Sveikos, mamytes,
Griztu po atostogu ir jau tikrai niekur nebekeliausiu.... Ragas buvo vaziuot nuo Vilniaus iki Nidos ir atgal poto... Kietas pilvas ir vaikutis baisiai nepatenkintaa tokia sedima padetim. Na bet vasara islydeta, dukra prisipramogavo per sia vasara turbut daugiau nei as per visa vaikyste, o jai dar tik 2m 2men

dar ir delfinu pasirodyma paziurejom, nerealus jie..
QUOTE(bonduke @ 2016 08 27, 10:09)
Jooo - va cia tai sparciai
As nebeapsikenciau - dirza nusipirkau. Vos kelios dienos, kai vos pajudu ir skauda tai ten, tai sen ir kazkaip man silpnoka. *****, siandien i skalbenke rubus sukroviau - tai pavargau - nu šakes

ana syki dirzas man labai gelbejo

gal ir dabar pades. Nu taip keistai - cia kaip tankas laksciau, cia viena diena - viskas - nors imk ir gulek visa diena

nes realiai nuo menknekio pavargstu
Ryte dar toks oras super, silta, bet dar nekarsta. Bet itariu, kad uzkaitins
Va va, cia turbut apie mane. Nu visai ragai man, tik ilsetis dabar norisi... Pilvas kietas nuo ilgesnio ejimo, nuo nepatogaus sedejimo ir pan. Uzknisa

o taip gerai gyvenau iki siol. O ilsetis visai ner kada, kai namie 2metinuke, jai dabar tik lekt ir lekt norisi, o dar po visu atostogu tai bus sunku grizt i ritma, nores ji pramogaut
Kita sav einu tyrimus darytis ir savaites pabaigoj i TA. Kartais silpna pasidaro man, tai gal koks hemoglobinas pakrites, idomu net. Ir gliukozes toleravimo tyrimas laukia.
Pavydziu issiskalbusioms ir susiruosusioms viska, manes dar laukia tie darbai. Tik tiek gerai, kad lyg visko pakankamai turiu, truksta tik siaip kokiu smulkmenu.
Rugsejo vidury manau krausiuos lagamina ligonine. Dar chalata reiks nusipirkti nauja.
O siandienos karstis mane zudo, tai gera buvo prie juros, ne per karsta, o cia man pragaras. Mieste kavinej buvom snd, tai tikrai silpna jau buvo man. Tikiuosi neuzsilaikys tokie orai