labas rytas,
Aš skiepyju visus saviškius kiekvienais metais, nes esu kartą parnešusi zarazą namo ant batų ir ant drabužių.
Šianakt Kiara išlaižė sunką nuo padėtų konservų, tai jau pažanga. Bet musėt belaižydama gabaliuką įtraukė plautin. Truputį sunkiau kvėpuoja ir vis stegiasi nuryti seiles
Nu bent prie bliudo priejo, jau pliusas !!
Kaip gerai Busiau
Geros zinios
Jei jau prie bliudo priejo, tai gera pradzia.
Labas rytas temele
Papildyta:
Vakar jau pasidziaugiau Gufiuko foto...ir neparasiau
Tokis rubuilis, mielas mielas
Skiepai yra gerai. Neskiepyju nei vieno. Bet pries persikraustant i nuosava nama abu saziningai paskiepysiu, ir jau po to kas metai. Nes bijau parnest su batais zarazos

Labas rytas temele

Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 08 29, 20:44)
Gufis po skiepo.... o jau baimes buvo...
Vakar jau pasidziaugiau Gufiuko foto...ir neparasiau

Skiepai yra gerai. Neskiepyju nei vieno. Bet pries persikraustant i nuosava nama abu saziningai paskiepysiu, ir jau po to kas metai. Nes bijau parnest su batais zarazos

Dar anksti džiaugtis, bet vis šis tas
Labas rytas
Kaip džiugu, jau priėjo prie dubenėlio
Tikriausia tuoj įvyks persilaužimas.
Skiepiju saviškius.Visokio užkrato galima parnešti su batais, kirminų kiaušinėlių taip pat. Mūsų mieste buvo toks atvejis, pasiuto niekada į lauką neišeinantis katinas
Veterinarai spėja, kad nuo pasiutusios pelės.Skiepijosi visa šeima. Aišku, tai labai maža tikimybė.Pasiutligė tapo jau reta liga. Bet niekada negali žinoti. Reikia nors kas du metus vakcinuoti.
Lekiu darbelin, visoms ir visiems geros dienos

Skiepiju saviškius.Visokio užkrato galima parnešti su batais, kirminų kiaušinėlių taip pat. Mūsų mieste buvo toks atvejis, pasiuto niekada į lauką neišeinantis katinas

Lekiu darbelin, visoms ir visiems geros dienos

Labas rytas
Busy - šaunu, kad yra nors ir nedidelis bet postūmis į priekį
kad ir po nedidelį žingsnelį, bet labai linkiu, kad Kiara pradėtų žingsniuoti link pasveikimo
Gufytis nusistriokinęs dėl skiepo
net kojelės į šonus išvažiavo
Kruopa vakar mamkai palaikė kompaniją ant sofos ir laikė susuktą vuodegą kad Kiara sveiktų

Busy - šaunu, kad yra nors ir nedidelis bet postūmis į priekį

Gufytis nusistriokinęs dėl skiepo

Kruopa vakar mamkai palaikė kompaniją ant sofos ir laikė susuktą vuodegą kad Kiara sveiktų

Labas rytas
Smagu girdėt geras žinias, po truputį po truputį ir viskas bus gerai
Sunku kai nevalgo ir reikia per prievartą maitint, teko man tai patirti du kartus
Viskas Kiarai bus gerai
Na o man pavyko padaryti naujesnių nuotraukų, aišku kokybė nelabai nes su planšete fotografuota
Friskė

Pūkelytė

na ir globotinukai, beje aš dar tik pradedanti
ir palyginus su kitomis, kurios čia šitiek jų išgelbėjo ir išglobojo, tai man tik slėptis
Rifas

na ir Kukas

beje jie abu ieško namų

Smagu girdėt geras žinias, po truputį po truputį ir viskas bus gerai

Sunku kai nevalgo ir reikia per prievartą maitint, teko man tai patirti du kartus

Viskas Kiarai bus gerai

Na o man pavyko padaryti naujesnių nuotraukų, aišku kokybė nelabai nes su planšete fotografuota

Friskė

Pūkelytė

na ir globotinukai, beje aš dar tik pradedanti

Rifas

na ir Kukas

beje jie abu ieško namų

Ui man vyras neleistu neskiepyti ... pas ji galioja taisykle - privaloma. Salia Vingio parkas, visokio gerio ten gali buti, tai parnest su batais didele tikimybe. Gufai tik tai labaiiiii bašuš reikalaš
Pasirodo zuikis bailys
Busy vitaminus idaviau, sake Magnunos kailis nezvilga, gali biski nulaizyt .., tai jei daskraidins nuvalgyta, sakyk, isiusiu abiem atskirai pastu
bo itariu sustojime ji ant palaukimo daugiau nestoves
bet jei kailis neblizga, reik ir ja gelbet
Gyfis 6 !!!! Tik 6 val ateijo pasiglostams, bo nusprendes, kad miegodama nieko neveikiu, galiu ir Gufi paglostyt saziningai kokias 15 min 6 kg laike man ant kaklo ....
Kruopa Gufis prisideda prie sumegstos uodegos foto linkejimu, tik jo nesusisuka, matyt kaulas bus vidury

Busy vitaminus idaviau, sake Magnunos kailis nezvilga, gali biski nulaizyt .., tai jei daskraidins nuvalgyta, sakyk, isiusiu abiem atskirai pastu

Gyfis 6 !!!! Tik 6 val ateijo pasiglostams, bo nusprendes, kad miegodama nieko neveikiu, galiu ir Gufi paglostyt saziningai kokias 15 min 6 kg laike man ant kaklo ....
Kruopa Gufis prisideda prie sumegstos uodegos foto linkejimu, tik jo nesusisuka, matyt kaulas bus vidury

Ačiū už palaikymą
Apus ačiū, net nežinau kuo čia atsilyginti Gufiui reiks už tą pastą
Kiarą truktelėjau už galinių kojų tris kartus, kvėpavimas aprimo, pasidarė tolygus ir Kiara guli ramiai vienoje vietoje, o ne bėgioja kaip paryčiais po patalus, nerasdama vietos. Sugirdžiau vaistus.

Kiarą truktelėjau už galinių kojų tris kartus, kvėpavimas aprimo, pasidarė tolygus ir Kiara guli ramiai vienoje vietoje, o ne bėgioja kaip paryčiais po patalus, nerasdama vietos. Sugirdžiau vaistus.
Sveikos
Dar bijau džiaugtis, bet mažulytis žingsniukas į priekį, kad jau maistas Kiarai kvepia
kad tik tas kvėpavimas atsistatytų. Ot zaraza prisikabino kad ją kur.
Niekada nesu skiepijusi nei vieno saviškio. Ačiū D niekada nei viena nei slogavo,nei kosėjo nei gripavo. Čia kiekvieno pasirinkimas, o skiepai mano nuomone yra blogis, kam man reikia kad suleistų ligų užkratų sveikai katei.

Dar bijau džiaugtis, bet mažulytis žingsniukas į priekį, kad jau maistas Kiarai kvepia

Niekada nesu skiepijusi nei vieno saviškio. Ačiū D niekada nei viena nei slogavo,nei kosėjo nei gripavo. Čia kiekvieno pasirinkimas, o skiepai mano nuomone yra blogis, kam man reikia kad suleistų ligų užkratų sveikai katei.
QUOTE(busycat @ 2016 08 30, 07:51)
Ačiū už palaikymą

O kaip tavo pačios sveikata?

QUOTE(Vidam @ 2016 08 30, 07:01)
Sveikos
kad tik tas kvėpavimas atsistatytų. Ot zaraza prisikabino kad ją kur.

Tam, kad įgautų imunitetą

Reikia tikėtis viskas susitvarkys