Sveikos,
nuo siandien isejau i dekreta, o vakar isejus is darbo ir atsisveikinus su kolegom net asareles kelios isriedejo..Nu nieko, reikia verst kita gyvenimo knygos puslapi..
Perskaiciau visa tema, bandysiu trumpai i aktualias temas pasisakyt.
Del sveikatos. Tai mano HB vel nukrites, buvau pasikelus iki 109, bet prasidejo alergine reakcija nuo gelezies preparato(labai niezejo rankas ir kojas), tai padariau 1.5 men pertauka ir vel nuciuose Hb iki 98. Vel silpnoka, energijos nulis, prie zemes traukia, galva svaigsta. Vel pradesiu gert, tikiuosi dar pavyks pakelti ta HB ir nebeislys alergija.
Siandien irgi suzinojau, kad nebepriklauso echoskopo tyrimas iki gimdymo daugiau. Kazkokia nesamone, paskutinis darytas 19 savaiciu. Tipo, valstybe nebefinansuoja.. Galvoju irgi privaciai nueit dar-bus ramiau.
Svorio priaugau 3,5 kg. Man cia norma, visais nestumais priaugu apie 5 kg, matyt ir dabar bus panasiai, nes nestumai visi identiski.
Del gimdymo. Dar neapsisprendziau kur gimdyt, gimdymui dar nieko nusipirkus neturiu.
Del vardo. Dar neturim jokiu rimtu variantu. Pas mus visu vaiku vardai reti, lietuviski, trumpi, tai neberandam dabar tokio grazaus
Kraitelis. Rubeliu jau turiu, vezimeli vieninteli turejau likusi nuo dukrytes, visa kita reikes susipirkt dar. Visokiu ciulptuku, pientraukiu tikrai nepirkciau is anksto, pvz. man situ dalyku neprireike.
P.s. gal atsiustumet, kur cia prisijungt prie albumo. O nenorit FB slaptos grupes susikurt. Mes su dukrytes bendraamziu tema ten issikraustem is SM. Daug patogiau kazkaip.
QUOTE(Brasske @ 2016 08 11, 09:10)
Tas vidurių užkietėjimas mane pribaigs
Daug kiviu! jau minejau ne karta, kad jie mane po gimdymu gelbejo sitai problemai uzpuolus.