Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 20:32)
Daug kur tokiu ne nenaudoja, galvojau gal ir pas mus kas pasikeite mirksiukas.png
O kur ju pirkt yra? Dar niekur neaptikau blink30x30.png

Aš pirkau Gariūnuose, ten jų pilna smile30x30.png Dar mama davė mano nepanaudotas kepurytes smile30x30.png
Taip, jų daug kur ir daug kas nenaudoja, bet va aš žadu naudoti.. mes pernai buvom aplankyt pusseserės vaiką UK, tai ten ji su vyru pradėjo pergyvent, kad vaikas pastoviai užsilenkia ausytes miegant ar šiaip gulint ir jos tokios atlėpusios, tai bandėm ieškot tokių kepuryčių ten- neradom, taigi grižus nupirkau jų čia ir išsiunčiau smile30x30.png
Bet čia vėl gi- kiek žmonių, tiek nuomonių tuo klausimu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 17:33)
Ne, jis storas nera. Manau vienas is tu dvieju kombiuku bus parsivezimui i namus. Ir kadangi turesime vilnos vokeli tai manau ir spaliui visam pilnai tokio uzteks

Kurį dydį ėmei?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 18:27)
Man taip pat liko 7 savaiteles. Bet noreciau pagimdyti rugsejo paskutinem dienom arba spalio 1 biggrin30x30.png. Nezinau kodel, tiesiog siaip biggrin30x30.png
Pavargau buti nescia. Su pirmagime nebuvo taip sunku tokiu laiku smile30x30.png

Nezinau kodel bet ir man nuojauta kad savaitele kokia ankaciau gali buti wub30x30.png siaip butu faina laiku, nereiketu skatinimu jokiu.

O del kepureles, tai pirkau paprasta medvilnine kad is ligonines parsivesti smile30x30.png radau Vaikutis parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 17:33)
Man tai judesiu niekas neliepe skaiciuoti. O su pirmaja liepe, nors lankausi pas ta pacia gydytoja. Bet dabar butu labai sunku su skaiciavimu, nes maniskis daznai ir ilgai ramuolis buna.
Ne, jis storas nera. Manau vienas is tu dvieju kombiuku bus parsivezimui i namus. Ir kadangi turesime vilnos vokeli tai manau ir spaliui visam pilnai tokio uzteks

Man irgi si karta neliepe skaiciuot judesiuku, bet jauciu pasimesciau tarp skaiciu biggrin30x30.png nes juda pastoviai biggrin30x30.png
As buvau uzsakius per ebay parsivezimui kombiuka, bet neatejo ir grazino pinigus :/ ieskosiu vel kito kokio.
Tavo thumbup2.png grazuciai kombiai smile30x30.png ypac tas dryzuotas wub30x30.png
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 18, 20:24)
Sveikos,
Antradieni ir man i dekreta  biggrin30x30.png irgi i gala trauksiu spalio menesio, tai bonduke susikabinsim ir lauksim kartu biggrin30x30.png siaip visai net i lapkriti noreciau traukt... mirksiukas.png

Kabinsiuos ir as prie jusu smile30x30.png pabaigoj terminas ir man, bet tikiuosi, kad i lapkriti nepersirodensim smile30x30.png

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 21:27)
Man taip pat liko 7 savaiteles. Bet noreciau pagimdyti rugsejo paskutinem dienom arba spalio 1 biggrin30x30.png. Nezinau kodel, tiesiog siaip biggrin30x30.png
Pavargau buti nescia. Su pirmagime nebuvo taip sunku tokiu laiku smile30x30.png

Spalio 1 mano mazoji gime smile30x30.png grazi diena buvo pries 4 metus smile30x30.png dabar beveik visos issilukstens jau biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Butterfly]: 18 rugpjūčio 2016 - 20:56
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 18, 21:48)
Aš pirkau Gariūnuose, ten jų pilna smile30x30.png Dar mama davė mano nepanaudotas kepurytes  smile30x30.png
Taip, jų daug kur ir daug kas nenaudoja, bet va aš žadu naudoti.. mes pernai buvom aplankyt pusseserės vaiką UK, tai ten ji su vyru pradėjo pergyvent, kad vaikas pastoviai užsilenkia ausytes miegant ar šiaip gulint ir jos tokios atlėpusios, tai bandėm ieškot tokių kepuryčių ten- neradom, taigi grižus nupirkau jų čia ir išsiunčiau smile30x30.png
Bet čia vėl gi- kiek žmonių, tiek nuomonių tuo klausimu smile30x30.png

Na, ausis netalepsta del uzlinkimo miegant mirksiukas.png
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 18, 21:49)

O del kepureles, tai pirkau paprasta medvilnine  kad is ligonines parsivesti smile30x30.png radau Vaikutis parduotuveje.

Be raistuku tai turiu plonu kiepu, bent keliu ismieru bigsmile.png

As turiu viena kombi 0-3 men, kita 3-6 men 4u.png
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 19:42)
Na, ausis netalepsta del uzlinkimo miegant mirksiukas.png

Be raistuku tai turiu plonu kiepu, bent keliu ismieru bigsmile.png

As turiu viena kombi 0-3 men, kita 3-6 men 4u.png

Turejau omenyje su raistukais smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 18, 21:14)
ir naudoti kaip priemonę, kad ausytės neužsilenkinėtų  4u.png

Pirma karta toki dalyka girdziu smile30x30.png Nei vienam maniskiui ausys neatsilenkinejo mirksiukas.png Medvilnine kepuryte risau gal pirma menesi po maudyniu. I lauka pradzioj turejau merino vilnos, veliau jau link pavasario-plonesniu.
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2016 08 18, 22:21)
Pirma karta toki dalyka girdziu smile30x30.png Nei vienam maniskiui ausys neatsilenkinejo mirksiukas.png Medvilnine kepuryte risau gal pirma menesi po maudyniu. I lauka pradzioj turejau merino vilnos, veliau jau link pavasario-plonesniu.

Na, jūs daugiau patirties turit, tai nesiginčysiu, bet aš tai dar ir savo gydytojos užklausiau dėl kepuryčių, tai ji man tai patvirtino 4u.png bet aš savo nuomonės niekam neperšu 4u.png
Vilnonės ir aš žiemai noriu, bet dar neradau kažkaip tinkamos..
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 11:32)
I albumeli ikeliau keleta pirkinuku smile30x30.png

grazus kombinezonai mirksiukas.png

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 18, 12:11)

Del skaiciavimu tai as neskaiciuoju. Dabar ne ant kiek spardosi bet kiek kaisioja galunes. Vakar vakare isvis sedejau skausmuose nes tai viena sona uzspaudzia tai kita - be gailescio mergina mane tampo  bigsmile.png  vietos ryskiai neuztenka.

mano irgi. kartais net sunku stoveti ar vaikscioti kai koki ''gumba'' iskisa smile30x30.png

QUOTE(Ankara @ 2016 08 18, 19:05)
Bet pačioms pirmosioms iš sąrašo jau tik 6sav kažkur liko, rimtai tuoj prasidės byrėjimas  smile30x30.png

idomu kuri bus pirma bigsmile.png

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 19:48)
Na ka, as is po susitikimo.

uz geras zinias, o apie apsivijimus negalvok 4u.png

QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 19:59)
Mergaites, o pirkot, jei pirkot kur kepurytes su raistukais?? Reik tokiu???

Turesiu ir as ta BB gultuka wub30x30.png uz 1,5 val turi isskrist is uz atlanto wub30x30.png sese foto atsiunte- tai taip ir supratau, kad parveza  4u.png

as nusipirkau medvilnines naujagimio dydzio, galvoju, gal reiktu didesniu irgi turet unsure30x30.png kadangi as uk tai radau ebay.

liuks del gultuko 4u.png as vis galvoju apie kazkokia pigesne gultuko versija rolleyes.png

QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 21:32)
Vis tik - ka reiskia nervine bukle 4u.png

del ko ta nervine bukle? unsure30x30.png

mes siandien su vyru buvom beibiui vezimo ziureti. Turbut sekmadieni isigysim, nes mamasandpapas organizuoja prezentacija su visokiom demonstracijom del pirmos pagalbos, keduciu pasirinkimo, del maitinimo ir t.t. ir ta diena tam tikru laiku isleidziant 1000 duoda 200 nuolaida (tik reikia is anksto uzsiregistruoti).

ai dar maciau jau rudens sezonui rubu padaugejo ir kombinezonu siltesniu. tik galvoju ar ne per silti jie spaliui parisivezimui is ligonines unsure30x30.png

del ausyciu uzsilenkimo, tai gerbiu visu nuomones, bet as galvoju cia jau genetikos reikalas. Ir dar logiskai mastant juk vaikas muistytusi uzlenkta ausyte guledamas.

o kas nors jau nusimezget/isigyjot vilnones kojinytes? man kolege pasakojo, kad uzmaudavo vaikams pries kraujo emima is kulniuko, kad kraujotaka suaktyvintu ir pasisektu is pirmo karto. nezinau kiek cia tiesos, pasakokit ka zinot smile30x30.png visvien, as jau nusipirkau viena pora is ebay bigsmile.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meluge: 18 rugpjūčio 2016 - 23:08
QUOTE(Meluge @ 2016 08 18, 22:59)

o kas nors jau nusimezget/isigyjot vilnones kojinytes? man kolege pasakojo, kad uzmaudavo vaikams pries kraujo emima is kulniuko, kad kraujotaka suaktyvintu ir pasisektu is pirmo karto. nezinau kiek cia tiesos, pasakokit ka zinot smile30x30.png visvien, as jau nusipirkau viena pora is ebay  bigsmile.png

Dėl kraujotakos tai gali būti ir tiesa- gal kojytės sušyla ir kraujukas geriau cirkuliuoja smile30x30.png aš dar neturiu, bet žadėjau tetos paprašyt, kad numegztų, tik siūlų reik nupirkt smile30x30.png gėda, kad pati nemoku ax.png
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 19, 00:13)
Dėl kraujotakos tai gali būti ir tiesa- gal kojytės sušyla ir kraujukas geriau cirkuliuoja smile30x30.png aš dar neturiu, bet žadėjau tetos paprašyt, kad numegztų, tik siūlų reik nupirkt  smile30x30.png gėda, kad pati nemoku  ax.png

man ir geda smile30x30.png bet nesinori dirbanciu mociuciu apkrauti, tai kazkaip reikia suktis ir ieskoti kitu budu smile30x30.png gerai kai yra kas numezga 4u.png
Atsakyti
Čia mane vieną nemiga kankina. Prieš 4 atsibundu ir labas rytas. Tai bandžiau kojinukes megzti, pirmos labai didelės gavosi iš storų vilnonių siūlų, šios mažesnės bus, jei turėsiu kantrybės su tokiais smulkiais virbalais ir siūlais užbaigti. Dar vakare į fotosesiją lėksim wub30x30.png
Atsakyti