Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Jei nori kanos rezevuokis pas Aurutę, aš jau nebeturiu valios tiems gėliukams.

MOTERIŠKĖS-JOKIŲ DOVANŲ PALIKIMŲ.

Man nereikia-atiduodu. Į geras , mylinčias, gėliukais sugebėsiančias pasirūpinti rankas. Patikėkit, bet kam, jau seniai augalų nedalinu. Man smagu ir ramu, kad jos bus pas jus. Daugiau nieko nereikia.
Atsakyti
Sveikutes,

Evora, aš labai labai norėčiau jurginų ir kiatrio ir balto ir rožinio ax.gif Ar bus likę ko iš mano prašomų ? Ir kanos, nors vienos....
Ir dar labai labai norėčiau kaktusiukų, gal ką liekamo turit ??? Nupirkčiau
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 10 15, 14:44)
Sveikutes,

Evora, aš labai labai norėčiau jurginų ir kiatrio ir balto ir rožinio  ax.gif Ar bus likę ko iš mano prašomų ? Ir kanos, nors vienos....
Ir dar labai labai norėčiau kaktusiukų, gal ką liekamo turit ??? Nupirkčiau

Kaip tik su Aurute apie tave ir tavo norus kaktusiukų kalbėjau. Nusprendėme, kad labai naujakurystės rūpesčiais užsiėmusi ir dabar ne iki kažkokių spygliukų. O, rūpi pasirodo. biggrin.gif
Kai kalbi apie kaktusus-tik kaktusai rūpi ar tinka ir kiti sukulentai ( kuriems priklauso ir kaktusai)?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 10 15, 16:36)
Kaip tik su Aurute apie tave ir tavo norus kaktusiukų kalbėjau.  Nusprendėme, kad labai naujakurystės rūpesčiais užsiėmusi ir dabar ne iki kažkokių spygliukų. O, rūpi pasirodo. biggrin.gif
Kai kalbi apie kaktusus-tik kaktusai rūpi ar tinka ir  kiti sukulentai ( kuriems  priklauso ir kaktusai)?

Tinka tinka smile.gif , dabar turiu daug palangių ir norisi žalumos ax.gif
Tai vat supratau kodėl man ausys kaito ....
Atsakyti
Evora, labai ačiū, 4u.gif atsiimsiu iš auruties pirmadienį. wub.gif
O aš visai nieko nespėjau, jurginai nekasti, lapai negriebti, bijūnu lapai nenupjauti ir t.t. ir t.t.doh.gif
Kristuleei galiu atnešti crassula schmidtii https://www.google.l...J64WYCQ#imgrc=_ lapenį žydinti baltais iki 20 cm žiedais :)reikia pažiūrėti ką dar galėčiau atnešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 10 15, 16:12)
Tinka tinka  smile.gif , dabar turiu daug palangių ir norisi žalumos  ax.gif
Tai vat supratau kodėl man ausys kaito ....

Parašiau į a.ž.

Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2016 10 15, 18:25)
Evora, labai ačiū, 4u.gif  atsiimsiu iš auruties pirmadienį. wub.gif
O aš visai nieko nespėjau, jurginai nekasti, lapai negriebti, bijūnu lapai nenupjauti ir t.t. ir t.t.doh.gif
Kristuleei galiu atnešti crassula schmidtii  https://www.google.l...J64WYCQ#imgrc=_ lapenį žydinti baltais iki 20 cm žiedais  :)reikia pažiūrėti  ką dar galėčiau atnešti  smile.gif

Nespėju ir aš. Kai paskaitau kaip kitos mergicos čia viesulu sukasi, tai visai pensininke ir paskutine tingine pasijuntu. Vakar 4 valandas nuo laiptinės iki laiptinės gėlyną lyg šernas knisau. Jei jums nebūčiau prisižadėjusi jurginų, gal ir vėl ką kitą būčiau veikusi. Bet dabar esu apsipatenkinusi-blizga mano gėlyniukas, iki pavasario ramu ant dūšios.
O šiandien nuo ryto ir kitos kaimynės mano pavyzdžiu pasekė, puolė savo gėlynus tvarkyti-užkrečiamas virusas.
Įsisuksi ir pati į darbus, dar neprisirpai.
Atsakyti
Evora, ačiū 4u.gif

Aurute, širdele, kas liko iš Evoros nerezervuota, palik man ax.gif Ačiū 4u.gif sakė kad viskas patikėta tau smile.gif
Atsakyti
tai jau išsidalinot visus jurginus? biggrin.gif
Ką gi, nereikia miegoti.. smile.gif
Diena graži, bet dėl tam tikrų priežasčių kieme niičnieko nedirbau.... unsure.gif
Atsakyti
Aurute užsuksiu rytoj pas tave mirksiukas.gif

Vilmak paliksiu jurgino gumbelį nuo savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes niekam nieko neatidaviau.Kam konkreciai maiseliai uzrasyti,tu ir laukia, o perteklius laukia,tik nezinau kaip dalinsites,manau kad draugiskai po gumbeli 4u.gif Pirmadieni pradedu jusu laukti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2016 10 15, 23:46)
tai jau išsidalinot visus jurginus? biggrin.gif 
Ką gi, nereikia miegoti.. smile.gif 
Diena graži, bet dėl tam tikrų priežasčių kieme niičnieko nedirbau.... unsure.gif

Rytoj ryte tau atidesiu viena,kol neissidalino.Tu kalbi apie ta zemaugi?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Teisingai Aurute, padalink po lygiai - visoms užteks 4u.gif

P.S. Vija zemaite, su gimtadieniu tave, gėlių karaliene happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulee: 16 spalio 2016 - 09:45
QUOTE(kristulee @ 2016 10 16, 10:41)
Labas rytas 4u.gif

Teisingai Aurute, padalink po lygiai - visoms užteks  4u.gif

P.S. Vija zemaite, su gimtadieniu tave, gėlių karaliene  happybday.gif

Ačiū ačiū. Švenčiu kukliai (vakar su draugėm). O šiandien varom į sodą atsigaut. Jurginų kasti. Perteklius - aukšti stambiais bordo žiedais. Gal ir česnakus pasodinsiu.

Evora. Aš ateisiu į tavo klasę 15 val. Ar anksčiau? Galiu ir kaną paimti, nes mano viena tik išgyveno.

Lakšmi, kokie skoningi darbai!
Aurute - šuniukas koks☺
Atsakyti