Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Wowcher buna nebrangiu kelioniu pasiulymu, tik man jie neatrodo labai patikimo, o gal be reikalo g.gif
Atsakyti
Patranka masiniukas ir pati 😍😍😍😍 kad kelelis nedulketu
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 15, 11:25)
Laba.
Ziurek Limcamca,  viskas surasyta menesiais,  temperatura,  krituliai,  vandens temp. patogu sulygint kai viskas ant akiu.
http://www.makalius....uertoventuroje/

nu cia vidutine trmpa rodo.. Mes kazkuriais metais vasari buvom, tai dienom buvo iki 27. Tik va ziema anksti temsta ir vakarais megztuku reikia..
O va draugai karta balandi ant sniego blink.gif pataike. Visi soke..

QUOTE(Heida @ 2016 09 15, 16:04)
Wowcher buna nebrangiu kelioniu pasiulymu,  tik man jie neatrodo labai patikimo,  o gal be reikalo  g.gif

Esu pirkus i Devona, viskas ten gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Heida, atrodo neblogai thumbup.gif

Aišku, kai pas mus toks oras geriau nebesinori, tik, kad dirbt nereiktų, tai būtų tobula. Nova, į LT turbūt išvažiavo, kur dingo?
Atsakyti
Nu zadejo Nova i LT,matyt tikrai islekus..

Mus draugai kalbina i Turkija,bet i viena toki sustra viesbuti..ten kaina mums dviem gautusi apie 1600sv...Nu kazkaip uz Turkija man brangu atrodo,kad ir kiek sustras tas viesbutis..Tai va klausiu Gottes,kiek jie Tailande issileido,nes mane kazkaip jis labiau vylioja...Bet cia viskas kitiems metams.

O kanarai biggrin.gif Jie arti,ten visada silta,galima bet kada nulekt cool.gif
Atsakyti
Iki Kanaru 4 val skrydzio, ne taip jau ir arti g.gif

Nu tikrai, uz tiek tiek moketi daugoka. O kuom ten tas viesbutis toks sustras?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 15, 18:53)
Iki Kanaru 4 val skrydzio, ne taip jau ir arti  g.gif

Nu tikrai, uz tiek tiek moketi daugoka. O kuom ten tas viesbutis toks sustras?

4h,bet kaip cia issireikst-arciausia siluma ziemos metu lotuliukas.gif

Nu toks modernus,tik suaugusiems,programos ten sustros..Kiekvienam kambary jacuzzi..Draugelis jau ten buvo,apsvaiges grizo..bet vienam(na porai) biski liudna,noris kompanijos,tai va ir kalbina mus...Bet as tikrai gailiu tokiu pinigu...As bandysiu ta draugeli kur nors kitur pakalbint,nes jis apart Turkijos,niekur ir nebuves lotuliukas.gif Bet Turkijoj renkas tik brangius 5* viesbucius..I papiguske jis nevaziuoja..

Va tas viesbutis-Adam& eve.
http://www.adamevehotel.com
Atsakyti
Tai jau ten kai skrendi, jaučiu visiems viskas aišku būna kuom ten kas užsiiminės lotuliukas.gif Įdomiai atrodo g.gif biggrin.gif Vakar viešbučius kai žiūrėjau, tai irgi radau vieną adults only biggrin.gif
Atsakyti
Na tie adults only tai nevisada posliatinos kokios lotuliukas.gif Yra zmoniu,kurie nori pailset nuo vaiku verkimo..Ir atvarai i viesbuti,o ten salia su kokiu leliuku cypianciu,baseinai pilni vaiku,prie juros irgi maisos po kojom...Tai va-adult only jau tikrai tokiu nebus cool.gif
Atsakyti
Tai adult only gi ne kokie nudistu, zmonems be vaiku tikrai gal smagiau kai necypia aplinkui. Bet i Turkija tokia kaina tikrai didoka, kas kad viezbutis bus posh, tai tada reik tik jo teritorijoj sedet ir "sunaudot" visus sumoketus pinigus biggrin.gif
Atsakyti
Kas be ko. Aš nors ir su vaikais, bet svetimi vaikai man geriau kai ramūs būna.
Tada, pavasarį kai buvom Marlow, tai užkniso. Baseine vaikai šokinėja, nardo. Ir žmonės juos mėto ir visa kita. Nu, kaip neturi supratimo, kad ne vandens parkas čia, o tiesiog viešbučio baseinas ir spa, ir, kad ramiau reiktų. Tai visai ir man tiktų tie adults only.

Su drauge pasitarėm ir sakėm ketvirtadieniais, kol vaikai skautuose, užsiimsim ir mes kokia activity. Gal ėjimu, gal bėgimu, gal vyną pakilnosim lotuliukas.gif Ir žvengiam abi, kažin kiek ilgai eisim ir bėgsim, kaip tik ant šalčių sezono.
Atsakyti
Limcamca, jus gal is karto ta trecia activity imkit lotuliukas.gif

Atsakyti