Sveikutes,
Mes jau namuciuos, pasiilgus jau buvom. Dabar viska skalbiam, tvarkom. Sekmadieni vel krausim lagaminus... 😄Vakar turejom sveciu, pries pora metu atsirado gimines is Brazilijos, tiksliau, jie ieskojo ir rado, tai visa dienele pralaksciau, siandien pilvukas sunkokas, bet bent dukryte siandien be oziu, tai smagiai leidziam laika bent kolkas 😆
[quote=tercija,2016 08 17, 14:46]
[quote=Tasira,2016 08 17, 13:05]
Sveikos,
Pradzioj su dukryte naudojau Pampers, paskui perejom prie Maxima favorit. Serveteles naudojau tik kelionese, sveciuose, o namie tik vandenuku prausiau. Planuoju sauskelniu Lenkijoj uzsipirkt.
Man irgi neitiketinai atrodo
man ir maximos patiko, o daugiausiai tai tas lenkiškas dada pirkdavom, bet jos tikrai geros ir pigiausiai gaudavosi, žinau kad ir lietuvoj jomis prekiauja per skelbimus, kaži ar apsimoka, nes anksčiau vyras nupirkdavo, dabar darbą pakeitė tai retai iki suvalkų palekiam.
Ar yra planuojančių naudoti daugkartines, taip norisi pasitarti su kuo nors, bet vis nesulaukiu, kad kas pasisakytų
[/quote]
[quote=Ankara,2016 08 17, 15:25]
Bandžiau su pirmu ir pačioj pradžioj ir vėliau abu kartus tempiau po 3sav ir mečiau, buvom pervargę ir nemiegoję nei vaikas nei aš, nes mano mižnius kai buvo tai keičiau kas 10-15min, max kas pusvalandį, nepatarčiau užtai niekam. Kai kitos rašo keičia kas valndą pusantros tai man tikrai taip nesigavo. Atsikračiau visų ir pamiršau visam laikui.
Imk vieną poką mažiausio dydžio tai ir bus tas 2-5kg, judesių neskaičiuoju, pasimala ir gerai
Papildyta:
Labai fainas
Sunku, kiek užtrukai, kiek priemonės kainavo ?
Lexi, graži figūra tik pilvukas ir viskas
[/quote]
Naudojau pampers visada. Labai patiko ir tiko. Veliau bandziau Vibelle, bet alergizavo. Pabandysiu gal tu moony sikart pradziai poka nusipirkt, kas nereiktu atlenkinet, kol bambyte susitvarkys. O siaip liko nemazai nuo pirmagimes pampiu, pradziai turim, nereiks pirkt 😊
Serveteles naudojau ir naudoju haggies pure, tik uzpakaliukas tai retai valydavau, visada stengiausi prausti po vandeniu.
Daugkartines naudojau su pirmagime ir gan ilgai nuo kokiu 2menesiu. Vienu tarpu labai daug pavykdavo kakiu ir sysiu pagaut ir atlikt i bide, atpazindavau jau zenklus kada nori ir nesdavau 😊 Maniske buvo kakse didele, su pampiais susdavo daznokai, tao daugkartins tikrai pasiteisino, nors vargelio daug daugiau tikrai. Skalbimas istisinis, bet vaikui sveikiau, o ir ekologiska 😊
Aciu uz komplimenta. Kg jau turiu nemazai priaugus, bijau ir svertis 😆