Vidam zydejimas, kaip vasara. nuostabu
Azure Giant, sukant vazonėlį šeši tokie gigantai

dzūke, žiedų dydis tikrai atitinka vardą, o šiaip jis man toks... nieko ypatingo
Turėjau, vėl nesusigundyčiau.

Turiu azurą, tinginys kaip reta .Per sezoną vos kelis žiedus išspaudžia.Žiedų dydis tai įspūdingas.
dzūkė labai grazus
man tai jis ypatingas
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 10 05, 18:32)
O kažin kas maniškiams užėjo. Šiandien radau kelis žiedus su rudomis uodegėlėmis, lyg puvinys būtų ? Kažin ar per šalta ar persistengiau su trąšomis, "žalindama" lapus ?
kaip tai atrodo?
Va taip.

Azure Giant aš irgi ir vaikus ir senę atidaviau. Spalva labai graži, bet pas mane kažkodėl tai buvo trumpi kotukai, ir gal kam juokinga pasirodys- žiedai per dideli
Pas kitą pažiūrėti labai gražu. Pas dzukę su tokia kepure įspūdingai atrodo
Gal vėl kada užsinorėsiu. Padariau vakar reviziją, tai virš 70 veislių
Gerai kad yra visokiom stadijom, tai telpa. Jų susimažint NEIMANOMA

Azure Giant aš irgi ir vaikus ir senę atidaviau. Spalva labai graži, bet pas mane kažkodėl tai buvo trumpi kotukai, ir gal kam juokinga pasirodys- žiedai per dideli

Pas kitą pažiūrėti labai gražu. Pas dzukę su tokia kepure įspūdingai atrodo

Oho, neblogas derlius
Aš Amia Saliba iš dviejų dubenėlių pavasarį iškasiau virš 30 rizomų, bet aišku buvo pasodinta ne po vieną rizomą. Labai įdomu po kiek šiemet užaugino, kai buvo pasodinta po porą ar net po vieną
Jei normalu tokios uodegėlės tai kodėl aš anksčiau nepastebėjau...
Jos dabar apdžiuvusios, o iš pradžių ant gražaus žiedo pasidaro tokios rudos bet nesudžiūvusios. Apžiūrėjau ant kitų jau nematyt, nes visus tokius skubinausi nuimti. Vos radau tuos du nufotografuoti, galvoju sakys melagė, neturi ką parodyti, net lengviau atsikvėpiau kai tuos du radau

QUOTE(Vidam @ 2016 10 08, 09:31)

Tai nežinau, ar normalu, tik sakau, kad pas mane būna. Dažniausiai tų veislių, kur žiedai ilgai laikosi - jie pradeda senti būtent nuo tokių požymių, kaip rundančios ir džiūstančios "uodegėlės"
Dzūke, nuostabus tavo Azure Giant
Man jis patinka ilgu žydėjimu, nedidele skrotele ir būtent savo neilgais žiedstiebais ant kurių didžiuliai žiedai nenusvyra-išlaiko "galvas "stati , visi svečiai visada atkreipia į jį dėmesį

Man jis patinka ilgu žydėjimu, nedidele skrotele ir būtent savo neilgais žiedstiebais ant kurių didžiuliai žiedai nenusvyra-išlaiko "galvas "stati , visi svečiai visada atkreipia į jį dėmesį

QUOTE(ausrazs @ 2016 10 08, 09:35)
Dažniausiai tų veislių, kur žiedai ilgai laikosi - jie pradeda senti būtent nuo tokių požymių, kaip rundančios ir džiūstančios "uodegėlės"
Perėjau visą ūkį, tai pas mane žiedai sensta kitaip.

Va radau vieną žiedą su ta uodegėle ruda

Nemažai nuėmiau gražių žiedų, jei ir toliau taip, tai eis strepsiai ilsėtis, jau nebetręšiu... tik neramu kad nebūtų koks grybinis susirgimas. Teks lįsti pas rusaites ieškoti informacijos

Aš Azure Giant norėčiau vos ilgesnių žiedkočių. Man jis labai, pakanka vos dviejų-trijų žiedų ir jau pastebėsi
Mano strepsų taip pat ruduoja uodegėlės
ir visaip kitaip..., maniau kad tik pas mane...dėl rudenio, be to aš jau kurį laiką kūrenu, tai langai praveriami. Ir vasarą buvo banga, kai pats žiedas paruduodavo, bet taip ir paėjo, kažkoks virusas siautė

Mano strepsų taip pat ruduoja uodegėlės