Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 14, 11:23)
Poeme, mokslai daug laiko suryja smile.gif

Tiksliai doh.gif
Pirmoj foto auskarai? bigsmile.gif
Labai gražūs darbeliai wub.gif
Nu ir aš nufotkinsiu savo narpliones savatgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 14, 12:26)
Tiksliai  doh.gif
Pirmoj foto auskarai?  bigsmile.gif
Labai gražūs darbeliai  wub.gif
Nu ir aš nufotkinsiu savo narpliones savatgalį  ax.gif

aha, auskarai mirksiukas.gif ačiū, paprasti, nieko mandro smile.gif lauksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 14, 13:51)
aha, auskarai  mirksiukas.gif ačiū, paprasti, nieko mandro smile.gif lauksiu  wub.gif

Pats grožis paprastume wub.gif
Gal netyčia planuojat į Ikea? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 14, 14:39)
Pats grožis paprastume  wub.gif
Gal netyčia planuojat į Ikea?  4u.gif

Dabar ne unsure.gif dabar $$$ nukreipti buvo į vonios įrengimą, tai pagaliau namie yra visi patogumai wub.gif
Atsakyti
Mažylis 4u.gif Tokį radinį sūnus rado Klaipėdoje prie šiukšlių konteinerio.Turės studentai rūpestį ax.gif (Tikiuosi kad nepirko)Jau net ir man kuo greičiau norisi pamatyti tokį grožį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 15, 08:38)
Mažylis 4u.gif Tokį radinį sūnus rado Klaipėdoje prie šiukšlių konteinerio.Turės studentai rūpestį ax.gif (Tikiuosi kad nepirko)Jau net ir man kuo greičiau norisi pamatyti tokį grožį ax.gif
user posted image

Wau koks gražutis wub.gif nu labai labai 4u.gif koks vardelis?
Atsakyti
MINO biggrin.gif ,nežinau kodėl būtent toks,gal minas gražias rodo biggrin.gif
Atsakyti
koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 10 15, 09:22)
koks grazus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuvežė pas veterinarę,sakė maišytas su jorkšyriuku,neturi dar 2 mėn.Matysim koks sembernaras užaugs biggrin.gif Kad tik netektų man auginti ,kai atsibos,nes jau buvau sakiusi,gana,jau taip pilni namai vaikų palikimų ax.gif
Atsakyti
Mergytes buvo EVORA,atnešė jums lauktuves.Turbūt žinot kam,jei ką dar ji parašys.Jurginukai,kanos,liatras.
Atsakyti
Aha, buvau, turtelio atvežiau.

ATASKAITA-INVENTORIZACIJA:

MAŽI raudoni jurginukai iki 30 cm. aukščio-
SIMSIUS-6 krūmai
ŽYGINTAMA-2
RIMUSIA-2
POEMĖ-2
Dar yra truputuką mažesnių 7 krūmeliai-kas norės daugiau ar atsiras kas buvo noro nepareiškę.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rimusiai +įdėtas baltas kaktusinis jurginas ir dar įdėjau tokį(aukštis 50 cm.):

user posted image

Superinis augaliukas, anksti pradeda žydėti ir žydi iki didžiųjų šalnų.

KAS NORI-dar yra palikti 2 krūmai nerezervuoti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kas nori yra palikta balto ir ružavo liatro, tik spalvos neatskirtos, nes žiedai nupjauti ir nežinojau spalvinės tapatybės. Iškasti su daug žemių, tad galima iš kart tupdyti į gėlyną.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORINTIEMS-Kanai ,,BEVERE"-vienas didžiulis krūmas ir viena mažutė bulvė-jos yra gana neaukštos iki 50 cm.

user posted image
user posted image

Nuotraukos mūsų forumietės iš Kauno Dalelės (Dalia Raimonda), iš jos ir gauta kanos.

Dar yra viena žalialapė dideliais raudonais žiedais, bet pavadinimą kažkur gėlyno kurmiai nukniso. Ši irgi iš Dalelės, žiedų forma kaip gladiolių ir aukštaūgė.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vijai žemaitei pristatymas bus pirmadieny-galima atnešti apie 16.00, galima paduoti G parnešti, galima susitikti mano kabinete po 15.00. Laukiu susitikimo patikslinimo.
Atsakyti
Sveiki

Čia pas mus ir auksarankių klubas thumbup.gif tos terbos tai superinės tampau ją jau metus thumbup.gif ( pirkau, megzti moku tik kojines biggrin.gif )

Poeme jetus koks grožis wub.gif bet ar gali tokį gražuti palikt prie konteinerio ?

Ačiū evora už jurginiukus wub.gif ir dar tiek daug man nuskilo blush2.gif kaip reik atsilygint unsure.gif jau reiks ir atlygio maišelius pas aurutę nešt hmm.gif labai norėčiau dar ir kanos , tos kur foto įdėjai , gal norėtum geltonos arba bordiniais lapais morkiniais žiedais turiu galiu dalintis.

Kuisiuos po kiemą ,kad ir vos vėjas iš kaliošų neverčia biggrin.gif nusiroviau viską kas nušalė , bandau susodinti tulpes, nebetelpa ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 15 spalio 2016 - 14:47