Sveikos
QUOTE(Meluge @ 2016 08 24, 21:01)
O ar kas nors naudojot kamuoli kad padet vaikui isistatyti artejant gimdymui? As turiu viena kai sportuodavau anksciau, dabar turbut reikes issitraukti
Aš su antra visą laiką ant kamuolio namie prasėdėjau, o su pirmu tai net pagalvot apie atsisėdimą buvo baisu.
QUOTE(bonduke @ 2016 08 24, 21:25)
Su anuo nestumu ir as ant nugaros galejau miegot, o si syki jau senu senovej - ne.
Kur nemiegosi, jei tik tokiu laiku priguli. Vargsiuke. As tai apie 10 luzdavau, pastarasias keleta dienu - nebe. Visai poreikis miegui susimaise

O kokios tos gimdymo pozos galimos?
Kamuoli daug kas dabar lt naudoja gimdykloj. Tada tai man tokia kede be sedymes siule pasedet- bet man sedet buvo neimanoma. Tai stovejau i palange atsiremus
Tai čia dar ir mano režimas toks gavęsis, kažką vis knebinėju, o po to dar serialo kokią dalį noris pažiūrėt
Man rodos geriausiai būtų klūpom, bet abu gulėdama gimdžiau kaip personalui patogiau buvo.
Oi su pirmu ir stovėjau ir vaikščiojau ir ant tos kėdės sėdėjau kad tik greičiau, po to jau liepiau prie manęs nelyst, nes jau jėgų net pastovėt neturėjau, nesikėliau ir viskas, gal kad nusikankinau ir stūmimas ilgas buvo
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 10:21)
Iki keliu cm namuose isbuvot?
Su pirmu iki 4cm - 8val
Su antra iki kokių 9cm jaučiu, nes vos spėjom atvažiuot - 5val
QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 13:55)
Atrinkau lelkos rubus ir kt, ka skalbt - nu tokia kruvike gavos

reik dar patalus nupirkt pagaliau
Pas mane jau balkone džiūsta
QUOTE(Tasira @ 2016 08 25, 14:55)
Sveikos,
as tai miegu gerai.
Ka tik expromtu sugalvojau su dukryte islekt I Dubingius vienai nakciai. Aplankysim zirgyna, pasipliuskensim ezere, pabusim gamtoj, skaniai pavalgysim. Didzkiai iskomandiruoti, vyras dirba, vakare su komanda treniruosis, ryt karsta zada but, tai mes ismaunam mergaitiskai pasibut dviese
Labai patraukliai skamba
QUOTE(Meluge @ 2016 08 25, 15:35)
as ir patalu dar neturiu, isskyrus 2 paklodes su gumom, kaip jos vadinasi..

ir ta sleeping bag (atsiprasau nezinau kaip lietuviskai verciasi, nes tiesiog nesusiduriau

) kokius pirksi?
Tai kad nelabai daugiau ko ir reikia, pagalvės nereikia, paklodės yra, vokelis miegui yra vietoj antklodės, nebent dar apsaugėlių jei dėsi