Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 20:34)
Aha, nes bijo to varianto kai vaikelis mirsta pries pat gimima (stillbirth vadinasi). Kadangi cukrus pradeda sokineti, tai placenta gali sudurniuoti ir pan.

Super drabuzeliai  4u.gif

O kaip tau su cukraus valdymu- viskas gerai ir dabar?

Skaiciau, kad anksciau paprastai gimdo (priverciamos- tiksliau) su ta nesciuju cukralige. Tai vis tiek daktarai geriau zino 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 18:11)
O kaip tau su cukraus valdymu- viskas gerai ir dabar?

Skaiciau, kad anksciau paprastai gimdo (priverciamos- tiksliau) su ta nesciuju cukralige. Tai vis tiek daktarai geriau zino 4u.gif  mirksiukas.gif

Siaip kontroliuoju per bendra, bet siek tiek pradejo sokineti i didesne puse nuo panasaus maisto, bet dziaugiuosi kad vis dar normose viskas (hormonai daro savo). Taigi delto sokinejimo skatina anksciau nes buna nebeimanoma sukontroliuoti - skatina apie 37-39 savaites. Jei viskas idealu gaaaali ir iki 40tos istempti
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 21:26)
Siaip kontroliuoju per bendra, bet siek tiek pradejo sokineti i didesne puse nuo panasaus maisto, bet dziaugiuosi kad vis dar normose viskas (hormonai daro savo). Taigi delto sokinejimo skatina anksciau nes buna nebeimanoma sukontroliuoti - skatina apie 37-39 savaites. Jei viskas idealu gaaaali ir iki 40tos istempti

Tai nieko 37 sav jau nieko blogo mirksiukas.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

As rimtai kazkaip ypatingai pavargstu pastarasias pora dienu. Vos i parde nueinu ir griztu - sakes, kaip puse dienos vaiksciojus schmoll.gif o iki parduotuves man 5 min kelio rolleyes.gif tik du menesiai tik du menesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 20:52)
Tai nieko 37 sav jau nieko blogo mirksiukas.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif 

As rimtai kazkaip ypatingai pavargstu pastarasias pora dienu. Vos i parde nueinu ir griztu - sakes, kaip puse dienos vaiksciojus schmoll.gif o iki parduotuves man 5 min kelio rolleyes.gif tik du menesiai tik du menesiai lotuliukas.gif

O man jau baisu, kad dar du menesiai, o as jau nebeturiu jegu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Tik dabar rasau kaip man TA sekesi, nes kraustomes i naujus namucius wub.gif
Viskas gerai leliukui, patvirtino, kad tikrai brolis bus ir parode grozybes aisku biggrin.gif zinau, kad echoskopas tik seseliu zaismas, bet vaikutis beveik 2,5kg jau...butinai liepe pasidaryti gliukozes toleravimo testa, kuri ir begu ryt nuo ryto darytis...pirmas vaikas buvo didelis, as priaugau irgi daug svorio, bet va poliklinikoj valdiskai niekas man tokio testo net nesiule darytis..eisiu privaciai i ta pacia klinika. Sunerimus esu db, gal yra man tas nestuminis diabetas, o as sau valgau viska kas patinka verysad.gif
Klausiau ir del placentos pasisalinimo naturalaus, tai sake gydytoja yra visiskai pries...nes anksciau kai naturaliai laukdavo kol pasisalins kiek nukraujavimu budavo, kai tekdavo perpilti krauja..o db nei vieno tokio atvejo nebera.
Del virksteles sutinka, kad reikia laukti kol baigs pulsuoti ir sutrkes kraujas, nebent vaikutis vangus buna..tada nelaukia, nes reikia ziuret kas ne taip.
Sakiau, kad noreciau vandeny gimdyti, tai sake nepataria..galima visud saremius islaukti vandenyje, bet ant pacio galo vertetu islipti.
Gavau flokati voka, tai toks fainas pasirode. Neperstoras.
Tasira smagiai skamba rytdienos planas. As irgi taip noreciau thumbup.gif bet db laukia tik deziu krovimas
Atsakyti
Ryzandra, aciu uz info
Ir sekmes!
Atsakyti
Sveikos,as pagaliau savo šaly,savo namuose,savo lovoj😆nebuvo kada būti intike,tai skaityti ką prikalbejot turėsiu Oi ilgai.jauviuosi labai apsunkusi ir tinginti,isvis galvoju kad tašė reikia krautis,nes toks įspūdis kad gimdysiu anksčiau😮nežinau,maudzia jau klyna ir isvis tokia neįgali jaučiuosi😨Tiesa,kad kiekvienas Nėštumas individualus ir skiriasi nuo buvusių.va,reikia vesti sysiu ir kraują čia pasidaryti,o Tingiu ir vsio😧nevaziuosiu šiandien,pirmadieni.o dar tas karštis!nu jau tikrai geriau žiemą būti nėščiai ant pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 08 25, 22:36)
O man jau baisu,  kad dar du menesiai, o as jau nebeturiu jegu unsure.gif

As optimistiskai, kad tik biggrin.gif

Aastaa29, sveika sugrizus 4u.gif

Ryzandra, aciu, kad pasidalinai thumbup.gif o flokati emei tamsu ar sviesu?

Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 08 25, 22:36)
O man jau baisu,  kad dar du menesiai, o as jau nebeturiu jegu unsure.gif

yra tu jegu, is kazkur atrasi 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Ryzandra @ 2016 08 25, 23:07)
Sveikos mamytes 4u.gif 

aciu uz info ax.gif

QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 26, 07:59)
Sveikos,as pagaliau savo šaly,savo namuose,savo lovoj😆

sveikinu grizus 4u.gif 4u.gif

AisteSa, na svarbu viskas tavo ir gydytoju rankose rolleyes.gif 4u.gif

as siandien laukiu savo vezimo ir niekaip nesulaukiu g.gif
Atsakyti
Kuo mamkos užsiėmę, kad čia taip ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 08 26, 15:57)
Kuo mamkos užsiėmę, kad čia taip ramu  g.gif

Padarius mazyles drabuziu skalbima, sildausi sauleje skaitydama knyga rolleyes.gif ech galetu ta vasara niekada nesibaigti (nu ne ta kur 30laipsniu biggrin.gif )
Atsakyti
Labas vakaras biggrin.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 08 25, 18:29)
Ankara, o tu su antru- atvaziavai ir is karto pagimdei? ax.gif man idomu, nes as tik 2 val ligoninej praleidau, bijau, kad dabar galiu ir nespet per ta savo kantruma ir atsiputima lotuliukas.gif

Atvažiavau ir net dokumentų supildyt nespėjo, bepildant gimdyt pradėjau, nubėgo vandenys tai per kelias sek visas personalas sulėkė ir ant stalo, 10min ir yra. Vyras sakė su trečiu jau nelauksim tik pajaučiu ką ir vežą, nes eina na kaip baisu būtų pakeliui pagimdyt schmoll.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 25, 18:40)
Na as po TA  wub.gif  mazyle pasirode daktarei pilnu grazumu, sake tokiu aktyviu nera macius daug  biggrin.gif  neveltui man taip skauda. Galvele jau pusiau isitacius  :)

Man irgi skauda, gal ir pas mane jau bus unsure.gif

QUOTE(aastaa29 @ 2016 08 26, 07:59)
Sveikos,as pagaliau savo šaly,savo namuose,savo lovoj😆nebuvo kada būti intike,tai skaityti ką prikalbejot turėsiu Oi ilgai.jauviuosi labai apsunkusi ir tinginti,isvis galvoju kad tašė reikia krautis,nes toks įspūdis kad gimdysiu anksčiau😮nežinau,maudzia jau klyna ir isvis tokia neįgali jaučiuosi😨

Va va lygiai ta pati savijauta irgi bijau kad gali anksčiau, jau reikia pakuotis ax.gif nebepaeinu visai, keli šimtai metrų jau kančia
Atsakyti