Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Lakšmi @ 2016 11 03, 17:57)
poeme, daužai mano širdį  cray.gif
simsiau, sveikit, labai gaila, kad negali oro_buckis.gif

Ačiū pasveiksim mirksiukas.gif grįžus biški dar pagulinėjo , o dabar jau manikiūrus daros biggrin.gif gaila ir man kad negaliu atlėkt , nu bet tikiu kad iki švenčių dar susitiksim mirksiukas.gif

Niu va ir pamiegojau ir dar vieną pusę kiemo nusigrėbiau tongue.gif sode dar daug ant medžių tai gal jie ir užšals ten , labai ilgai šiemet laikosi ant medžių ax.gif

Ar skaitėt kad šaltis ir sniegas ateina unsure.gif
Atsakyti
Ar skaitėt kad šaltis ir sniegas ateina unsure.gif
[/quote]
Simsiau, mergytei sveikatytes balioniuku!
O as salciu nebijau! Galvoju apie musu susitikima ir planuoju atostogas! Laukiu saltuko. Gal dienos prasviesetu... viskas. ta niuruma baigia visa sveijata ir nuotaika sugrauzti...
As vis savo pelargonijas apsokineju, lapiukus nurinkineju. Meilenius baigiu nuvaryti gulti. Begonija auksta ledinuke isleido saknytes. Pavasario nelauke. Gloksinijos bunda... nukvako... frezijos dygsta. Per vasara ne krust, o dabar zaliuoja! Jacintus ir narcizus is lauko parnesiau i garaza. Tegu bunda. Fuksijos dar zydi
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 11 03, 19:57)
poeme, daužai mano širdį  cray.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Ryt žadu dalyvauti, leis neleis - keturiom atšliaušiu biggrin.gif
Zakniso tokios atostogos - vėmimas arba vizitai pas odontologus. Puse kiemo nenusigriebiau, nes pritrūkau maišų, tad teko dirpių briketus išsikrauti, kad liktų didmaišis. Baigsiu virt bulijoną itin jautraus skrandžio savininkams, eisiu baiginėt darbų. Dar nugenėti krūmai neišvilkti, irgi musiau manęs laukia- nu blyn blyn, tiek vaikų turiu, ale pagalbos 00000000

Simsiuk, sveikatos panelytei 4u.gif

Beje, o ryt ką nors meksim ar siūsim ar dar ką ? Gal kokių priemonių atsinešti?
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 11 04, 15:28)
Sveikos gyvos 4u.gif

Zakniso tokios atostogos - vėmimas arba vizitai pas odontologus. Puse kiemo nenusigriebiau, nes pritrūkau maišų, tad teko dirpių briketus išsikrauti, kad liktų didmaišis. Baigsiu virt bulijoną itin jautraus skrandžio savininkams, eisiu baiginėt darbų. Dar nugenėti krūmai neišvilkti, irgi musiau manęs laukia- nu blyn blyn, tiek vaikų turiu, ale pagalbos 00000000

Simsiuk, sveikatos panelytei  4u.gif

Vistik lengvai nepraslinkot,neatlaikėt.Laikykitės 4u.gif
Mergytės nešamės kas ką sugalvojam,kas augalus,kas virbalus(kažkas kojines mokys gal megzt)kas kitoki meną parodys,pamokys......
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 11 04, 16:28)

QUOTE(aurute66 @ 2016 11 04, 17:01)
Vistik lengvai nepraslinkot,neatlaikėt.Laikykitės 4u.gif
Mergytės nešamės kas ką sugalvojam,kas augalus,kas virbalus(kažkas kojines mokys gal megzt)kas kitoki meną parodys,pamokys......

4u.gif ryt rodysim plakimo liežuviu meną. Gal pasidalinam kokiais šventinių dalykų receptais ar ką?

Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2016 11 04, 16:28)

Greičiausiai - ar kąąąą arba "knygas skaitysim" drinks_cheers.gif alc.gif , o taip Lakšmi, norėtųsi kokių idėjų šventinių pasirinkt ...
tik aš maždaug iki 16 val. dirbu ax.gif
Atsakyti
Ačiuks už sveikatos linkėjimus merginai wub.gif mirksiukas.gif jau sveika biggrin.gif

Kristule ir tavo šeimynai sveikatos balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš šiand daviaus šlape nugara karsta.gif vsio kova su lapais baigta clap.gif liko tik vaikams viską išvešt į šiukšlyną , tūrės rytoj ką veikt ax.gif

Smagaus jums pasisėdėjimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 11 04, 22:22)
Smagaus jums pasisėdėjimo  wub.gif

Ačiū 4u.gif Smagu, kad mergaite jaucias geriau 4u.gif Dar susitiksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 11 04, 21:13)
tik aš maždaug iki 16 val. dirbu  ax.gif

Lauksim po 16 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 11 04, 19:13)
Greičiausiai - ar kąąąą arba "knygas skaitysim"  drinks_cheers.gif  alc.gif , o taip Lakšmi, norėtųsi kokių idėjų šventinių pasirinkt ...
tik aš maždaug iki 16 val. dirbu  ax.gif

Lauksim ir po 16 val. 4u.gif Tik paskambink,kad įsileistumėm. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

neatvyksiu šiandien, čiuožia žemė iš po kojų, nė šimto gramų nereikia...

Smagiai pasibūkit.

Edinkai skoloje kibirus ir magaryčias, užvešiu kada pas Aurutę, ar gerai?

( Vėl SM durniuoja, šypsenėlių neleidžia įkelti, kažkoks Media langas iššoko, uždaryti jo niekaip, tik perkrauti temą beliko...kaip atsibodo tos nesąmonės jau...)

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 11 05, 12:34)
<p>Sveikos, </p><p>neatvyksiu šiandien, čiuožia žemė iš po kojų, nė šimto gramų nereikia...
</p><p>Smagiai pasibūkit.</p><p>Edinkai skoloje kibirus ir magaryčias, užvešiu kada pas Aurutę, ar gerai?</p><p></p><p>( Vėl SM durniuoja, šypsenėlių neleidžia įkelti, kažkoks Media langas iššoko, uždaryti jo niekaip, tik perkrauti temą beliko...kaip atsibodo tos nesąmonės jau...)</p>

Kaip suprantu apsirgai,prisigaudei bacilų darbe.Laikykis mergyt 4u.gif O aš galvojau kad atvyksi,lauksim kito karto ax.gif
Atsakyti