QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 23, 09:17)
Aš DS Meteoritnyj Dožd su užklausimu įdėjau ne šiaip sau.Pirkau tai sportą, žinojau kad jis žydės neteisingai. O dabar regis žydi teisingai. Ar strepsas stojo į doros kelią(ko būti negali)? Ar parduodant apsirikta? Tiesiog velniškai įdomu
jeigu mano - tai aš niekam nepardaviau jokių nežydėjusių DS fantazeinikų. Turbūt esu beveik paskutinis toks pardavėjas, nes daugiau sutikti nebetenka - tiek pats ponas siūlo nežydėjusius, tiek likę jo priedstavitieliai, nekalbant šiaip apie kitus, kur papigiaiskai stumdo (ten pats supranti, kad pigiąi ir kokybiškai būtų per gerai).
Kai kas rašo, kad galimas sportas - nori pirk, nori ne, kai kas deda kokius 3 augalus, kai kas kaip sanpaulijas priima kaip savaime suprantamą dalyką - bus sportas - tavo reikalas. Aš dar kol kas laikausi principo pražydinti - jeigu sportas, tai sportas, jeigu veislė - tai veislė, pats juk reikalavo tokiom sąlygom parduoti. Šiaip kadangi toks darbas absoliučiai neapsimoka ir yra žiauriai nuostolingas (kiek veislių man sportais 100 proc pražydo, nėra ką net šnekėt, kainavo tikrai ne už dyką ir apie metus auginau iki žiedų), aš jų tiesiog nebeauginsiu, nepirksiu, nedauginsiu ir trauk jas velniop. Sportų kalnus atidaviau, o dabar metu.
Jeigu matau, kad nors koks požymis yra teisingo - pvz. buvo Koldovskaja Noč, Mini, Nojabr su 99 proc. neteisingo žiedo, bet nors koks taškelis - tai ir rašau, kad sportas, bet gali pasitaisyti. O jeigu grynas sportas - tai faktas, kad pas mane žydėjo sportu ir buvo išbrokuotas. Kadangi jie užsilieka max savaitei - arba su pirkiniu iškeliauja, arba į kompostą iškeliauja, tai jokių klaidų tikrai negali būti. Tai va - jei iš manęs - reiškias pasitaisė. Beje, būna atvirkščiai - pirmas žiedas absoliučiai tobulas, kiti - sportiniai.