Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Erendira @ 2016 08 30, 09:52)
Labas rytas 4u.gif

Gufio poskiepinė išklotinė  wub.gif

Įdomu, kiek reikia pakilnot sunkumų, kad paskui lengvai nešiotumeisi Olį "ant rankyčių" g.gif  bigsmile.gif Man, ve, Palytė, beveik telpa į delną, tai nešiojuosi be problemų (nes neįmanoma atsispirti, kai spirtijasi du gintariniai guzikiukai ir virš jų virpa žila uodegytė  wub.gif , ji taip juokingai tą uodegikę drebina, kai prašosi ant rankų  wub.gif )

Nu lygiai taip pat kaip ir Guvio 6 kg :D tiesiog imi abiem rankom :D
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 30, 10:45)
Nu lygiai taip pat kaip ir Guvio 6 kg :D tiesiog imi abiem rankom :D

Niu, Runcelio 6 kg su suodegyte aš nenešioju, jis pats save atsineša, užsirioglina ant pilvo ir 90 proc atvejų, įmynęs savo maža kojike į bambą, susimąsto, kaip čia jam geriau įsitaisius - ar įsibesti snukiuku man į smakrą (tada galimas daiktas, kad imsiu rėkti, jog jis draskosi ir teks apsisukti), ar iškart atsukt man dupcę. Arba trečias variantas - apsisukt ant pilvo kelis kartus ir tadaatlikt abu pirmiau išvardytus veiksmus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas :)

Šiandien operuoja mūsų katytę, skambinausi ryte klinikon.

Busy, gerai, kad Kiarai nors trupinuką gerėja, o ir tau sveikatos labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 30, 11:11)
Labas rytas :)

Šiandien operuoja mūsų katytę, skambinausi ryte klinikon.

Raitom uodegas, kad viskas praeitų kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
Laba,

smagu dėl Kiaros, vis į gerą pusę 4u.gif

Olis tikrai labai didelis ir gražus wub.gif

Gufis šaunuolis, pasiskiepijo

Aš savus skiepiju dabar kas 3 metus (visi pradžioj buvo kasmet skiepijami) Ant batų rūbų galima atsinešti visko, Beje skiepas nuo maro galioja 3m ir skaitosi 100 procentinis, nuo rino ir kalicio tik metams ir veiksmingas 40-60 procentų Nuo pasiūtligės ir yra kurie 3 metams. Taigi mano pasirinkimas toks
Su dabartine patirtim, net jei katiunai gyventu būte ir nebūtų jokių globotinių- nuo maro tikrai skiepyčiau....mirtingumo procentas didelis net suaaugusiom katėm 4u.gif rariuk, tau primygtinai rekomenduoju saviškius paskiepyti...nes ateina globotiniai iš gatvės, o tai didelė tikimybė užsinešt kokią bjaurastį 4u.gif

Ai ir dar Zundytę, nenoriu be eilės lįsti biggrin.gif bet jei galvoji apie paaugintą katę...rekomenduočiau Dona- trispalvę, sutvarkyta, trumpaplaukę, labai meilę, ant rankų tirpsta, bet neįkiri, sutaria su visais, ir jos nieks nekabina, kam nereikia į akį nelenda, dar jaunutė kokių 1-2 metukų- abu su Čiopiu prassineša karts nuo karto pro namus :) Bet Palytė pirmumo teise- nuostabus vaikas wub.gif reik jai gerų namų 4u.gif
Šiandien mažiausias pilkiukas liūdnokas ir nealgė, ikišo nositrumpam....pagirdžiau pienuko tai gėrė....kažkaip neramu darosi

Atsakyti
Sveikos :) Pirmiausia sveikatos balionas Kiarai 4u.gif Katukai visų labai gražūs thumbup.gif . Ruste, o kas tai katytei yra kur daro operacija? blush2.gif Linkiu, kad viskas pavyktų 4u.gif Ir norėjau sužinoti kokį kraiką jūs naudojat savo katams? :)
Atsakyti
O čia, kad nebūtumėm visai ne į temą :) šeimos pagausėjimas. Čiumbis user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ruste, tikiu kad sakurai viskas bus gerai, tiek iškentus...

jatau koks Čiumbis fains... MB labai nori tokio biggrin.gif
Atsakyti
Čiumbis papuolė pagerintas biggrin.gif gal niekas nesupyks, parodysiu dar :)
user posted image
user posted image
Liežuvis visoms ax.gif
user posted image
Sumedžiojo šunį
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dievulėliau koks šeškiukas biggrin.gif ir koks draugingas bigsmile.gif

Dar foto biggrin.gif

Kraiką naudojam maximinį, sušokantį. Bandę ęsam visokių, ir silikono, ir kur į wc galima mest, ir su kūdikių pudra. Tai pastarasis irgi patiko bet buvo baisiai brangus... o labiausiai nepatiko silikoninis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 30 rugpjūčio 2016 - 11:24
Dar tai dar biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Bando nusinešti šuns uodega biggrin.gif
user posted image
user posted image
Nuotraukų kokybė ne kokia. Bet esmė matosi blush2.gif
Atsakyti
Mes pjuveninį naudojam Oko plius atrūdo ar kaip ten jsu nepamenu bo perku jau nežiūrėdama. Man aktualu kad būtų galima į klozetą mesti tai dėl to pjuveninis.
Martyna - dar nuotraukų norim biggrin.gif jau matau kad nuotraukų dar atsirado biggrin.gif fainuolis šeškutis ir lajke kaip suprantu niekur nebėga. Kaip jis pas jus atsirado toks smaguolis?
Atsakyti