Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 18, 22:14)
Pirkau- paprastas medvilnines ir kartūnines smile30x30.png dar žadu vilnonę nupirkt į lauką smile30x30.png Kepuryčių tikrai reikia, vien po maudymo reikia dėti ir naudoti kaip priemonę, kad ausytės neužsilenkinėtų  4u.png
Papildyta:

Man tiek pat, bet jokios nuojautos ar išsilukštensiu laiku, ar vėliau, ar anksčiau smile30x30.png

Kursuose ta tema kalbejo,tai sake net po maudyniu nereikia,jei bute nera skersveju ir temp.normali. Svarbu sausai nusluostyti galvyte. Ausytes vandenuko tipo nebijo. Drauge su naujagymiu vasario men net baseina lanke. As tai pabijojau. Del atlepimo ausyciu-tik genetika.
As saviskei ta kepuryte dejau tik po maudyniu pirmas 2sav. (nes tikrai vejas truputi traukdavo) ir i lauka po silta kepuryte,nes kazkaip virsutine graziai nepriglusdavo.

Labas rytas,

Siandien naktis ne kazka...kamuoja klubu skausmai,pagalve nebegelbsti...
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 18, 23:00)
Turejau omenyje su raistukais smile30x30.png

Aaa - reiks paziuret. Nes nei vienoj normlaioj parduotuvej tokio daikto nerasta mirksiukas.png
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 18, 23:56)
Na, jūs daugiau patirties turit, tai nesiginčysiu, bet aš tai dar ir savo gydytojos užklausiau dėl kepuryčių, tai ji man tai patvirtino 4u.png  bet aš savo nuomonės niekam neperšu  4u.png
Vilnonės ir aš žiemai noriu, bet dar neradau kažkaip tinkamos..

Pas mus taip priimta nuo senu senu laiku del tu kepuryciu, kad istisai vos ne jos naujagymiams yra, kitur - to ner mirksiukas.png

QUOTE(Meluge @ 2016 08 18, 23:59)

liuks del gultuko  4u.png as vis galvoju apie kazkokia pigesne gultuko versija  rolleyes.png
del ko ta nervine bukle?  unsure30x30.png

o kas nors jau nusimezget/isigyjot vilnones kojinytes? man kolege pasakojo, kad uzmaudavo vaikams pries kraujo emima is kulniuko, kad kraujotaka suaktyvintu ir pasisektu is pirmo karto. nezinau kiek cia tiesos, pasakokit ka zinot smile30x30.png visvien, as jau nusipirkau viena pora is ebay  bigsmile.png

Ir as nezadejau jo pirkt - tik sesei buvau uzrodzius, kad pas mus dauguma del jo alpsta 4u.png o vakar ji man foto atsiuncia - einu i lektuva ir su tuo gultuku biggrin30x30.png

Buvai baisiai nervuota su anuo nestumu ir su nepavykusiu, bet ant tiek, kad be zodziu (siaip esu ziauriai saltu nervu)- jau net zvilgsnis erzindavo ne toks ir niekaip valdytis nejo cool30x30.png ziauru. Realiai del sito labiausiai nestumo ir bijojau blush-anim-cl.png

Dar vilnoniu kojiniu neturiu, bet kokias isigisiu. Tik as nedejau tada, dabar ir nedesiu ant nuogu koju wink.png cia neisnesiotukams aktualu tas dirginimas wink.png

Einu suneno rengt, vaziuojam i Vilniu i oro uosta pasitiks jo mummy wub30x30.png
Atsakyti
Labas rytas,

Kalbėjot dėl kepuryčių tai man atrodo čia bobučių išmislas,kad padeda dėl atlepusių ausų biggrin30x30.png žinau vieną šeimą kurie klijavo pleistru 😂 aišku jos kokios buvo tokios ir liko. Na po maidynių jeigu šalta tai sutinku,bet pastoviai laikyt tai nelaikiau nei sūnaus,nei dabar žadu.

Kažkuri rašėt apie baseiną,tai jeigu viskas gerai vaikučiui būtinai lankysim nuo 2-3mėn. ir nesvarbu,kad žiema.Su sūnum taip pat lankėme
Atsakyti
Sveikutes! Kas del atlepusiu ausyciu, kaniskei linko ausu galiukai, vis uzsilenkdavo. Ir cia tikrai nei kepurytes nei pleistriukai nepadeda. Viska isbandem smile30x30.png . O del baseino tai mes ji lankem nuo 1,5 menesiuku. Ir dabar su maziuku lankysiu. Tikrai salciai nebaisus. Svarbu bamba tvarkinga turi buti pradedant lankyti baseina ir tiek wink.png
QUOTE(bonduke @ 2016 08 18, 21:32)

Man si karta keistai (tfu tfu tfu) - vis dar beveik ne nescia bigsmile.png rimtai, ana syki nuo pirmos dienos, o dabar vis dar nelabai (vos vos  bigsmile.png ). Vis tik - ka reiskia nervine bukle 4u.png

Baltas pavydas smile30x30.png)
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 18, 21:49)
Kurį dydį ėmei?

3-6 men smile30x30.png. Gap kiek mazinti. Tai manau 2-4 men realiai bus geras smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 19, 10:56)
Sveikutes! Kas del atlepusiu ausyciu, kaniskei linko ausu galiukai, vis uzsilenkdavo. Ir cia tikrai nei kepurytes nei pleistriukai nepadeda. Viska isbandem smile30x30.png . O del baseino tai mes ji lankem nuo 1,5 menesiuku. Ir dabar su maziuku lankysiu. Tikrai salciai nebaisus. Svarbu bamba tvarkinga turi buti pradedant lankyti baseina ir tiek wink.png

Baltas pavydas smile30x30.png)

3-6 men smile30x30.png. Gap kiek mazinti. Tai manau 2-4 men realiai bus geras smile30x30.png

Agnyte, mano uzsiriete galiukai. Cia is mamos puses eina. Tai kas "padejo"-sunkus pigus auskarai,kai isiverdavau studiju metais smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 08 19, 10:50)
Agnyte, mano uzsiriete galiukai. Cia is mamos puses eina. Tai kas "padejo"-sunkus pigus auskarai,kai isiverdavau studiju metais smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png

Maniske kazkaip isaugo, dabar taip nebeatrodo uzsilenke arba jau pripratau. Yra siek tiek, bet tikrai nebe toks vaizdas kai buvo visai mazulte. O tie ausu galiukai tai tokie popieriniai arodydavo biggrin30x30.png.
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 19, 06:21)
Labas rytas,

Kalbėjot dėl kepuryčių tai man atrodo čia bobučių išmislas,kad padeda dėl atlepusių ausų biggrin30x30.png žinau vieną šeimą kurie klijavo pleistru 😂 aišku jos kokios buvo tokios ir liko. Na po maidynių jeigu šalta tai sutinku,bet pastoviai laikyt tai nelaikiau nei sūnaus,nei dabar žadu.

Kažkuri rašėt apie baseiną,tai jeigu viskas gerai vaikučiui būtinai lankysim nuo 2-3mėn. ir nesvarbu,kad žiema.Su sūnum taip pat lankėme

As irgi linkus labiau tiketi, kad cia prietarai smile30x30.png

Jus kai perkate kombinzonus, imate didesni dydi? Ant isaugimo? bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 19, 13:30)

Jus kai perkate kombinzonus, imate didesni dydi? Ant isaugimo?  bigsmile.png

As imu didesni tam kad uztektu saltajam sezonui vieno kombinezono. Nes jei imsiu "ne ant isaugimo" tai tada reikes pirkti du
Atsakyti

Aš Columbia pirkau 3-6men,didokas atrodo,bet ilgiau tiks.
Kam dar aktualu kelios spalvos like gera kaina.Columbia
Atsakyti

As tai du turiu 0-3 ir 3-6 4u.png

Kiek lauktuviu mano lelyte gavo wub30x30.png visas didziulis cemodanas tik jai smile30x30.png gerai, tie sveciai bigsmile.png
Atsakyti
Laba as irgi ieskau kombio,tik neisirenku kokio noriu sakiau paziuresiu kazka nebrangaus,ir noreciau tokio minkstucio,pukuoto.Tik dydzio nezinau kokio pirkti ar 0-3,3-6 men.Merginos gal kuriai teko girdeti,ar patiret per gimyma vaika traukia vakumu,mano draugia uzvakar pasigimde tai jos mazyli istraukia su vakumu,as kiek girdejau,kad yra negerai juo traukti.
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 19, 14:30)
Aš Columbia pirkau 3-6men,didokas atrodo,bet ilgiau tiks.
Kam dar aktualu kelios spalvos like gera kaina.Columbia

Superine kaina - gaila, net kad nereikia biggrin30x30.png
Atsakyti