Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

labas rytas,

Aš skiepyju visus saviškius kiekvienais metais, nes esu kartą parnešusi zarazą namo ant batų ir ant drabužių.

Šianakt Kiara išlaižė sunką nuo padėtų konservų, tai jau pažanga. Bet musėt belaižydama gabaliuką įtraukė plautin. Truputį sunkiau kvėpuoja ir vis stegiasi nuryti seiles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugpjūčio 2016 - 06:07
Nu bent prie bliudo priejo, jau pliusas !!
Atsakyti
Kaip gerai Busiau wub.gif Geros zinios 4u.gif Jei jau prie bliudo priejo, tai gera pradzia.

Labas rytas temele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 08 29, 20:44)
Gufis po skiepo.... o jau baimes buvo...

Vakar jau pasidziaugiau Gufiuko foto...ir neparasiau blink.gif Tokis rubuilis, mielas mielas wub.gif wub.gif wub.gif

Skiepai yra gerai. Neskiepyju nei vieno. Bet pries persikraustant i nuosava nama abu saziningai paskiepysiu, ir jau po to kas metai. Nes bijau parnest su batais zarazos unsure.gif
Atsakyti
Dar anksti džiaugtis, bet vis šis tas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip džiugu, jau priėjo prie dubenėlio 4u.gif Tikriausia tuoj įvyks persilaužimas.
Skiepiju saviškius.Visokio užkrato galima parnešti su batais, kirminų kiaušinėlių taip pat. Mūsų mieste buvo toks atvejis, pasiuto niekada į lauką neišeinantis katinas blink.gif Veterinarai spėja, kad nuo pasiutusios pelės.Skiepijosi visa šeima. Aišku, tai labai maža tikimybė.Pasiutligė tapo jau reta liga. Bet niekada negali žinoti. Reikia nors kas du metus vakcinuoti.
Lekiu darbelin, visoms ir visiems geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Busy - šaunu, kad yra nors ir nedidelis bet postūmis į priekį 4u.gif kad ir po nedidelį žingsnelį, bet labai linkiu, kad Kiara pradėtų žingsniuoti link pasveikimo 4u.gif 4u.gif
Gufytis nusistriokinęs dėl skiepo biggrin.gif net kojelės į šonus išvažiavo biggrin.gif
Kruopa vakar mamkai palaikė kompaniją ant sofos ir laikė susuktą vuodegą kad Kiara sveiktų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 rugpjūčio 2016 - 06:37
Labas rytas 4u.gif
Smagu girdėt geras žinias, po truputį po truputį ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sunku kai nevalgo ir reikia per prievartą maitint, teko man tai patirti du kartus verysad.gif
Viskas Kiarai bus gerai 4u.gif

Na o man pavyko padaryti naujesnių nuotraukų, aišku kokybė nelabai nes su planšete fotografuota blush2.gif

Friskė
user posted image

Pūkelytė
user posted image
na ir globotinukai, beje aš dar tik pradedanti blush2.gif ir palyginus su kitomis, kurios čia šitiek jų išgelbėjo ir išglobojo, tai man tik slėptis blush2.gif
Rifas
user posted image

na ir Kukas
user posted image
beje jie abu ieško namų ax.gif

Atsakyti
Ui man vyras neleistu neskiepyti ... pas ji galioja taisykle - privaloma. Salia Vingio parkas, visokio gerio ten gali buti, tai parnest su batais didele tikimybe. Gufai tik tai labaiiiii bašuš reikalaš :D Pasirodo zuikis bailys :D
Busy vitaminus idaviau, sake Magnunos kailis nezvilga, gali biski nulaizyt .., tai jei daskraidins nuvalgyta, sakyk, isiusiu abiem atskirai pastu :D bo itariu sustojime ji ant palaukimo daugiau nestoves :D bet jei kailis neblizga, reik ir ja gelbet :D
Gyfis 6 !!!! Tik 6 val ateijo pasiglostams, bo nusprendes, kad miegodama nieko neveikiu, galiu ir Gufi paglostyt saziningai kokias 15 min 6 kg laike man ant kaklo ....

Kruopa Gufis prisideda prie sumegstos uodegos foto linkejimu, tik jo nesusisuka, matyt kaulas bus vidury :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 30 rugpjūčio 2016 - 06:46
Ačiū už palaikymą 4u.gif

Apus ačiū, net nežinau kuo čia atsilyginti Gufiui reiks už tą pastą

Kiarą truktelėjau už galinių kojų tris kartus, kvėpavimas aprimo, pasidarė tolygus ir Kiara guli ramiai vienoje vietoje, o ne bėgioja kaip paryčiais po patalus, nerasdama vietos. Sugirdžiau vaistus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dar bijau džiaugtis, bet mažulytis žingsniukas į priekį, kad jau maistas Kiarai kvepia 4u.gif kad tik tas kvėpavimas atsistatytų. Ot zaraza prisikabino kad ją kur.

Niekada nesu skiepijusi nei vieno saviškio. Ačiū D niekada nei viena nei slogavo,nei kosėjo nei gripavo. Čia kiekvieno pasirinkimas, o skiepai mano nuomone yra blogis, kam man reikia kad suleistų ligų užkratų sveikai katei.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 30, 07:51)
Ačiū už palaikymą 4u.gif

Apus ačiū, net nežinau kuo čia atsilyginti Gufiui reiks už tą pastą

Kiarą truktelėjau už galinių kojų tris kartus, kvėpavimas aprimo, pasidarė tolygus ir Kiara guli ramiai vienoje vietoje, o ne bėgioja kaip paryčiais po patalus, nerasdama vietos. Sugirdžiau vaistus.

O kaip tavo pačios sveikata? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 30, 07:01)
Sveikos 4u.gif
Dar bijau džiaugtis, bet mažulytis žingsniukas į priekį, kad jau maistas Kiarai kvepia 4u.gif  kad tik tas kvėpavimas atsistatytų. Ot zaraza prisikabino kad ją kur.

Niekada nesu skiepijusi nei vieno saviškio. Ačiū D niekada nei viena nei slogavo,nei kosėjo nei gripavo. Čia kiekvieno pasirinkimas, o skiepai mano nuomone yra blogis, kam man reikia kad suleistų ligų užkratų sveikai katei.

Tam, kad įgautų imunitetą 4u.gif

Reikia tikėtis viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti