Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 14:39)
Zinok, mano panele tokia pat- jei va noresiu, galvosiu, kad pajust- bus ramu. Kada nores tada jausis biggrin30x30.png ir siaip vis dar svelniai, neskausmingai, ir jokiu pilvo sokinejimu. Vyras vis dar nepajuto - itariu, ir nepajus- nelemta, nei su pirma, nei su antra biggrin30x30.png  todel visai nenoriu namu darbu is daktaro gaut bigsmile.png bus tik vieni nervai

Man tai jau kartais skaudžiai įspiria kur į šonkaulį. Aš nė su vienu neskaičiavau, tiksliau kartais paskaičiuodavau, bet nežymėjau nors buvo tuos lapus davę, tai ginė sakė ir nežymėkit, nes matyt matė, kad su manim nieko nebus, svarbu pastebėkit ar juda per dieną
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 08 18, 16:05)
Man tai jau kartais skaudžiai įspiria kur į šonkaulį. Aš nė su vienu neskaičiavau, tiksliau kartais paskaičiuodavau, bet nežymėjau nors buvo tuos lapus davę, tai ginė sakė ir nežymėkit, nes matyt matė, kad su manim nieko nebus, svarbu pastebėkit ar juda per dieną

Pirmadieni man pas daktara ir i dekreta. Gal sis daktaras nelieps smile30x30.png
Niekada man skaudziai dar nespyre, bet itariu ir nespirs 4u.png tas pats buvo ir ana syki 4u.png gaila, tik vyro bigsmile.png
Atsakyti
Man tai judesiu niekas neliepe skaiciuoti. O su pirmaja liepe, nors lankausi pas ta pacia gydytoja. Bet dabar butu labai sunku su skaiciavimu, nes maniskis daznai ir ilgai ramuolis buna.
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 18, 16:02)
Aš šiandien kaip tik žiūrėjau GAP'e tokį dryžuotą.Labai jis man 👍nėra jis labai storas?aš vis dar ieškau ką reikės prieš šiltą kombį rengti

Ne, jis storas nera. Manau vienas is tu dvieju kombiuku bus parsivezimui i namus. Ir kadangi turesime vilnos vokeli tai manau ir spaliui visam pilnai tokio uzteks
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 17:33)
Ne, jis storas nera. Manau vienas is tu dvieju kombiuku bus parsivezimui i namus. Ir kadangi turesime vilnos vokeli tai manau ir spaliui visam pilnai tokio uzteks

Jei matei, kur idejus buvau kombiukus- as su savaja visa ziema istempiau. Aisku, turejau i ka dar idet wink.png ir dabar tikrai issisuksiu- turesiu bigsmile.png , nes nieko siltesnio ne neziuriu blush-anim-cl.png o ziema buvo tada itin salta- bet prie -30 i lauka gi nejom biggrin30x30.png
Atsakyti
Bet pačioms pirmosioms iš sąrašo jau tik 6sav kažkur liko, rimtai tuoj prasidės byrėjimas smile30x30.png
Atsakyti
Na ka, as is po susitikimo. Mano mazulis jau zemyn galva isitaises. Vyresnis visa savaitele pagal visus ismatavimus.siuo metu apie 43 cm ir 2070 g zodziu vyras kaip reikalas. Galvyte pralenkia placenta, tai gimdysiu pati. Nors placenta ir zemai sake, bet tik tiek kad didesne kraujavimo tikimybe ir tiek. Dar kart maciau savo mazulio pasididziavima smile30x30.png)) . Kiti organiukai kaip ir viskas ok. Tik numanau kad vel virkstele apsivijusi mano pupuliuka...gydytojas sake i tokius dalykus neatsakineja.. Pirmagime gime mano apsivijus du kart aplink kakla ir karteli aplink kuneli... Tai kazkaip neramu. Aisku nieko as nepakeisiu..o kaklelis mano net isilgejo biggrin30x30.png 4 cm dabar. Dar kas toki ilga turit? smile30x30.png)
QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 19:02)
Jei matei, kur idejus buvau kombiukus- as su savaja visa ziema istempiau. Aisku, turejau i ka dar idet wink.png ir dabar tikrai issisuksiu- turesiu bigsmile.png , nes nieko siltesnio ne neziuriu blush-anim-cl.png  o ziema buvo tada itin salta- bet prie -30 i lauka gi nejom biggrin30x30.png

Reikes perzvelgti smile30x30.png. Ir tikrai taip, prie minus 30 neisim juk i lauka biggrin30x30.png
QUOTE(Ankara @ 2016 08 18, 19:05)
Bet pačioms pirmosioms iš sąrašo jau tik 6sav kažkur liko, rimtai tuoj prasidės byrėjimas  smile30x30.png

Uuiu man jauduliukas jau ima smile30x30.png))
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 08 18, 19:05)
Bet pačioms pirmosioms iš sąrašo jau tik 6sav kažkur liko, rimtai tuoj prasidės byrėjimas  smile30x30.png

Tikrai kad mazai wub30x30.png as si kart is paskutiniu mirksiukas.png tada buvau prie pirmesniu 4u.png

Agnyte, mano ir gime su apsisukusia virkstele 4u.png

Mergaites, o pirkot, jei pirkot kur kepurytes su raistukais?? Reik tokiu???

Turesiu ir as ta BB gultuka wub30x30.png uz 1,5 val turi isskrist is uz atlanto wub30x30.png sese foto atsiunte- tai taip ir supratau, kad parveza 4u.png
Atsakyti
Sveikos,
Antradieni ir man i dekreta biggrin30x30.png irgi i gala trauksiu spalio menesio, tai bonduke susikabinsim ir lauksim kartu biggrin30x30.png siaip visai net i lapkriti noreciau traukt... mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 08 18, 16:05)

O joooo. Man siandien lygiai 7nios savaites liko wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 18:59)
Mergaites, o pirkot, jei pirkot kur kepurytes su raistukais?? Reik tokiu???

Pirkau- paprastas medvilnines ir kartūnines smile30x30.png dar žadu vilnonę nupirkt į lauką smile30x30.png Kepuryčių tikrai reikia, vien po maudymo reikia dėti ir naudoti kaip priemonę, kad ausytės neužsilenkinėtų 4u.png
Papildyta:
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 18, 19:52)
O joooo. Man siandien lygiai 7nios savaites liko  wub30x30.png

Man tiek pat, bet jokios nuojautos ar išsilukštensiu laiku, ar vėliau, ar anksčiau smile30x30.png
Atsakyti
Man taip pat liko 7 savaiteles. Bet noreciau pagimdyti rugsejo paskutinem dienom arba spalio 1 biggrin30x30.png. Nezinau kodel, tiesiog siaip biggrin30x30.png
Pavargau buti nescia. Su pirmagime nebuvo taip sunku tokiu laiku smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 18, 20:24)
Sveikos,
Antradieni ir man i dekreta  biggrin30x30.png irgi i gala trauksiu spalio menesio, tai bonduke susikabinsim ir lauksim kartu biggrin30x30.png siaip visai net i lapkriti noreciau traukt... mirksiukas.png

Aga, kartu ziuresim i kitas ir pavydesim biggrin30x30.png
Man dukra neleido i lapkriti lotuliukas30x30.png svarbu ant jos gimdienio nepataikyt bigsmile.png

QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 18, 21:14)
Pirkau- paprastas medvilnines ir kartūnines smile30x30.png dar žadu vilnonę nupirkt į lauką smile30x30.png Kepuryčių tikrai reikia, vien po maudymo reikia dėti ir naudoti kaip priemonę, kad ausytės neužsilenkinėtų  4u.png

Daug kur tokiu ne nenaudoja, galvojau gal ir pas mus kas pasikeite mirksiukas.png
O kur ju pirkt yra? Dar niekur neaptikau blink30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 18, 21:27)

Pavargau buti nescia. Su pirmagime nebuvo taip sunku tokiu laiku smile30x30.png

Man si karta keistai (tfu tfu tfu) - vis dar beveik ne nescia bigsmile.png rimtai, ana syki nuo pirmos dienos, o dabar vis dar nelabai (vos vos bigsmile.png ). Vis tik - ka reiskia nervine bukle 4u.png
Atsakyti