QUOTE(gotte @ 2016 09 14, 18:38)
sveikos
Karštis man patinka, kad tik kuo ilgiau būtų!
I.Elija, kaip smagu pirkti keliones! Kada keliausi?
Mes irgi dairomes kelionės kitiems metams, galvojam apie Graikiją.
Mes 10 Spalio susiruosem.Bet tik 6 dienom.
Uzsisakiau viena viezbuti,per nakti galvojau,galvojau ir persisakiau kita.Dabar net nezinau gerai padariau ar ne,bet 130 svaru susitaupe.
Is mano pastebjimu,kad graikija daug brangiau gaunasi negu kokia ispanija arba Portugalija.Kitiems metams reikia ziureti kada Ryanair arba Easyjet duos pigius skrydzius.O dar nedave.
Buvau Rode,man yra geresniu vietu negu tai.O dar paskaiciau kad Rodas tai geriau negu koks Kosas,arba Kreta ,tai nenoriu ten daugiau.Va kur noreciau tai i Atenus arba Santorini.O labiausiai tai i Madeira.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 14, 11:45)
Laba
Pritariu visoms, - karsta
I.Elija dėl kelionės jau pasidžiaugiau. Faina, smagu. MB irgi Kanarais susiviliojo, skanuojam bilietus.
Man tai kanarai patinka.Ipatingai Gran Kanarija patiko.Net fotoreportaza papeckeliojau.Buvau visose salose.Bet tai vieta kur visada noriu sugrizti.-kaip Venecija.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 09 14, 15:52)
Kada vaziuojat?
O jus kada planuojat?
Papliotkinsiu

Mainly irgi i Kanarus ruosias
Mano kasaras vel ziurke parnese..Gerai,kad lauke palieka,o ne i namus
Kokioj parapijoj jus Giega gyvesit?Ar ilgam susiruoset?
Kada Mainly ten bus?
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 14, 19:40)
Planuoti pradėsiu sausį,tikrai ne dabar...nežinau,čia gal pas mane tik taip,susiplanuoji ir žopa,tai geriau expromtu...
Exproptu kartais gerai kartai blogai.Kartais islosi ant kainu,bet prarandi pasirinkimo galimybe.Nes imi tik pagal kaina.Buvo pas mus visokiu variantu.Zodiu priejom isvados kad geriau is anksciau.