Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

Sveikinu del gero laikymosi diabeto atzvilgiu! 4u.png
Bandysim po nestumo isgyvensint sita "dovanele"...
As jau irgi noriu echo...pasiilgau, noriu paziuret i ji kol dar pilvuke... wink.png ir siaip suzinot kokioj pozoj jis ten mataruojasi wink.png
Atsakyti
Del hemorojaus, tai ir man ta beda tiek su pirmu tiek dabar su antru yra...tik.tiek, kad neikyriai, neskauda nieko...tik jauciu, kad yra...
O siandien geriausia...prausiantis ant isoriniu lytiniu organu guzeliu uzciuopiau kokius 5. Ir sedet skauda ir lyg patine...visko prisigalvojau, sakau gal vyras kokia zaraza parnese blush-anim-cl.png rolleyes.png nulekiau pas gydytoja, tai pasirodo cia venos issipletusios blink30x30.png kai kuriom net gimdyti neleidzia pacioms, nes jei plystu butu labai didelis kraujavimas...na bet pas mane nera dar taip tragiska...liepe pagulineti kojas auksciau pakelus...
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 11, 09:42)
Pagal ta tvarka, kur imetus buvau, tai praktiskai 2 ir priklauso, jei nera kitu neaiskumu gydytojui.

Idejau i albuma susipazinimui  4u.png svieziai - siandien fotkinta 😄😊

Meluge, o tu nesi dar del lyties garantuota, kad rubukai  wub30x30.png tokie unisex splavu? Nors pas mane irgi praktiskai pan su spalvom  lotuliukas30x30.png

Megstu tokias spalvas wub30x30.png Nors ir garantuota nesu. Turejau tik du privalomus skanus, o kadangi viskas gerai su nestumu, tai niekas papildomu nesiulo. Bet siaip perku rubelius visokiu spalvu, tik sunkoka nes tos rozines visur pilna unsure30x30.png o ji nera mano megstamiausia spalva bigsmile.png

AisteSa, tau skana dare kad svori zinai? mirksiukas.png kiek rau isvis klasiu pasiule?

As irgi buvau TA, mano klases prasideda rugsejo pradzioje smile30x30.png dukryte uzpakali iskiso kai gydytoja atejo pamatuoti pilvo bigsmile.png sake nusileidus jau galva zemyn, bet dar gali keistis. Del pasikratymo kartais, sake buna kad moterys sito klausia, bet ji nemano, kad cia kazkas rimto, tiesiog stebeti judesius. Paeme kraujo megini patikrinti del niezejimo, nors man labai neniezti kuno, tik retkarciais tai sen tai ten.

Asta, o tu is sios salies gausi dekreto ismoku?

Bonduke, su kelnem tai tikrai sunku pasakyti, su suknele tai matosi smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 11, 19:19)
  sese juokesi, kad mamai nenori rodytis nes labai panasi i teti  biggrin30x30.png

lotuliukas30x30.png biggrin30x30.png

QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 11, 19:36)

Bandysim po nestumo isgyvensint sita "dovanele"...

Dazniausia po nestumo ji dingsta kaip ir atsiranda 4u.png
Papildyta:
QUOTE(Meluge @ 2016 08 11, 19:42)
Megstu tokias spalvas wub30x30.png Nors ir garantuota nesu. Turejau tik du privalomus skanus, o kadangi viskas gerai su nestumu, tai niekas papildomu nesiulo. Bet siaip perku rubelius visokiu spalvu, tik sunkoka nes tos rozines visur pilna  unsure30x30.png  o ji nera mano megstamiausia spalva 

Kaip ir mano ne- ypac ta sviesi rozine cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2016 08 11, 16:42)
AisteSa, tau skana dare kad svori zinai?  mirksiukas.png kiek rau isvis klasiu pasiule?

Jo dare, matai man del diabeto priklauso dar 3. Tai dar liko vienas smile30x30.png

As jau klases pradejau lankyti pirmadieni. Buvau uzsirasius nuo rugsejo pirmos bet pagalvojau per didele rizika kad nespesiu pabaigti tai isiprasiau i ankstesne (pradejau nuo antros nes i pirma jau pavelavus buvau). Ziauriai patinka smile30x30.png
Atsakyti
Tai kaip prie to albumo prisijungt, ar cia ne visoms duodat?

QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 11, 19:38)
nulekiau pas gydytoja, tai pasirodo cia venos issipletusios blink30x30.png  kai kuriom net gimdyti neleidzia pacioms, nes jei plystu butu labai didelis kraujavimas...na bet pas mane nera dar taip tragiska...liepe pagulineti kojas auksciau pakelus...

Ir pas mane viena puse tokia, su issipletusiom venom.. Seniau, praeitais nestumais nebuvo arba nebuvau pastebejus.
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2016 08 11, 14:58)
Svorio priaugau 3,5 kg. Man cia norma, visais nestumais priaugu apie 5 kg, matyt ir dabar bus panasiai, nes nestumai visi identiski.

Del vardo. Dar neturim jokiu rimtu variantu. Pas mus visu vaiku vardai reti, lietuviski, trumpi, tai neberandam dabar tokio grazaus smile30x30.png

Na kaip pavydžiu tokių "priaugimų" mirksiukas.png
Mūsiškių irgi vardai lietuviški, reti, tik kad netrumpi

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 11, 16:05)
Aš dabar labai laukiu nėščiosios pagalvės,gal geriau miegosis,o ir sėdint bus patogu su ja nugarai

Turiu aš ją, tikrai kitas miegas bus mirksiukas.png

QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 11, 16:54)
Man siandien 30 sav. Tai vakar dar Panevezio ligoninej buvau pasitikrint,nes pilvas kietejo. Bet viskas ok. Tik bare,nes nesciosios korta Vilniuj palikau.

Su 30 savaičių ir gerai, kad viskas gerai

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 11, 19:19)
Nesigedyk Obuolyne nes cia labai daznas reiskinys apie kuri moterys tik nedrista sneketi. As turiu irgi sia beda (nors viduriai net laisvoki visa nestuma) ir nieko nepadarysi.

mazyle jau 1.84kg guli zemyn galvele. Auga pagal grafika

Aš irgi turiu tą bėdą
Su gera TA, o gal tikrai į tėtį bus panaši biggrin30x30.png

QUOTE(Meluge @ 2016 08 11, 19:42)
Megstu tokias spalvas wub30x30.png Nors ir garantuota nesu. Turejau tik du privalomus skanus, o kadangi viskas gerai su nestumu, tai niekas papildomu nesiulo. Bet siaip perku rubelius visokiu spalvu, tik sunkoka nes tos rozines visur pilna  unsure30x30.png  o ji nera mano megstamiausia spalva  bigsmile.png 

Aš irgi mėgstu neutralias spalvas, bet pusė rūbelių kažkaip rūūūūžavais patapo bigsmile.png bet žiūriu mano panelei net labai ta spalva tinka.

Šiandien beje nemažą darbelį pasidariau, sukėliau dalį mažės kraičio į mm, vieną paltuką net gaila parduot, bet tai kur aš jį dėsiu ax.png

bonduke, na tikrai kur tas tavo pilvas cool30x30.png

Lepinuke gali ant žurnalo viršelio fotografuotis pati kūdutė tik pilvukas, labai gražu

AisteSa foto su šermukšniais nereali

Ir išvis kokios dauguma lieknos, o aš va vis stebiuosi kaip tos panelės tokios kūdos vežimus stumdo, o leliai tik neseniai gimę būna, pasirodo tikrai daug mažai priaugančių ir tik į pilvuką, ech nelemta man verysad.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 11 rugpjūčio 2016 - 22:39
Labas rytas,

Si ryta atsikelus, dar ir krepsinio pabaiga sugebejau pamatyt 4u.png ale, neissimiegojau, mat mano sunenas nusprende sianakt su manim miegot - o boze boze cool30x30.png kad jis guletu vienoj vietoj - sukas kaip karusele aplinkui - skersai isilgai- belekaip- zodziu, man vietos nelabai liko lovoj lotuliukas30x30.png o dar nuo kiekvieno judesio jo pabundu- ot jautrumas isijunges (per anksti biggrin30x30.png ) kaip ten su tais vaikais zmones miega - neisivaizduoju cool30x30.png bigsmile.png

Einu kavos - nes šakes, o diena as neuzmigsiu - nemoku biggrin30x30.png

Ankara, bet tu gi nestambi 4u.png normali normaliausia mirksiukas.png o dar be 5 min triju mazyliu mama wub30x30.png

Man tai Liusiperiukes pilvas ispudingiausias smile30x30.png kai pamaciau, negalejau patiket, kad toks pilvuks tiek savaiciu 4u.png

Svarbiausia, manim patikejot, kad vis dar galiu apsimest slanga biggrin30x30.png nors jau sunkiau nei pries sav ar dvi 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 12 rugpjūčio 2016 - 06:51
QUOTE(bonduke @ 2016 08 12, 06:43)
Labas rytas,

Si ryta atsikelus, dar ir krepsinio pabaiga sugebejau pamatyt 4u.png

Einu kavos - nes šakes, o diena as neuzmigsiu - nemoku biggrin30x30.png
Ankara, bet tu gi nestambi 4u.png normali normaliausia mirksiukas.png o dar be 5 min triju mazyliu mama wub30x30.png

Man tai Liusiperiukes pilvas ispudingiausias smile30x30.png kai pamaciau, negalejau patiket, kad toks pilvuks tiek savaiciu 4u.png

Svarbiausia, manim patikejot, kad vis dar galiu apsimest slanga biggrin30x30.png nors jau sunkiau nei pries sav ar dvi 4u.png

Labas rytas 4u.png nuuu koks prastas miegas pasidaręs sad.png MB parpia, o aš vartausi kiaurą naktį rolleyes.png aišku vakar sugebėjau dieną numigt, tai išvis nemiga naktį buvo...
Skanios kavos kurios geriat 4u.png
Tiesa vakar padalyvavom web seminare apie naujagimio priežiūrą, tai ne perdaugiausiai tesužinojau... ax.png
Atsakyti
Sveikos 4u.png

Aš ir po krepšinio su kava darbe sėdžiu, liko tik dvi darbo dienos ir ilgos "atostogos" tongue30x30.png
Atsakyti
Labas rytas 4u.png kas cia jum su tom nemiegom... as tai vos akis praplest galiu - turbut kad i darba reikia kitu atveju turbut buciu ankstyva kaip jus smile30x30.png

Uch man jau 32 savautes - sunku patiketi wub30x30.png jau taip viskas arti.
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 12, 08:21)
Labas rytas  4u.png  kas cia jum su tom nemiegom... as tai vos akis praplest galiu - turbut kad i darba reikia kitu atveju turbut buciu ankstyva kaip jus smile30x30.png

Uch man jau 32 savautes - sunku patiketi  wub30x30.png  jau taip viskas arti.

Man vakar buvo 32 smile30x30.png laikas leeekia 4u.png viskas arti, o aš dar nieko neturiu leliukui unsure30x30.png
Atsakyti