Sveikos mamytes
Tik dabar rasau kaip man TA sekesi, nes kraustomes i naujus namucius
Viskas gerai leliukui, patvirtino, kad tikrai brolis bus ir parode grozybes aisku

zinau, kad echoskopas tik seseliu zaismas, bet vaikutis beveik 2,5kg jau...butinai liepe pasidaryti gliukozes toleravimo testa, kuri ir begu ryt nuo ryto darytis...pirmas vaikas buvo didelis, as priaugau irgi daug svorio, bet va poliklinikoj valdiskai niekas man tokio testo net nesiule darytis..eisiu privaciai i ta pacia klinika. Sunerimus esu db, gal yra man tas nestuminis diabetas, o as sau valgau viska kas patinka
Klausiau ir del placentos pasisalinimo naturalaus, tai sake gydytoja yra visiskai pries...nes anksciau kai naturaliai laukdavo kol pasisalins kiek nukraujavimu budavo, kai tekdavo perpilti krauja..o db nei vieno tokio atvejo nebera.
Del virksteles sutinka, kad reikia laukti kol baigs pulsuoti ir sutrkes kraujas, nebent vaikutis vangus buna..tada nelaukia, nes reikia ziuret kas ne taip.
Sakiau, kad noreciau vandeny gimdyti, tai sake nepataria..galima visud saremius islaukti vandenyje, bet ant pacio galo vertetu islipti.
Gavau flokati voka, tai toks fainas pasirode. Neperstoras.
Tasira smagiai skamba rytdienos planas. As irgi taip noreciau

bet db laukia tik deziu krovimas