QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 16, 22:07)
Tad galiu dalintis aukštais raudonais (vyšniniais, nes kraujo raudonum), bordiniais ir žemais geltonais jurginais.
Aš mergaitės noriu jurginų, visokių, kokių tik galit pasiūlyt, po 1 vienetuką
Su gimtadieniu mieloji, brangioji

Išlik ir toliau tokia nuostabi. Esu labai laiminga, kad gyvenimas leido tave pažinti

. Facebuke mačiau - atrodei fantastiškai, gražiausia iš visų
aurutes darbams nėra lygių

Nu turbomoteris
Mano savaitgalis irgi darbingas

Šeštadienį tvarkėmės aplinką, susinešėm pusę mašinos šiukšlių, nesuprantu iš kur jos atsiranda

Tavrkėm tvarkė, ir nesimato, kad kas būtų padaryta lauke

Tai aš tik vazonus išpurčiau į kompostą ir pežegnojus padėjau iki pavasario. Ai dar balandėlių priviriau puodą, kad sekmadienį galėčiau darytis savo užsibrėžtus darbus. O jie buvo:
Papildyta:
Išsiviriau saulės uogų uogienės. Nuuuuu, atvirai sakant - ne mano uoga

Čia puodo dugnas, kad parodyt spalvą. O ji tokia violetinė
Nusiskyniau kas dar buvo išlikę darže: salierai, petražolės, poras, krapai, raudonėlis.................. Prie to pačio morką įtarkavau ir susidžiovinau mišinuką

indelis didelis, litrinis, tai gavosi tik pusę
Pusę žalėsių sumaliau mėsmale ir pasidariau žalių "karolių"

( žaliam sviestui)
Užsimarinavau patriotiškus čiliukus
Nuo vasaros buvau prisidžiovinus šalavijo, miško aviečių.................... Pagaliau susikarpiau, tvarkingai susidėliojau..........
Pasiemrkiau Vijutės gražiūjų astriukų

Kaip aš juos myliuuuuuuuuuu
Penktadienį nusipirkau Maximoj viržių, po 0,55 centukus. Persisodinau ir apgyvendinau ant virtuvinės palangės
Žiū.... sutemo....netikėtai......
O čia mano virtuvinis krepšys. Kai pabraižė virtuvės komplektą, nemačiau, kad bus 2 beryšinės lentynos

Siauros, ilgos............. nu visai be ryšio. Bet pamačiau tik kai virtuvinį sumontavo. Nu bet o tačiau, kadangi nieks kits čia nekalts mergužėle tu pati, teko kažkaip viską suorganizuot lug toks ir buvo sumanymas ( negi vyrui pasakysiu, kad nepastebėjau

) Tai nusinėriau tokį krepšį......
Žiemą reiks nert dar vieną, nes tokios lentynėlės 2