Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

imeldutia, su pirkinukais thumbup.gif
Atsakyti
Gal pardavėja nesupyks, įkelsiu jos foto blush2.gif nes dabar išardytas lopšiukas pas mb mamą glaudžiasi, tai neturiu kaip kitaip pademonstruot biggrin.gif viskas, kas čia matosi, įeina į komplektaciją wub.gif
http://www.part.lt/p...95845ec8466.png
Papildyta:
QUOTE(De Paris @ 2016 09 23, 19:13)
imeldutia, su pirkinukais  thumbup.gif

Ačiū thumbup.gif kaip tu? Pritūpimai padaryti? Ananasas suvalgytas? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 23, 19:10)
Dabar pažiūrėjau, tai pirmą kartą man matavo 25 savaičių..
25 sav. - 24cm
27 sav. - 27cm
29+5 sav. - 26cm
Tai tas mano gimdos dugnas irgi įdomiai taip ax.gif
Lovytę tai iš "Viskas vaikams" 4u.gif čia prie Molo kur yra namo pirmam aukšte parduotuvė.. žiauriai fainas vyrukas dirba, viską papasakojo labai aiškiai.. kaip ir Finna buvo pasakojus, tai ir mums pademonstravo lovytės tvirtumą pats atsisėsdamas thumbup.gif ir va dėl kėdučių patarė palaukt.. nu labai fainai thumbup.gif o lopšiuką pirkom dėvėtą.. naujas Mothercare toks ~150€ kainuoja, o mes dėvėtą nupirkom už 90€ ir dar prie lopšio gavom čiužinuką, paklodėles 2, kaldrytę su užvalkalu, apsaugas, labai gražų baldakimą su stovu.. nu pasaka wub.gif vienoj vietoj vos pabraižytas, bet praktiškai nesimato.. kažkaip kai pirkinys trumpam, tai naujo nebūtumėm pirkę.. o va dėvėtas, su pilna komplektacija tai sužavėjo wub.gif

Hm.. nu jasna smile.gif
Ooo kaip fainai!! O lovyte kiek kastavo? Blem, neapsisprendziu ar nauja pirkt ar deveta.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 23, 19:15)
Gal pardavėja nesupyks, įkelsiu jos foto blush2.gif nes dabar išardytas lopšiukas pas mb mamą glaudžiasi, tai neturiu kaip kitaip pademonstruot biggrin.gif viskas, kas čia matosi, įeina į komplektaciją wub.gif

Aik tu saaaaaaaaaau kokis grazus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oijva @ 2016 09 23, 11:06)
Amber tai va ir neklausyk tu patareju kur liepia valgyt uz du ar tris. Absoliuti nesamone ir tik papildomu kg auginimas, kuriuos teks numesti. Aisku viskas proto ribose, bet as irgi visa nestuma prisilaikiau nors ir baisiai norejosi atsipalaiduot, todel priaugau tik 6kg ir jie iskart pagimdzius nukrito  smile.gif

Man jau apie 6kg pamirst.. unsure.gif jau db 5kg turiu turbut... bet realiai tai dar tik ataugau svori, kuri numeciau per 4d pries nestuma.. kai buvo sutrikes zarnynas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 23, 19:18)
Hm.. nu jasna  smile.gif
Ooo kaip fainai!! O lovyte kiek kastavo? Blem, neapsisprendziu ar nauja pirkt ar deveta..  unsure.gif
Papildyta:

Aik tu saaaaaaaaaau kokis grazus  bigsmile.gif

194€, bet dar padarė 10% nuolaidą, tai 174,4€ sumokėjom.. šiaip jei būtumėm radę tokią dėvėtą, tai tiktų ir dėvėta.. bet kad nelabai jų yra ax.gif vieną skelbimą tik buvom radę, bet kaina aukštoka ir daug mums nereikalingų priedų.. tai kažkaip ir nusprendėm, kad tada jau naują galim nusipirkt ax.gif tuoj įmesiu aš tau nuorodą to skelbimo.. gal va tu susigundysi thumbup.gif

Aha, man irgi nerealiai gražus.. jau vien tas baldakimas ir jo stovas kokie nerealūs wub.gif
Atsakyti
pas mus neramios nuotaikos.. musu eziui itaria piktybini augli verysad.gif palikom vargsiuka pas veterinara narkozei ir rentgenui unsure.gif
tuoj turi paskambinti, kas ir kaip, laukiam..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 19:41)
pas mus neramios nuotaikos.. musu eziui itaria piktybini augli verysad.gif palikom vargsiuka pas veterinara narkozei ir rentgenui unsure.gif
tuoj turi paskambinti, kas ir kaip, laukiam..

Jetus unsure.gif kaip man baisu, kai tokiems miniatiūriniams padarėliams tokias procedūras turi atlikinėt unsure.gif tikėkimės nepasitvirtins įtarimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 23, 19:44)
Jetus unsure.gif kaip man baisu, kai tokiems miniatiūriniams padarėliams tokias procedūras turi atlikinėt unsure.gif tikėkimės nepasitvirtins įtarimai 4u.gif

ir as tikiuosi.. nes tokiems maziems padareliams nieko labai nepadarysi unsure.gif

saunus pirkiniai thumbup.gif as dar medvilninem lemputem susigundziau ant baldakimo blush2.gif
Atsakyti
Piku dama.. kol man dasuto kokiam eziui... omg unsure.gif nu tikekimes nepasitvirtins..
Imeldute.. jasninka 4u.gif aciu uz info..!
Atsakyti
grazus lopsiukas wub.gif
as tokio norejau, bet pas mus nera vietos tokiam..

ananasa mb parves, bijojau eiti iki pardes ax.gif speneliu stimuliacija pasidariau. gal suveiks biggrin.gif

PD, o jei kaip gaila.. gal nepasitvirtins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 23, 19:47)
ir as tikiuosi.. nes tokiems maziems padareliams nieko labai nepadarysi  unsure.gif

saunus pirkiniai  thumbup.gif  as dar medvilninem lemputem susigundziau ant baldakimo  blush2.gif

Taip taip.. pamenu, kai mūsų žiurkėnui buvo piktybinis auglys.. nieko jau nepadarysi tokiu atveju unsure.gif

Kai parašei, tai pagalvojau ir aš.. tikrai reikės nusipirkt thumbup.gif jau matau tą vaizdą.. vakare, kambary prieblanda, mes su mb ant sofutės parkritę tv žiūrim, mažiukas lopšiuke guli, lemputės švelniai šviečia wub.gif įdomu, ar praktikoj pavyks tokių vakarų apturėt lotuliukas.gif nors manau pavyks rolleyes.gif

De Paris, va dėl vietos tai aš labai džiaugiuos, kad erdvią svetainę pasidarėm.. dabar užtat va visokiom mandrybėm galiu džiaugtis thumbup.gif
Atsakyti
skambina is klinikos!!
Atsakyti
kadangi musu svetaine atstoja ir miegamaji ir mazes lovyte stovi tai.. siaip dydis jos labai geras, pilna baldu joje biggrin.gif

skauda visur kaip reikiant.. jetus gal pramus...
Atsakyti