Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(poeme @ 2016 11 02, 17:39)
O kam TAU tas intruktažas? Šiaip čia vyrų darbas  tongue.gif Dabar jau užtikrintai galėsi darbams diriguot  angel.gif
O aš gryžus bėgsiu tos kuvaldos slėpt, tik dabar supratau kam vyras ją išsodrožė  lady.gif

Mano tėvai ta kuvalda vadino barbarka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 11 02, 20:23)

Rimtai? Kaip gražiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 03 lapkričio 2016 - 08:50
QUOTE(poeme @ 2016 11 03, 08:50)
Rimtai? Kaip gražiai  biggrin.gif

Gavus iš kuvaldos ne juokai būtų,o iš barbarkos,net nuotaika pagerėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 03, 11:52)
Gavus iš kuvaldos ne juokai būtų,o iš barbarkos,net nuotaika pagerėtų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Gauni ir tik bar bar bar........ barbarini per kambarį user posted image

Ką veikiat? Lapus susigrėbėt? smile.gif Aš net nepradėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 03 lapkričio 2016 - 11:00
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 03, 09:52)
Gavus iš kuvaldos ne juokai būtų,o iš barbarkos,net nuotaika pagerėtų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 11 03, 10:59)

Ką veikiat? Lapus susigrėbėt?  smile.gif Aš net nepradėjau  biggrin.gif

Nepradėjau ir aš blush2.gif vis nėra kada , arba laiko trūksta arba oras neleidžia biggrin.gif jau šiandien po pietų sakiau tikrai varau( iš ryto su pana buvom pas Karalevičių teko pagulėt ant operacinės stalo ) bet dabar pažiūrejus pro langą, tai tikriausiai kad pavalgom ir į lovą pietukų pamiegot biggrin.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 11 03, 12:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Nepradėjau ir aš  blush2.gif vis nėra kada , arba laiko trūksta arba oras neleidžia  biggrin.gif jau šiandien po pietų sakiau tikrai varau( iš ryto su pana buvom pas Karalevičių teko pagulėt ant operacinės stalo ) bet dabar pažiūrejus pro langą, tai tikriausiai kad pavalgom ir į lovą pietukų pamiegot  biggrin.gif
Laba  4u.gif

Kaip mergaitė jaučiasi 4u.gif
Atsakyti
labadiena su šaltiena (nuo šalčio) 4u.gif

QUOTE(rimusia @ 2016 11 02, 19:23)

juokingai vadino smile.gif

QUOTE(poeme @ 2016 11 03, 11:59)
lotuliukas.gif
Gauni ir tik bar bar bar........ barbarini per kambarį user posted image
Ką veikiat? Lapus susigrėbėt?  smile.gif Aš net nepradėjau  biggrin.gif

Aš tai zūbrinu. Lapus MB sugrėbė.

Tai poryt susitinkam? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 11 03, 13:26)
labadiena su šaltiena (nuo šalčio)  4u.gif
juokingai vadino smile.gif
Aš tai zūbrinu. Lapus MB sugrėbė.

SUSITINKAM SUSITINKAM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 11 03, 15:26)

Aš dar labai nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 03, 12:54)
Kaip mergaitė jaučiasi 4u.gif

Jau labai gerai mirksiukas.gif baisiai bijojo ( suprantu jos baimę , nes nepratus prie tų ligoninių ir dar daktarų su peiliais biggrin.gif )tai davė biški pauostyt raminamų aprimo , viskas greit ir gerai pavyko 4u.gif Operavo Karalevičius, Vaikų klinikoj ,pas Venckų atšaukėm , ten mum baisiai norėjo dideliais ligoniais padaryti unsure.gif

Aš tai tikrai negalėsiu šį kart susitikti verysad.gif gal dar iki švenčių pavyks kokį kartą susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 03 lapkričio 2016 - 15:16
poeme, daužai mano širdį cray.gif
simsiau, sveikit, labai gaila, kad negali oro_buckis.gif
Atsakyti
Laba diena, kopūstiena,

parūgo ir maniškiai jau. Vakar perdėjau į stiklainį vienus, prieš dėdama laaabai nedaug cukraus užbėriau, nes bais rūgštu buvo. Padėjau vėsiai. Virtuvėj laikiau keturias paras. Maniškiai su spanguolėm.
aš, kaip aurutė, rankom minkiau, nes neturėjau nei kuvaldos, nei barbarkos, nei berdankės victory.gif victory.gif bet tik keturios galvos kopūstų, kur ten samdysi kokį jaunuolį, kad kojom mintų mirksiukas.gif

Į posėdį ateisiu, tik ilgai nebūsiu, nes vakare svečių bus, ką atsinešti? Kopūstų? mirksiukas.gif
Atsakyti