Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 16, 12:16)
Ačiū ačiū. Švenčiu kukliai (vakar su draugėm). O šiandien varom į sodą atsigaut. Jurginų kasti. Perteklius - aukšti stambiais bordo žiedais. Gal ir česnakus pasodinsiu.

Evora. Aš ateisiu į tavo klasę 15 val. Ar anksčiau? Galiu ir kaną paimti, nes mano viena tik išgyveno.

Lakšmi, kokie skoningi darbai!
Aurute - šuniukas koks☺

Su tortadieniu mergyt 4u.gif birthday.gif mamontovas.gif Gerai kad turim akylu mergaiciu,butumem praziopsoje biggrin.gif

Savaitgalis darbingas clap_1.gif Siltnamiai paruosti sieros deginimui(net plevele su zaliu muilu nusiploviau)pasisodinau tulpes,nusiroviau nusalusius serencius.Pasisodinau cesnakus.Nusikarpiau palergonijas ir sukroviau ant palangiu,nemigdysiu.Svarbiausia issivaliau akvariuma,vezlio tarariuma ir papugu narva.Dabar sedziu isklisusi ir galvoju ka valgyt pritaisyt seimynai rytdienai g.gif Savaitgalio kaip nebuta ax.gif Tiesa,dar tasike is virviu nusinarpliojau,pirmas blynas neprisviles,pavyko.Dabar marciai nersiu,tik reikia virvuciu nulekt nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 16 spalio 2016 - 18:18
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 16, 12:16)
Ačiū ačiū. Švenčiu kukliai (vakar su draugėm). O šiandien varom į sodą atsigaut. Jurginų kasti. Perteklius - aukšti stambiais bordo žiedais. Gal ir česnakus pasodinsiu.

Evora. Aš ateisiu į tavo klasę 15 val. Ar anksčiau? Galiu ir kaną paimti, nes mano viena tik išgyveno.

Lakšmi, kokie skoningi darbai!
Aurute - šuniukas koks☺

Laukiu 15.10, nes būrelis dailininkam baigiasi tik 15.00, kol išsikrapšto...
Gal dar kokį sukulentuką prigriebsi gimtadienio proga.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 10 15, 13:50)
MAŽI raudoni jurginukai iki 30 cm. aukščio-
SIMSIUS-6 krūmai
                                                               ŽYGINTAMA-2
                                                               RIMUSIA-2
                                                               POEMĖ-2
Dar yra truputuką mažesnių 7 krūmeliai-kas norės daugiau ar atsiras kas buvo noro nepareiškę.

Aciu labai!!! wub.gif
As labia noriu ir kitokiu jurginu bigsmile.gif Visu po viena 4u.gif As turiu 4 didelius krumus, bet visi vienodi, mano ugio, ziedai bordo su baltu pakrasteliu ( rytoj pasiknisiu foto), galiu atiduot kokius 3 jei tik bus norinciu 4u.gif
Apie savo svaitgali irgi ryt su visais fotoreportazais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 spalio 2016 - 19:54
Gimtadienis žemėtom rankom baigėsi, galima ir drinks_cheers.gif
Jurginus, kardelius ir monbretes nukasiau.
Tad galiu dalintis aukštais raudonais (vyšniniais, nes kraujo raudonum), bordiniais ir žemais geltonais jurginais.

Taip gražu buvo šiandien, pasaka smile.gif

evora, ateisiu 15.10 pavyzdingai.

aurute, neatsistebiu tavo darbštumu 4u.gif

Jei niekas evoros liatriu neims, paimsiu aš biškiuką. Maniškiai rausvi pradingo, baltas vos vegetuoja. Nepataikau vietos parinkti.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 16, 10:27)

Rytoj ryte tau atidesiu viena,kol neissidalino.Tu kalbi apie ta zemaugi?

ačiū. 4u.gif

Vija,su tavo švente birthday.gif
jei liktų, norėčiau visų trijų rūšių jurginų... ax.gif

Ir jau kitiems metams stoju į eilę prie Evoros superinio balto wub.gif

Aurutės darbštumas man jau baigia įvaryti visišką kompleksą, KAIP TIEK SPĖTI? blink.gif

Jaučiuosi visiška lodorka, per savaitgalį tik česnakus pasodinau , lovelius su pelargonijom apkarpiau, bet kol kas šiltnamyje palikau, nelabai turiu , kur juos laikyti- rūsys šiltas, bet tamsus, o kambarių nenoriu prigrūsti... Dar serenčiukus nuroviau, gėlynuką pakedenau, dar šį tą, ir viskas, nėr sekmadienio... unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis ,

Gaila kad nebuvo laiko, būčiau Vijuką sode aplankiusi.
Mes pjovėm keletą obelų, kriaušę nederančią ir krūmynus, nu gražūs buvo, bet taip trukdė matomumui, dar kai aš toks šioperis blush2.gif ...nu bet dar liko to gėrio per akis. Ryt teks šakas sutvarkyti, tulpytes jau sukištos , dar parkeliavo 3 rožės, jas ryt tupdysiu į vietas.

Nu bet čia rimtai tokios auksarankė, kad norisi slėptis ...
Lakšmi, kokie grožiai sukurti, iš kur tiek fantazijos wub.gif ir tašiukas labai gražus. Ar sunku nerti, aš taip noriu tokių krepšelių nusinert, juk kažkada tai mokėjau, gal ir dabar prisiminčiau rolleyes.gif

Aurute, tavo išvardinti gyvūnai , tai mano vaikino svajonė, tik vietoj žuvų jis gyvatės norėtų biggrin.gif

Laukiu Poemes fotoreportažo, šiandien kažkur pro šalį važiavau.( Gavau iš vyro dovanų - savo nuosavą mašiniuką, tai mat pagastroliuoju)

Vaikus mokslam suruošiau, dabar dar prisėdau dičkiui šaliką numegzt, nes burba, kad po kraustynių neliko jo šaliko( nors 100proc kad pas mergas paliko).
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 16, 22:07)
Tad galiu dalintis aukštais raudonais (vyšniniais, nes kraujo raudonum), bordiniais ir žemais geltonais jurginais.

Aš mergaitės noriu jurginų, visokių, kokių tik galit pasiūlyt, po 1 vienetuką flirt.gif

Su gimtadieniu mieloji, brangioji user posted image Išlik ir toliau tokia nuostabi. Esu labai laiminga, kad gyvenimas leido tave pažinti user posted image. Facebuke mačiau - atrodei fantastiškai, gražiausia iš visų wub.gif

aurutes darbams nėra lygių 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nu turbomoteris wub.gif

Mano savaitgalis irgi darbingas ax.gif Šeštadienį tvarkėmės aplinką, susinešėm pusę mašinos šiukšlių, nesuprantu iš kur jos atsiranda unsure.gif Tavrkėm tvarkė, ir nesimato, kad kas būtų padaryta lauke unsure.gif Tai aš tik vazonus išpurčiau į kompostą ir pežegnojus padėjau iki pavasario. Ai dar balandėlių priviriau puodą, kad sekmadienį galėčiau darytis savo užsibrėžtus darbus. O jie buvo:

Papildyta:
Išsiviriau saulės uogų uogienės. Nuuuuu, atvirai sakant - ne mano uoga tomato.gif
user posted image
Čia puodo dugnas, kad parodyt spalvą. O ji tokia violetinė biggrin.gif
user posted image

Nusiskyniau kas dar buvo išlikę darže: salierai, petražolės, poras, krapai, raudonėlis.................. Prie to pačio morką įtarkavau ir susidžiovinau mišinuką
user posted image
indelis didelis, litrinis, tai gavosi tik pusę biggrin.gif

Pusę žalėsių sumaliau mėsmale ir pasidariau žalių "karolių" biggrin.gif ( žaliam sviestui)
user posted image

Užsimarinavau patriotiškus čiliukus lithuania.gif
user posted image

Nuo vasaros buvau prisidžiovinus šalavijo, miško aviečių.................... Pagaliau susikarpiau, tvarkingai susidėliojau..........
user posted image

Pasiemrkiau Vijutės gražiūjų astriukų wub.gif Kaip aš juos myliuuuuuuuuuu wub.gif
user posted image

Penktadienį nusipirkau Maximoj viržių, po 0,55 centukus. Persisodinau ir apgyvendinau ant virtuvinės palangės ax.gif
user posted image

Žiū.... sutemo....netikėtai...... biggrin.gif

O čia mano virtuvinis krepšys. Kai pabraižė virtuvės komplektą, nemačiau, kad bus 2 beryšinės lentynos unsure.gif Siauros, ilgos............. nu visai be ryšio. Bet pamačiau tik kai virtuvinį sumontavo. Nu bet o tačiau, kadangi nieks kits čia nekalts mergužėle tu pati, teko kažkaip viską suorganizuot lug toks ir buvo sumanymas ( negi vyrui pasakysiu, kad nepastebėjau tongue.gif ) Tai nusinėriau tokį krepšį......
user posted image

user posted image

Žiemą reiks nert dar vieną, nes tokios lentynėlės 2 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 10 15, 19:25)
O aš visai nieko nespėjau, jurginai nekasti, lapai negriebti, bijūnu lapai nenupjauti ir t.t. ir t.t.doh.gif

Ir mano liko nenukasti jurginai, kardeliai, montbretės.............. Kaži nesušalė dar? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 15, 09:38)

Geras vaikas! Šaunuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2016 10 16, 00:46)
Diena graži, bet dėl tam tikrų priežasčių kieme niičnieko nedirbau.... unsure.gif

Susirgot?
Pro langą buvo gražu. Bet man buvo baisiai šalta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 10 16, 22:45)
Laukiu Poemes fotoreportažo, šiandien kažkur pro šalį važiavau.( Gavau iš vyro dovanų - savo nuosavą mašiniuką, tai mat pagastroliuoju)

Kaip faina clap.gif Sveikinu su tokia dovana!!! bigsmile.gif wub.gif Nu jei jau pro šalį važiuoji, galėtum ir užsukti arbatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 10 16, 22:45)
Aurute, tavo išvardinti gyvūnai , tai mano vaikino svajonė, tik vietoj žuvų jis gyvatės  norėtų  biggrin.gif

Nu neužilgao gaus į žmonas tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės kas norit saulės uogų???????????? Važiuosiu šiandien pas aurutę, turiu maišelį. Nedaug, bet gal kas nors priglausit 4u.gif
aurute aš pas tavi su vėjeliu 11 val, ok bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 15, 15:33)
Čia pas mus ir auksarankių klubas  thumbup.gif tos terbos tai superinės tampau ją jau metus  thumbup.gif ( pirkau, megzti moku tik kojines  biggrin.gif )

O aš nemoku kojinių unsure.gif Suolo draugė megzdavo mokykloj per darbų pamokas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 17 spalio 2016 - 08:33
QUOTE(poeme @ 2016 10 17, 08:05)

Mano savaitgalis irgi darbingas  ax.gif

Pasiemrkiau Vijutės gražiūjų astriukų  wub.gif

O čia mano virtuvinis krepšys. Kai pabraižė virtuvės komplektą, nemačiau, kad bus 2 beryšinės lentynos  unsure.gif Siauros, ilgos............. nu visai be ryšio.

user posted image

Žiemą reiks nert dar vieną, nes tokios lentynėlės 2  doh.gif

Supper ataskaita wub.gif

Astriuku spalva labai labai faina. Gal kada ir man kokia atzalele ax.gif nes kieme neturiu nei vieno rudeninio astro unsure.gif

Nera to blogo, kad neiseitu i gera 4u.gif krepsys tikrai tinka Jusu virtuvei, o ir panaudojimas jo labai praktiskas biggrin.gif lauksiu sekancio darbelio.
Dabar galvoju gal ir man uzsiimti tu tasiuku nerimu. Pakeisciau pabodusius krepsius namie ir tuo paciu atsinaujinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 10 17, 09:36)
Astriuku spalva labai labai faina. Gal kada ir man kokia atzalele ax.gif nes kieme neturiu nei vieno rudeninio astro unsure.gif

Dabar galvoju gal ir man uzsiimti tu tasiuku nerimu. Pakeisciau pabodusius krepsius namie ir tuo paciu atsinaujinciau g.gif

Taip wub.gif Galiu iškasti be problemų 4u.gif

Tų virvučių spalvų gama labai didelė 4u.gif Tik reikia išmokti nerti tokį standesnį, kad formą laikytų. Mano toks skystokas ax.gif Tik gerai, kad išikiša į lentyną ir ji prilaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 17, 08:45)
Taip  wub.gif Galiu iškasti be problemų  4u.gif

Tų virvučių spalvų gama labai didelė  4u.gif Tik reikia išmokti nerti tokį standesnį, kad formą laikytų. Mano toks skystokas  ax.gif Tik gerai, kad išikiša į lentyną ir ji prilaiko  4u.gif

Aciu. Dabar jau turbut per velu juos persodineti?

Aha visu pirma tai reikia is vis pasiziureti, kaip juos nerti. Nesu bandziusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 10 17, 10:00)
Aciu. Dabar jau turbut per velu juos persodineti?

Aha visu pirma tai reikia is vis pasiziureti, kaip juos nerti. Nesu bandziusi biggrin.gif

Nežinau, gal ne vėlu unsure.gif Vijuuuuteeeeee?????

Šiap tai visai nesudėtinga, jei tik esat vašelį rankoj laikiusi kada nors biggrin.gif O ir neriasi labai greitai, kas man be galo patinka, nervuoja mane mėnesiais megzt biggrin.gif
Papildyta:
Kaip jums ši naktis??????????????? UUUuuuuuiiii kaip man patikooo bigsmile.gif Žiūrėjau į mėnulį pusę nakties bigsmile.gif Vyras atėjo 12 val sako ką čia darai??? blink.gif Nugi sakau pažiūrėk kooooks mėnulis bigsmile.gif Lauke atrodė, kad žibintai dega, kiekvieną medį mačiau ........... Gerai ka į vilkolakį nepavirtau tongue.gif
Papildyta:
Va mano nertas tašius ax.gif Užtrukau 2 dienas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 17 spalio 2016 - 09:24