Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

Sveikos,

as tai miegu gerai.
Ka tik expromtu sugalvojau su dukryte islekt I Dubingius vienai nakciai. Aplankysim zirgyna, pasipliuskensim ezere, pabusim gamtoj, skaniai pavalgysim. Didzkiai iskomandiruoti, vyras dirba, vakare su komanda treniruosis, ryt karsta zada but, tai mes ismaunam mergaitiskai pasibut dviese vacation1.gif thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 13:26)
Man visai ta knyga uzkabino - aisku ne is eiles skaitau, bet kai kurie skyriai gan idomus. Tik irgi max pusvalandi galiu paskaityti ir "out" - atrodo kaip migdomieji veiktu knyga :)

Tuoletas nakti man irgi draugas bent pora kartu (kartais kol neatsistojus net nesuprantu kad noriu  biggrin.gif ), bet poto neturiu dideliu problemu uzmigti - visada bandau kuo maziau prasibudint kol einu link tikslo ir atgal  biggrin.gif

greitai perverciau, tai galvoju ne viska skaityti g.gif

pas mane kaip laikrodis- 4 ryto biggrin.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 13:55)

Atrinkau lelkos rubus ir kt, ka skalbt - nu tokia kruvike gavos biggrin.gif  reik dar patalus nupirkt pagaliau ax.gif

as ir patalu dar neturiu, isskyrus 2 paklodes su gumom, kaip jos vadinasi.. blush2.gif ir ta sleeping bag (atsiprasau nezinau kaip lietuviskai verciasi, nes tiesiog nesusiduriau blush2.gif ) kokius pirksi? bigsmile.gif

QUOTE(Tasira @ 2016 08 25, 14:55)
Sveikos,

as tai miegu gerai.
Ka tik expromtu sugalvojau su dukryte islekt I Dubingius vienai nakciai. Aplankysim zirgyna, pasipliuskensim ezere, pabusim gamtoj, skaniai pavalgysim. Didzkiai iskomandiruoti, vyras dirba, vakare su komanda treniruosis, ryt karsta zada but, tai mes ismaunam mergaitiskai pasibut dviese  vacation1.gif  thumbup.gif  wub.gif

skamba, kad puikiai praleisit laika bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai miegu gerai.
Ka tik expromtu sugalvojau su dukryte islekt I Dubingius vienai nakciai. Aplankysim zirgyna, pasipliuskensim ezere, pabusim gamtoj, skaniai pavalgysim. Didzkiai iskomandiruoti, vyras dirba, vakare su komanda treniruosis, ryt karsta zada but, tai mes ismaunam mergaitiskai pasibut dviese  vacation1.gif  thumbup.gif  wub.gif

Kaip judviem faina wub.gif
QUOTE(Meluge @ 2016 08 25, 15:35)
as ir patalu dar neturiu, isskyrus 2 paklodes su gumom, kaip jos vadinasi.. blush2.gif ir ta sleeping bag (atsiprasau nezinau kaip lietuviskai verciasi, nes tiesiog nesusiduriau blush2.gif ) kokius pirksi? bigsmile.gif 

suprantu apie ka tu biggrin.gif
Reik kokia kaldryte papirk, uzvalkalu pora ir paklodziu - nes nieko neturiu is tokiu mazu. Kaldryte gal kur lepinuke uzrode ;)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Meluge @ 2016 08 24, 21:01)
O ar kas nors naudojot kamuoli kad padet vaikui isistatyti artejant gimdymui? As turiu viena kai sportuodavau anksciau, dabar turbut reikes issitraukti 

Aš su antra visą laiką ant kamuolio namie prasėdėjau, o su pirmu tai net pagalvot apie atsisėdimą buvo baisu.

QUOTE(bonduke @ 2016 08 24, 21:25)
Su anuo nestumu ir as ant nugaros galejau miegot, o si syki jau senu senovej - ne.
Kur nemiegosi, jei tik tokiu laiku priguli. Vargsiuke. As tai apie 10 luzdavau, pastarasias keleta dienu - nebe.  Visai poreikis miegui susimaise :lol:
O kokios tos gimdymo pozos galimos?
Kamuoli daug kas dabar lt naudoja gimdykloj. Tada tai man tokia kede be sedymes siule pasedet- bet man sedet buvo neimanoma. Tai stovejau i palange atsiremus

Tai čia dar ir mano režimas toks gavęsis, kažką vis knebinėju, o po to dar serialo kokią dalį noris pažiūrėt biggrin.gif
Man rodos geriausiai būtų klūpom, bet abu gulėdama gimdžiau kaip personalui patogiau buvo.
Oi su pirmu ir stovėjau ir vaikščiojau ir ant tos kėdės sėdėjau kad tik greičiau, po to jau liepiau prie manęs nelyst, nes jau jėgų net pastovėt neturėjau, nesikėliau ir viskas, gal kad nusikankinau ir stūmimas ilgas buvo ax.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 10:21)

Iki keliu cm namuose isbuvot?

Su pirmu iki 4cm - 8val
Su antra iki kokių 9cm jaučiu, nes vos spėjom atvažiuot - 5val

QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 13:55)

Atrinkau lelkos rubus ir kt, ka skalbt - nu tokia kruvike gavos biggrin.gif  reik dar patalus nupirkt pagaliau

Pas mane jau balkone džiūsta :)

Sveikos,

as tai miegu gerai.
Ka tik expromtu sugalvojau su dukryte islekt I Dubingius vienai nakciai. Aplankysim zirgyna, pasipliuskensim ezere, pabusim gamtoj, skaniai pavalgysim. Didzkiai iskomandiruoti, vyras dirba, vakare su komanda treniruosis, ryt karsta zada but, tai mes ismaunam mergaitiskai pasibut dviese 

Labai patraukliai skamba rolleyes.gif

QUOTE(Meluge @ 2016 08 25, 15:35)

Tai kad nelabai daugiau ko ir reikia, pagalvės nereikia, paklodės yra, vokelis miegui yra vietoj antklodės, nebent dar apsaugėlių jei dėsi
Atsakyti
Ankara, o tu su antru- atvaziavai ir is karto pagimdei? ax.gif man idomu, nes as tik 2 val ligoninej praleidau, bijau, kad dabar galiu ir nespet per ta savo kantruma ir atsiputima lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as po TA wub.gif mazyle pasirode daktarei pilnu grazumu, sake tokiu aktyviu nera macius daug biggrin.gif neveltui man taip skauda. Galvele jau pusiau isitacius :)
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 17:40)
Na as po TA  wub.gif  mazyle pasirode daktarei pilnu grazumu, sake tokiu aktyviu nera macius daug  biggrin.gif  neveltui man taip skauda. Galvele jau pusiau isitacius  :)

Su puikia TA 4u.gif įsivaizduok tokia aktyvi bus ir gimusi biggrin.gif Mano pilvinukas ramus, kartais net per daug, tai man būna neramu unsure.gif
Kaip gražu skaityt, kad moterys jau rūbelius ruošia, pataliukus kedena... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 25, 16:01)
Su puikia TA  4u.gif įsivaizduok tokia aktyvi bus ir gimusi  biggrin.gif  Mano pilvinukas ramus, kartais net per daug, tai man būna neramu  unsure.gif
Kaip gražu skaityt, kad moterys jau rūbelius ruošia, pataliukus kedena...  wub.gif

Turiu itarima kad ir gimus bus panasiai biggrin.gif nes kaip sakoma vaikas tevu patobulintas variantas - as buvau labai judrus vaikas ax.gif

Vis panaseja, kad laukia manes skatinimas anksciau laiko - nebent mazyle sugalvos pati ateiti anksciau (reikes tartis kazkaip, tik aisku dar ne dabar) blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 18:40)
Na as po TA  wub.gif  mazyle pasirode daktarei pilnu grazumu, sake tokiu aktyviu nera macius daug  biggrin.gif  neveltui man taip skauda. Galvele jau pusiau isitacius  :)

tai cia turbut gali ir spalio nesulaukti jei jau pusiau isistacius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2016 08 25, 16:17)
tai cia turbut gali ir spalio nesulaukti jei jau pusiau isistacius?  g.gif

Delto isistatymo skaiciau, kad nelabai ka reiskia - kitom ir pilnai buna isistate ir tai anksciau neateina :)
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 19:16)
Turiu itarima kad ir gimus bus panasiai  biggrin.gif 

Vis panaseja, kad laukia manes skatinimas anksciau laiko - nebent mazyle sugalvos pati ateiti anksciau (reikes tartis kazkaip, tik aisku dar ne dabar)  blush2.gif

Visaip gali but su tais vaikais. Mano, atrodo, rami pilve buvo, bet atsiemiau ateinancius 5 metus lotuliukas.gif O as pati buvau idealus vaikas. Net mano aukle, kuri daug vaiku uzaugino, sake, kad as pati geriausia buvau blush2.gif biggrin.gif o manoji lotuliukas.gif uztat dabar dukra sako, kad ji buvo kaip velniukas, tai sese bus gera kaip angeliukas biggrin.gif ziuresim ziuresim biggrin.gif

O tau skatinimas del diabeto?
Papildyta:
Kadangi siandien atrinkinejau rubukus, pafotkinau ir imeciau i albuma blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 25 rugpjūčio 2016 - 19:11
QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 17:22)
O tau skatinimas del diabeto?
Papildyta:
Kadangi siandien atrinkinejau rubukus, pafotkinau ir imeciau i albuma blush2.gif  biggrin.gif

Aha, nes bijo to varianto kai vaikelis mirsta pries pat gimima (stillbirth vadinasi). Kadangi cukrus pradeda sokineti, tai placenta gali sudurniuoti ir pan.

Super drabuzeliai 4u.gif
Atsakyti