QUOTE(Tasira @ 2016 08 11, 14:58)
Svorio priaugau 3,5 kg. Man cia norma, visais nestumais priaugu apie 5 kg, matyt ir dabar bus panasiai, nes nestumai visi identiski.
Del vardo. Dar neturim jokiu rimtu variantu. Pas mus visu vaiku vardai reti, lietuviski, trumpi, tai neberandam dabar tokio grazaus

Na kaip pavydžiu tokių "priaugimų"
Mūsiškių irgi vardai lietuviški, reti, tik kad netrumpi
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 11, 16:05)
Aš dabar labai laukiu nėščiosios pagalvės,gal geriau miegosis,o ir sėdint bus patogu su ja nugarai
Turiu aš ją, tikrai kitas miegas bus
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 11, 16:54)
Man siandien 30 sav. Tai vakar dar Panevezio ligoninej buvau pasitikrint,nes pilvas kietejo. Bet viskas ok. Tik bare,nes nesciosios korta Vilniuj palikau.
Su 30 savaičių ir gerai, kad viskas gerai
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 11, 19:19)
Nesigedyk Obuolyne nes cia labai daznas reiskinys apie kuri moterys tik nedrista sneketi. As turiu irgi sia beda (nors viduriai net laisvoki visa nestuma) ir nieko nepadarysi.
mazyle jau 1.84kg guli zemyn galvele. Auga pagal grafika
Aš irgi turiu tą bėdą
Su gera TA, o gal tikrai į tėtį bus panaši
QUOTE(Meluge @ 2016 08 11, 19:42)
Megstu tokias spalvas

Nors ir garantuota nesu. Turejau tik du privalomus skanus, o kadangi viskas gerai su nestumu, tai niekas papildomu nesiulo. Bet siaip perku rubelius visokiu spalvu, tik sunkoka nes tos rozines visur pilna

o ji nera mano megstamiausia spalva
Aš irgi mėgstu neutralias spalvas, bet pusė rūbelių kažkaip rūūūūžavais patapo

bet žiūriu mano panelei net labai ta spalva tinka.
Šiandien beje nemažą darbelį pasidariau, sukėliau dalį mažės kraičio į mm, vieną paltuką net gaila parduot, bet tai kur aš jį dėsiu
bonduke, na tikrai kur tas tavo pilvas

Lepinuke gali ant žurnalo viršelio fotografuotis pati kūdutė tik pilvukas, labai gražu
AisteSa foto su šermukšniais nereali
Ir išvis kokios dauguma lieknos, o aš va vis stebiuosi kaip tos panelės tokios kūdos vežimus stumdo, o leliai tik neseniai gimę būna, pasirodo tikrai daug mažai priaugančių ir tik į pilvuką, ech nelemta man