Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

QUOTE(Vidam @ 2016 10 04, 17:56)
O kad ne brangininkas, tai gerai, šaunuolis, suteikia džiaugsmo žmonėms wub.gif

Šiaip tai pastebėjau, kad žmonės labiau vertina, saugo, ką brangiau įsigyja. O kai pigu - tai, ai, prarasiu - kitas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 10 04, 18:53)
Šiaip tai pastebėjau, kad žmonės labiau vertina, saugo, ką brangiau įsigyja. O kai pigu - tai, ai, prarasiu - kitas bus  smile.gif

drinks_cheers.gif taip ir yra, dar sako - negali parduoti - pakelk kainą, kad ir kaip absurdiškai tai beskambėtų, suveikia.

Pardavėjo komentaras apie galimus rulečių sportus - va taip va - patylėkit kol išsiparduosiu ir dingsiu biggrin.gif

Esmė, kas angliškai nesupranta - žiedai gali būti tamsūs, nes vasarą buvo daug saulės. Rudenį spalva pasitaisys.

The first few flowers on these plants may be purple rather than what you see in the photo, because the plants were exposed to too much sun this summer. They will revert back to the correct color later this fall. I have had this happen before, so I know how this plant is. So if you buy one and it has purple flowers in the beginning, don't be alarmed.

Galiu išvadą padaryt - gal ir sportuoja nuo saulės? Cirkas, dieve, koks cirkas... Įdega vasarą ruletės... Nežinojot?
Atsakyti
O man vis dėl to kai kurie DS-sai patinka.Turiu kelis mylimus, kurių nežadu išleisti iš namų. Fantazeinikų esu ne mėgėja, turiu tik kelis. DS Pliuševoj Zveriok dalinu skrotelę, tai niekad spotro nebūna lotuliukas.gif Jei negražus strepsas ir nelimpa prie dūšios, visai neturi reikšmės ar brangus ar pigus, lengvai išleidžiu į platųjį pasaulį, į kompostinę. blush2.gif Kai dauginu tik sau, visai neužkliūna, kad nepriperi daug vaikų. 2- 3 per akis. O tai išmesti gaila, dykai dalinti nesinori, pasimainyti ne visada yra su kuo, o vietą tai užima.
O dėl DS kabinimo, man tai į pokštą panašu.Na, nu negali rimti selekcininkai tokiais vėjais užsiiminėti.
Franken Sky. Ot, kaip įsižydėjo wub.gif , pradeda patikti, nes pirmuoju žiedu likau nesužavėta..
user posted image
Atsakyti
Aš visus branginu ir saugau, bet kai esu tokia kad moku numarint pati to nenorėdama, tai man geriau kad pigiau, ne taip gaila. Nes tupinėk netupinėjus, gali ir tūkstantį mokėčiau, bet jei mirs tai mirs ir neišgelbėsiu, nes nežinau ką daryti kad taip neįvyktų. O specialiai tikrai nemarinu...tikrai tikrai biggrin.gif

Jei būtų brangūs, tai būtų vienas pliusas - ant mano palangių būtų estetiškas vaizdas ir turėčiau mažiau darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 04, 19:18)
. Nes tupinėk netupinėjus, gali ir tūkstantį mokėčiau, bet jei mirs tai mirs ir neišgelbėsiu

Aš, brangiai mokėjusi už kai kurių augintinių rizomas, ir šaltesnėmis vasaros naktimis tampydavau iš balkono į vidų, ir dabar daugiausiai rūpinuosi tais augalais, kurie reti, sunkiai atkeliavę ar nemažai kaštavę. Ką pati užauginau ir ar turiu pakankamai atsargų iš anksčiau vertinu paprasčiau - rezervo yra, gali būti ir natūrali atranka smile.gif

Lisitėja2, tikrai yra tokių, prilipusių prie širdies DS veislių, kurių neatsisakyčiau, gaila didžiosios jų dalies neturiu: DS-Bonaventure (arba jai artima DS-Višenka), DS-Niežnyj Angel, DS- Avrora, DS-Korolj, DS-Alyje Parusa, DS-Estet (ačiū dzūkei - vėl turiu), DS-Francuzskyj Poceluj, DS-Pervyj Poceluj, DS-Niežnyj Slonionok. Susidomėjusi laukiu DS-Roksolana, nes patiko DS-Sultan, tik erzino ne iki galo išsiskleidžiantys žiedai, bus įdomu pamatyti gyvai DS-Kalahari. Labai žavėjausi DS-Ženskaja Logika, bet jis, būdamas gražus, stiprus augalas. taip netikėtai nusibaigė, kad dvejoju, ar kartosiu.

Franken Skye labai fainas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 spalio 2016 - 18:45
Franken Skye - anglų selekcijos perlas. Man tai tobula veislė, be minusų.

QUOTE(ausrazs @ 2016 10 04, 19:45)
DS-Bonaventure (arba jai artima DS-Višenka)

O kas nors dar turit Bonaventure? Viena iš tų, kurių ieškau, bet kol kas nesėkmingai.

Ir aš tikėjau ta teorija, kad artima - bet kai Višenka pražydo, supratau, kad be reikalo Bonaventure paleidau. Artima gal ir tas žodis, bet Višenka stambesnė, o Bonaventure būtent smulkumu ir buvo žavi. Man patiko labiau.

O DS-ų yra šaunių. Bet kai pabandau sumesti mintyse dešimtuką, ką pasiimčiau, jeigu būtų galima pasiimti tik 10, nedaug ten būtų jų. Mano siela didžiąja dalim priklauso Paramonovams...
Atsakyti
Neturiu DS Bonaventure, net keista, kaip ji praslydo pro akis, nes mėgstu tokius margulius.

user posted image
Ar gali čia būti Angelina Jolie. Kiek pamenu aš ją nudvasinau, vaikus auginuosi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 04, 20:25)

Ar gali čia būti Angelina Jolie. Kiek pamenu aš ją nudvasinau, vaikus auginuosi.

manau, kad taip, labai panašu.
Atsakyti
Sanpaulijų augintojos džiaugiasi kad sanpaulijos pradeda antra banga žydėt, pas manejos tinginiauja kad jas kur bala biggrin.gif

O va strepsai negalvoja niekam nusileisti wub.gif Šios dienos palangė smile.gif

user posted image user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 05, 16:17)
O va strepsai negalvoja niekam nusileisti  wub.gif  Šios dienos palangė smile.gif

Super wub.gif Tai va, pas mane vienas kitas strepsas su vienu ar pora žiedų, ir tai džiaugsmo iki kaklo, o čia toks gėlynas! Nuostabūs gėliukai ką ir besakyti clap.gif
Tik fotoplanas, Vidam, kiek tolimas, iš arčiau dar gražesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 05 spalio 2016 - 18:03
Gražu, labai gražu 4u.gif
O mes jau kūrenimo sezoną pradėjom, tai jau žydėjimas baigsis, teks džiaugtis po vieną žieduką.
Atsakyti
O kažin kas maniškiams užėjo. Šiandien radau kelis žiedus su rudomis uodegėlėmis, lyg puvinys būtų ? Kažin ar per šalta ar persistengiau su trąšomis, "žalindama" lapus ?
Atsakyti