30x30.png
Su 30 sav! 4u.png
Papildyta:
QUOTE(mirkse6 @ 2016 08 11, 16:43)
Nepamenu kuri mamytė, pasidalinkit informacija kur perkat SONET ekologiska skalbiklį 10l , ieškau bet nerandu kur toki įsigyt.

Mamytės, pasidalinkit kas kokiais milteliais ar skalbikliais plaunat kūdikio rūbelius... jau norėčiau iššsiplaut kuriuos turiu, kol kas planuoju tai datyti muilo riešutais..
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2016 08 11, 17:43)

Aš perku
http://eko123.lt/son...eutral-10l.html
gaila su lavanda nerandu, bet galima 3-4 lašus eterinio į skalavimo skyrių įlašint
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 11, 14:58)
Sveikos kas po darbu ir dekretu smile30x30.png
Bonduke - aplodismentai uz maskuote! Fantastika biggrin30x30.png
Viduriu uzkietejimas...nu jauciu kad isistaciau fantastiskaji hemoroju, kad ir kaip gedingai tai skambetu sad.png biski tokia neviltis del to apemus, ieskosiu info kas kaip ir kodel....
Del echo...nu blyn irgi noriu dar pamatyt per echo kaip ten jis isitaises...israsys dekreta ir ziuresiu duos ar ne echo...turejau 3, kokia 6sav, 12sav ir 18 sav. Reiks gaut siuntima ir nukeliaut privaciai...

Nesigedyk Obuolyne nes cia labai daznas reiskinys apie kuri moterys tik nedrista sneketi. As turiu irgi sia beda (nors viduriai net laisvoki visa nestuma) ir nieko nepadarysi. Buvau pas daktara sake praeis po gimdymo nes dbr vaikelis uzspaudes delto viskas taip yra. Man cia UK sake reikia sutvarkyti kiek imanoma iki gimdymo, o LT labai geras lietuvos daktaras kaip tik sake jokiu vaistu (nebent naturalus bet ir juose nemato prasmes). Svarbiausia daug gerk ir ziurek maista kad nekraujuotu.

As siandien po TA wub30x30.png mazyle jau 1.84kg guli zemyn galvele. Auga pagal grafika smile30x30.png diabeta idealiai priziuriu. Tik vat leukocitu vel rado slapime tai panasu kad ar nedingus infekcija ar vel atsinaujinus - issiunte i laboratorija issamiam tyrimui. Mano svoris +6 nuo pradzios tongue30x30.png mazute nenorejo rodytis, veiduka rankytem uzsidengus buvo wub30x30.png sese juokesi, kad mamai nenori rodytis nes labai panasi i teti biggrin30x30.png
Atsakyti