Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Nu tas Gufis tai davė pastą folija užklijuota, nein nusiurbti, tai galvoju gal prie tiūbelės galo prisisiurbsiu , pragręšiu skylutę kaip kirminiukas slyvą ir nusiurbsiu biškį bo reik gi kailį pablizginti biggrin.gif
Ir prie uodegų Gufa turbūt vienas pirmų stovėjo kad pagerintą su kaulu gavo g.gif
Rifas su Kuku abu tokie skirtingi ir abu mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 rugpjūčio 2016 - 07:12
Kas liečia skiepus, ir mano nebuvo skiepytas nei Funtukas nei Pūkelytė su Friske blush2.gif :blush
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 08 30, 07:11)
pagerintą su kaulu gavo  g.gif

biggrin.gif

Paimk mane ant rankyčių

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugpjūčio 2016 - 07:21
Ar skiepyti ar ne- laisvas šeimininkų pasirinkimas mirksiukas.gif Kam ramiau kad paskiepytas, tie skiepija 4u.gif

Tikrai busy, kaip tavo širdukė ?
Atsakyti
Maskatuojasi dar, bet darau viską, kad nustotų maskatuotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugpjūčio 2016 - 07:23
Teks abiems su Magnuna man rodos Gufio pastos palaizyt biggrin.gif
Atsakyti
Oliiiiiis wub.gif wub.gif tuoj prilėks dar vienos rankos katinėlį ant rankyčių paimti biggrin.gif ir rankos gerai Grikio kogramais treniruotos biggrin.gif labai bus įdomu paaugusį Olį pamatyti nes man akyse tebestovi toks, kokį atskraidinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 08 30, 07:27)
Teks abiems su Magnuna man rodos Gufio pastos palaizyt biggrin.gif

biggrin.gif kaip supratau Gufis tos pastos turbūt visą dėžę kokiam skladuke pasidėjęs turi - atsiųs dar jeigu sulaižysim, o dar sakė kad skani tai išvis wnt batono tepsim biggrin.gif
Atsakyti
Laizykit, jei ką bus dar :D tik laižykit :D

Olis koks jau dydelis :D
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Geros Kiaros naujienos thumbup.gif Busy, ir tu save pasisaugok ax.gif

QUOTE(zundyte @ 2016 08 29, 17:07)
visas sudėtingumas tame ,kad nepabandžius,nesužinosi,o kaip paskui gražinti,jei neduos ramybės  mano pūkuočiai naujam šeimos nariui?Žodžiu,aš pasimetusi... verysad.gif

Bet juk man grąžint tai paprasčiau, nei kam kitam mirksiukas.gif Iš tiesų, tai visiškai normalus dalykas, juk išties nežinia, kaip reaguos gyvūnai, tai negali gi imti ir visų traumuot dėl to, kad "nepatogu grąžint". Nežinau, nemoku taikliai pasakyt ką galvoju g.gif Mano akimis grąžinimas, jei nesusiklosto santykiai su namų senbuviais, visiškai normalus ir atsakingas žingsnis, nes rūpiniesi visų gyvūnų gerove. Nebent, pati nesi apsisprendusi, ar nori 3 kato 4u.gif

Vai vai, kokios pastos peripetijos hihihi.gif Bet jau tas Gufis, siunčia užklijuotą pastą. Lyg neaišku, kad Magnunai prieš kelionę tiesiog būtina kailiuką pasiblizgint biggrin.gif

Gufio poskiepinė išklotinė wub.gif

Įdomu, kiek reikia pakilnot sunkumų, kad paskui lengvai nešiotumeisi Olį "ant rankyčių" g.gif bigsmile.gif Man, ve, Palytė, beveik telpa į delną, tai nešiojuosi be problemų (nes neįmanoma atsispirti, kai spirtijasi du gintariniai guzikiukai ir virš jų virpa žila uodegytė wub.gif , ji taip juokingai tą uodegikę drebina, kai prašosi ant rankų wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugpjūčio 2016 - 08:56
Labas rytas, šaunu, kad nors ir mažytis pasispyrimas į priekį, bet jis jau yra. Busy 4u.gif

o maniškės pradėjo ėsti TOW maistą, bent jau Hipė ir Zugi, nors šalia yra ir IAMS ir Bosch. Tik va ką Bugi ėda tai nežinau. Bugi nebešviečia, vaistus girdom toliau ir laukiam pasėlio rezultatų. Jei viskas ok tada nutrauksim vaistus ir po poros sav pradėsim dantukų tvarkymą.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 30, 10:06)
Tik va ką Bugi ėda tai nežinau.

g.gif Tai tu stebėk, gal ji nieko neėda?
Atsakyti
Laba,

Kiarai, Bugi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

grožiai wub.gif
Atsakyti