Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

o my gad blink30x30.png as turiu ds amor mio,bet po ilgo laukimo kalasi vaikutis vienas,ir kokio velnio tokiu isitaisiau blush-anim-cl.png
Atsakyti
user posted image
DS ZA Granju pirmieji žiedai. Žiedo dydis 7 cm. Labai malonus margumas.
Tikrai, Silvija, tu šaunuolė, kantrybės pavyzdys. Aš tokių kapryznikų vengiu, nematau reikalo nervuotis. Kliučikas įspūdingas user posted image
Aš DS Meteoritnyj Dožd su užklausimu įdėjau ne šiaip sau.Pirkau tai sportą, žinojau kad jis žydės neteisingai. O dabar regis žydi teisingai. Ar strepsas stojo į doros kelią(ko būti negali)? Ar parduodant apsirikta? Tiesiog velniškai įdomu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 23, 09:17)
Aš DS Meteoritnyj Dožd su užklausimu įdėjau ne šiaip sau.Pirkau tai sportą, žinojau kad jis žydės neteisingai. O dabar regis žydi teisingai. Ar strepsas stojo į doros kelią(ko būti negali)? Ar parduodant apsirikta? Tiesiog  velniškai įdomu

jeigu mano - tai aš niekam nepardaviau jokių nežydėjusių DS fantazeinikų. Turbūt esu beveik paskutinis toks pardavėjas, nes daugiau sutikti nebetenka - tiek pats ponas siūlo nežydėjusius, tiek likę jo priedstavitieliai, nekalbant šiaip apie kitus, kur papigiaiskai stumdo (ten pats supranti, kad pigiąi ir kokybiškai būtų per gerai).

Kai kas rašo, kad galimas sportas - nori pirk, nori ne, kai kas deda kokius 3 augalus, kai kas kaip sanpaulijas priima kaip savaime suprantamą dalyką - bus sportas - tavo reikalas. Aš dar kol kas laikausi principo pražydinti - jeigu sportas, tai sportas, jeigu veislė - tai veislė, pats juk reikalavo tokiom sąlygom parduoti. Šiaip kadangi toks darbas absoliučiai neapsimoka ir yra žiauriai nuostolingas (kiek veislių man sportais 100 proc pražydo, nėra ką net šnekėt, kainavo tikrai ne už dyką ir apie metus auginau iki žiedų), aš jų tiesiog nebeauginsiu, nepirksiu, nedauginsiu ir trauk jas velniop. Sportų kalnus atidaviau, o dabar metu.

Jeigu matau, kad nors koks požymis yra teisingo - pvz. buvo Koldovskaja Noč, Mini, Nojabr su 99 proc. neteisingo žiedo, bet nors koks taškelis - tai ir rašau, kad sportas, bet gali pasitaisyti. O jeigu grynas sportas - tai faktas, kad pas mane žydėjo sportu ir buvo išbrokuotas. Kadangi jie užsilieka max savaitei - arba su pirkiniu iškeliauja, arba į kompostą iškeliauja, tai jokių klaidų tikrai negali būti. Tai va - jei iš manęs - reiškias pasitaisė. Beje, būna atvirkščiai - pirmas žiedas absoliučiai tobulas, kiti - sportiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 rugpjūčio 2016 - 08:44
jo tai kai perkam mes irgi norim kad zydetu taip kaip turi smile30x30.png jus teisingos pozicijos laikotes, sveikintina!

as ne thumbup2.png kolekcioniere, bet jei neteisingas tai mane erzina.. metu lauk toki smile30x30.png nezinau anksciau taip nebuvo, graziai zydejo ir dziaugiausi, bet dabar erzina sad.png
Atsakyti
Taip, DS M.Dožd iš jūsų.Jei neužsilenks, laikysiu, pasidarė labai įdomu, ką jis darys toliau.

user posted image Iš to pačio šaltinio Ds 1053 sportas. Ir kas pasakys, kad negražus? Na gal žiedas galėtų būti didesnis.
Fantazeinikai ne mano arkliukas. Pilnai gana buvo DS Krasnoje i Čiornoje. Vaikų buvo nemažai, visi sportininkai, ir dar tokie nevykę. user posted image Jei sportas gražus, aš sau jį pasilaikau. Tik DS Women gaila, originalas buvo gražus, o dabar sportukas paliko.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 08 23, 09:43)

as ne thumbup2.png kolekcioniere, bet jei neteisingas tai mane erzina.. metu lauk toki smile30x30.png nezinau anksciau taip nebuvo, graziai zydejo ir dziaugiausi, bet dabar erzina sad.png

Taip, būtent toks žmonių požiūris - kai kurie sportai yra identiški senoms veislėms. Kartu pastačius nesiskiria. Tą veislę su vardu perka, o sportą gali nebent padovanoti mirksiukas.png Tai kai pagalvoji, reiškia perka ne gėles, o pavadinimus? Matyt todėl visi tie lenkų superbiznieriai ir pervadina viską į DS?

1053 varau antrą dešimtį vaikų - turbūt jau kokį 17tą vakar ištrenkiau - 100 proc. sportai. Ir aišku, kad jau galiu išmest ir likusius, 2 ar 3 dar kažkur užsilikę. Daugiau nei metai darbo, elektra, padėklas vietos ir fragmento kaina. Labai smagu biggrin30x30.png Taip, normalus augalas, gėlė kaip gėlė, už pramoninį tikrai gražesnis.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 08 23, 06:11)
Bristol's Pajama Party Lietuvoj nei viena nesutiko parduot.

O tai kodėl čia taip? Kad su fantasy ir iki žiedų norėjo augint ar kokios kitos priežastys?
Įdomūs veislės nuotykiai ir stebina, kad sunku gauti "tikrąją", nes, atrodytų, nėra retenybė...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 23, 09:17)
DS ZA  Granju pirmieji žiedai. Žiedo dydis 7 cm. Labai malonus margumas.

Taip, labai gražus strepsas, "nesunkus" auginti, noriai žydintis
Atsakyti
Bristol's Pajama Party tikrai turiu kokius tris metus. Neprisimenu iš kur pirkau, greičiausiai iš Klivijos. Ir dabar yra atskirta kero dalis.

rusma, gal mane tiesiog praleidai pro akis, nes skūpėtis tikrai negalėjau. P.S. Jei forume, prie bendrų 'litanijų' bigsmile.png tikriausiai nepastebėjau arba neprisiminiau vardo ir maniau kažkas ohooo unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 23 rugpjūčio 2016 - 09:40
QUOTE(ausrazs @ 2016 08 23, 10:14)
O tai kodėl čia taip?

Todėl, kad niekas nemėgsta konkurentų mirksiukas.png O gal tiesiog sutapimas, gal tuo metu neturėjo niekas kokio lapagalio biggrin30x30.png Bristolai beveik nesportuoja - tik Costume Party esu sportą išgavus, daugiau man nepasitaikė.

Tik išvada tokia, kad žmonės pardavinėja fragmentus nuo nežydėjusių augalų ir galvos dėl to nesuka. Ir įsigiję matyt ar kartu, ar viena iš kitos, nes tokie sutapimai tikrai ne atsitiktiniai.

Ne, aš čia forume klausiau viešai, niekas neatsiliepė, o klausiau todėl, kad tikrai žinojau, kad šita veislė LT yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 rugpjūčio 2016 - 09:28
Nuotraukose man labai gražus Bristol's Spectacular. Norėjau jau užauginto ir "teisingo" smile30x30.png
Atsakyti
Grįžtant prie achimenių- tikrai visų veislių nedėčiau į šuns dienas. Spalvos keičiasi dažniai gelsvų su rausvu , ar rausvų su perėjimu. Kitų viduriukai išnyksta. Bet nei mėlynos, violetinės ar raudonos spalvos nekeičia. Tarkim Stan's Delight ir pilnaviduriškumu stabili.
Šiandieninės
user posted image

Ir senos- naujos veislės smile30x30.png Atnaujintos iš fragmento. Pasiilgtos.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 08 23, 10:20)
Todėl, kad niekas nemėgsta konkurentų  mirksiukas.png

Nebėr jokių konkurenčių, nes nebėra pirkti strepsų bigsmile.png

Aš irgi užtariu achimenes wub30x30.png Dzuke labai gražūs strepsai, vis tik niekas jiems neprilygsta grožiu, nors daug nervų kainuoja juos auginti.
Atsakyti