Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (7tema)

QUOTE(Ankara @ 2016 08 26, 22:00)

Atvažiavau ir net dokumentų supildyt nespėjo, bepildant gimdyt pradėjau, nubėgo vandenys tai per kelias sek visas personalas sulėkė ir ant stalo, 10min ir yra. Vyras sakė su trečiu jau nelauksim tik pajaučiu ką ir vežą, nes eina na kaip baisu būtų pakeliui pagimdyt  schmoll.gif
Man irgi skauda, gal ir pas mane jau bus  unsure.gif
Va va lygiai ta pati savijauta irgi bijau kad gali anksčiau, jau reikia pakuotis  ax.gif nebepaeinu visai, keli šimtai metrų jau kančia

Jooo - va cia tai sparciai biggrin.gif

As nebeapsikenciau - dirza nusipirkau. Vos kelios dienos, kai vos pajudu ir skauda tai ten, tai sen ir kazkaip man silpnoka. *****, siandien i skalbenke rubus sukroviau - tai pavargau - nu šakes schmoll.gif ana syki dirzas man labai gelbejo 4u.gif gal ir dabar pades. Nu taip keistai - cia kaip tankas laksciau, cia viena diena - viskas - nors imk ir gulek visa diena schmoll.gif nes realiai nuo menknekio pavargstu blink.gif

Ryte dar toks oras super, silta, bet dar nekarsta. Bet itariu, kad uzkaitins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 27, 10:09)
As nebeapsikenciau - dirza nusipirkau. Vos kelios dienos, kai vos pajudu ir skauda tai ten, tai sen ir kazkaip man silpnoka. *****, siandien i skalbenke rubus sukroviau - tai pavargau - nu šakes schmoll.gif ana syki dirzas man labai gelbejo 4u.gif gal ir dabar pades. Nu taip keistai - cia kaip tankas laksciau, cia viena diena - viskas - nors imk ir gulek visa diena schmoll.gif nes realiai nuo menknekio pavargstu blink.gif

Ryte dar toks oras super, silta, bet dar nekarsta. Bet itariu, kad uzkaitins rolleyes.gif

Aha kaip kas mygtuką perjungtų, įsijungė režimas - palikit mane ramybėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 27, 09:09)

Labas iš ryto smile.gif kuo toliau - tuo smagiau biggrin.gif aš irgi diržą turiu, bet nenešioju kažkodėl g.gif gal tikrai padėtų.. vakar apturėjom svečių, tai kol viską paruošiau, paskui kol viską sutvarkiau, galvojau galą gausiu verysad.gif gerai tiek, kad smagiai su draugais pasisėdėjom blush2.gif

Oras tai geras, bet mane tai jis baisiai vargina, namuose lb karšta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 08 27, 10:16)
Aha kaip kas mygtuką perjungtų, įsijungė režimas - palikit mane ramybėj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif bet rimtai. Ir vyrui dar nedaeina, nes gi va pries pora dienu ir ta dariau, ir ana. Vakar grizes klausia, ka dariau. Sakau gulejau ir mezgiau lotuliukas.gif jis blink.gif - visa diena? blink.gif lotuliukas.gif nu nevisai visa, bet beveik lotuliukas.gif

Kaip su anuo buvo - nepamenu. Pamenu tik kad paciam paciam gale buvo sunku - kokios 2 sav iki gimdymo. Bet kad eidavau pasivaiksciot kiekviena diena ar vakara tai tikrai. Nu dabar - stop masina tongue.gif

QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 27, 10:17)

Oras tai geras, bet mane tai jis baisiai vargina, namuose lb karšta  unsure.gif

Pas mane bent namie nekarsta - tai labai gerai diena niekur nelist biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. As praleidau namie beveik 12 val su saremiais, bet atvaziavau i ligonine tik su 4 cm, nes mano kaklelis neatsidarinejo... Tai nelinkiu niekam to. Skaumas jau oi oi koks, o veikla stovi vietoj. Mano leliaus galva is vis pilnai isistaciusi. Bet tai nieko nereiskia. Pirmagime anksciau isistaciusi buvo, o pagimdziau termino diena :)
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 27, 07:09)

As irgi jau leteju g.gif vakar planas buvo susitvarkyti namus, aplankyti kelias parduotuves, susitikti su drauge - tai jau po pirmos parduotuves o gal po namu tvarkymo labiau jau liezuvi iskisus ejau blink.gif tai skaityk kol viska pasidariau, po pietu tik gulejau saulej su nuliu energijos ir to pasekoje pilvas visa vakara kietejo unsure.gif
Tad kaip suprantu, visom jau apsukas reikia prisukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 27, 11:08)
Sveikutes. As praleidau namie beveik 12 val su saremiais, bet atvaziavau i ligonine tik su 4 cm, nes mano kaklelis neatsidarinejo... Tai nelinkiu niekam to. Skaumas jau oi oi koks, o veikla stovi vietoj. Mano leliaus galva is vis pilnai isistaciusi. Bet tai nieko nereiskia. Pirmagime anksciau isistaciusi buvo, o pagimdziau termino diena :)

Pradejau skaityt, ir jau pamaniau, kad turim pirma leliu :)
blink.gif

Karsta karsta, bet as dziaugiuosi siluma tokia :) labai noreciau dar issimaudyt siemet, bet jauciu tik noru ir liks :)
As tai kaip tik savim stebiuosi- kokia buvau tingi ir greit pavargstanti nestumo pradzioj, ir kiek daug dabar padarau :D bet uz tai svoris neauga taip :) ir kai uzsiemus kuo nors- maziau kisu i burna visokio maisto :)
Su pirmu nestumu dazniau i lauka iseidavau, o dabar vis laiko pritruksta.
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Griztu po atostogu ir jau tikrai niekur nebekeliausiu.... Ragas buvo vaziuot nuo Vilniaus iki Nidos ir atgal poto... Kietas pilvas ir vaikutis baisiai nepatenkintaa tokia sedima padetim. Na bet vasara islydeta, dukra prisipramogavo per sia vasara turbut daugiau nei as per visa vaikyste, o jai dar tik 2m 2men biggrin.gif dar ir delfinu pasirodyma paziurejom, nerealus jie..

QUOTE(bonduke @ 2016 08 27, 10:09)

Va va, cia turbut apie mane. Nu visai ragai man, tik ilsetis dabar norisi... Pilvas kietas nuo ilgesnio ejimo, nuo nepatogaus sedejimo ir pan. Uzknisa blink.gif o taip gerai gyvenau iki siol. O ilsetis visai ner kada, kai namie 2metinuke, jai dabar tik lekt ir lekt norisi, o dar po visu atostogu tai bus sunku grizt i ritma, nores ji pramogaut biggrin.gif
Kita sav einu tyrimus darytis ir savaites pabaigoj i TA. Kartais silpna pasidaro man, tai gal koks hemoglobinas pakrites, idomu net. Ir gliukozes toleravimo tyrimas laukia.

Pavydziu issiskalbusioms ir susiruosusioms viska, manes dar laukia tie darbai. Tik tiek gerai, kad lyg visko pakankamai turiu, truksta tik siaip kokiu smulkmenu.
Rugsejo vidury manau krausiuos lagamina ligonine. Dar chalata reiks nusipirkti nauja.

O siandienos karstis mane zudo, tai gera buvo prie juros, ne per karsta, o cia man pragaras. Mieste kavinej buvom snd, tai tikrai silpna jau buvo man. Tikiuosi neuzsilaikys tokie orai

Atsakyti
Sveikos ziuriu visom jau sunku darosi,zinokit ir man nelengva pilvas auga kaip ant mieliu,daug vaikscioti negaliu,bisky ka nors padarau ir jau sunku man.Nakty labai sunku apsiversti pilva skauda,ir kirksnius suskausta reik gines paklausti kodel cia tai.Ir dar labai kieteja gimda.Jus merginos maista prisiziurit ar viska valgot as tai viska kazkaip valgau ir kavos geriu po 2 puodelius,nes spaudimas labai zemas.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2016 08 27, 16:04)
Sveikos ziuriu visom jau sunku darosi,zinokit ir man nelengva pilvas auga kaip ant mieliu,daug vaikscioti negaliu,bisky ka nors padarau ir jau sunku man.Nakty labai sunku apsiversti pilva skauda,ir kirksnius suskausta reik gines paklausti kodel cia tai.Ir dar labai kieteja gimda.Jus merginos maista prisiziurit ar viska valgot as tai viska kazkaip valgau ir kavos geriu po 2 puodelius,nes spaudimas labai zemas.

Na manau tau nieko gine nepasakya naujo - nestumas eina i pabaiga tai negali nieko nejausti miegant :)

Man tai nakti dazniausiai dabar tik ant vieno sono geriausia miegoti nes kai tik pasiverciu ant kito vis atrodo skrandi uzspaudzia g.gif bet nesiskundziu, nakti gan gerai ismiegu :) vakare tai isvis vos 10 sulaukiu biggrin.gif

Kaip tylu cia palyginus visa savaite :)

Melunge ar gavai vezima galiausiai?
Atsakyti
Jo, jau visoms mums maziau daugiau sunku. Vakar i IKEIA vaiavom, tai net puses neperejau jau tiek paskaudo viskas :D. Ot linksma. O dar laukia kita savaite vestuves nestuke.gif biggrin.gif thumbup.gif Zodziu.. nebedaug mums ir teliko.

Kaip susinervinau, man mano darbas pervede avansa... Nors as juk nedirbu ir esu dekrete. Aisku turbut per klaida. Bet tai kiek problemu dabar sukele. Reikes grazinti pinigus, galu gale aiskintis su sodra, kad nenuskaiciuotu man tos sumos, kuria jie pervede kai prades man moketi VPA. O kaip ta visa reikaliuka sutvarkyti as ne nezinau. Nesuprantu.. Pirmadieni skambinsiu i darba aiskintis. Ziuresiu ka jie cia suvele.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2016 08 27, 19:04)

Tikrai nieko nuostabaus skausmeliai ivairus. Man gimda labai kieteja, gydytojai sako, kad iki 10kart nieko baisaus, bet man turbut daugiau buna, priklausomai nuo veiklos, sedejimo, gulejimo padeciu. Nu bet kadangi ir ana nestuma man taip buvo, bet jokia veikla neprasidejo anksciau, tad tiesiog kenciu ir tiek. O tu pasiklausk gydytojo del kietejimo, patikrins kakleli, echo gal paziures.
Valgau viska, geriu kavos irgi 2puodelius. Dabar maisto lengvesnio jau norisi - darzoviu, salotu, vaisiu. Dziaugiuosi, kad skrandzio visai nespaudzia kolkas, tad jei teisingai valgau bedu neturiu nei su rugstim nei su virskinimu thumbup.gif

Nakti ir as kolkas pakankamai gerai miegu, jei dukra nesimala labai tai prasibundu vienakart i wc. Irgi iki 22 dazniausiai iskenciu ir migdydama dukra uzmiegu kartu biggrin.gif
Atsakyti